40521
  • Negritis
    mobilon nekem néha gépelni is nehéz :D
    akkor nem csak hülyeséget írok még összevissza is :D
  • dave9004
    plusz mobilon lehetetlen javítani
  • Negritis
    le van írva valahova szabályba? :D nyílván a flame meg spam az tiltott de ha egymás után van 2 mondatod akkor nyugodtan írd le
    sztem kb mindenki csinált már ilyet
  • Zozo0122 #23515
    Én pl. nem is értem alapból miért az? Leírok valamit, fél óra múlva újabb történés van, de ne írjam le mert még nem írt senki? :D
  • Negritis
    mivel csak 5 percig van edit lehetőség a dupla poszt nem gáz :D
  • Dreadshade
    Bocs a dupla postért, de lekell írnom, hogy mentem pár matchet azóta főleg Warriorral és ez a Justicar lap nagyon jó :D Minden dustot megért.
  • Dreadshade
    Inkább controlosabb deckjeim vannak. sőt hát a hunter deckem is az :D Max Midrange, valahogy az aggro sose tudott fun lenni számomra ezért minden deckemet átalakítottam, ami az volt előtte :D thx ez mégjobban megerősít a craftolásban.
  • Magh
    Én is Justicart javaslom, a pap-warrior-pala trió most egyébként is a mainjeim, mindháromban kb. musthave, ha nem agróban gondolkozol, bár talán palánál még arra is jó. Az a 4 heal vagy armor rengeteget számít controlban vagy pl. face retardok ellen. Variant lecraftoltam, de csalódás volt, vagy win more, vagy szopsz vele.
  • Dreadshade
    Ja, kb varianhez átkell alakítani a paklit is, mert sok battlecry-t kirak az nemfeltétlen jó, de ahogy lentebb is írtam thx a helpelést, justicarral jól fogok járni meg ezt tudom is mi helyett berakni, egy Shieldmaiden helyett simán bemehet, legalábbis szerintem . :)
  • Dreadshade
    Értem, akkor ez eldőlt thx a helpet mindenkitől! :D
  • dave9004
    ezek közül Justicar az jobb. pala-priest-warrior include
    Zeta a priestmester is mondta h Justicar szép lassan kihagyhatatlan priestből is
  • Dreadshade
    Az összes fontos megvan már, igazából ez a 2 maradt ami még így fontos lehet, de akkor lehet justicart fogom előbb.
  • 1Darton1
    Ez attól függ, hogy a jelenlegi pakliddal milyen ellenfelek okoznak gondot és mik jönnek gyakran. Varian a fatigue meccseken legtöbbször win more lap lesz vagy pont miatta veszítesz, míg Trueheart kisasszony jókora előny. Én a sok hosszú meccs miatt Chromaggust raktam be, és kifejezetten jól muzsikál. Aggro ellen nem nagyon tudok készülni, és könnyedén ki is kapok ellenük, a legendek ebben nem tudnak segíteni. Midrange-dzsel szemben is jobb Trueheart, de ellenük vannak még hasznosabb lapok.
    Annyi lehetőség van most egy control warrior összerakásánál, hogy általában mindenkinek magának kell tesztelgetnie, hogy mivel megy jól az aktuális helyzetében. Ahogy írtam én mostanában a bealvós meccsekre specializálódok, mert azokat jó arányban tudom hozni, a többit pedig úgyis a random fogja eldönteni, nem sok beleszólásom van.
  • Negritis
    Justicart, az jó priestbe is

valamint pl Dog próbálkozott már egy olyan control mage-re ami heropowerre épít és abba is jó lehet ha majd működik

bár csak akkor craftolnék tgt legendet ha a többi már mind megvan
  • Dreadshade
    Hali! Látom Justicar és Varianről is szó van, pont a kettő között gondolkozok, mert van 1 legendre való dustom. Variannak funabbnak tűnik az effektje meg lehet jó is, ha úgy építi az ember a decket, de Justicarnak meg a 4 armor/kör nem hangzik rosszul és hát mind a 2 inkább warrior deckembe kéne csak. Ti melyiket craftolnátok le hamarabb?
  • Zozo0122 #23503
    Én Variant OP-nak tartottam, viszont a Mistcallernél féltem, hogy nem lesz elég erös...sajnos. Viszont a priest jelenleg biztos helyen van a metában, facehunter meg harmadannyi, szóval összességében jó kis kieg, ezt akartam.( meg erősebb shamant, ami megvalósult, de még mindig nem elég...) Múltkor sárkány szinergiát kértem, meglett, és most teljesedett ki az is igazán. Következő kérésem egy undead témájú kieg + 2vs2 mod, köszi :D Mostanában kevesebbet szidom a játékot( a játékosokat ugyanannyit), szóval nagyjából elégedett vagyok, kezd jó irányba menni a dolog. Ja, csak a random effecteket kéne hanyagolni még, mert nem vicces, csak nettó fos.
  • Zozo0122 #23502
    Én Variant OP-nak tartottam, viszont a Mistcallernél féltem, hogy nem lesz elég erös...sajnos.
  • karmacoma
    Ha már brag. Már az elején megmondtam, hogy Variantól én nem vagyok elájulva.
  • Zozo0122 #23500
    Nem mindenki, én előre megmondtam, hogy a patron OP lesz. Justicar pedig nem szimplán hasznos, hanem ha tempovesztés nélkül rakod ki, akkor meccset nyer.
  • Negritis
    amúgy Justicart mindenki "szarnak" tartotta ehhez képest egész hasznos bizonyos deckekben

ez ugyanaz mint anno itt is mindenki fosozta a patront kb ehhez képest meg OP deck lett belőle
    szal nehéz belőni hogy mi lesz jó és mi lesz rossz

lásd ugye Chillmaw sem olyan jó sztem mint amennyire epicnek volt beállítva előre
    a priest legendet is lehurrogták páran de egész jó win condi lett belőle
  • 1Darton1
    Én is kivártam vele, és egyáltalán nem érzem a hiányát. Streameken nézve nem sok alkalommal volt haszna, fatigue meccseken kifejezetten hátrányos tud lenni.
  • Mephike
    Az újat arra értettem, hogy pár napja került megosztásra a deck :)
    Azt is értem, hogy miért marad ki Varian, de én amikor anno ezt a lapot bemutatták, erősebbnek véltem, mint amilyen. Persze felfogtam akkor is ésszel, hogy a BC effekt elhagyása miatt lehetnek gondjai, de úgy gondoltam, hogy a meta abba az irányba fog változni, hogy kicsit köré építenek majd decket, és nem pedig kihagyják. Úgy néz ki tévedtem. :)
    (Még szerencse, hogy még mindig nem craftoltam le.)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.09.17. 10:59:35
  • Negritis
    túlzás hogy "új"
    bekerült justicar és bash kb ennyi

ettől függetlenül Varian elég érdekes lap, a kulcs battle cry-ok miatt én se tenném bele
    Justicar és Alex ha Variannal jön akkor nem keveset buksz a deck erejéből
  • Mephike
    Érdekes olvasni ezt az új control wari decket. Variant kihagyjaa deckből, mert szerinte win more lap. Megjelenéskor szinte biztos oltam benne, hogy Varian fix lap lesz a CW deckekben, persze érthető, hogy a gyakorlat után más lett a vélemény róla.
  • 1Darton1
    Inkább megint rossz gombot nyomtak be.
  • Kongy
    Egész jó az eheti brawl :D Kihúztam az egyik webspinnerrel a T-rexet.. elég gyorsan vége lett a meccsnek :D
  • Mephike
    Ez szerintem annak a két questnek a kombinációja :)
  • Negritis
    most too many portals vagy spider feszt van? :D
  • StrikeFor
    köszi :)
  • Mephike
    Itt egy kis help, az első linken nézz körül.
  • dave9004
    paladin class challenge
  • Mephike
    Akkor nem véglegesen vették ki a játékból ezt az opciót, hanem "csak" egy bug. Oksa.
  • StrikeFor
    azon belül? mert nem látom :(
  • Devv
    Naxx
  • StrikeFor
    az AVENGE pala lapot hol tudom beszerezni ?:P
  • dave9004
    tgt óta sokszor bugol ez az opció.
    mint ahogy azt sem látod, hogy a 10 goldért hol jár a hármas számláló.
    stb stb. egyre több a bug, egyre kevesebb a fix
  • Mephike
    Ma végre két nap kihagyás után tudtam játszani. Az ellenfelem egy dragon priest volt, és hosszú-hosszú meccs után pont annyit tudtam belesebezni, hogy nyerjek. Gondoltam felveszem ismerősnek, gratulálok neki, illetve jó lett volna arra, hogy leskelődjek néha nála. Meglepetésemre nem tudtam felvenni, mert nem volt ott semmi, ahol ezt máskor meg tudtam csinálni (üres mező, nem volt ott a neve). Újraindítottam a játékot, megint játszottam egyet, próbaként ránéztem, de azt a tagot se jelenítette meg nekem. Kivették ezt az opciót, hogy aki ellen utoljára játszottál, azt fel tudod venni ismerősnek?
  • dave9004
    ha érdekel vkit dragon rogue, nézze Savjz-t
  • dave9004
    superJJ meccse :D:D:D
    ellen CW. lent ysera és armorsmith
    JJ paletresst rak le, volt mellette vmije.
    Acidmaw jön paletressből- a hülye armorsmithbe üt :D:D:D
    wariior: grommash-al beleüt paletressbe (acidmaw megöli őket)
    visszajön JJ mert elszégyellte magát, kiröhögi a historyt :D
    jön a CW aki rádob 4! nightmaret yserára majd megöli :D
  • Negritis
    nem az első vonalas streamerek, de fade2karma twtich ahogy nézem ez van :D

amúgy ha ténylegesen működik élesben legenden is akkor igne