40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #23838 trump rank5 a f2p priesttel most folytatja twitchon után
kiváncis vagyok meglesz-e neki a legend :D -
Nem tudom ma mi a fasz van, még practice módban sem tudok nyerni a patron warriorral lol. :D Egyszerűen nem adja be a szükséges lapokat, fos az egész. Ilyenkor van a tököm tele a játékkal. -
Negritis #23836 lehet h echo mage mer az is használ sok spellt, de az is skilles -
ha ez freezemage, akkor van egy rosszhírem. ahhoz elég sok skill kell -
Ytar #23834 no-skill mágusokkal van tele a tököm. flamestrike, blizzard, fireball, istenfasza. -
Renegade #23833 milyen jó decket pickelt elsőre, és csak 6-ig jutott, fura ez a soklapos aréna. -
Zozo0122 #23832 Igaz, tudom milyen, mikor novemberben elkezdtem én is keményen le voltam maradva... -
Renegade #23831 thx, mindig elfelejtem a srác nevét, pedig megakartam nézni, hogy meddig jut, meg irigykedni, hogy mennyivel jobb mint én, ja nem nyilván az RNG ;) -
Negritis #23830 trump f2p priest
ha szereted a priestet ez a videó hasznos lehet
nem mondom hogy kövesd 100%-ban, mert Trump azért profi de ötleteket adhat hogy mit és hogyan érdemes használni
0ról kezdett egy accountot és priestezik legendig -
Renegade #23829 1000 dustból eljutni legendbe, ne irigykedj a drága szarjaiddal. :D
Pedig tanulni tényleg jó, van sikerélmény, ilyesmi. Ha megunja majd kipróbálhat mást is, ne felejtsétek már el, mekkora előnyötök van, én pl még mindig nem tudok összerakni, egy nyamvadt Zoo decket sem, még a dragonom is olyan hiányos, hogy instant teleport 12-ből 20-ba :) de legalább a hybrid mech-tempommal (vagy a tököm tudja, hogy hívják azt amiben mechek vannak meg walkerek) elbohóckodok 12-14-ben :)
-
mima1017 #23828 Hát főleg úgy hogy 1-2 lap ami kellett volna még nem volt meg, de amikor bejön 2 hound, meg a timber wolf, és van lent 6-7 kártyám, elég idegesítő :D:D -
Zozo0122 #23827 A facehunter az egy fantasztikus deck
Sok sikert így az elején, nehéz dolgod lesz sajnos.
-
mima1017 #23826 Na köszönöm, szépen. Eddig max rank 18 voltam... most egyik ismerősömmel raktunk össze egy "face huntert" elég fun vele játszani :D:D -
Renegade #23825 Icy
szerintem nagyon jók, egy-egy kaszthoz nagyon sok decket ajánlanak, kb az összeset, le van írva, hogy agro, vagy control, mik azok amik kevés lappal rendelkező kezdőknek valók, mennyi a dust költsége, meddig mehetsz le vele, tényleg minden.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.09.28. 13:02:54 -
mima1017 #23824 Sziasztok,
Srácok, relative kezdő vagyok. a Mage-m 20-as a priest is 20-as és szeretnék összepakolni valami ütősebb paklit, ezt a két hőst preferálom. Tudnátok ajánlani hogy mit kellene bele rakjak, vagy hol találok rá leírást?
-
Renegade #23823 de az már milyen, megy a közvetítés, és hiába van lenémítva, "hallod", hogy csámcsog.
Hát nekem úgy tűnt, hogy Orangenak volt pár igen mákos megmozdulása, meg lose cannon megoldása. -
1Darton1 #23822 Fatcifka :F -
a warriorja nagyon jó volt.
Az a csávó képtelen nem kajálni meccs közben :D -
1Darton1 #23820 Én Stancifkának szurkoltam, mert neki különösen meglepő húzásai voltak. Sajnos dr. 6 és a patron elbánt vele. -
kb ja. 3-1 3-1 3-0 3-0 elég meggyőző.
a dragon priestért lightbomb nélkül külön dícséret. -
1Darton1 #23818 Szerintem hibátlanul játszott, ráadásul mindkét broken paklit megverte a döntőben. -
redditen még nem volt hír -
miért nem érdemelte meg? nagyon tetszettek a paklijai, nem birka effekt volt.
-
Negritis #23815 youtube-n belenéztem és trump közbe elindult a dragon priest felé
nem tudja valaki elérte a legendet? -
Renegade #23814 hát, ez az Orange szvsz nem érdemelte meg, viszont a patronok szépen el lettek verve. -
Zozo0122 #23813 LOOOOOL 
Rank5 play: a gyerek beletette a repentance-ba Jaxxot
Ez a hét legnagyobb missplaye eddig :D Pedig toltam én is missplayt ezen a meccsen, mert kinn volt 2 crepperem meg 1 juggler, és kézben volt a második juggler is...nem lehetett kihagyni a golyószórást :D Eldobtak vagy 12 kést 1 körben :D
-
ritkán legendás mostanában. tgt óta kb csak annyit rankedezett, hogy r5 meglegyen, meg az arany druid, mert azzal tolta. ennyi.
folyamatosan arénázik, mert a nép ezt szereti, megmondta ő is ha nem lenne néző rég lefosta volna a gamet -
Negritis #23811 A legend szép. De versenyeredmény kell
Ha valaki nyeri a dteamhacket akkor akár rank25 is lehet -
Renegade #23810 az nem számít, hogy folyamatosan legendary?
azt hittem, hogy akkor már verseny, verseny hátán, meg csapatok, esetleg szponzorok. -
ok mindenben igazad van na.
-
itthon nincs olyan verseny ami megérné.
nemzetközire azt mondja nincs ideje. meg az se éri meg.
a versenyek arra lennének jók, hogy nézettséget szerezzen, mert streamből lehet megélni.
de ilyen kevés rankedezéssel sose lesz competitive player -
Renegade #23807 tényleg, belezőgép nem szokott nagy versenyeken elindulni, illetve kapott már felkérést? -
Renegade #23806 hát, ahogy nézem, a bugreport fórumot, más is szívott ma arénában, kiváncsi vagyok lesz-e valami kompenzáció. -
Zozo0122 #23805 Előző szezonban voltam rank8-9-en totem shamannal és nem volt vele gond. Tegnap is találkoztam egyel rank6-nál. Úgyhogy ja.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 22:11:01 -
Negritis #23804 brm-előtt abban bíztunk amit a tgt hozott el :D -
hát hogy erősebb-e... a ctrlt azelőtt is verte, most is.
mást nem kb.
az h új decket lehet vele csinálni, sokat nem ér, ha r15 alá nem mész vele, persze ha igazán jó játékos vagy, akkor 50% fölött megvan ez is :D (sry :D) -
Zozo0122 #23802 Pedig én annyira bíztam a shaman metába kerülésében...pár napig sikerült is, utána mégse. Nem baj, erősebb, mint volt és újfajta deckeket lehet vele csinálni, ez már jó. A pap viszont rendesen visszajött, ennek is örülök. -
Pio #23801 Elég gyenge manapság a sámán, de azért a handlockot még mindig meg lehet vele cipőzni keményen... :) -
Firebat full antihandlock sámánnal nyer egész simán :D -
arra nem elég 1,5 munkamentes nap.