40521
  • Renegade
    ez inkább projekt menedzser duma, nincs meeting, amin ne hangozzon az el, "hogy azt azért lássuk be" :D
  • Devv
    "viszont azt látni kell" :D
    Mióta pro lettél nyomod ezeket a tanár dumákat. :D
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.16. 13:13:32
  • Renegade
    hihi

• Devv
    Akkor vettél, fizettél, nem tudom, hogy kéne írnom... :)
    Amúgy meg semmi köze a pénznek ahhoz, hogy veterán vagy-e vagy sem. Szerintem.
  • Zozo0122 #24434
    Szerintem se vagyok veterán, viszont azt látni kell, hogy a perkált így erős. Átlagusernél max egy fokkal fizettem többet, értsd kb. Naxx, Brm, Tgt + 60 pack tgt és még összesen kb. 30 egyéb pack. Ennyi.
  • Devv
    Ha Zozo veterán akkor mi is azok vagyunk Tinmannel, mert előbb kezdtük.
    Persze Zozo perkált...
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.16. 12:39:26
  • dave9004
    Zozonak sincs mert ő is mindennel játszik. Palával van legközelebb
  • Negritis
    amúgy csak nekem nincs arany herom a "veteránabbak" közül? :D
  • Renegade
    hát én sokáig hanyagoltam a sámánt, nem tudtam vele azonosulni, most azt hagyjuk, hogy mech sámánnal voltam először 10-ben :D

hát ti nagy előnnyel kezdtek szvsz, két cimbi is HS-ezik, Magic múlttal (mi pénzük volt a deckjeikben), na náluk nagyon látszik a rutin, Aréna, szinte azonnali sikerek, + az egyik belenyitott demonlockba, szóval, pár óra alatt van lent 10 körül, pár hónap HS-el a háta mögött. Szóval, az, hogy a játék nem jutalmazza a tapasztalatot és az intelligenciát, egy picit túlzás.

Nyilván a HS egyszerűbb mint a Magic, pont ezért is vagytok jobbak HS-ben.
  • dave9004
    a 0 manaköltségű r10-es paklik közül a sámánnal .
    és képzeld game kezdetekor is azzal mentem, mert az volt a kedvenc hősöm. Jep azal játszottam ami tetszett.
    mit érdekelt a mászás, semmi reward nem volt benne.
    az első drágább deckem meg valszeg a druid lenne (ja 2. arany hősöm) anno addig sámánoztam főleg, amíg nem gyűlt a handlockra és azzal toltam, reynad miatt mert akkoriban csinált full gold handlockot.
    Én is kipróbáltam az aggrokat, mert volt leeroyom (a handlockhoz) de miért játszottam volna mikor a handlock sokkal jobban jutalmazott az ügyességért?
    (jelenleg nincs mage, hunter, rogue lapom) ezekkel valszeg máár csak arénában tolom
    ja igen, magiceztem ez előtt és nem burnnel :D ugyh volt fogalmam a kártyajáték lényegéről, hiába tudtam h 21. században már nem jutalmazzák az intelligenciát
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.16. 12:15:01
  • Renegade
    na, egy kis szerepjáték:

van némi segédfogalmad a kártyajátékokról, de még sosem HS-eztél, úgy döntesz belevágsz most, mivel okosabb vagy mint egy pitypang a tutorial után pár óra alatt ott vagy 20-ban, te mivel játszanál?

ok, nyilván mindent végigpróbál az ember, megtetszik neki mondjuk a mage, mert őőő, szép a személyisége (ugye mech mage szóba se jöhet), és akkor eljön a hó eleje (első két hét, a betakarítás ideje), hát mi marad?

mindfuck priest, vagy hunter, más választás nagyon nincsen :)

szóval, te mivel játszanál, ha most kezdenél? más is válaszolhat ám rá, játékszabály: nincsenek lapjaid

de hogy én is megválaszoljam: én mindennel felmásztam lvl10-re, priestel voltam először 20-ban (kocsma miatt), aztán pár tucat videó meg itteni beszélgetés után bizony, egy hónap face the place.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.16. 12:07:07
  • dave9004
    :D az agyatlan idiótáknak.
  • Renegade
    ne már,

nem az volt a koncepciójuk, hogy legyen egy nagyon gyors, agresszív hős?
  • Renegade
    ja meg kicsit off:

tegnap (is) néztem Belezőgépet, de most éppen hex-ezet, viszont a szünetekben Darkest Dungeon-özött, pár napja akciós volt a gőzön, szóval nekem is megvan, hát srácok az a játék beteg, nem rossz, de beteg, azon kell benne parázni, hogy mikor esnek egymásnak a hőseid mert becsavarodnak a kaland közben o0.
  • Negritis
    nem a blizz találta ki :D
  • Renegade
    ja meg, csak hogy biztos, hogy vérmókusok elé kerüljek: a facehunter még mindig az egyik legjobb dolog amit kitalálhatott a Blizzard, mert egy kezdő játékos, kb, ezzel az eggyel tud elérni hamar sikereket.

a másik meg nyilván az aréna.
  • Negritis
    hshungary hír érdemes vetni rá egy pillantást
  • Negritis
    sok a dudu/patron
  • Negritis
    pont azért alakult ki a mostani típusú facehunter mert a buzzardot kinyírták, anno jobban beast synergy volt nem mindenáron charge
  • Renegade
    hát vessetek vérmókusok elé, de szerintem faceből kevesebb van, nyilván eboloidból is, de aki tehette átváltott karácsonyfára. Meg ugye sok midrange hunter próbálgatja az új lapokat.

freeze, hát az tényleg nagyon ritka, az elmúlt 2 hónapban kettővel futottam csak össze. MI lett annak a paklinak a veszte?
  • Kongy
    Hehe, a keselyű eleve felesleges egy facehunter pakliba, a legtöbb hunter meg azt tolja.. :D
    Amúgy a hunter képessége szerintem erősen op, mert pl late game-ben ha kevés hp-d van, és laphiányod simán kicsinál, meg 2. körben már tempóelőnyre tud szert tenni a 2 sebzéssel, sőt coinnal elsőben.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.16. 11:10:06
  • Negritis
    a patron nerf jó lesz megint a hunternek, de azért a tgt nem kedvezett neki
    nem véletlen hogy még most is az "identitását" keresi (a buzzardon satot változtattak többször is biztos ezért :D)

egyébként a freezemage szívta meg a mostani metát :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.16. 11:05:27
  • dave9004
    a hunter szívta meg a mostani metát? :D mesélj még pls
  • Negritis
    nem, hanem arra hogy mind1 mi van az aggro hunter működik :D
  • Renegade
    mármint arra gondolsz, hogy hamar elrontották a keselyűét meg a mostani lassító metát ő szívta meg legjobban, míg a cicis meches lány még mindig életképes? :)
  • dave9004
    k
  • Negritis
    ha akarod délután megnézhetjük
  • dave9004
    kérdés: ancestral spirit doomsayeren. miután feltámad akkor életben marad köv körömig?
    érdekes ötlet lenne sámánnal 2 kört is nyerni aggrok ellen
  • dave9004
    mi a helyzet Rekszarral? a kis szemét mindig kivágja magát
  • Negritis
    a pala human -> ally
    wari ork -> horde :D
  • dave9004
    ???
  • mkfdd
    Turn 2 dr boom fel reaver druiddal upsz :) Ilyen is ritkán jön össze :)
  • Zozo0122 #24406
    Na, epikus küzdelem volt megint. Rank12 patron az ellenfél, én shaman. Fantasztikus ami itt megy komolyan :) Nemrég egy priest ellen mentem, vérprofi volt, és a végén egy meglepő comboval győzött le, nagyon jó meccs volt. Tehát itt aztán tényleg minden van így hónap közepe táján. Másik véglet: az előbb a patronnak már 5. körben kinn volt mind2 berzerker :D Ehhez mit kell szívni? :D Meg később kirakta magában a patront is, csak úgy. Istenem
  • Renegade
    mit vártatok, a szövik mindig jobbak, szebbek, okosabbak, a hordás ork csürhe meg kapja a nerfet :)
  • dave9004
    egyébként ja. ha nem is mind, de minden 2. pala. most mégtöbb :D minden 4. lesz nem pala.
    fun and interactive.
  • 1Darton1
    Ez alapján olyan, mintha én már egy hónapja a nerfet követően játszanék. Eddig is 10 ellenfélből 8 paladin volt. Ezek után majd 11 lesz?
  • dave9004
    Cancer king középen fent :D
  • Ingman12
    Megszaladt.

• Zozo0122 #24400
    Jön a sok hunter - uninstall, burning blizzard headquarters.
  • dave9004
    a kisebbség sír csak