Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
oké,ez így OP lesz, meglássátok

"Use your hero power any times"
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.07.22. 23:47:15

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
új board

Hanem mind egyben 😄
qetuol
thegrandtourney.com

brand new exp 😄

not pirates vs ninjas
és nem tauren vs farkas
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.22. 23:34:18

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
ahhoz képest csak itt-ott találkoztam priesttel. amúgy mindjárt kezdődik a twitch stream...

sztem a maget se kell félteni 😄
végre egy deck ahova mehet 2 pyroblast 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface

I decide when I'm done.

Nekem a zergelősök annyira nem jöttek be, a tüzes legelső még vicces is volt, de nagyon random. Ez meg igazi legendák csatája, habár a priest egy kicsit túl op benne.

de basszus tényleg 😊

simán elbohóckodom 20-17-ben móka paklikkal, de valami hihetetlen mennyire nem megy az arena. Csomó videót megnéztem, nagyjából össze is tudok rakni kombókat, szóval olyan konstans 5. kulcsot várnék el, de ma a rekord a második, megdöbbentő. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dehogy, csak időt kell neki adni hogy megtanuld

dave9004
valami nagyon nem klappol 😄
Na kíváncsiságból lejátszom 5 arénát (idáig 2-ből 1 win összesen), cél, a 4 win. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

basszus, egyébként én vagyok szvsz, a játék legbénább arénása, 3 a max, de úgy általában már az 1 win komoly siker. QQ
és nyilván alap paklit dobott, na de majd lesz még itt két epic is egyszerre 😊

sadface
szegény, több lap volt nálam tőle mint a sajátjaim <#banplz>
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.22. 20:57:36

I decide when I'm done.

<#idiota>
sadface

freeze priest az új meta

I decide when I'm done.

na látom megelőztetek, tényleg jó a mostani kocsma, pláne, hogy lehet pörgetni, 4 kör és vége, lehet húzni karikat, nekem külön öröm, mert a sorozatos 4 common 1 rare, pakli után végre jött egy 3 common ,1 rare, 1 epic, mivel legendaryt még nem láttam (az első kötelezőn kívül) így ez nekem már nagy szó 😄

DarkHorSe
Hat szerintem eddig csak a legelso volt jo, meg amikor kijatszottal egy spellt es kaptal egy random lenyt, tobbi szodaval elment, de ez a mostani valami kurva nagy hulladek, kb mint az elozo 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

TBTPumpa
Szerintem meg ez az első Brawl ami halálszar lett. GG Blizzard

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Első körben warrior lejátszotta nefariant, én MC, második kör warrior Force Tank meg élet duplázás, én ezt is MC, ezek után feladta 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ez a brawl egy kalap szóda már megint, a paklit meg még említeni is kár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szucsy89
Kurva jó ez az új brawl, első lapként toltam egy Alexstaszát, onnantól win volt rövid időn belül 😛
Végre az első brawl, ami tetszik, kár, hogy most nem adott epixet.

kabel15
A shop már zárva.

BattleTag: kabel15#2672

Mephike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.07.22. 13:34:02

qetuol
jólvanna 😛

sadface
te állat 😄

I decide when I'm done.

Shep
Ott volt a Blizz fazon és azt mondta, hogy qetuol-nak üzenjük, nem ma van 22-e és utána lelőtte a streamet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.22. 10:18:41

Zickler
Én is úgy tudom hogy ma este lesz.

Battletag: Muhee#2716

ma este lesz, nem?

qetuol
valaki nézte a streamet? mit jelentettek be?

kár volt leírnom most egy súlyos losing streakbe estem bele xD
ja Trump féle elgondolások jobban beváltak.
Tegnap kezdtem 32-et játszottam rankeden és 29 győzelem(igaz csak rank 10 ig jutottam) zooval ezek szerint még mindig hatásos , kár hogy most pár hónap kihagyással lemaradtam brmről és nincs imp gang boss-om....
sadface
omg. nincs ilyen leeroyba?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.22. 00:52:42

I decide when I'm done.

dave9004
Vmi ilyesminek kéne gyakorinak lenni. Legendás lények harca a végjátékban
qetuol
heh sárkányok vs elementálok BRM edisün.

nem mi vagyunk a fő célpont hanem usanka-ázsia + a kockák akik úgyis leszarják hogy hajnal 3 van

Akarja a kutya követni, csak azt hittem valamikor délután lesz. De így legalább már reggel tudni lehet hogy mi lesz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

na afölött elsiklottam 😊

szucsy89
most komolyan élőben követni akarod?😄 kit érdekel, másnap reggel úgyis fent lesz mindenhol
Erre találtam én is rá amikor beírtam googlebe a hibaüzenetet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kabel15
ATLC Week 4: Cloud 9 VS Forsenboys
Kolento most játszik éppen akit érdekel.
link

BattleTag: kabel15#2672

Azt nehezen tudnák megoldani, hogy náluk és nálunk is délutánra essen.

Az egy igazán baráti időpont.

23:30-kor kezdődik a stream.

Holnap hány órakor várható a nagy bejelentés?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Leírtam ezt is. 😊
Elég sokan vannak erre, akiknek simán sikerült, már csak egy megbízhatót kell keresni köztük.