Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tirion, Onix, Foe Reaper, 2 Sword of Zsüsztisz stb. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
2 SK, 2 unleash, Misa, Quickshot.
The face is the place.<#violent>#violent>
sok a full aggro de pl szembe jött velem token dudu meg egy fura control rugó is
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Elő kell venni a jo öreg sarkanyos huntert 😄
I decide when I'm done.
max kiveszi az ember kezant és rak helyette egy DL/mct -t
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.25. 17:55:16
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A handlock és a tiszta face hunter, mech sámán (lol), control warrior favored
Zoo,Patron Warrior, Face Paladin , Tempo mage mind rossz matchup
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.25. 17:32:22
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem bárki simán tudott volna vele 10-et.<#falbav>#falbav>

3 Fire Ele, 2 Hex, 1 Lighting storm, aréna paklival 4-3at mentem.
Olyanokat hibáztam, a hajam téptem.
viszont most megint nem veszek, de ha 1k gold összejön megjelenésre már jó lesz
Szintekkel hogy állsz? Tudom hogy pont annyira nem számít mint az arany lapok, de mostanában épp ezt próbálom kimaxolni, már nem is kell olyan sok az 540-es max lvl-hez (526-nál járok), csak rouge-el nincs meg a lvl60.
Arénát hónapok óta nem játszom, inkább HoTS-ra vagyok helyette most eléggé rágyógyulva. <#banplz>#banplz>
Legutóbbi kieg-et is goldból vettem, utána maradt 1k+ , ez meg az ami azóta gyűlt, paklit vennem nem kellett, mert ami értelmes lap az megvan mind (kivéve antonidas), de a mechmage meg úgyse az én stílusom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.25. 11:26:43
képesség: Inspire: restore 2 Health to your hero. (szerencsétek, h tudok koreaiul.)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
<#vigyor>#vigyor>

A lapok nagyja be van már gyártva, de sok - főleg drágább - lap hiányzik és kizárólag akkor gyártok, ha nagyon indokoltnak érzem. Ami fontos, hogy a golden lapot akkor is elbontom, ha még nincs belőle 2 nem golden. Ha kell úgyis újragyártom simában 0 veszteséggel, a golden lapok tényleg egyáltalán nem érdekelnek.
Van nálam a dustnak egy kis too awesome to use fílingje. 😊
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Valódi pénzt is költöttem már, de - szerintem - egyáltalán nem kiemelkedő mennyiséget, a második kieget vettem meg és összesen olyan 100-200 paklit.
Nagyjából az az alapelv, hogy félévente végiggondolom, hogy ebben a félévben is sokat játszottam-e a játékkal, éreztem-e azt, hogy a Blizzard foglalkozik vele, érzek-e magamban még lelkesedést a játék iránt és ha ezekre igen a válasz, akkor nagyjából annyi pénzt dobok a Blizznek, amennyi egy teljes játék ára lenne.
Bontásokkal amúgy szerintem megdöbbentően szerencsés vagyok, szerintem közel jár a tucathoz a bontott golden legendaryjaim száma. Hemetből 2 golden legendaryt is bedaráltam már... 😄
Ettől még lehet, hogy megy a preorder, mert úgyis rég támogattam már anyagilag ezt a nagyszerű játékot és szerintem bőven megérdemli.