Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Most nincs kedvem egyesével bemásolgatni a lapokat, aki viszont akarja, az megteheti.
Link

Battletag: Muhee#2716

Kép van?
En is azzal szaladtam bele. De a facehunter levitt 5***-ra.
Azért facehunter, mert mással nem igazán tudtam haladni. Majd ha megszűnik a fostenger megyek controllal.
Amúgy meg élvezetes a facehunter, lerroy hozza a kötelezőt 😊
(Kövezzetek meg!!!) 😊
kabel15
Ázsiában megint mutogatják be a kártyákat.
Priest kap egy 4 mana 3/5 öt. Van valami képességei is de azt majd valaki lefordítja emberi nyelvre.

BattleTag: kabel15#2672

Most már látom mit írtatok rank 7-en teli van zoo-val és jó eséllyel üti a mechmagemet 😞
Módosított midhunter > nyomorék facehunter 😄
Shep
Ez a büntetés azért, mert hunterral nyomod, miközben sírsz miattuk 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mehetne, ha lenne fotóm, vagy ki tudnám olvasni/leírni a tag nevét. Amúgy megyek melóba 3-ra 😊
kabel15
Nálam ma aggro pala kijátszotta harrison-t.
Handlock meg Ooze-t.
Másik handlock 1 sebzés kellet neki lerakta ragnát.

valahogy ezeket a lapokat nem szokták játszani ezek a deck ek.

minjá megsajnállak így munkában 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ha nem az álmosság miatt haluztad akkor bugreport mehetne 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Srácok, 1 órája keltem, friss vagyok még 😄 Rank6-nál meg azért koncentrálunk, nem streamet meg baromságokat nézegetünk közben 😄 Direkt visszanéztem oldalt is, hogy mindent jól láttam e, és igen.
Shep
Délibáb, ilyen melegben előfordul 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tuti benézted 😛
Na oké. Ezt hallgassátok meg. Midhunterrel voltam tróger zoo ellen. A secretem visszarakta a kezébe az imp gang bosst, így tudtam, hogy az a lap utolsóként a kezében lesz. A köre végén kijátszott mindent, kivéve a kezében lévő imp gang bosst, így tudtam, hogy nyertem, mert már győzelemre álltam. És ekkor...a kezébe visszarakott imp gang boss HELYETT kitolt egy doomguardot !!! Utolsó lapként, így nem néztem be semmit, a doomguard nem dobta el az imp gang bosst, hanem ez a tróger szarrágó csaló valahogy megheckelte az utolsó lapját. Aztán BM-elt és csumi, meghaltam. Most ez így mi? Van valami heck a gamehez? Még egyszer elmondom, hogy koncentráltam a meccsre végig, (rank6) nem néztem be semmit. A tag nevét nem tudom kiolvasni, még látom utolsó ellenfélként, ciril betűvel van írva.
azért megnézem én is ha nem bánod 😄

A dragon shaman nem fog működni, pár hete csináltam valami ehhez hasonlót, de 50% winrate fölé nem tudtam vinni. Bár shamannal nem vagyok túl jó. Viszont ma éjjel egy teljesen tré drafttal mentem egy 7-3 shaman arénát 😊
Controlosabb demonlock működik.
A legjobb deck nem?Ha az aggro része bukik akkor még mindig ott van antonidas,az meg control? xD
Zozo szeretni fog 😄

Jah töröltem is a hagyományos halott a midrange meg nem jön be.
Váltottam mech mage-ra még mindig meglepően jól müködik,legalábbis nekem
öööö, BRM előtt nem volt zoo 😄 a gang boss keltette megint életre 😄
az viszont tény hogy a hagyományos aggro zoo nem jó, midrange verziók amik most működnek belőle
de nálam a gond hogy nem akarok full aggrot tolni ezért agyalok egy demon decken
asszem megint rámegyek a hand-demon deckre 😄

vagy most linkelt haver egy dragon shaman-t 😄

Jó akkor lehet én vagyok béna a kihagyás miatt de egyáltalán nincs olyan pozicióban mint brm előtt volt a zoo
Mephike
Azért itt van pár állítás, ami nem állja meg a helyét szerintem.

Shep
Az a zoo amivel tele van a létra?

Nem próbáltam de állítólag a legerősebb warlock deck most.
A zoo abszolút erejét vesztette rá sem ismerek a handlock meg mint ahogy említetted szinte játszhatatlan annyira sok a bad matchup
a midrange demonlockot valaki próbálgatta mostanában? mennyire működnek?
handlock nem igazán működik és lock Q-m van 😄

Zickler

Na srácok, az eheti Fanmade versenyt hearthpwn-on egy a Justicar Trueheart-hoz kísértetiesen hasonló lap nyerte meg. Itt nézzétek meg az Ethereal Draket, majd lejjebb görgetve a spoiler tag alatt az alternatív hero powereket. Szép volt 😊))

ITT
Az már megtörtént.

Reméljük csak annyira, hogy a dudu fon+sr kombo kikopik
En megrekedtem r6-on. Mechmagevel tudtam haladni kicsit. Este is azzal akarom folytatni 😊 biztos rég nem láttak arra olyasmit 😊
kabel15
Ezt a sok aggro mocskot rank5 környékén. Hunter/Pala

Már csak az a kérdés, hogy gyorsul-e annyira a meta, hogy maradjon esélye a kombó pakliknak.

gurubashi mage-t a népnek 😄

sadface
fú te... meg se említsd azt a tróger lapot... 😄

I decide when I'm done.

Mephike
Lock and load volt az álom címe? 😊

sadface
éjjel olyan rémálmom volt, hogy a facehunter 2x lőtt hármat két skill command társaságában

I decide when I'm done.

Tinman
Face nem, de nem csak fész van ugye... amúgy "a tó szűzével" lehet benne fantázia :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Grat! Giant + Golden Siphon :-)))

Szívesen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszönöm Tinman!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Elfelejted, hogy 2015 van 😄

dave9004
a floating watcher nyomott egy dislikeot
Zickler
Az összes eddig bemutatott Hero poweres lap közül ez tetszik a legjobban, mivel ennek azután él a hatása hoghay leütik egyből ahogy kikerül a boardra (tisztázzuk előre hogy ezt a lapot csak a kemény control paklik fogják használni, ha egy tempo paklival arra megy el a 6. köröd, hogy egy 3 HP-s miniont lehozz, akkor ott már nagy baj van 😄 ). Az összes többi eddig bemutatott lapnak csak úgy van értelme hogy egy olyan körben játszod ki őket, amikor hero powerezni is tudsz, szóval majdnem úgy kell számolni velük, hogy 2 manával drágábbak.
Arról meg ne álmodjon senki, hogy csak úgy kirakja pl. a Coldarra Draket, és a következő körben majd jól el Hero Powerezget. Azt instant le fogja szedni az ellenfeled. Vagy ha nincs rá instant válasza, akkor meg qrvára mindegy hogy mit raktál ki, lehetett volna az egy Shredder is vagy egy Frost Elemental. A jelenlegi metában ha nincs valami instant megoldásod és elveszted ezáltal a boardot, akkor 95% hogy vesztettél.
Ez alól ugye kivételt képeznek a kombó paklik, amik szerintem újra reneszánszunkat fogják élni, mert kár is tagadni, de ebben a Hero poweres interakcióban, brutális kombó potenciál van.

Shep
Hát nyilván 😊

dave9004
dehát te majd auchenaial 4-et lősz arcba. facepriest inc 😄
Shep
Ja, úgy már más, de ez megint trógerság. Más kérdés, hogy 6. körre már vége a meccsnek, ha meg mégsem akkor a hunter kirakja és köv körben lesz vége.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.23. 20:09:36

kabel15
Ja azt benéztem. Akkor mégsem olyan rossz. Na majd kiderül milyen a többi lap.

dave9004
yep. pontosan az marad a hero power. szal sztem játszható