40521
  • Negritis
    csak költs több pénzt és akkor a blizzard a TE kliensedet jól hagyja de az ellenfeledé mindig bebugol
  • VladimirD
    Ne.
  • dave9004
    Na ez a kemény.
    Mobilon úgy megszakadt a játék, hogy semmit nem csináltam csak megállt a kép annyit láttam h miket céloz aztán azt se. Nem írta h net szakadt meg, erre gyorsan ki belépek ki se írja h vesztettem, csak egy csillaggal kevesebb....
    Jóóóóóvan. Most akkor ne játszak mert bebugol?
  • Negritis
    Csak hangyát áldoztam, az rank9et ér
  • 1Darton1
    Elszaladt a rohadt kecske, amikor megvillant a kezemben a macséta.
  • csoszi87
    Értem, akkor majd lehet még visszanézek.
    Más:
    Kecskés dologról esetleg infód, vagy tapasztalat?
    Redditen láttam 1 hsz-t. egy srác meg volt győződve róla, hogy működik.
    Ott csak nem írnak hülyeségeket...
  • Negritis
    Jutalon rendszer hasonlitas még nem volt :)
  • csoszi87
    Nincs kedvem végigolvasni az egész a "Blizz maga az Illuminati és a predátor közös gyermeke" részt.
    Csak annyit írjon már le valaki, hogy ki áll nyerésre a vitában?
    Ki játszotta ki elsőnek az "olvasd végig amit írtam, mert szar a szövegértésed" adut?
    Sikerült-e Shivernek a 2 pénzért vett packkal megrendíthetetlen bizonyítékot felmutatnia?
    Vannak-e akik felsorakoznak mögötte, hogy: igen én is tudom bizonyítani, mert az ellenfél topdeckkelt és napok óta nem tudok nyerni, mert nem veszek pénzért packot.
    Lett-e már belinkelve valami más fórumról is ezzel foglalkozó téma. (mert ha ott is ott van, akkor biztos igaz)
    Lett-e már másik játék jutalmazási rendszerével összehasonlítva a HS?
    Lett-e már másik teljesen mással foglalkozó cégen keresztül bemutatva, hogy igenis lehet csalni?
    Áldozott-e már valaki kecskét a arany legendért? (na jó ezt csak azért kérdezem, mert másik fórumon láttam, de nem merem kipróbálni amíg innen nem biztosít valaki, hogy működik)

Már csak azért, hogy érdemes-e felzárkózni, vagy a java már lement...

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.10.06. 23:01:34
  • 1Darton1
    Kibler is most próbálgatott egy bolster paklit, ami nem sokban hasonlított erre. Mivel nem nagy működött, le is cserélte egy hobo bolster verzióra. Ezzel se arat. :D
  • 1Darton1
    Alig volt egy pár emperorja.
  • Zozo0122 #24148
    Már mind1, de kirakott vagy 7 emperort, a kezében lévő molten 26 életnél 4 manába került :D
  • Zozo0122 #24147
    Kolentot nézzétek gyorsan mit művel, mi ez a meccs lol :D
  • Shiver
    nekem nem kell a wikit használnom szó értelmezésre, de látom egyeseknek igen
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 21:29:29
  • Banane15
    Oké, azért majd legalább a wikin nézz utána mit is jelent a "Vita".
  • Shiver
    előbb olvass aztán nézd meg hogy ki provokál kit
  • Shiver
    úgy rémlik ? nagy játékos lehetsz ha csak rémlik. a különbség az hogy én meg tudom hogy van. de sebaj, majd a következő életben talán okosabb leszel
  • Banane15
    Minden válaszod provokálás, értem hogy gyengék az érveid de akkor sem kéne.
    Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.10.06. 20:45:41
  • 1Darton1
    Úgy rémlik, hogy ilyen már nincs egy pár éve a játékban (viszont előtte tuti csaltak vele a mocskok, csak akkoriban még bőrszín alapján). De valamiért az én példámra nem sikerült reagálni.

Ha nem ilyen túlbonyolított, logikátlan feltételezést választasz a gyűlölködésed alapjának, hanem például a szörnyű in-game shopot, akkor az még valamennyire érthető is lenne. Meg azt is lehet viselni, hogy érzelmileg instabil vagy, mert nem ritka eset. De ez így együtt már túl mókás.
  • Shiver
    "Én mondok neked példát, mert te szándékosan kerülöd a témát, pedig te vetetted fel. Szóval van a raidben 10 tokenes és 10 fizetős játékos, mondjuk Iron Reaveren, és a boss dob 5 lootot fixen. Ha több fizetős játékos lenne, akkor viszont 5-öt dobna, ha kevesebb, akkor meg 5-öt. Viszont a raidleader mindenkitől végigkérdezi, hogy ki a fizetős játékos, mert az jobban megérdemli a lootot, és azoknak fogja kiosztani. Mert ugye minden raidleader Blizzard alkalmazott." class specific drop-ról hallottál már?
    tudod? lemész leveritek a bosst mondjuk te vagy egyedül pala vagy tökömtudja mi mondjuk és a lootban nicns pala cucc? érted vagy írjak esszét róla?
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 20:24:14
  • 1Darton1
    Én mondok neked példát, mert te szándékosan kerülöd a témát, pedig te vetetted fel. Szóval van a raidben 10 tokenes és 10 fizetős játékos, mondjuk Iron Reaveren, és a boss dob 5 lootot fixen. Ha több fizetős játékos lenne, akkor viszont 5-öt dobna, ha kevesebb, akkor meg 5-öt. Viszont a raidleader mindenkitől végigkérdezi, hogy ki a fizetős játékos, mert az jobban megérdemli a lootot, és azoknak fogja kiosztani. Mert ugye minden raidleader Blizzard alkalmazott.
    Vagy ha egy speciális dropot nézünk, hogy az kiesik-e. Ilyenkor a tokenes játékosok javára vagy a fizetősök kárára fog eldőlni, hogy mennyi eséllyel esik ki?
    Néhány hét alatt fizetési hajlandóságtól függetlenül mindenki a lehető legjobb gearben lesz, ilyenkor mi motiválja a fizetős játékosokat arra, hogy ne vegyenek tokent?

Sajnálom, de Gazdaságitudományi Kar sincs. Bár nem tudom miért különleges, ha egy egyetemen több kar is van.
  • Shiver
    drop rate http://www.wowhead.com/npc=90284/iron-reaver
    de úgysem fogod megérteni, mert nem akarod és úgy is úgy van ahogy te mondod (el ne hidd, csak leírom mert a végén ezt is félre érted)

"Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést." számomra nem, mivel te kevered a dolgokat és kevered össze vissza. van valamilyen bullshit generátor amibe beleírsz szavakat és az egy mondatot csinál neked? szerintem dobd ki

gazdaságitudományi kar ohhhh ezer boccs mégjobb :D:D:D
  • 1Darton1
    Mondom én, hogy nem játszottál vele. Gondolom a personal lootra célzol, de az kifejezetten magas értékre van beállítva, ráadásul szinte senkit nem érint, mert pillanatok alatt jobb geart lehet összeszedni annál.

Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést.

Miskolci Gazdaságtudományi Egyetem nem létezik, de téged úgysem érint a téma.
  • Shiver
    "Az itemek fixen esnek a bossokból" drop rate mond neked valamit? vagy várj lefordítom neked, a "tárgyak dobásának(előfordulásának) esélye" nem egyenlő a fixen esik-kel, de gondolom kimaradtál egy két óráról ...már általánosban ahol a szövegértelmezést tanították

és pont hogy nem hoz egy centet sem ezért nem olyan jó a drop rate-jük a tokeneseknek

miskolci gazdaságtudományi egyetemmel nem villognék ennyire
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:43:55
  • 1Darton1
    Az itemek fixen esnek a bossokból és az arénagear fix conquestpointba kerül. Ráadásul garrisonból bőven kijön a havidíj. Azon mégis hány centet kaszálnak egy főre levetítve?
    Hiába vannak számok írva a szobakulcsokra, az nem minősül matematikai szakmai háttérnek.
  • Shiver
    nah? mi van? elvitte a cica a nyelved?
  • Shiver
    melyikkel is van probléma? nah mi az ami nem úgy van? okosíts mester ( :D:D:D:D)
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:26:37
  • Shiver
    nem mivel nem vagyok agyhalott mint te
  • 1Darton1
    Akkor hogy írhattál ilyen butaságot?
    Vagy neked is akadnak gondjaid az igazmondással?
  • 1Darton1
    És most hirtelen késztetést érzel, hogy vegyél egy rakás másik packot, durva.
  • Shiver
    kár hogy vagy 6-7 évig játszottam wow-ot de sebaj, majdnem összejött
    és van szakmai hátterem, szóval ebbe is belecsúsztál
  • 1Darton1
    A WoW-ban minden kiesik fixen, még túl sok idő sem kell hozzá. De még jó, hogy úgy alkotsz véleményt, hogy hírből is alig ismered a játékot.
    HS kapcsán már majdnem megetettél, hogy van valamilyen szakmai háttered a dolog kapcsán (gazdasági vagy matematikai), de egyre gyanúsabb, hogy teljesen szűz vagy még a témában.
    Azért megpróbáltad, valakit biztos sikerült beforgatnod.
  • Shiver
    tudom ez puszta véletlen más nem lehet, bár ez nem véletlen, ez szerencse, egy lófaszt
  • Shiver
    másik pakk
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:19:03
  • Shiver
    azt mivel magyarázod hogy kb fél éve egy éve nem vettem semmit és most csak a puszta kíváncsiságból vettem 2 pakkot és nézd mi volt benne a legelsőbe:
    első pakk

most nyitom a másodikat
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:17:48
  • Shep
  • dave9004
    Sztem brm-mel már besültek, nem lehet véletlen h a dragon deckeknek buff jött tgt-ben. Megnéznék egy adatot, hogy a tgt utáni első hétben hányan vették meg a maradék brm szárnyakat
  • Shiver
    ezen jót röhögtem, mellesleg nem egy haveromat és kollégámat kérdeztem meg, akik játszanak wowot és képzeld ott is jelen van a dolog. pl wowba a token bevezetés óta a havidíjat meg lehet úszni 0-ból és lám lám nem esnek a itemek olyan mértékben neki mint az előtt, sőt garisonba is véletlenül nem a jó questeket dobja hanem amit már 20.jára is megcsináltat. de sebaj, a blizzard übertiszta mint a dizel VW. hidd ezt, kellenek a fizető vendégek a blizzardnak
  • Nirz
    Az emberek szeretik a randomot ezért olyan népszerű a Hearthstone ,,,a teljesen balanszolt játék unalmas és szarrá húzzák a játékosok
  • Renegade
    na ha már szóba került a függőség, most kaptam 300 aranyat az 1000-ik győzelmemért, én is denevér (függő állat) lettem
  • 1Darton1
    Szóval inkább választanak egy etikátlan és bénácska megoldást, mint egy jól bevált, sokkal többet hozót.
    A te logikád alapján akkor a MOBA és MMO piacon is érdemes belenyúlni a randomgenerátorba a fizetős ügyfelek javára, mert olyan nagy pénz van benne. Ott azért csak feltűnt volna már valakinek. Mondjuk olyannak, aki ügyesen is érvel.
    Érdekes módon a nem túl vitaképes konteós arcok milliószám írják a gyanúsítgató hozzászólásaikat, de egyikük sem képes egy minimális méretű adatbázist összedobni. Az őket cáfolók viszont rendszeresen megteszik, pedig nekik semmit nem kellene bizonyítaniuk.