Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Laza, találkoztam én is ilyennel akinél kb 10+ epic vagy afölötti lap volt 😄
Arénában ellenfél 2-nél.
Tirion, Onix, Foe Reaper, 2 Sword of Zsüsztisz stb. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

+ Jevees, bagoly

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És arénában is a facehuntert draftolja!
2 SK, 2 unleash, Misa, Quickshot.
The face is the place.<#violent>

rank 8-12 között viszont elég érdekes deckek vannak
sok a full aggro de pl szembe jött velem token dudu meg egy fura control rugó is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Kiábrándító r15- től lefelé millió zoo hunter meg mindenből az agresszív fajta. Pedig tudják h nem haladnak vele. Nem mind farmol goldot, mert az nem áll le bmelni. Úgy néz ki minden meccs, hogy legkésőbb 7-8 manánál vki feladja. Vagy hamarabb.
Fostegely 😄
Elő kell venni a jo öreg sarkanyos huntert 😄
Mert ez a hely a zoo meg a hunterek gyűjtőhelye, streak hiányában innen már nem bírnak tovább menni.
jazzy
Én is rank6-on mentem falnak, nem tudok előrébb jutni 😊
sadface
Én ezt ugye egyszer megtapasztaltam, hogy milyen rank 3-ról feladni a legendet azóta meg se próbáltam. Minden hónapban elbohóckodom egy rank 7-13 között (most épp az 13-on). Minek kínlódjak, ha semmi pluszt nem ad..

I decide when I'm done.

Mephike
Nemsokára belező beszél az új lapokról. Anno Tahórisszánról is azt mondta, hogy nem lesz jó lap XD

mid hunter is jó ellene tapasztalatom szerint
max kiveszi az ember kezant és rak helyette egy DL/mct -t
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.25. 17:55:16

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én kiszámoltam a nagyjából fenmmaradó időmet beosztás alapján és ismét arra jutottam, hogy semmi kedvem grindelni a legendet 😄 Játszok inkább úgy és azt amit éppen akarok, a rankot leszarom. Az a szomorú, hogy ez már zsinórban a 3. olyan szezon, ahol lemegyek rank5-re, majd motiváció hiányában fosok az egészre. Jelen pillanatban olajrugóval tolom, rank6. Ha leesek leesek 😄 Béna az egész rendszer, ugyanis jön egy nehéz control meccs, negyed órán át pörög az agyad, majd rögtön utána jön vmi agyatlan gyökér aki lemákol egy jó kezdőkézzel és 6 köröd van. Tehát komolyabb ész vagy időbefektetés nélkül elveszi azt a csillagot, amiért azelőtt keményen megküzdöttél.
Ha sok a zoo érdemes freeze mage-re vagy giant echo mage-re váltani.
jah borzalmasan visszaestem vhogy ez a deck sem régi, ha nincs eléjén elég tempo eltaposnak
A handlock és a tiszta face hunter, mech sámán (lol), control warrior favored
Zoo,Patron Warrior, Face Paladin , Tempo mage mind rossz matchup
Shep
Priesttel én leragadtam 7-8-nál a sok zoot nem tudom most fogni a shadowform paklimmal, viszont ha váltok akkor meg persze, hogy nem jön a zoo.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.25. 17:32:22

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Együtt tudok érezni. Lementem 4ig, de mar esek vissza... Borzasztó, hogy mennyire nem lehet menni előre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehetetlen rank 6-nál tovább nem megy a mech magel, jah és a boom is nagyon unalmas már még a szaros face hunter is használja az idióta hang amit kiad már idegesítő
dave9004
a fight? count me in
Itt a teljes pakli.
Szerintem bárki simán tudott volna vele 10-et.<#falbav>

És milyen volt az early game?
Most nagyon szégyenlem magam.
3 Fire Ele, 2 Hex, 1 Lighting storm, aréna paklival 4-3at mentem.
Olyanokat hibáztam, a hajam téptem.

Zickler
szerintem ameddig meg nem jelenik

Battletag: Muhee#2716

dave9004
hétfőtől nem?
Meddig lehet előrendelni azt az 50 pakkot?
én nem álltam meg jó ideje h vegyek paklikat és amint volt 100g-m egyből rámentme 😄
viszont most megint nem veszek, de ha 1k gold összejön megjelenésre már jó lesz

Most látom csak, hogy milyen olcsón lehet egy szép nagy logóm 😊 Csináltam is 1-2 újat 😄
Akkor nagy versenyben vagyunk. Amúgy előbb rosszul írtam, rogue és hunter az amivel még nincs meg a lvl60, cserébe már nem kell sok a hogy meglegyen a kerek 4k win. <#buck>

Zickler
Itt 523, valahogy az a Priest az istenért se akar összejönni 😄

Battletag: Muhee#2716

Akkor kb együtt kezdtük mondjuk engem nehéz megelőzni ebben a béta első napjától....<#finom>
Szintekkel hogy állsz? Tudom hogy pont annyira nem számít mint az arany lapok, de mostanában épp ezt próbálom kimaxolni, már nem is kell olyan sok az 540-es max lvl-hez (526-nál járok), csak rouge-el nincs meg a lvl60.

Semmi extra, ami napi q-ből jön meg néha még 1-2-3 játék mellette.
Arénát hónapok óta nem játszom, inkább HoTS-ra vagyok helyette most eléggé rágyógyulva. <#banplz>
Legutóbbi kieg-et is goldból vettem, utána maradt 1k+ , ez meg az ami azóta gyűlt, paklit vennem nem kellett, mert ami értelmes lap az megvan mind (kivéve antonidas), de a mechmage meg úgyse az én stílusom.

Ehun e.

Shep
Ha tauntos lenne akkor igen, de így, hát hasonló, mint a tegnapi priest lap, nem ezt akarom se 4 se 6 manánál kijátszani. Gyors deckbe nincs ilyenre szükség, lassúba, meg vannak ettől jobb lapok, hacsak nem lesz valamelyik kasztnak valami nagyon erős inspire deckje akkor ez is csak +1 lap, ellenben arénában szerintem nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tetszik 😄 Priestbe esetleg? (inner fire, lol)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.25. 11:26:43
qetuol
Új lap!!

képesség: Inspire: restore 2 Health to your hero. (szerencsétek, h tudok koreaiul.)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Hagyjad, a goldshire footman még durvább goldenben 😄 Az azt hiszem palából jött 😄 Meg van 2 golden wolfriderem is, dehát az ugye önmagában is státuszszimbólum <#idiota>
jazzy
Én is töröm mindet, tök fölöslegesnek érzem 😊 Mondjuk csak addig amíg van mit craftolnom, utána nem fogom.
Mephike
Ohh, megyek is druidot húzni 😊 Az egyik olyan hero, amihez mindenem megvan, mégis valahogy nem kedvelem annyira, mint a warriort vagy a huntert.

Mephike
Kétségtelen, hogy a golden lapok bontása ésszerű dolog, de ettől még az aki arany lapokat bont...
<#vigyor>

Ez a másik, amivel spórolok, hogy nem craftolok le semmit feleslegesen. Persze erre nyilván mindenki figyel valamilyen mértékben.
A lapok nagyja be van már gyártva, de sok - főleg drágább - lap hiányzik és kizárólag akkor gyártok, ha nagyon indokoltnak érzem. Ami fontos, hogy a golden lapot akkor is elbontom, ha még nincs belőle 2 nem golden. Ha kell úgyis újragyártom simában 0 veszteséggel, a golden lapok tényleg egyáltalán nem érdekelnek.
Van nálam a dustnak egy kis too awesome to use fílingje. 😊
qetuol
akkor neked már megvan minden olyan lap, amire szükséged lenne? vagy még van pár, amit szeretnél lekraftolni?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Majdhogynem béta eleje óta játszom és minden golden lapot elbontok. Kivéve az első golden legendarymat, aki Tirion volt.
Valódi pénzt is költöttem már, de - szerintem - egyáltalán nem kiemelkedő mennyiséget, a második kieget vettem meg és összesen olyan 100-200 paklit.
Nagyjából az az alapelv, hogy félévente végiggondolom, hogy ebben a félévben is sokat játszottam-e a játékkal, éreztem-e azt, hogy a Blizzard foglalkozik vele, érzek-e magamban még lelkesedést a játék iránt és ha ezekre igen a válasz, akkor nagyjából annyi pénzt dobok a Blizznek, amennyi egy teljes játék ára lenne.
Bontásokkal amúgy szerintem megdöbbentően szerencsés vagyok, szerintem közel jár a tucathoz a bontott golden legendaryjaim száma. Hemetből 2 golden legendaryt is bedaráltam már... 😄
omg hogy lehet annyit összegyűjteni?😄
Nálam 20k gold pihen és 20k dust is, úgyhogy már most be van biztosítva a kiegből minden, ami kell... 😄
Ettől még lehet, hogy megy a preorder, mert úgyis rég támogattam már anyagilag ezt a nagyszerű játékot és szerintem bőven megérdemli.
kabel15
Azt a 7k goldot hogy hoztad össze? 😄

BattleTag: kabel15#2672

Nekem van 2 golden, azt asszem a druid valahányadik szintjeiért kapod, szal nem tudod craftolni 😄
Mephike
Az Oasis Snapjaw-t biz isten lecraftolom egyszer, minden idők legrosszabb arany lapja 😊

Shamanból még nekem se jött semmi golden, sőt abból egyébként se állok fényesen lapügyileg, meg amúgy is a legkevesebbet játszott herom, már a hunter is leelőzte. Viszont a kieg szerintem végre tuti felhozza, valszeg én totem shamannal kezdek majd 😊 Az ebek amúgy jól néznek ki goldba, meg úgy kb. minden lap 😄 Na jó, talán a fire elemental lehetne szebb.
Mephike
Elültetted a bogarat a fülembe, és megnéztem, hogy állok arany lapokkal. 4150 dust értékben van lapom, bár legendásból egyet nyitottam még csak goldba, de mivel az gyenge volt törtem és Ysarát craftoltam le belőle. Valószínű a játék is érzi, hogy a sámán gyenge hero, mert pl abból egy darab arany nem esett még. Amúgy a tervem az, hogy a huntimnak a kutyákat lecraftolom goldba. 😊