Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az X-Com vélhetően jobb beruházás, mint az 50x40 dust.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.01. 16:43:28

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

megláttam a gw2-ben a fractal változásokat kieggel és mondom oké ez valszeg kell 😄
szal 100% h nem lesz 50 pack itt, de 15 valszeg lesz

ráadásul kéne cash az új xcomra is 😄 meg ff type 0 😄 ránézek csak az aug listára és rip bankszámla 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én csinálok videót az 50 packból majd, de még nem rendeltem elő. Rá kell szánnom magam, meg látni akarok még 1-2 lapot.
sztem meg flame lance 😄 és ha igazad lesz akkor streamelem a 15 fizetős pack kinyitását 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Lol, pont ezt írtam 😄
Valójában ez inkább egy kopja. Angolban szerintem leginkább a lance illene rá. Tipp: a kártya neve Fire Lance lesz. Ha igazam van, akkor mit kapok? 😄
leginkább egy kopjára emlékeztet engem 😄

TBTPumpa
A szavazós kártyák jellemzői ma este fognak kiderülni?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

qetuol
tüzes kard? inkább szög 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Kis elmélkedés tőlem.

Ha minden igaz, akkor most is 8 új lapot kap minden kaszt, 2 common, 3 rare, 2 epic és egy legendary.

A magenek eddig kijött 4 lapja, és ma Amaz streamjén pár órán belül bejelentik a másik commont, ami egy spell, egy tüzes kard látható rajta. Tehát még jönnie kell majd egy rarenek, ami lehet spell vagy minion, egy második epicnek, ami tutira spell lesz és egy legendary minionnak.

A shamannak 4 miniont láthattunk, 2 commont és 2 raret. Szerintem kapni fog még egy rare spellt, egy epic spellt és egy epic weapont. Plusz ugye ő is kap egy legendary miniont. Tehát kb. full rámentek a Totem Shaman lehetőségére, remélem a legendary most alacsony manaköltségű lesz majd.

A többi classból még túl kevés lap jött ki ahhoz, hogy bármit levonjunk, bár még 2 dolog:

1, A pala az egyetlen amiből még semmit se mutattak, ez így volt a BRM-nél is, utoljára mutattak pala lapot, remélem jók lesznek.
2, Ben Brode kirakta twiterre, hogy a druid lapokban nem fogunk csalódni 😉

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.01. 15:57:29
Milyen decket használtál?
Az szép, gratula! Nekem így 5 hónap után is R13 a csúcs, bár annyira nem veszem komolyan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gratula! Remek példa vagy az új játékosoknak.

grat én ha nem a kormányablak-otp bermudaháromszögben szenvedek 2 napot lehet rekordot döntök és megvan a rank3 😄
de így maradt a rank6

kis örömködés, másfél hónap játék után nagyjából nulla kártyás tapasztalattal (mindig csak néztem ahogy mások Magic-eznek) nagy siker ez nekem 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Végem, 5 Malornet nyit a gyerek és egyre idegesebb 😄DDDD
TBTPumpa

sadface
ez fos lap, nem tudná az arcvadász játszani........

I decide when I'm done.

Minions with charge cost more es done 😊

dave9004
azért egy neutral charge counterelő lapot kidobhatnának.
Amúgy mikortól lesznek elérhetőek ezek a pakkok? Majd valamikor augusztusban, vagy van már valami konkrétum?

Shep
Azt hittem Magic boosterekre költöd 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Soha nem fizetnék 50 random packért. Az utolsó 60 packból nyitottam 1 legendet és 12 epicet. Elég csalódott lennék ha ezt 15k HUfból sikerülne összehozni.

Tényleg megvan a teljes stat gvg óta:
157 pack
163 rare
32 epic
6 legend (Onyxia. 2* Gazlowe, Mal'Ganis, Tinkmaster, Nesingwary)

Amúgy elég szomorú, hogy gvg-től júniusig(júliusban nem játszottam), minden questet lenyomva és némi nyereséggel lejátszott arénával csak ennyi pack jött össze.
Tinman
Nem gondolnám... nem a 2. körben kell rárakni a flameimpre (bár nyilván adódhat olyan helyzet is, pl. coin és Void taunt mögé), hanem pár körrel később valamelyik démonra finishernek, pont mint abusive + arcane arcvadásznál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Én csak Adventure módért fizetek, mert az tényleg fun. De ezek a skinek, meg nyiss 50 pakkot most ez annyira nem vonz. Azt a pénzt inkább elteszem más Blizzard játékra. <#circling>

nekem most van kb 700goldom meg veszek egy 15 lapos packot és ennyivel nyitom a tgt-t
amire elég elég de többet nem álodozok rá

TBTPumpa
Nem azt mondták, hogy az Arénában meg a Brawl-nál is ezentúl random pakkok lesznek? Tehát ebből a 3-ból adhat rewardként:
1. Classic
2. GvG
3. Grand Tournament

Mondjuk, aki a 45 eurós pakkot behúzza az nagyon sok időt nyer (gyakorlatilag 50 boosterből a 132 új kártya simán kinyerhető). Ezentúl úgyis csak GT pakkot lesz majd érdemes venni (az új kártyák miatt + új meta miatt + újdonság varázsa). Classic jön Vacs&Lörn küldiből, a GvG-ből pedig már "mindenki" kinyerte az értéket (meg aztán az Inspire metában nem is biztos lesz már helye). A GT-ből is hamar kint lesznek az értékek (1-2 hónap), utána meg megy mindenki vissza Classic pakkot venni.
Csak az újonnan érkezőket sajnálom, számukra egyre mélyebb lesz a gödör, amiből kezdőként ki kell mászni, de ezzel valamiért a Bli$$$$$$$$$$ard sem igazán foglalkozik... Olyan, mint a Magyar Állam: Segítjük a pályakezdőket! Ja nem, mégsem... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.01. 09:11:05

sadface
Epénisz kimaradt :p

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Új szezon, új hátlap, új hónap, új kiegészítő, új $$$$$$$$$$$$$$:

sadface
sok control lapot mutattak

I decide when I'm done.

dave9004
as a shaman player, i cast earthshock.
am ez megoldja a 3/2ket is ctrlba.
De most elég ebből a sok 3 manás kártyából mert unalmasak
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.01. 01:09:56
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! Aggropala, csak ezt neee.

dave9004
dave9004
van egy új lap
3-ért 2/1 div shield charge
Shaman lapok, 3 manás valkírok, meg az egész mage kaszt meg fog változni am.
dave9004
fos ez majd meglátod
amúgy kiváncsi lennék az összes lapra, de eddig nem láttam igazán olyan lapot ami önmagába metachanger
egyedül az inspire random spell amire azt mondom hogy idegesítő de ennek a kiegnek még nem látom a boom-loatheb-emperor típúsú lapját

1. úgyse játszik se controllla
2. aki mégis az se priesttel 😄

én a silence-re érzem sebezhetőnek, nem hiszem h versenyen fogják tolni de létrán jó lesz az aggro demon deckbe
amúgy demonfire-t a demonlockok használtak rank 7en 😄

egyébként csak azért mert van rá 1 megoldás a lap még nem biztos hogy rossz lesz
pl ott van belcher amit mindenki gyengének gondolt erre mai napig must have
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.01. 00:17:40

dave9004
kösz a manakristályt. SWD
köv körben bmit teszel ki a ctrlnak egyel több mana aranyat fog érni 😄
demonfire jobb ennél, mégse használja senki
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.01. 00:08:01
mondott bárki ilyet? 😄

sadface
avagy ennyit arról hogy lassabb lesz a meta. 😄

I decide when I'm done.

mert valaki még játszik pappal?😄

Nekem nem tetszik ez a warlock lap, inkább a papot kellett volna mutatni 😄
flameimp szeretni fogja turn2ben a 6/5el 😄

dave9004
valahogy rá kell venni az arénamenőket is, hogy vegyenek packot
sadface
ugyanígy voltam vele, hogy majd 1000 goldból kinyerem az értéket... erre ez is random...

I decide when I'm done.

jazzy
Én nyomi 650 goldnál járok, de miért jó elbaszni az arénát, hogy random packot fog adni nem értem. Én packot soha nem vettem, mindig arénáztam mert szeretek. De most nem fogok tudni, mert szaros gvg packért ami nem kell nem játszok.
dave9004
1900 viszont szellős az augusztus
Az hogy szopást imitál már megnyerte neki a szavazást a spontán orgazmusossal szemben.

edit: 1200 gold körül. egy hónapig nem toltam, most kicsit hiányzik az az arany.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.31. 20:32:50
Tinman
Jah, kevés vót' neki az 1 manás finisher +4/4, főleg ha kézben ott a másik...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.