Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Battlecry meta!!!
Mi ez a szar? A Blizznél valami nem tuti amúgy, kreativitás csak néhol fedezhető fel. Ez egy epic? Rarenek is gyenge.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.04. 20:15:27
Shep
Persze 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
A legendása meg majd vmi 2 mana op lesz és priestmeta lesz
Shep
Az amit láttunk pont elég volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Még sok priestet nem láttunk.
sadface
Hátha valamelyik új priest lapból...

I decide when I'm done.

Shep
A priest halálát látom, túl sok már a 4-es sebzésű lény.

dave9004
Látok benne fantáziát, nem undertaker effektus szerencsére.
sadface

?

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Az az Artwork magáért beszél. Már megérte a 45 eurót! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mephike
Az új lap angolul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy a jövőben el tudjuk kerülni az ehhez hasonló félreértéseket, kérlek figyelj oda kinek címzed a postot.
Előre is köszönöm. <#bee1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

TBTPumpa
Már elkezdődött ma a Micro$$$$$$$$$$oft (XBox) konferenciával! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kabel15
Holnap kezdődik németeknél a Gamescom. Elvileg a hearthstone is kint lesz és ki lehet próbálni az új kieget. Azt mondjuk nem tudom hogy csak az eddig bemutatott lapokat fogják bele rakni vagy lesznek még be nem mutatott lapok is. Bár ha lesznek akkor az csak percek kérdése és felkerül a netre. Viszont pénteken lesz Hearthstone sajtótájékoztató, remélem akkor kiderül a megjelenési dátum.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Remélem is!
Bocs, azt hittem beszélgetünk. Nem fordul elő többet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

:ASD

Úgy látom nem nagyon vannak kibékülve azzal, hogy a Druid early game az a Wild Growth/innervate+shade
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.04. 17:59:01
dave9004
Gondolom alakot ölt mint a druid of flame
Devv
Jó ronda képe van.
dave9004
Jó ez.
Devv
Ezt miért nekem írod? Én se neked akartam, hanem kabel15-nek.
Nem mondtam, hogy bármelyik is ér valamit.
Shep
facedruid 😄

kabel15

Válassz egyet - Charge vagy +1/+1 és Stealth.

3 hátlap ami értékes szerintem, a többi 0.
Legend
Dalaran Flame
Golden Celebration
Az utóbbi 2-t szerintem nem is lehet majd megszerezni.
De senki nem fog 1 fillérrel se többet adni 1 accért, mert megvannak, mivel semmit nem ad a játékhoz.

Devv
Meg Ben bácsi azt mondta, hogy lehetséges, hogy majd meg lehet szerezni az előző hátlapokat. 😊
Hátlapoknak nincs értéke, csak Legend hátlapnak. (az se forintosítható, mivel a vásárlók nagy része 20-35 év között van és pont nem érdeklik szerintem)
Havi minimum 1 hátlap kijön, + hero portréval venni is tudsz, tehát lehet bőven választani.

kabel15
Én a megjelenés óta játszok, az összes havi hátlap megvan amit meg lehetett szerezni. Kivéve az előrendelés vagy fizetős hátlapok nincsenek.
Ez nem tudom mennyit nyom a latba.

én az ebayes link alapján mondtam hogy reálisnak tűnik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Igen megvan, de annyi nem reális.
Számold azt mennyi pénzedbe kerülne mindent megvenni, kártyákkal együtt.
És annak kb 50%-a elkérhető érte.
Most megnéztem max 200 EUR, ha farmolok 1 kis goldot hozzá.
US acc többet ér, mint eu. <#szomoru1>
De lehet Ebayen ilyen árak mellett simán el lehet sütni többért.
No mind1 nem most kell rajta gondolkodnom...

Dave: vannak direkt erre szakosodott oldalak, ahol lehet értékelni az eladót, vevőt. + van ahol az oldal bonyolítja le a tradet, hogy biztos megkapjon mindenki mindent.
De persze, nagyon vigyázni kell, mert 90% azon a bizalmon alapul amit a másik gép előtt ülő ismeretlenbe fektetsz.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.04. 16:18:20

dave9004
aztán ha átutalták a pénzt, ír a blizznek, hogy ellopták az accját és hopp visszakapta 😄
gondolom neked megvan mind a BRM mind a NAX
szal a 3-400 euró reális lehet
mondjuk annyit ér amennyit adnak érte 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

jazzy
<#szomoru1>
Hots van rajta még 3 napot játszottam vele. Tehát kuka.
Mondjuk Ebay árak eléggé el vannak szállva.
Az én 44 legendes accom ér max 250 EUR-t. Talán 300-at, ha szerencsém van (de ez a nagyon max).
Mondjuk már régen néztem.

nekem ezen van a D3 és az SC2 is 😄
marad :p

Ha nagyon megunom a játékot, az enyém is ott fog landolni.
Régebben kereskedtem más játékok accjával. Van rá kereslet.

kedvenc lock játékosunk zabos 😄

igen

kabel15
Szerintetek valaki meg is veszi ezeket?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.04. 12:56:57

Class legendaryra gondoltam bocsi 😄
kabel15
Nem hiszem hogy új hősök jönnének. Habár ha egyszer elfogy az ötlet ami már kezd látszódni, akkor lehet hogy ezeket még tartaléknak meghagyták. Jöhetne Monk meg Dk is. Bár én kezdem azt érzeni, hogy a blizzard kezd kicsit kifogyni a kártya ötletekből. Nehéz mert meg kell hagyni az egész rendszert egyszerűnek. Nem bonyolíthatják sokkal a játék menetet mert a 12 éves Jürgen nem fog több pack ot vásárolni apuci kártyájáról, mert gondolkodni kell a játékban.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.04. 11:45:03

A lore ezen szakaszában Arthas már rég death knight.

Amúgy nem elképzelhető szerintetek, hogy a paladin Arthast fogja class heronak kapni? Bolvart is megkapta. Esetleg egy epic fegyó Frostmourne? Végülis ez az egész Tournament Arthas miatt lett megrendezve nem? Nekem úgy jön le ez az egész, hogy ha most ebben a kiegben nem lesz benne, akkor őt már a Death Knight heronak tartogatják a távoli jövőben. Vagy ez baromság? A lorenak ezt a részét nézegettem múltkor Bolvar miatt, de rég volt már.
kabel15
Ebben a "kiegészítőben" nem Solo Adventure (BRM,NAXX) jön. Olyan lesz mint a GvG szóval csak új kártyák jönnek amiket pakliból tudsz majd nyitni.

nem adventure kiegészítő jön mint a nax vagy a brm, hanem card pack-ből beszerezhető hagyományosabb jön mint a GvG volt
ergo konkrét ára nincs csak bejön egy 3. vásárolható pakli típus is a classic és a gvg mellé
és igen az 50 pakli az nem maga a kieg 😄 csak ha úgy látod hogy veszel majd legalább 50 paklit akkor megéri rámenni

Sheltem
Mennyibe fog kerülni az új kiegészítő? Mint a Naxxramas meg a másik 25 euró?
Mert ha jól értelmezem amit most lehet venni az "csak" 50 pakli + hátlap nem maga a kiegészítő nem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

amúgy a mostani brawl lehetne azokkal a deckekkel amiket trumpék használtak 22.én
oh wait

dave9004
szerdán mutatják
kabel15
100% on van a tweet csík, nem kéne már megmutatni azt a 2 kártyát? Napi 20x nézem meg csak telefonról a honlapot hátha kijött egy új kártya, de 2 naponta ha kijön egy új. Lassan megjelenési dátumot kéne mondani nem kártyákat mutogatni.