Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, nem fogom eltapsolni a dustot, meg mondom vésztartalékból a golden choból kijön bármilyen legendary, vagy 4 epic 😊 Viszont jó lenne minden commont + raret kinyitni nagyjából, epicek meg legendek majd szép lassan. Amúgy ráérne a dolog, csak minél előbb szeretnék majd teljesen új koncepciókat összerakni, még mások előtt 😊 Nekem ez nagy izgalom, hogy teljesen új sosem látott deckeket alkothatok 😄 Főleg, hogy kezdetben senki sem tud majd védekezni 😄 GvG megjelenéskor sajnos semmi tartalékom nem volt, de most másképp lesz 😊
Szerintem ez csak nagyobb minta alatt jönne ki, de összevethetjük. Majd megnézzük az epicek meg rarek arányát is. Én sem azt mondom, hogy biztosan van különbség, hanem azt, hogy könnyen előfordulhat, nem lepődnék meg rajta. Ilyen dolog ez. 😄
Mephike
Gondolkoztál azon, hogy X mennyiségű dustot azért megtartasz a nyitás után, hátha lesz olyan lap, amit nem bontasz ki, és később kiderül róla, hogy valamelyik decknek kötelező kelléke lesz? (Pl mint mostanáig Malygost senki sem használta, az utóbbi időben meg egész jó lap lett.)
Az 50 packon én is gondolkodtam, futná rá simán, de sajnálok ennyi pénzt erre a játékra. Lehet túl fukar vagyok? 😊

Ilyen videót tényleg csinálhatnál (vagy legalább egy statisztikát a bontásról), aztán az összeesküvés elméletek szerelmeseinek kedvéért összevethetjük az enyémmel.
Nekem ugyanis van most 7k goldom, mire kijön a kieg lesz szerintem 8k+, (ebből mind új pakli lesz), kicsit engem is érdekel, tényleg van-e szemmel látható különbség a pénzért és a gold-ért vett pakklik között. Szerintem nincs, de ez egy tesztnek megfelelne.
Persze 50-80 pakk még kicsit kevés ennek egyértelmű eldöntéséhez, de szegény ember vízzel főz... <#awink>

Lesz az 6+ legend <#idiota> Remélem 😄
elvileg 20 pakli ~ 1 legend az esési arány kb szal ha 80ból nyitsz 6ot kupán csaplak 😄

én csak 15-t veszek majd és nem előrendelésben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na, számolgattam. Jelenleg van 4215 dustom, ezen kívül egy betörhető Dr. Boom + Ysera, az 800. Ha beáldozom a golden Chot is (csak végszükségben akarom) akkor az már 6615. Ezeken kívül van a golden lapjaimból ( gyűjtöm őket, ezért ha esik sosem töröm, bár egyszer betörtem egy golden Ancient of Wart) még 3650, de azokat tuti nem töröm be, szóval nem számít, csak kíváncsi voltam.

Mind1, úgy kezdem a kieget, hogy előrendelem az 50 packot, belefér, mert tetszik eddig a kieg koncepciója, azokat kinyitom, aztán a meglévő lapokból kitalálok valamit és craftolom óvatosan ami még kell bele. 5000 feláldozható dustom van, de az addigra lesz 6000 körül, a goldot meg 2000-3000 környékére saccolom addigra, az is mind el fog menni újféle packra. Ha nem nyitok a kb. 80 packból legalább 6 legendet, akkor mérges leszek. Ja, és ebből örülnék ha legalább 2 golden lenne, kösz 😄 Lehet csinálok majd ilyen paklibontogatós videót 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.25. 01:18:08
Lol, kinyitottam a 2. Yserámat. Alexa jöhetett volna helyette...😄
Mephike
Trump, most értékeli a mai napi lapokat.

Pirate, Dragon... Kéne egy olyan alcsoport, hogy unplayable shit és azok szingergizálnának egymással. Pl secret: If your unplayable shit got bhd-ed, summon 2 unplayable shit.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.24. 21:44:11
Shep
Senki nem fogja játszani de amúgy jó 😄 Akkor lehetne esetleg fantázia benne, ha pirate lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.24. 21:32:32

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaja, az is tipikus aréna lap 😊 Ha 5-öt sebezne, azt mondanám elmebeteg, mert leszedi a belcsert 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.24. 21:23:07
sadface
kell egy force tank ebbe a kiegbe is

I decide when I'm done.

dave9004
Commonnak elmegy
Ez szerintem direkt egy aréna lap, máshová elképzelhetetlen 😄 Arénában viszont majdnem autopick.
TBTPumpa
Mik ezek a szarok? Csöcsös nőcis lapok mikor jönnek?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
majordomo > this <#banplz>

I decide when I'm done.

ha dragon lenne az segítene rajta egy hangyafasznyit 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BGH leszedi
Gyenge effekt 9 manáért
A stat elosztás rossz 6/9 és játszható lenne
Annyi előny hogy talán budget controlba lehet tenni mert common
Arénában királyság 😊
Új lap. Vélemények?

30 perces priest fatigue war divatba jön? csak azt ne)
Már most is elég divatos a ctrl warrior és nincs unalmasabb mint hogy mindenre van válaszuk
TBTPumpa
Ez a legópébb lap! <#idiota>

Én erős 2 dropokért (priest főleg)imádkozom és olcsó AoE-ért.
Ezek azért erősen kontrol lapok. Imádkozom, hogy valami early megoldás legyen még a kiegben és legyen értelme kifarmolgatni ezeket a lapokat. A HP módosítás tényleg izgalmas dolog. Az a kérdés mennyi minden fér bele egy 30 lapos deckbe. Ez a Hp módosítgató eszköztár elég kombós dolognak tűnik. Az meg ugye akkor jó, ha 1-2 kör alatt be is fejezi a játékot. Alapvetően izgalmas dolog lenne felpimpelni a HP-t és aztán azzal lapelőnyt létrehozni, hogy ezzel is tudod tartani a boardot, de félek tőle nem nagyon fog működni. Mindenesetre arénát erősen feldobja majd a kieg.
Ja tényleg. A szövegből ki is derül, hogy csak akkor működik ha starting hero power van. Egyébként a "starting" szót lehagyták volna.
Vagy rag, jaraxxus esetében.
A már módosított hero powerekkel nem csinál semmit.

Vajon a shadowform-ból mit csinál? Simán 4 healre varázsolja?
Hunter sose fogja ezt használni.
Mephike
4 kör, ütsz, a lényeid sérülnek, ezt kijátszod+circle of healing. Nem egy eget rengető kombó, de pl, ha még coinolsz neki vagy van fent egy nortshire cleric, akkor még jó is voltál. De mivel ez common lap, értelemszerűen nem fog versenyre kelni pl egy legendással. Viszont arénában jó lehet.

A priesté elég gyengus xD
TBTPumpa

A huntardok örülhetnek. 3 seb 2 manáért. <#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.24. 18:47:03

Mephike
A warlock legendásban én nem látok akkora potenciált, de a pap lap nem tűnik rossznak. Nem azt mondom, hogy minden idők legjobb lapja. Meglátjuk befér-e a deckbe.

van lap ami csökkenti a HP költségét 😄 és van coin is P:

de amúgy sztem is nagyobb a füstje mint a lángja
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.24. 16:02:49

dave9004
mert a 6.ban kivágja, te nem fogod leütni semmivel ugye?
csak 7. körig 😄

dave9004
4 hp-t mindenki megold zsebből köv körben. 8 körig ezzel várni meg vmi eszméletlen lassú metában lehet majd
Hát nem tudom. Egy handlock szerintem többet profitál Emperorból ha kirakja 6. körben, mint ebből a 4/4-ből amivel jó eséllyel még húzni se tudsz. Kb egy taunt. Ha nem tudja megoldani 2-3 körig, akkor úgy is mindegy, emperorral még jobban nyertél volna. Persze ha lehet majd kombózni más HP-re ható lapokkal akkor lehet még jó, de ez régóta vékony jég ebben a játékban.
kabel15
Paladinok sziavatnak meg néha. Mindig náluk lapul a divine favor.

BattleTag: kabel15#2672

nekem nem sok sikerem volt eddig face hunterral vhogy az egész stílust nem bírom uncsi és szarul is ment, de jah elég hatékony állítólag.
Most a grim patronokkal gyűlt meg a bajom,elképesztő cheat a semmiből 19-es chargés frothing berserk 2 tauntott is lszedve az arcba,nevetséges
Az meg főleg hogy nagyon könnyű akitválni warriornak mind a grimt meg a frothing és a warsonggal kombinálva otk szerű müködik mint anno a miracle, jah és a beépített wariior húzás sem tiszta, lol a warlock nem tud húzni annyit a life tappal mint a warrior összes lapja.
Vicc az egész nerfelni kellene
Zickler
Azt a BRM-el kipatchelték belőle. Az előtt tudott csak 5 démont hívni, mostmár bármit hívhat (kivéve az 1/1-s token démonok).
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.24. 14:59:44

Battletag: Muhee#2716

miért ne idézhetné? az bug volt míg nem hozhatta le asszem de javították azóta lett népszerű

kabel15
Egyébként nem úgy volt hogy a warlcok "bane of doom" lap nem rakhatja ki Malganis-t? Csak mert 2x idézik ki vele.

BattleTag: kabel15#2672

jah, de zooba nem lesz jó 😄
viszont a malylock odabasz
+ az új improve hero power legend is 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.24. 14:25:32

OMG, a warlock legendary elmebeteg !!!
olvastam a wikijén 😄

Ez nem lesz semmi 😊
Zickler
Wilfred Fizzlebang - " Everyone’s second favorite gnome"
Akkor ki az első? 😄
Mert nálam egyértelműen Wilf viszi a pálmát. Aki nem ismerné a Loret, ő idézte meg Lord Jaraxxust az Argent Tournamenten.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.24. 14:21:39

Battletag: Muhee#2716

sadface
oh istenem az a warlock legó... bele se merek gondolni ha kihúzod pont jaraxxust mondjuk....

I decide when I'm done.