Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

addig kap max charge-t amíg max 3 a támadása és minjá jobbanv agyunk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az egyetlen igazságos nerfnek azt érzem, ha a Berzerker csak a saját sebezett minionok után kap + attackot. Így még nem hal meg a deck.
mint boomrA? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
már fölösleges. nerf inc
volt anno leeroy rugóm 😄 nem a kombó deckkel van bajom
hanem hogy egy fos

Ha megtanulod a patront, valszeg soha többet nem lesznek gondjaid combo deckekkel, de tuti, hogy hamarabb és könnyebben átlátod majd őket 😊
igen, és itt van az hogy az ember vagy rájön h elrontotta vagy csak szidja az rng-t hogy szar és mindig ellene van

warrior 5w-s küldetés miatt megint elővettem a CW-t és háát vannak vele bajaim továbbra is 😄 rá kéne szánni kb 100 meccset hogy rendesen kitapasztaljam de lehet az is kevés lenne nekem addig viszont marad az hogy questekhez előveszem és szenvedek vele mint a kutya 😄

csináltam egy patron decket is de az nagyon nem az én világom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.02. 13:31:37

Igen, késöbb én is rájöttem, hogy elöször kellett volna ütni, mert akkor nyilván nem játszom ki. 😊 De hát ugye késö bánat. De mindegy, így tanul az ember. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hát igen, a pilótázott aprítógépre figyelni kell 😄 Utálom, ha dúmszéjer jön belőle, vagy ha az ellenfélnek succubus vagy millhouse...
háát, ha tradelsz akkor trade után érdemes lehozni a lényt mert gondolom az történt hogy kijátszottad malganist majd ütöttél (ezért "aludt" még ha jól sejtem)
és háát igen shredder és az ő szépségei 😄

Arénameccs, warlock vs mage. Nálam lent van Malganis, egy Shredder meg egy 4/4-es minion. Ellennél 4/4-es és egy 5/3-as. Malganissal még nem tudok lépni, a 4/4-est tradelem, majd a Shredderrel az 5/3-ast. Mit hoz le Shredder? Doomsayert. :S Ott el is úszott a meccs, jelenleg 2-2-n állok. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

amúgy ahogy nézem amit linkeltél az inkább egy sima aggro hunter volt nem kifejezetten face

Face hunter, de messze nem optimális, gondolom 10-nél tovább nem jutok vele, de ráérek, hátha húzok bele lapot, meg szépen veszem meg a secreteket.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sajnos jah...túl barátságos ebben az aggro metában.
dave9004
Kár h a sámán mindenkit friendezik
Imádom, amikor végig BM-el a facehunter, de az az igazi tősgyökeres kretén típus tudjátok, majd legyőzöm és a végén én tolom be, amit ő egész meccsen: THANKS 😄D
sadface
amellé még veheted a mini yserát és ki is fulladt a jó lapok... én szeretném, hogy jó legyen, de a blizz nem úgy tűnik.. 😞

I decide when I'm done.

én megvárom hogy minden lap kiderüljön
az tény hogy eddig engem csak a frost giant fogott meg

NecroJoe
Ezeknek a kiegeknek amúgy nem az a céljuk hogy utána csak ezekből álljon a dekk, mert minden régi szar mellettük. Minek kéne lenni, 4/5 lényeknek 3 manáért? Fasza lenne? Megy majd 4-6 darab az életképesebb dekkekbe, a többi meg marad régi lap.

Necro

sadface
a maradék meg tele lesz chargeal meg buffolós vackokkal és újra jön az aggro korszak. #worth Most kéne meggyőzni az embereket, hogy vegyétek baszod, nézd már milyen jó lapok lesznek benn! Nem eltántorítani... Ha ennyit bírnak felmutatni inkább hagyjuk.

I decide when I'm done.

nyílván csak még nincs kint a kieg addig nem kéne eldönteni hogy fos
a brm-ről a lapok alapján azt gondoltuk hogy jó irányba viszi a játékot, de sajnos a patron és a zoo nem ezt eredményezte (sőt a patron eleve fosnak volt titulálva)
majd elválik hogy itt is mi lesz

dave9004
Jobb ha a szarral kezdik és aztán jön a jó. Magic kiegekben se jó a nagyja lap.
még mindig csak 30 lapot láttunk kb de köszönjük emese

sadface
Már az első lapokból látni lehetett, hogy kuka lesz.

I decide when I'm done.

Mephike
Pont ez miatt marad ki nálam is ez az 50 pack, mert előrendeltem a gw2-t. Az előző bétateszt után már tudom, hogy jó döntés volt. A mai új lap meg ismét ezt erősítette meg bennem 😄

dave9004
Stealth+charge
Pláne. Azt se használja senki se.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Jajaj, azok biztos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

majd a priest lapok megmutatják 😄

Shep
Ja, van még lejjebb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ott még a dragon breath is 😄

TBTPumpa
Lesz még néhány ne aggódj! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mondjuk én nem tudom hogy a Frostbolt-Flamecannon-Fireball-Pyroblast kvartett mellé miért kellett még ez is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Van még valami fos lap amit meg lehet alkotni?

dave9004
Nem baj ha mage nem kap sok op commont
Devv
Részvétem az előrendelőknek, de részvétem a goldból pakk vásárlóknak is. Mindenkinek lesz belőle 6 db. <#nezze>
Nope. Egy rosszabb assassinate.
Nyertél! 😄 Well played 😄
gyenge polymorphnak érzem

Devv
Atyavilág... <#szomoru2>
egyébként ez a lap is kuka sztem 😄

im a fuckin Nostradamus 😄

4,6,13,20,57

amúgy az minden csak nem face hunter 😄 inkább ilyen hibrid-midrangenek tűnik

TBTPumpa

társaság miatt mai napig szeretem, és a játék is teljesen jó amúőgy

TBTPumpa
Na igen. A GW2. Nem volt rossz játék, csak egy idő után már nagyon ráuntam. A processzorom azóta is hálás, hogy megszabadultam tőle. Gyakorlatilag reggelire felzabálta az i7-est. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.01. 16:56:31

nekem Wii U-t kell vennem ősszel
meg gw2 kieg
meg xcom 2
meg sc2 kieg
meg ff type 0, új one piece, új naruto, sword coast legends meg mittomén bár ezeket remélem kibírom steam leáraazásig 😄

amúgy az OW engem is érdekel kiváncsi vagyok milyen lövöldét hoznak össze
nagyon benne vannak most a f2p bizniszben a blizzék amúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.01. 16:55:40

TBTPumpa
WoW-okat gyűjtöm. Kell a teljes kollekció csak az Artbook-ok miatt. <#idiota>
Overwatch pedig kap tőlem egy esélyt, de persze tudom, hogy nem az én generációmnak készül az már. Bli$$$$$$$$ard be akarja biztosítani magát a jövő generációi (gyerekek) előtt is. Nem lesz már tőlük akkora volumenű dobás, mint anno az SC BroodWar, Diablo 2 vagy WarCraft 3 volt. Képesek lennének rá még ma is, de anyagilag nem éri meg (valószínűleg ezért is lesz a Legacy of the Void a StarCraft Saga lezárása). Ez a sok kis ingyenes szar nagyobb népszerűségnek örvend (emiatt több pénzt is hordoz magában).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.01. 16:52:33

Shep
WoW Tf2 klón minek neked? Komolytalan lesz az egész.

TBTPumpa
Csonti is megvette. Én az SC2-re teszem félre a pénzt. Persze emellett még érkezik az Overwatch, új WoW kiegészítő és a Tomb Raider is 2016 elején. Ráadásul, ha a BlizzCon-on valóban bejelentik az új Diablo 3 kiegészítőt, akkor menni kell túlórázni is vagy valami másodállást keresni.
Szóval most spórolás van keményen, valószínűleg még gép fejlesztés sem lesz, pedig már lecserélném az R9 280X-et, mert ez már nem igazán elegendő.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.01. 16:46:00