Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aréna draft: mage - Sylvanas, Ragnaros, frostbolt,fireball,flamestrike, 2 snowchugger, 2 water ele 😄 Elfogadom <#idiota>
Juhú, mai nap eredménye: Expecto Patronum - rank 13-ról rank 9, 3 csillag, + level 60 warrior elérve 😊
Nem igazán láttam még olyat ellenfélként, de mintha a kutyvalékos csávónak lenne hasonló paklija. Az ilyen all-around deckeket én is gagyinak tartom, de főleg kezdő játékosok próbálkoznak vele, aztán leszoknak róla előbb-utóbb.

A mechmage vs bármilyen két éves deck vita már csak a köztük lévő közel másfél év miatt sem túl fair, ráadásul az előbbinek a koncepciója nem sok "külsős" lapot bír el, és GvG óta nem sok mech került a játékba. Remek ellenpélda a tempo mage, amiben alig van fix lap, éppen ezért is lett sokkal erősebb az utóbbi időben.

én arra gondolok hogy van midrange mechmage, full face mechmage (amibe nincs 4 manánál drágább lap és futtat jeevest) és ott az antonos mechmage is ez mind3 mechmage és mind3 egész menő

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

argus akart lenni
jaraxus Nax óta benne van, dupla sf még most is van 3-4 aoe-val játszanak az emberek 1-1 sf/hf + még vmi belőle
de mióta nincs PO és sok az aggro inkább 2hf, de mikor hogy
sőt volt mikor leeroy után még a doomguard is benne volt

a leeroy-po-faceless meg finisher volt amitől a deck OP volt de a "magot" nem az adta és nem is arról szólt hogy csak valahogy eljussunk oda

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Elfogult nem. Sztem ez egy jó vita. De azt te is belátod h mechmage flamestrikeal bmilyen heallel, intellectel elég gagyivá vált
Kissé mintha elfogult lennél. Habár nem sok értelme ennek a vitának, teljesen különböző játékstílusokat nem lehet összehasonlítani.
Úgyis fogsz indokot találni, hogy miért alávaló dolog gyors vagy midrange paklival játszani.

Shep
Szerintem megint csak nem tudja a lapok neveit 😊 Mondjuk inner fire ebbe is elfér 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Meg argent sose volt benne
dave9004
Ennél ez sokkal mélyebben változott.
Hol van leeroy 2 po faceless, Alex. Volt időszak mikor jaraxxus se volt benne. Dupla siphon, dupla shadowflame, thalnos
A mechmagenek gyenge változatai lettek mikor megverték őket folyton akkor korcsosultak
handlocknál mi az alap:
2x molten
2x mountain
2x twilight
1x jaraxus
1x bagoly
2x sunfury
1x argent
2x belcher (nax előtt taszindgó/sünjáró)
1x shadowflame
1x hellfire
1x coil
2x darkbomb (nerf előtt soulfire)
1x healbot (gvg előtt earthen ring)
2x watcher (néha brute/chow)

ez kb 20 lap ez adja a handlock magját, és akkor ehhez jönnek hozzá az egyéb lapok mint sylvanas, siphon, bgh,+1aoe, loatheb/emperor, boom/ragna

de a p2w-re is igaz ez, és a ramp/combo dudura is lehet hogy ott más lapok lettek leváltva de maga a deck magja ugyanaz maradt és a játéksítlus is

+ tegyük hozzá hogy mechmageből is van vagy 3-4 fajta szóval ott is vannak "érdekességek" bőven

A mechmage is sokat változott, ráadásul nem is különösebben idős pakli.

Na, megkaptam az első golden Wolfridert 😄 Ez ám a jutalom <#taps>
Így.
dave9004
Ctrl pakli mindig lesz. Amit felsoroltál mind változott és nem is keveset
én a metától tenném függővé hogy melyik, feltéve hogy van mind2
ha sok a hunter akkor kell az ooze akár mulliganelve is rá, ha sok a p2w/jaraxus/olaj akkor harry jobb

ctrl priest,handlock, p2w wari, freezemage, ramp dudu mind 2013as deckek csak úgy mellékesen és nem sokat változtak
sztem kb 20-20 lap "állandó"

Shep
Topicot illetően 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem én 😄D Ellenem nyomják.
Shep
Eltévedtél 😊

2015 július - mechmage. Gyönyörű 😄
dave9004
Sjow is úgy lett EU 2 h harrison volt benne
Shep
Láttam már sokaknál benne fegyver leszedőt, csóróbbaknál csiga, gazdagabbaknál Jónás.

Harrison szerintetek működhet patronban? Loatheb nem vált be, meg pár hónapja Boom se. Grommasht még nem craftoltam...
TBTPumpa
Józan állapotban ne is told, mert csak kiégsz. Nekem is 1 üveg Rézangyal után szokott jönni a Winstreak! <#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.13. 17:18:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Úgy érted Flaming Leviathan 😄 Egy rossz vicc az a lap amúgy, ilyeneket pls. majd neeeee.
első évben mi is eltévedtünk de 5. éve járunk oda most már nincs gond 😄
autopilota beprogramozásra került 😄

Én hajlamos vagyok durván eltévedni idegen helyen, ráadásul komoly távolságokat is megteszek ez idő alatt. Mondjuk neked még a HS-ezés is megy közben, szóval nincsenek ilyen problémáid.

szerda-vasárnap időra már megéri utazni sztem, az alkohol meg a születésnapok velejárója
nyílván 1 estére én se mentem volna de így simán (főleg hogy én szerveztem 😄)

a HS meg csak úgy jött mer játszunk páran a társaságban
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.13. 16:39:41

Én aztán bele nem szólnék, hogy ki miként szórakozik, csak nálam az utazás+alkohol kombó általában nem jó ómen.

haver is tolja és telefonom nálam volt 😄
amúgy azért mentünk oda mert ott van nyaraló 😄 + születésnapom volt 😄

dave9004
elmegyek berúgni a balatonra és HS-t játszani 😄
wp
Ehhez aztán tényleg el kell menni a Balatonig. 😄

mikor délbe benned van 10 feles meg egy flaming lamborgini akkor igen 😄

Shep
Félsz a víztől? 😊

4 nap a balatonon nem megyek bele 😄 de jó volt 😄

dave9004
jó buli lehetett 😄
ha 3 olyannal találkoztam akkor sokat mondok pedig a hónapban elég sokat játszok (mondjuk most sikerült rank9ről visszacsúszni mert haverékkal részegen zúztuk)

Shep
Hadd szójjon a teknó! 😄

dave9004
kihagytad, hogy a palák nagyja leper gnome blessing of mighttal kezd.
hidd el ez a legrosszabb meta
50-50be láttam mikor nézegettem az elmúlt időben
persze lehet hogy más az arány, de ugye kb kész van nekem a p2w is szal rajtam áll melyiket választom
de mind2nél a tanulási görbe alján vagyok

dave9004
hidd el versenyre se viszik a CW-t. minek mikor a fatron
neutral spellek (akár trap) is jöhetne nyugodtan, de a balance miatt nem lenne könnyű
ha trappel akarják megoldani a patron otk/op tulajdonságait az visszahozhatja a secretes tempomaget nagyon könnyen és a hunter is sokat erősödne de 1-2 kuka lap lehet hogy elkezdene működni

új lap típust nem tudom hogy mennyire akarnak bevezetni, de az tuti hogy a patronra kell valami megoldás és olyan ami nem öli meg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.13. 14:32:17

nekem is összekéne rakni vagy ezt vagy megtanulni rendesen p2w-t használni ha versenyeken is akarok elérni valamit 😄 (bár nem akarok)
viszont a patron létrára talán jobb

Na hazaértem, mehet a patron egy kis aláfestéssel 😄D

Amit tegnap kiraktam RageOrc videót, abban is bennevan 😄 Hatalmas jelenet 😄
Ha volt már, akkor boccs, de ez megér egy ismétlést:

Shep
Én simán el tudnék képzelni csapda lapokat amik ugyanúgy foglalnak egy helyet az asztalon passzívan és mondjuk azt csinálja, hogy az ellenfél támadó lényei sebződnek 2-t de 3 lény után megsemmisül.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.13. 13:10:09

ha drága és legendary akkor nem ölné meg a p2warit, gondolok egy 9 mana 6/6s test és both players lose all armour és legendary persze
viszont a freezemage szerintem túl sokat erősödne ezzel, de pl a control priest is nyerne rajta sztem

olyan mondjuk lehetne hogy lény : 3 mana 3/3 reduce your opponents armor by 5
bár sztem ezzel meg a freezemage bukna sokat a face deckek ellen (bár talán kevésbé lenne használt)
a midrange deckek viszont erősödnének a p2wari ellen mer egy full agro face deckbe a 3 mana 3/3 nem passzol mer lassú és kevés haszna van
viszont ha sok a p2w vagy a freezemage akkor egy midrange deckbe hasznos tud lenni szvsz

aztán lehet tévedek, de a patronnal is kellene kezdeni valamit
lehetne olyan lény is hogy 3 mana 1/3 stealth no charge ability can be triggered (vagy hasonló)
ez a facehunter és a patron ellen is hasznos lenne, de nem nyírná ki őket teljesen sztem mert a board clear hatna rá

persze itt meg jöhet majd hogy csak azért kell egy szar lapot betennem hogy counterljek vele egy másikat (bgh) de hát ez ilyen bicikli

Devv
Nem az első dekk lenne, amit tönkrebasznak. 😊