40521
  • Negritis
    persze, de ezért is írtam hogy a dühöngőbe ezt simán ki lehet adni magadból ott úgyis szeretitek az ilyen témát :D

de sztem majd mindenkinél volt már olyan hogy sokáig 0 legend, aztán hirtelen bamm 1 hónapig nonstop potyog
  • Kongy
    Amúgy gyűjtögetős játékoknál mióta az eszemet tudom ez van. Lehetett anno kapni 1500 Ft-ért Yugioh kártylapokat is, aztán mindig ugyanazok a szemét lapok voltak benne, de volt aki egyből kifogta a legerősebb lapot. Szóval ez a műfaj ilyen, épp ezért én nem is haragszom, ha nem nyitok legendet. Amúgy múltkor kihúztam Hellscream-et, meg Jaraxxus-t, de mivel nem játszok warriorral meg warlockkal, egyből craftoltam is le őket, aztán a dustból csináltam olyan lapokat, amik nekem ténylegesen kellettek.
  • dave9004
    te hol vagy mikor normális téma van? dideregve várod sötét barlangodban, hogy valaki kicsit kikeljen magából, majd energiától duzzadtan felütöd a "Gyenge oltások kézikönyve kezdőknek"-t bemásolsz vmit random, majd visszatérsz és vársz?
  • Shep
    Akkor a srácnál megbukott :D
  • Devv
    Köszönöm a felvilágosítást,
  • 1Darton1
    Csak cimborákat toboroz nektek az örök béke szigetére, és az illető tökéletes alanynak bizonyult. Ebben a fertőben mindenféle okoska le akarja téríteni a helyes útról a békés és jó szándékú embereket.
  • Negritis
    rákerestem a booster packra, a "mások" miatt
    wiki szerint 1/10 epic és 1/20 legend :D
  • Shep
    Mások meg tudják adni, ez az érdekes.
  • Negritis
    jep, amúgy wiki-n van ~nyitásos statisztika
    ami alapján a lapok 1,1%a legend, tehát kb 20pack/legend

ettől függetlenül van hogy 100pack/0 és van hogy egy packba kerül 3-4 ugye

amúgy fix számot ÉN se adnék meg ha fejlesztő lennék
    mert ha csak 0.01% eltérés van már a fejedet akarják szedni majd redditen
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.24. 15:40:34
  • Devv
    Ezért: #23659
  • Devv
    Majd a házigazda rendezi.
  • Shep
    Egyébként meg az tényleg elég fura, hogy nincsen fix arány a paklinyitásra, ami egyből elég jó alapot ad az összeesküvésekre, és mivel nincs fixen leírva, hogy % esély erre, arra amarra, nyugodtan csinálhatják is ha akarják, senki nem tudja bizonyítani. Ott van pl. a Magic, ott le van írva, hogy fixen van ennyi % esélyed, hogy nyitod ezt, vagy azt. Na itt miért nem lehet?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.24. 15:35:19
  • Negritis
    véleményt lehet, de azért a dühöngés-káromkodás és a "normális" vélemény nyílvánítás között van különbség
  • 1Darton1
    Én 55 tgt paklit nyitottam goldból, 4 legend és 12 epic volt benne. Biztos azért, mert zöld szemű katolikus vagyok.
  • Devv
    Itt nem mondhatja el a véleményét főnök?
  • Ultimaulti
    Régebbi csomagokban, a classic, meg goblins már találtam párat. De ott nyilván már feljebb van húzva az esély ráta, mert jelenleg nincs olyan aktualitásuk.
  • Negritis
    amúgy pont erre a mentalitásra amit most adsz elő kedves Ulti van kitalálva az off topic, ott még bőven adják is alád a lovat hozzá
  • Ultimaulti
    Sajnos 0.
  • Ultimaulti
    12 éve játszom mmo-kkal, meg minden féle online játékokkal, de ilyen szintű átkúrással, még nem találkoztam. Én blizzard termékkel a büdös életben nem foglalkozom többé.
  • Devv
    60-ból zéró legend? Az durva.
    Amúgy igaz, zsidóság van...
  • Ultimaulti
    Nem, nem úgy volt. Még akkor megírtam, hogy megtaláltam olcsó lapokkal is a módját a győzelmekhez; de csak totál agresszív, aggro lapokkal. Ha abba hagytam volna, nem tudtam volna 60 paklira való aranyat egy hónap alatt összefarmolni. Én idióta! A semmiért. Most fejezem be.
  • Ultimaulti
    De ilyen marha is csak én lehetek, hogy nem vettem fel a 60 pakli nyitását, s nem tettem ki a you tube-ra, hogy lássa a világ mivel játszik, ha nem tejel mint a katonatisz.
  • Ultimaulti
    Igen. A haldokló world of warcraft kompenzálására valahol be kell hozni a hátrányt, mert még éven vesznének ezek a férgek.
  • Ultimaulti
    Van 12 darab ugyan olyan 2 manás lap. (60 nyitott pakli) Ezekről ennyit. Így vásárolhat aranyért az ingyenes játékos ezektől a patkányoktól.
  • Negritis
    te még mindig itt vagy? nem úgy volt hogy mindenestől törlöd a blizzardot?
  • Ultimaulti
    "Dobálta a legendeket" Ilyen fasszopó, csaló, geciláda bandát, mint ezen fos üzemeltetője még nem baszott a világ! Összegyűjtöttem 60 paklira való aranyat. Csak és kizárólag szemét volt benne. 2-3 arany. Vagy 15 semmit sem érő rare. 0 legend, vagy epic. Ugyanakkor 15 tawern meccs ma. Egyet nem tudtam nyerni, mivel amikor felül tudtam emelkedni, kizárólag csak az ellenfélnek idézett lapokat. De nekik folyton.
    Már megszoktam, hogy állandóan szopatják minden féle eszközzel az ingyenes játékosokat, de itt ma, a nyitással és ezzel a mocskolódással betelt a pohár. Így is csak a legagresszívabb aggro paklik összeállításával tudtam a 60% győzelmi rátámat tartani, mert soha nem "sorsolt" hasonló fika lapokkal játszó társakhoz, mint én. Talán az első beetetős héten. Slussz! Az online játékok történetében ezek a férgek a legfösvényebbek, legpénzoriáltabb, uzsorás gecik. Vannak elegen akik tömik a mocskos zsebüket, én ne leszek kösztük.
  • Negritis
    tegnap nem tudom mi volt de elég szépen dobtálta a legendeket :D
    játszottam kb fél óra-órát közbe 4 legendet nyitottak :D
    az arany justicar volt a szeg a koporsóban :D
  • dave9004
    A brawlos pack 40 dust, a 100 goldosban volt viszont egy arany justicar. Ez a játék érzi mikor nincs kedvem játszani és ilyenekkel visszahoz
  • Shep
    Amit sosem fogsz használni :)
  • Ingman12
    Szerintem is borzasztó a brawl megint, túl lassú és nagyon unalmas. Rugóval szerencsére meglett elsőre, nem is fogom többet elővenni. Legalább jött egy Onyxia.
  • dave9004
    Melóban játszogatok meg úton. Kb 170-200 MB egy hónapra.
    Viszont ebben a spectate is benne van amit szoktam melóban és sztem az többet kóstál.
    Akksit eszi ja. Általában töltőn is kiírja h jobban merül mint töltődik. Z2 xperia szal akkuban nem szar
  • Kongy
    Mondjuk hunternél meg Unleash the hounds szempontból jó a sok lény, pláne ha farkassal felerősíted a kutyákat.
  • Negritis
    sztem jó lehet ez a brawl, de kb csak lock és rugó
    nekik pedig igenis előny ha jön + lény

amúgy megérte nekem ez a brawl telefonon toltam le és dobott egy golden harrisont :D
  • Kongy
    Szarra se jó ez a brawl...A múltheti túl jó volt úgy tűnik. Semmi előnyt nem jelent, ha lespawnolódik hozzád egy random minion, mert mindig gyengéket ad be. Akkor érne valamit, ha legendary-kat adna..
  • Negritis
    netet nem igazán eszik, de aksik keményen
  • JethroHUN
    Szokott valaki rendszeresen telefonról játszani? Nagyjából mennyi lehet az adatforgalma a játéknak?
  • Ytar
    ez a brawl most komoly?! .. ezt a szart ..
  • Renegade
    ez elég jó ötlet, de lehet most elkényelmesedtek, 20 millió dodó / hó, majd ha lemegy 15-re, akkor megint bedobnak valamit :)

• Negritis
    most nézem hogy az tier3
    pedig aszittem tier5 :D
  • Mephike
    Azért a rugó sem túl acélos...