Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 65%-on álló lapot már láthattuk néhány hete, akkor Hero skinre tippeltek vele kapcsolatban. Az Intro videó elején is szerepel, valamiért így látatlanban is tetszik (boobs + artwork), kíváncsi leszek mit tud majd.
Amúgy ki mennyi Goldnál jár gyűjtögetés szempontjából?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.31. 20:32:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.31. 20:23:21
közbe meglett rank6 😄 de tovább nem tolom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I decide when I'm done.
annyit tudok hogy az aréna most már randomba fogja dobni a 3 packból valamelyiket
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I decide when I'm done.
nem mondom hogy menj el afelett hogy túl sok a random, arra próbálok utalni hogy a blizzard szemlélete az hogy legyen móka legyen random
amíg nem zavar én is addig játszok, aztán ha nekem is túl sok akkor ráhagyom minden bizonnyal mert egy játékban jól akarom érezni magam
ha frusztrál a játék akkor nem látja el a funkcióját (legalábbis egy casual játék esetében)
értem. Szóval menjek el afelett, hogy +1 lapért +50 goldot kell fizetnem. (gondolom a rate marad 1 rare 5 common) Vagy, hogy bármelyik pillanatban kidobhat az ellenfelemnek olyat a random, amivel megfordítja az eddig épített játékomat.. hát köszi.
I decide when I'm done.
Mar megtanultam! Ugy kell játszani, hogy gondoljak mindig a legrosszabbra, mert velem az amugyis megtortenik
több casual több 15-40 pack több bevétel
a HC playerek nem hoznak sok hasznot
míg mi sokan egy competitive játékot szeretnénk amit ez tökön rúg 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.31. 12:52:17
I decide when I'm done.
viszont én továbbra is jól el vagyok a napi 5-10 meccsemmel
nekem a random sebzésekkel nincs bajom
a random lapot kapok dolgokkal van bajom inkább, legyen az lény/beast/demon/spell ...
és leginkább a spellekkel
nem azért mer OP hanem mert nem lehet számolni vele, a boombotok sebzését ha kontrollálni nem is de kordában lehet tartani ha jól csinálod azt viszont nem hogy nefarian milyen lapot ad hát még az új random lapok
streamen jól néz ki és fun mikor a random spell a sacri pact jön jara ellen vagy tree of life a facehunter ellen de alapvetően nekem ezek nem tetszenek
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:10:07
nem mondom hogy jobb mint a chow, DE annyira nem érzem kukának mint mások
simán lehet hogy tévedek (sűrűn megesik)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 19:34:25
edit: lol
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.30. 19:31:34
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:31:21
Battletag: Muhee#2716
handlockba ha kitudod coinolni akkor az aggro ellen tudsz lapot húzni és board presence
szal 1 chow-t lehet kicserélnék rá
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 19:31:15
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:30:04
Mi? Balanceolni akarják a Murlocokat arénában, és így beraknak más mocskos szar lapokat is? Tudjátok hogy nem szoktam szidni a lapokat... de azért van egy határ.
Szerk.: OK... benéztem, azt hittem 3 mana.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.30. 19:24:04
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.