40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #23638 meta snapshot közben
shaman "uralja" a tier4et :D -
Olyan dologtól vársz funt ami az egész játék újragondolását igényli. Sztem a random a brawl agyi szintje és a balanszra képtelen devek választ adnak rá, hogy miért fölösleges erre várni -
Zozo0122 #23636 Ne mááár, nagyon komoly lenne :D Az lenne a fun, nem a brawl :D -
Nem elég a saját rng miatt kikapni még a másét is elviseljem? Köszönöm nem -
Zozo0122 #23634 Lehet, de az most átmeneti, 2-3 hónap és senkinek sem fog különösebb gondot okozni szerintem. Meg hát új kieg is jön majd, de bakker legyen már 2vs2... annyira epic lenne. Amúgy a következő kieg lehetne úgy, hogy az összes boss egyszerűen annyira OP, hogy ketten kell mennetek ellene egy haverral, ezzel felvezetve a 2vs2 modot (boss ellen 2vs1), amibe a kieg végigjátszása után léphetsz be. Kell egy új funkció is, egy rövidített, mondjuk 10 szintes 2vs2 ranked. A végén jutalomként minden szezonban 1 golden rare és 2 golden common aki a tetőre ért, aki nem, az csak 1 golden commont kap.
-
A mid secret nagyon rákos. És rakosgatod on curve és nyersz. -
1Darton1 #23632 A paladin bőven elhomályosítja minden korábbi rák fényét. Egy pár hónapig biztos nem leszek hajlandó paladinnal játszani a mostani helyzet miatt. -
Hát valamivel muszáj aranyat farmolni... :) Elég kevés kártyám van... még.
Elismerem, hogy alattomos geci pakli... sokszor nem lennék az ellenfél helyében, amikor egy leprás gnómmal nyírom ki, vagy egy egyszerű wolfriderrel :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 20:23:01 -
Negritis #23630 én nem utálom őket :D sőt ugye vannak itt akik szeretik is
az nem tetszett mikor bőven megérte tolni őket, de most sztem eléggé kordábn vannak tartva -
imikszde00 #23629 szerintem a paladint jobban utaljak mar, mint a facehuntert :) -
Zozo0122 #23628 Bátor dolog ilyeneket irkálni, amikor mindenki utálja a facehuntereket :D De nyilván kezdő vagy még, 1-2 hónap múlva te is így leszel ezzel :D -
Egész jól elszemétkedek az emberekkel ranked-on 15.-ös szinten a face hunterrel :D Általában jól kipakolnak a csatamezőre, aztán elengedem a kutyákat, felerősítem őket, és 1-2 kör alatt vége :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 19:24:06 -
Inkább várjunk liqidre -
Negritis #23625 Negritis
ott írom hogy nem az igazi, amúgy nem rossz mert rank 10ig életképes, utána nem próbáltam még
és streamen sem igazán látom
amúgy kiváncsi lennék egy metasnapshotra de nekem cégtől nem működött a tempostorm oldala -
ez a lényeg, hogy téged spec nem izgat. de a srácot meg lehet izgatná :D -
Negritis #23623 nem mondtam hogy jó a sámán, csak nézegettem hpwn-n és ott láttam és pofásnak tűnt :D
majd otthon lehet kipróbálom úgyse izgat a hóvégi rank -
kivéve a sámán deckeket -
Negritis #23621 keveset játszok(napi 8-10 meccs átlagba, attól függ mennyi "újságot olvasok" a melóhelyen :D) , de azért streameket továbbra is nézek
és az alapján mondtam amit mondtam -
kb ez -
demonos handlock -
Nirz #23618 jelenlegi handlock deck?
-
ami sámán az kb mind rossz ennyi paladinnal meg patronnal meg dr priesttel.
a versenyek conquest formátummal árnyalt képet adnak a patronról, mert a 3 deck úgy néz ki kb mindenkinél: patron és két olyan ami veri a patront.
sry h ezt írom de saját bevallásod szerint is keveset játszol h tudd mi folyik a metában napról napra. (én is)
Nirz mivel te szeretted a mechmage és társait, a secret pala biztos tetszeni fog, mert rakosgatod, minimális ctrl, flood, dr6->nyersz. (über kéz ellen vesztel, de hamar kezdheted a következőt mert olyanról h visszajövetel, a secret pala nem tud :D)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 16:01:59 -
Negritis #23616 banános token dudu-t próbált már valaki?
banán sámán se néz ki rosszul amgúy :D -
Negritis #23615 nem tudom a pontos statszitikát de pl most volt a HWC verseny, ami ugye elvileg a VB ott azért a patron annyira nem volt jó ahogy láttam
nem tudom hogy ilyen statot hol lehetne megnézni rendesen, de sztem kb 60%ban a handlock nyer
és a druida is most hoz kb 48-50%ot patron ellen
valamint a dragon priest sem rossz, mert van tauntja és a lényeg nagyrésze 3+ atk -
Nirz #23614 ok kösz
még vmi írtad hogy handlock counterje a patronnak de ha jól emlékszem kb így is a patronnak 45% hogy üti a handlockot, ez változott? -
Negritis #23613 TGT Midrange Shaman
valami ilyesmi -
Nirz #23612 totemes midrange sámán, érdekesen hangzik decklist? -
Negritis #23611 handlock eddig is counterelte a patront alapvetően
de a Patron továbbra is A deck
elég sok minden változott egyébként
megjelent a sárkány priest és a karácsonyfa paladin
a hunter sztem most gyenge, rugó kb nem létezik
warriorból van 3 fajta : patron, sárkány (ami jobb lett mint a BRM-s) és klasszikus control
a taunt wari még nem született meg amit páran "vizionáltunk"
van egy totemes midrange sámán ami nem rossz de nem is az igaz
alapvetően azt mondanám hogy sokat lassult a "meta", de most sok a patron, dragon priest, karácsony paladin -
Nirz #23610 változott vmit a meta az elmúlt 3 hétben?
vagy még mindig a patron a legerősebb deck, counter nélkül?
lett vmi új életképes deck végül ? -
Negritis #23609 subonly chat megoldja átlalában
amúgy nem értem azokat a gyökerekeket akik így trollkodnak -
kb h a chat meg a donation üzenetek őt is felkúrták és kilátásba helyezte h többet nem streamel :D -
Negritis #23607 nem vágom, mi? -
ennél több volt :D -
Negritis #23605 jah utána megtaláltam
gondolom a versenyre készült és azért nem streamelt egy ideig de nem jött neki össze :D -
stream -
Negritis #23603 hova? -
Reynad visszatért? -
VladimirD #23601 Nem tudhattuk. -
Sztem azon már túl volt h vegyen vagy ne. -
trump a hs deveket is beégeti