Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Alt+F4
kabel15
Papok ellen mi a francot lehet csinálni? Falra mászok tőlük. Ez az új rák deck hogy az összes lényemet elszedi és azokkal ver agyon.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
pakoly
Vélemények erről? Nekem nagyon bejön, jól combozik egy pár dologgal, utána sok sikert a leszedéshez. Blessing of kings...😄 Igen, megint fan kreálmányokat nézegetek 😄

sadface
szerintem ez az új mained.

I decide when I'm done.

Shep
A pierst az valami új kaszt? 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.18. 23:37:12

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tavern Brawl, Pierst VS Pierst <#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
Apple terméken egy meccs lejátszása.
szucsy89
az mi?
dave9004
Én inkább az Apple packot csináltam nővéremnél. Arany demolisher :-D
kabel15
Újra indítottam és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tegnapi szenvedésem meg valószínűleg abból adódott, hogy gyenge gépen próbáltam futtatni a programot.

qetuol
a három paklihoz nem kell játszani, csak be kell jelentkezni. reboot volt az átírás után?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nekem nem elég jó az s6osom mert nemtudok 2 cput állítani neki... a biosban sincs semmi olyan virtualizációs lófasz mint amit ír. valaki valami ötlet?
kabel15
Az hogy lehetséges hogy lejátszottam az 1 kört és mégsem kaptam meg a 3 paklit? Átírtam a telefonon a fájlokat és mégsem.

Shep
Nem, csak a sámán ilyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

persze 😄 neked pl minden ami nem priest 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hát ez igaz, de amúgy ilyen szerintem mindenkinek van.

ellene tudok csak utálok, nem ugyanaz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Mert nem tudsz se vele, se ellene játszani 😄

qetuol
ment

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

a priest a legokádékabb class a játékban kb 😄

sadface
Úgy priesteznék, aztán rájövök, hogy kb alap lapjaim vannak hozzá... sose dob pap lapot nekem 😞

I decide when I'm done.

ha nem is OP de erős és olcsó
ugyanilyen van Zooból is pl

nax sokat tud dobni rajta pl mad scientist, haunted creeper

na ez már OP pakli, mondjuk én is rosszul nyomtam, 80 dust kell a 2 bagoly miatt, de lássuk be, az még mindig, az azonnal játszható kategória, az első átváltás miatt 😊

és itt tényleg azokra kell gondolni, akik végignyomták a tutorialt, aztán most mi legyen 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

budget hunter
nem teljesen face, kell minimális board control amíg van értelme de nagyon faszán működik még rank 10 körül is ha rájösz hogy mikre számíthatsz

igazad van, ez is fontos, na de tudjuk, hogy móka 19-17-ig működő deck-et meg össze raksz 40-ből.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igen, de azért sem rosszak mert mondjuk van 1000 dustod valamiért akkor ad egy utat hogy mit érdemes összerakni (ezt mondjuk sztem pont nem)

ezek a videót fontosak, 20-körül, ahogy meglátsz egy mech maget vagy sámánt, szépen kilépsz, mindenki jól jár, te nem húzód a saját idődet, ő meg kevés xp-t kap, de legalább farmol 😊

trump teaching mech shaman

jó neked, én bontottam 3 alap paklit, na de mindegy, annyira az elején vagyok, hogy csak 20 port kaptam 😊

Mephike
Ha nem gyűjteném a lapokat, akkor ez bizony menne a darálóba. De az animációja tényleg az egyik legjobb.

Mit amatőrködtök? Kell nekem is a 3 pack, ezért holnap veszek egy S6-ot. Well played.

Lol, a lónak a bal lábát 😄 Dehogy veszek. Amúgy meg nincs kedvem szenvedni 120 dásztért 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.17. 20:32:13
Zickler

Battletag: Muhee#2716

DarkHorSe
elso legend lapom, 1x nem hasznaltam kb thx blizzard <#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

2. legjobb lapanimáció
első a twisting nether

Imádom, ahogy megérkezik az asztalra.

Mephike
Megérte S6-ot "venni" 😊

én nem csináltam meg, mert én se érzem szükségét hogy 3 boosterért bohóckodjak
lentebb írták ugye mer más is belefutott
aztán lehet 1x rászánom magam
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.17. 19:15:48

Mephike
Ohh, vazzzeeee....

eu szerver vagy usa? mer utóbbi a default

Mephike
Ha feltettem, és bejelentkeztem a saját accommal, ezt a practice módot végig kell szenvedni? Nem lehet kihagyni?

Shep
Őszinte leszek, nem sok kedvem van fél órát bohóckodni vele, nincs már annyira égető szükségem a boosterekre, hogy megérje a macerát.

Tinman
Nyerj/játssz egy meccset csak akkor kapod!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Héjj nekem csak 3-at adott! Pedig most léptem be először Androidos cuccról. Mi ez a diszkrimináció?! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
3 nyitott boosterből esett 2 olyan lap ami még nem volt meg, egy golden Sunfury Protector meg 106 dust.

Neked, ha még droid telón soha nem indítottad el 4 booster esik! Sőt, ha tablatet is emulálsz onnan is +1 booster, ha még nem indítottad el onnan. Ha valakinek, akkor aztán neked főleg megéri végigkínlódni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Annyit nekem nem ér 120 dust.

kabel15
Elég durván leterheli a gépet az android futtatás. Direkt nem a rendes gépemen csináltam sok vackot le kell szedni ne ezt csesszem tönkre. Laptop on próbálom de az meg lefagy közbe vagy valami baja mindig van. Pedig az is I3 meg 4gb ram. :/

Tinman
Oh, köszi! Lelógott a képről, észre sem vettem ^^

Tinman
Where you see ro.product.brand=generic, change it from generic to samsung. Then insert a new line with exactly the following (click for image):
ro.product.model=SM-G920F

TBTPumpa
S6 modell még nincs az emulátorban. Az S5 áll hozzá még a legközelebb, de mókolni is kell a telefon rootjában emiatt - értékeket átírni, hogy a HS-t becsapjuk. Remélem a Blizzard Banhammer nem fog ezért lecsapni! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.17. 18:04:26

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."