40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Megint volt egy jó warrior mirror, már ketyegett a fatigue, amikor előhúzta a OTK worgen+faceless kombóját, instant 40 damage, sajnos addigra armorból is volt rajtam annyi, meg a végjátéka nem volt épp erős, de érdekes egy deck. -
:D :/
-
Renegade #24476 hááát ott basztad el, h, én basztam el, jt ;) -
casualban jó meccset játszottam. ctrl hunter hero power másolóval, minden finomsággal, meg én ctrl sámán earth ele-kkel ancestral spiritekkel.
Fatigue meccs egy sámán vs hunteren :D Ezzel lett meg a 60g, íme a pack
-
:/ HS-ezésem elején még az ő youtube videóit nézegettem -
Pio #24473 Félig-meddig OFF, de rengeteg HS-es videót és streamet készített (és reméljük, hogy még fog a jövőben is), ezért szerintem elfér ide.
TotalBiscuitnél kiújult a rák, de ezúttal egy végzetes típus, várható élettartam 2-3 év (persze bízunk benne, hogy Neki ennél sokkal több jár még). :(
-
Renegade #24472 jó, 8:2, nem csinálom tovább, túl stresszes :) -
Zozo0122 #24471 12! -
Renegade #24470 jeeee, 7:1, nyilván nem merek többet játszani, mert itt falun ha esik akkor a net, az olyan mese szerű :) -
az élvezetre menj, ne a "kell"-re -
Renegade #24468 hűűű, ez nagyon beteg o0 -
Renegade #24467 hát ez az, én alapjában véve a pocok taktika híve vagyok RPG-kben (gyűjtsünk össze mindent), ezért van nagy tipródás :) -
az a kettő nem feltétlen kell bele.
am ezt csak te érezheted mi éri meg -
Renegade #24465 na, a nap kérdése: van kb 1000 dustnyi gold lapom, amiből van kettő rendes, némi dust, a nagy kérdés, érdemes-e elbontani közel 100 common lapot, egy azaz egy legendary-ért?
Antonidason gondolkodom, bejön a tempo mage, viszont így is hiányozna belőle Ronin, vagy Nexus. -
dragon sámán működhet? -
és a secretpala nem tudott vele mit kezdeni :D 2. casual tryhard aki ma áldozatául esett a ctrl sámánnak -
Renegade #24462 sry, tényleg mindig elfelejtem, mert elsősorban gépről nézem a topicot. :) -
Renegade #24461 legyen igazad, de megfigyeltem ám, vagy rohadt jól pikkelek és ennek ellenére 4. körig malmozok, vagy 3 menetet sem adnék a paklinak, de akkor meg mese szép ív, és 6. :) -
újraéled. tehát vagy kétszer kell megölni, v nyersz 2 kört (mondjuk te se játszol ki semmit)
viszont amikor meghal magától a sayer abban a körben nem szabad kelthut játszani :D -
1Darton1 #24459 Nekem összesen sincs meg az 500 ranked win. Amikor igazán sokat játszottam, akkor még nem számolta a kliens.
Most handlockkal belehúztam, de a jelenlegi pala/hunter metában nincs esélyem. Tegnap 30 meccsből 16 pala, 10 hunter, a maradékban is volt egy fatigue warrior és mage. Vissza is estem rank 7-ről 11-re. Most vagy előveszek én is egy rákot, vagy szarok bele. Az utóbbi lesz. -
aprókép :D -
Negritis #24457 nice a deck
1 kérés azok kedvéért akik szoktak mobilról is nézelődni a fórumon (pl én is)
vagy csak szar a net
rakd az ilyen nagyobb képeket spoiler tagek közé plz :D
én is sokszor elfelejtem tudom -
Zozo0122 #24456 OMG :D Lesz az 10-12 win is :D -
Renegade #24455 összekattintgattam egy kontroll móka/bosszantó decket arénában (remélem a 7 meglesz vele), igazából szerintem rohadtul utálnak, amikor kinyomom a sokadik spellt.
20 lény, 12 spell, utálnék ez ellen játszani, persze, ha épp nem szeret az RNG akkor nyilván esélyem sincsen.
ami alul nem látszik az a fél belcher, 2 boulderfist, 2 flamestrike, meg egy Stormwind.
-
Zozo0122 #24454 Tudom. Köpni a véleményedre
Vége.
-
Nem hiszem, hogy többet jópofiztam volna veled, mint te velem. Ha zavarnak dolgok és/vagy kezd eleged lenni akkor tudod mi a dolgod. További sok sikert! -
Zozo0122 #24452 Istenem. Annyira kezd elegem lenni, hát mi megy itt sg-n...máskor meg megy a jópofizás. -
Az életedet ne meséld el, kösz. -
Na ezek miatt kapod h nem vagy még legend. Mondjuk velem beszélhesz mert geológiai szakos voltam :D -
Zozo0122 #24449 Ilyenkor úgy érzem magam, mint amikor a teremben próbálok beszélgetni valakivel mondjuk a megújuló energiaforrásokról :D -
Nekem minden hónapban meg lehetett volna :-D -
Zozo0122 #24447 Jó, de zavaró az, hogy ha valakinek vannak "sikerei" ( már ha a minden hónapban rank5 annak számít egyáltalán, szerintem annyira nem nagy ügy - bár abban a tekintetben, hogy soha nem netdeckeltem, illetve azt hiszem 1x a legelső olajrugót, akkor az nem rossz) egy játékban akkor már vagy sokat fizetett, vagy szerencsés. Véletlenül sem más az ok, csakis ez. És utána jön a végső érv - nem vagy legend. Szarom telibe a legendet, ha tényleg reálisan nézem, akkor legalább 2 alkalommal már meglehetett volna, ha rászánom az időt és küzdök érte - amikor bejött a patron, és múlt hónapban a secret palával, bőven lett volna még időm és akkor hónap végén pont nagyon erős is volt még a pala. De nem érdekel, nincs rá különösebb motivációm, ahogy magára a játékra sem, nálam ez egyszerűen hiánypótló és időkitöltő + lazítás munka után vagy tanulás közben. Esténként facebook mellé befér, stb. Akkor pörgök rá a játékra, mikor kitalálok egy decket, vagy amikor új kieg jön. Amikor új deck jut eszembe, akkor is 75%-ban kiderül, hogy teljesen szar az egész koncepció. -
Renegade #24446 off
a pc gyártok, gondoltak egyet, nyomnak némi fricskát az Applenek (tudjátok ahol minden innovatív, grandiózus és szuper egyedi, hmm hirtelen csak ennyi marketing bullshit jut eszembe) és csináltak egy hasonló kampányt, na de a lényeg, az hogy lám-lám, azért tudják kivel kell reklámozni az adott tartalmat. :)
-
Nem kell magyarázni sztem az ilyesmit. Legtöbbünk fizetett a játékba. Úristen :D
-
Zozo0122 #24444 Ha célirányosan játszottam volna, akkor mostanra 5 golden herom lehetne :D Mivel nem így tettem, egy sincs még, pala 440 körül, druid 350 kb, warrior 250 és így tovább apránként egyre lejjebb. -
Renegade #24443 jaja, meg régi B-52, csak jópofa, hogy adaptálták (meg még egy pozitív pr kishazánknak a 9gagen) , na valamikor lenézek, aztán utána mehet az unstable portal :D
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.16. 13:41:18 -
Negritis #24442 ahogy nézem ez kb a flaming lamborgini, elég sok helyen "menő" :D -
Zozo0122 #24441 Egy kb.fél évig középvezető voltam egy cégnél, innen maradtak aranyköpések :D Utána jött az egyetem, és az itteni tudás segít kijátszani a randomot :Dddd Amúgy nem célom a legend. -
NoLegend pro vagy. -
Zozo0122 #24439 Én nem veterán vagyok, hanem pro :Ddddd HSpéldakép. Amúgy nem arra értettem a veteránt h fizettem, hanem az időtartamra - még 1 éve se tolom.