40521
  • Negritis
    meta snapshot közben

shaman "uralja" a tier4et :D
  • dave9004
    Olyan dologtól vársz funt ami az egész játék újragondolását igényli. Sztem a random a brawl agyi szintje és a balanszra képtelen devek választ adnak rá, hogy miért fölösleges erre várni
  • Zozo0122 #23636
    Ne mááár, nagyon komoly lenne :D Az lenne a fun, nem a brawl :D
  • dave9004
    Nem elég a saját rng miatt kikapni még a másét is elviseljem? Köszönöm nem
  • Zozo0122 #23634
    Lehet, de az most átmeneti, 2-3 hónap és senkinek sem fog különösebb gondot okozni szerintem. Meg hát új kieg is jön majd, de bakker legyen már 2vs2... annyira epic lenne. Amúgy a következő kieg lehetne úgy, hogy az összes boss egyszerűen annyira OP, hogy ketten kell mennetek ellene egy haverral, ezzel felvezetve a 2vs2 modot (boss ellen 2vs1), amibe a kieg végigjátszása után léphetsz be. Kell egy új funkció is, egy rövidített, mondjuk 10 szintes 2vs2 ranked. A végén jutalomként minden szezonban 1 golden rare és 2 golden common aki a tetőre ért, aki nem, az csak 1 golden commont kap.
  • dave9004
    A mid secret nagyon rákos. És rakosgatod on curve és nyersz.
  • 1Darton1
    A paladin bőven elhomályosítja minden korábbi rák fényét. Egy pár hónapig biztos nem leszek hajlandó paladinnal játszani a mostani helyzet miatt.
  • Kongy
    Hát valamivel muszáj aranyat farmolni... :) Elég kevés kártyám van... még.
    Elismerem, hogy alattomos geci pakli... sokszor nem lennék az ellenfél helyében, amikor egy leprás gnómmal nyírom ki, vagy egy egyszerű wolfriderrel :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 20:23:01
  • Negritis
    én nem utálom őket :D sőt ugye vannak itt akik szeretik is
    az nem tetszett mikor bőven megérte tolni őket, de most sztem eléggé kordábn vannak tartva
  • imikszde00
    szerintem a paladint jobban utaljak mar, mint a facehuntert :)
  • Zozo0122 #23628
    Bátor dolog ilyeneket irkálni, amikor mindenki utálja a facehuntereket :D De nyilván kezdő vagy még, 1-2 hónap múlva te is így leszel ezzel :D
  • Kongy
    Egész jól elszemétkedek az emberekkel ranked-on 15.-ös szinten a face hunterrel :D Általában jól kipakolnak a csatamezőre, aztán elengedem a kutyákat, felerősítem őket, és 1-2 kör alatt vége :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 19:24:06
  • dave9004
    Inkább várjunk liqidre
  • Negritis
    Negritis
    ott írom hogy nem az igazi, amúgy nem rossz mert rank 10ig életképes, utána nem próbáltam még
    és streamen sem igazán látom

amúgy kiváncsi lennék egy metasnapshotra de nekem cégtől nem működött a tempostorm oldala
  • dave9004
    ez a lényeg, hogy téged spec nem izgat. de a srácot meg lehet izgatná :D
  • Negritis
    nem mondtam hogy jó a sámán, csak nézegettem hpwn-n és ott láttam és pofásnak tűnt :D
    majd otthon lehet kipróbálom úgyse izgat a hóvégi rank
  • dave9004
    kivéve a sámán deckeket
  • Negritis
    keveset játszok(napi 8-10 meccs átlagba, attól függ mennyi "újságot olvasok" a melóhelyen :D) , de azért streameket továbbra is nézek
    és az alapján mondtam amit mondtam
  • dave9004
    kb ez
  • dave9004
    demonos handlock
  • Nirz
    jelenlegi handlock deck?
  • dave9004
    ami sámán az kb mind rossz ennyi paladinnal meg patronnal meg dr priesttel.
    a versenyek conquest formátummal árnyalt képet adnak a patronról, mert a 3 deck úgy néz ki kb mindenkinél: patron és két olyan ami veri a patront.
    sry h ezt írom de saját bevallásod szerint is keveset játszol h tudd mi folyik a metában napról napra. (én is)
    Nirz mivel te szeretted a mechmage és társait, a secret pala biztos tetszeni fog, mert rakosgatod, minimális ctrl, flood, dr6->nyersz. (über kéz ellen vesztel, de hamar kezdheted a következőt mert olyanról h visszajövetel, a secret pala nem tud :D)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 16:01:59
  • Negritis
    banános token dudu-t próbált már valaki?

banán sámán se néz ki rosszul amgúy :D
  • Negritis
    nem tudom a pontos statszitikát de pl most volt a HWC verseny, ami ugye elvileg a VB ott azért a patron annyira nem volt jó ahogy láttam

nem tudom hogy ilyen statot hol lehetne megnézni rendesen, de sztem kb 60%ban a handlock nyer
    és a druida is most hoz kb 48-50%ot patron ellen

valamint a dragon priest sem rossz, mert van tauntja és a lényeg nagyrésze 3+ atk
  • Nirz
    ok kösz
    még vmi írtad hogy handlock counterje a patronnak de ha jól emlékszem kb így is a patronnak 45% hogy üti a handlockot, ez változott?
  • Negritis
    TGT Midrange Shaman
    valami ilyesmi
  • Nirz
    totemes midrange sámán, érdekesen hangzik decklist?
  • Negritis
    handlock eddig is counterelte a patront alapvetően
    de a Patron továbbra is A deck
    elég sok minden változott egyébként

megjelent a sárkány priest és a karácsonyfa paladin
    a hunter sztem most gyenge, rugó kb nem létezik

warriorból van 3 fajta : patron, sárkány (ami jobb lett mint a BRM-s) és klasszikus control
    a taunt wari még nem született meg amit páran "vizionáltunk"

van egy totemes midrange sámán ami nem rossz de nem is az igaz

alapvetően azt mondanám hogy sokat lassult a "meta", de most sok a patron, dragon priest, karácsony paladin
  • Nirz
    változott vmit a meta az elmúlt 3 hétben?
    vagy még mindig a patron a legerősebb deck, counter nélkül?
    lett vmi új életképes deck végül ?
  • Negritis
    subonly chat megoldja átlalában
    amúgy nem értem azokat a gyökerekeket akik így trollkodnak
  • dave9004
    kb h a chat meg a donation üzenetek őt is felkúrták és kilátásba helyezte h többet nem streamel :D
  • Negritis
    nem vágom, mi?
  • dave9004
    ennél több volt :D
  • Negritis
    jah utána megtaláltam
    gondolom a versenyre készült és azért nem streamelt egy ideig de nem jött neki össze :D
  • dave9004
    stream
  • Negritis
    hova?
  • dave9004
    Reynad visszatért?
  • VladimirD
    Nem tudhattuk.
  • dave9004
    Sztem azon már túl volt h vegyen vagy ne.
  • dave9004
    trump a hs deveket is beégeti