40521
  • Renegade
    hűű, de mákom volt, semmi kedvem nem volt kocsmázni, nyilván kaptam egy nyerj ötször küldit, beraktam a kedvenc midrange vazsimat egy az egyben (mechek + walkerek), erre 5-böl, 5. o0
  • Negritis
    rák != aggro
    a rák a meta befolyására vonatkozik, jelenleg a karácsonyfa és a patron ilyen
  • Zozo0122 #23756
    Hogy lenne már rákos? Full midrange a deck. Köze nincs a rákhoz, főleg, hogy átlagosan 12-16 kör között fejeződik be. Volt, hogy tempomageztem, mechshaman stb. azok rákos deckek. Ez nem. Az aggro verzió az igen, mert az a no brain kategória.
  • dave9004
    a saját minionra még mindig ott van az üres boardos 30+-ok sztem. ok max neked is lenne beleszólás néha
  • Negritis
    ha 3 fölött nem ad charge-t akkor maradhat 2/4 a frothring, viszont a deck onnantól kuka
    a kontrolok ellen nem fog tudni sokat tenni

az a baj a patron warival hogy nem tudsz úgy belenyúlni hogy ne öld meg a decket szerintem
    esetleg azt lehetne hogy a frothring csak saját minion sebződése esetén kapjon támadást
    akkor még maradna OTK, DE nem büntetne azért hogy boardot építesz és fel lehetne húzni a taunt falat ellene
  • dave9004
    én csak addig, amíg nem ismered be végre amivel játszol az rákos.
    Nem kötekedésből de ha fészhuntával v pretgt aggropalával játszottál volna akkor is bemondanád h meg kell tanulni játszani, meg utána körbecounterelheted szinte bmivel. mert végülis skill kell hozzá :)
  • dave9004
    undertaker :D augusztustól január végéig volt broken lap. itt az ideje a patron decknek is (vagy frothing 2/3, vagy warsong ne adjon charget 3 fölött.
    sztem nem halna meg a deck, hobgoblin-minitaunt deck talán
  • DarkHorSe
    Szoval ha a patronnak is ennyit adunk, akkor 2016 vegen, talan nerfelik, haha
  • DarkHorSe
    Masfel ev alatt sikerult nerfelniuk, kb annyira hogy mar nem jo semmire , n1 buzi blizzard
  • Negritis
    undertaker says hi
  • DarkHorSe
    Ugyse fognak semmit nerfelni, patront kiegbol kapod meg, nekik az meg love. Blizz csak egy hulladek fasszopo ceg
  • Renegade
    csak bele lehet kényszeríteni a patront olyan helyzetbe, hogy ki kelljen szórnia a lapjait, nyilván én nem top játékosok ellen játszom, (lehet ezért) én még csak egyszer láttam az atom kombót.
  • Mephike
    Ismerem a videót és a Patron képességeit :)
    Viszont a Blizz válaszai nem nyugtatnak meg, hogy ez be fog következni. Ha van eszük akkor pár dolgot nagyon átgondolnak a jövőre nézve:
    1. Patron nerf.
    2. Új kieg rng mennyisége.
    3. Laprotálás. (Még 2-3 kieget elbír a mostani meta, de utána szükségszerű lesz.) Nagyon kíváncsian várom, amikor közlik, hogy hát a mókázásra még játszhatod a classic-os lapjaidat, de laddere már nem engedi be őket a játék.

A gond csak az, hogy ez 3 lehetőség a hibázásra.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.09.27. 08:44:06
  • Pio
    Ha még csak túl erős lenne. Persze az is baj önmagában is, ha túl erős, de a lenti videón ha megnézed a #4-et, Fibonacci, aki a világ talán legjobb control warriorja mit meg nem tesz azért, hogy ellen tudjon állni, gyakorlatilag a semmire elpazarolja a shield slameket és 10 manából körökön át csak hero powerezik, hogy nehogy kitegyen még1 whirlwind targetet, mégis veszít...
    Szörnyű rosszat tesz ez a nézhetőségnek, ami viszont korábban igen jó volt (szerencsére még most is az, mert nem csak patron van mindenfelé).

Ja igen, Xixo épp most volt rank1 EU+US egyszerre természetesen patronnal.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.09.27. 08:28:25
  • dave9004
    ha lesz ban, akkor még menthető a vb
  • Mephike
    Szerintem most a selejtezők megmutatták a Blizznek, hogy a Patron wari túl erős. Tényleg arról szól most a selejtező minden versenyzőnél, hogy:
    1. deckem: Patron
    2. deckem: Mindegy mi csak jó legyen a Patron deck ellen.
    3. deckem: Mindegy milyen, csak azt tudja, amit a második deckem is tud...

Ha lement a selejtező és utána a vb, akkor jönni fog szerintem a nerf, de most már nem akarnak belenyúlni, túl égő lenne...
  • dave9004
    Warrit megfogja a karácsonyfa. Szinte tehetetlen egy közepes húzással is.
  • jazzy
  • Kongy
    Mondjuk én személy szerint egyszer sem futottam még össze patron warrior-ral! Meg amúgy a warriorok ritkának mondhatók. A priest megy nagyon, a mage és a warlock. Ezt a hármat szoktam rendszeresen kapni.
  • Zozo0122 #23739
    Lehet, én mondjuk megrekedtem vele, azért is váltottam.
  • Negritis
    dragon priest is képes hasonlóra ahogy nézem, rank 10 - 8 kb 1 óra alatt
  • jazzy
    Én nagy blizz fan vagyok, imádom a játékaikat, de ha tényleg ennyire retardáltak, hogy ennyi idő alatt ez nem esik le nekik, akkor nem fog egyhamar. :/
  • Negritis
    szánalmas a patron és hogy még nem nerfelték aláírom
    de hogy nem is fogják nerfelni abban nem vagyok biztos
  • jazzy
    Áldom az eget, hogy ebbe az unbalanced gecibe nem raktam 1 fillért se soha, szánalmas, hogy a patront nem fogják nerfelni. 40 sebzés 1 körben, rendben.
  • Negritis
    én nem szóltam be, nem is az volt a szándékom
    csupán közöltem egy tényt amit lehet nem tudtál (vagy mások) és hasznos lehet

engem nem zavar ha bárki rak be ide decket amúgy
    legalább nem beszólogatás megy
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.27. 00:24:44
  • Devv
    Célmestert még várd meg!
  • Zozo0122 #23732
    Feladom. Bocs, én is hülye vagyok, hogy kitettem. Még rendesen meg kell magyaráznom, hogy van pofám kitenni ide vmit, mindenki burkoltan beszól. Oké, te csak egy árnyalatnyit, de na.
  • Negritis
    pwn-n lehet 1-2 napos deckekre is szűrni egyébként
  • Zozo0122 #23730
    Nem, hát ügyes amúgy, egy netdeckelt secret paladint tolt, de nem sikerült előrelépnie napok óta, ezzel ma sikerült, de pár meccsbe belenézett mikor játszottam. Nemrég írta, hogy rank 8, de nem vagyok belépve, szóval nem tudom specelni most.
  • Zozo0122 #23729
    Amúgy az a 4-5 lap megvan 6-7 is. Az már nagy különbség. A másik meg, hogy pwn-on a kedvelt deckek általában több naposak vagy hetesek, könnyen elavultak lehetnek, a meta jó esetben már felkészült rájuk adott tech lapokkal.
  • dave9004
    Akko sokáig neki se kellett tanulnia. Vagy a haverod kolento, vagy a pakli saját magát játsza
  • Zozo0122 #23727
    Egy ismerős, spectatelt, de nincs ide regisztrálva, tehát nem tudja a dühöngőt megnézni. Ezért kért, hogy ide tegyem, mert kellene neki a rank 5 láda és megpróbálja. Amúgy azóta rank8 10-ről:D
  • Negritis
    ha már South Park hasonlat a szitu sztem inkább a Kínai-s részre jobban utal ahol Indy-t megerőszakolja Lucas és SPielberg :D
  • dave9004
    A blizz szerint ha rogue akkor az csak kalóz lehet :D
  • Pio
    Igen, épp ezért... nameg mert a paladinok mindig is nagy kedvenceim voltak a Warcraft univerzumban és egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel az iránnyal.
    Legalább annyi lenne, hogy döntened kell, hogy vagy beáll a csapatodba Az Ashbringer vagy secreteket teszel a pakliba, de hogy a kettőt egyszerre? Ahogy Cartman mondaná legalább elhívhatták volna vacsorára vagy virágot vehettek volna a warcraft univerzumnak, mielőtt jól.... :)

Nem értem, miért nem a rugónak lettek secretjei a paladin helyett, oda simán passzolna.
  • dave9004
    Az milyen, hogy kijelenti az elején, hogy becsülettel fog harcolni
  • Kongy
    Köszi :D Grim patron nagy geciség, az ilyet szeretjük :D
  • Pio
    Patron:

• Pio
    Ki az, aki látja az egyik HS topikban a szinte teljesen átlagos secret pala deckedet és megkér, hogy tedd már be a másik topikba is? Elég felmenni a hearthpwn-re, ott is ezzel a deckel (+-4-5 lap) van tele minden, jelenleg a játék toronymagasan legjátszottabb és talán legerősebb deckje.

Az eredményhez persze gratula!

Szerintem amúgy totál nem illik a paladinhoz a secretezés, az én paladin deckjeimben sose lesz secret az tuti. :)
  • Negritis
    patron :D