Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lenne Honor opció a meccsek után (ingyen pakli vagy Sylvanas with Extraboobs), küldeném is az ellenfélnek, megnyugtatásképp. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 12:40:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Természetesen no trade, only fész. <#buck>#buck>
Rougenél mi mostanság a menő? A millen kívül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 12:34:56
Battletag: Muhee#2716
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
sztem csinálok majd egy bloodlost-totem shamant 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez mindig változik. Volt idő amikor pagle meg tinkmaster top öt volt sőt... Én vissza akarok menni az időben
sylva pedig sokat vesztett az erejéből de ettől még ugyanúgy elmegy rá egy csomó minden
persze körbe lehet játszani simán, de olyan ez mint a secret, hiába tudod hogy jön és ott van attól még simán eléri azt hogy kizökkenjen az ember és megpróbálja körbejátszani valamilyen módon és esetleg rossz tradebe megy bele emiatt
csak nálam azért ér többet az a 2 mint loatheb mert muszáj vagy megoldani, megnézném azért hogy ha mondjuk 3 körig van fent ragna vagy 3 körig van fent loatheb akkor milyen arányban nyered a meccseket
de mint mondtam ez szubjektív dolog, nálam loatheb pl nem ér annyit mint mondjuk Alexa 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de továbbra is jobbak mint loatheb
loatheb tökéletes eltolni a rugó-dudu kombóját, esetleg kihúzni +körig a freezemage ellen
vagy megvédeni a boardod az aoe-tól
DE pl freezemage ellen ragna game winner lehet simán, handlock ellen is jó, p2w wari megodlja persze de ettől még iszonytosan erős
sylva hasonló, még mindig jó a mid+ deckek ellen és olyan threat amit muszáj vagy kezelni mert visszaüt ha mégse
és pont ez az amire nálam loatheb nem képes és ezért van kb harrison szintjén
azzal a különbséggel hogy 5. Ragna-Alexa-Yseria
6. Harry-Loatheb-KT (esetleg sneed)
persze ha a class legendek is játszanak akkor cenarius-anton-malganis kb 5. szint
míg gromash-jaraxus-tirion top3
Top3 neutral:
1, Boom
2, Emperor
3, Loatheb
2. Sylvanas
3. Thaurrisan
4. Ragnaros
5. Harrison / Loatheb
És ez csak az all-classos Legendaryk listája. A class Legendarykkal szerintem a top 10-be se férne be 😄
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.26. 18:53:53
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.26. 18:23:00
persze továbbra is nagy jóság lesz, ha kikerülök a down swing-ből, de addig is szarjon sünt az RNG 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
és gz az arénához 😄
mikortól él az új lap dömping?
megtört a jég, sikerült 7-et nyerni arénában, ez nekem hatalmas előre lépés, sőőőőt meg volt az első nem kommon pakli nyitás is, 3 alap meg 2 rare, ez megint csak hatalmas jóság nekem 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.07.26. 15:04:13
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nagyrészt mid hunterrel tolom, de érdekes hogy 60%os winrate mellett is csak itt tartok 😄

Pedig hibáztam 1 hatalmasat is.
Mire a Foe Reapert kirakta már lethal volt boardról.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle