40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #24598 hshu és ff fusion -
Renegade #24597 thx Dave -
Renegade #24596 de most akkor nem úgy van, hogy meg volt rendezve? meg bemákolták? mert ilyen nincsen ám, csak szerencséjük volt, nem? :)
na jó lelövöm magamat, de W&L, valaki visszajöhetne, hülyére verni a többieket :) -
Pio #24595 Tekinthető egyfajta bizonyítéknak arra, hogy igenis a sok RNG ellenére azért nagyon is szerepet játszik a skill a játékban.
Arról nem is beszélve, hogy azért nem a játék elejétől játszották a kész paklit.
Talán Savjz-nál láttam, hogy összesen volt talán 115 winje? És abból ki tudja mennyi legenden történt.
Kíváncsi lennék hány játékos tudna egy teljes lapkollekcióból akár 150 win alatt legendet csinálni...
Jó fricska azoknak is, akik állandóan azt hangoztatják, hogy az egész játék egy rulettasztal és ők csak azért nem voltak még soha legendek, mert van életük, amúgy az csak a farmolásról szól. Itt a példa, nem kell olyan sok win ahhoz a legendhez, ráadásul 3-an is megcsinálták a 4-ből, szóval nem kell hozzá szupermázli se. Persze skill az nem árt... :) -
Azért az h 24 óra alatt zoo dragon priest meg facehunter legend lett, felteszi a kérdést, hogy 18 nappal a szezon kezdése után hogy lehetnek r12+ rákpalák, hunterek, zook a létrán. -
DRFlame #24593 "At the end of the contest whoever is highest on the ladder wins the $5,000 prize and is crowned champion. (stars count, legendary rank counts)"
End of contest egy időpontot jelent, nem pedig azt a rankot, amikor az utolsó játékát befejezi. Persze ebbe is bele lehet magyarázni mást, csak szólni kell egy jogásznak.
De még ha az is lenne a szabály, akkor is max a döntést fogadnám el, de azt mondanám, hogy hülye a szabály.
Edit:
Ja és köv sor a szabályokban:
"Every segment (contest end, every pause for a duel, etc) will start when every player finishes their current game."
Tehát contest end akkor van amikor minden játékos befejezte a játékot. Nem pedig minden játékosnak különböző időben. Szóval ide nagyon okos jogász kell, hogy ezt kimagyarázza. :)
Utoljára szerkesztette: DRFlame, 2015.10.18. 21:51:48 -
Negritis #24592 amúgy az alapján, sőt saját felülete alapján is 116. volt Forsen
csak a felugró felület mondta h 115
és a lényeg az hogy mikor fejezi be, nem az hogy aktuálisan hol tart, mivel 1-1 meccs nagyon el tud húzódni ezért feltétlen lenne fair amit mondasz
amúgy ez inkább promo verseny nem túl komoly -
DRFlame #24591 Bárki alatt azt értem, akinek mindkét versenyző szerepel a friendlistjén, mert annak biztos azonos időpillanatban érvényes lista látszik. Ez bármelyik versenyző is lehet.
http://www.twitch.tv/forsenlol/v/21114201
24:15:44-től
http://www.twitch.tv/savjz/v/21259213
3:53:45-től
Mindkét versenyzőnél jól látható az eredmény. -
DRFlame #24590 Nem számít hogy mi volt előtte. Amikor már egyikük sem játszik, akkor bárkinek a képernyőjén látható a végleges sorrend. Az aktuális szám ugrálhat, mert a ladder többi játékosa folytatja a játékot, de a sorrendjük nem tud felcserélődni. Vagyis amikor mindenki befejezte a játékot, akkor frissítés (relog?) után látszik a végső sorrend. És relog után tisztán látszott a sorrend.
De mondjuk a sniperek miatt meg a "hagyjuk nyerni" hozzáállás miatt amúgy se igazán lehet komolyan venni ezt a versenyt.
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy két különböző időpontban elért rank alapján döntetlent ítélni nevetséges. -
Pio #24589 Igen, annyit mondjuk simán megcsinálhatnának a következőre, az nem venne el kábé semmit a műsor jellegéből és jelentősen csökkenthetné a retard külsősök okozta problémát.
Persze még mindig kitalálhatják streamről, de az nyilván kisebb arányú lenne. És még arra is ott a késleltetés, ami persze már nem olyan jó, de még mindig beleférne talán. -
Negritis #24588 sztem a név-friendlist kitakarás nem lenne rossz dolog
pl trump is úgy tolja
és annyira nem nehéz olyan "layout"-t csinálni a streamre -
Pio #24587 Előtte pedig Savjz-t 134-nek mutatta, Forsennek pedig egyszerre írta középen, hogy 115 és oldalt, hogy 116.
Szerintem ebből az egészből annyi derül ki, hogy ez a kijelzési rendszer nem precíz és naprakész annyira, amennyire ehhez kéne és legfeljebb úgy lehetne ez alapján igazságot tenni, ha a Blizz publikálná a konkrét MMR értékeket a verseny végén.
Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy egy független account bejelentkezik és akkor valószínűleg nagyjából egyszerre frissíti mindkettőt, talán, de ki tudja...
Szóval szerintem az adott helyzetben teljesen jó döntés volt az, amit a szervezők hoztak és ezzel a közvéleményt elnézve nagyjából mindenki egyet is ért, szerintem ezt kár firtatni.
Ami persze felmerül, hogy ebben a formában ez a verseny nem tud teljesen fair play lenni akárhogy is csinálják. A nagy kérdés, hogy ezzel akarnak-e kezdeni bármit.
Szerintem ezt csak nagyon komoly változtatások árán lehetne megoldani, álnéven játszás, friendlistek kitakarása, komoly stream késleltetés, esetleg az egész felvételről megy satöbbi...
Szerintem ezzel pont a lényegét veszítené el ez az esemény, szóval én bízom benne, hogy maradni fog ez a rendszer, legfeljebb mindig lehet egy jót vitatkozni a végkifejleten. :)
Esetleg annyit változtatnék, hogy kifejezendő, hogy ez inkább egy show, mint egy verseny minden résztvevőnek, aki végig kitart adnék pénzdíjat az elért eredmény arányában, a győztes meg kap mellé egy oklevet/kupát. -
DRFlame #24586 De azt azért érted, hogy amikor Forsen képernyőjén feljött a 115, az azt jelentette, hogy 114 játékos előzte meg, és a frissítés után az is kiderült, hogy abból a 114-ből az egyik Savjz volt? -
Negritis #24585 annál a dudu variánsnál amit végül tolt igen, de azért a normál midrange kombó dudunál nem
az mondjuk becsülendő hogy nem a "biztos"ra ment és újítgatott -
Negritis #24584 legend 1100 környékén végzett kb
túl későn ért fel legendre hogy beérje a 2 állatot :D -
Az is gyorsabb. -
Pio #24582 Tényleg, Firebat hová lett közben? Sajnos az egészből talán ha 1 órát néztem és abból 50 perc a vége volt, de akkor már nem játszott Firebat. Bealudt? -
VladimirD #24581 Köszi szépen! -
Negritis #24580 dragon priest? -
Teljesen jó szerintem a druiddal, az volt a leglassabb deck a 4 közül. -
Pio #24578 Még szerencse, hogy a bíróknak is jó a szeme ez esetben. :) -
DRFlame #24577 Akkor a jó hír az, hogy jó a szemed. -
Pio #24576 Nyehh, mire előkerestem a videót beelőztél... :D -
Pio #24575 Rank2
-
Negritis #24574 rank2 :D -
Pio #24573 Én mindkettő képernyőjének a közepén 115-öt láttam az utolsó meccsük után....
-
Reynad meddig jutott végül? -
DRFlame #24571 MMR szerint Savjz jobb helyezést ért el, csak a kliens nem a pontot mutatja, hanem hogy hanyadik a sorban, és mivel különböző időpillanatban nézték a sorrendet, így lehetett csak holtverseny. Mire Forsen befejezte a meccset, Savjz följebb került a listán, csak azt valamiért leszarták. Én Savjznak adtam volna a győzelmet. Hogy őszinte legyek, nevetségesnek tartom a BO3 döntést. -
Pio #24570 Legutóbb best of 1 volt. :)
Egyetértek amúgy, az a druid tehet erről a kavarásról.
Mondjuk szerintem most Forsen nyerhetne, az előzőt megérdemelten nyerhette volna, ha nem kavarnak a szervezők a végén.
szerk.: közben nyert is :) -
Negritis #24569 best of 3 a "döntés" :D szal még nincs vége
megint :D
mondjuk forsen utolsó győzelme .... -
Pio #24568 Mekkora befejezés! :D
Aki lemaradt volna:
24 órás verseny, ki meddig jut rankedben.
A végére Forsen és Savjz - ahogy az első versenyen is - fej-fej mellett voltak, Savjz vezetett egy picivel.
Forsen a legvégén bejelentkezett még1 meccsre, ezzel kényszerítve rá Savjz-t arra, hogy ugyan ezt tegye.
Namost mindketten megnyerték az utolsó meccsüket, de Forsen többet kapott érte, így a 24 órás verseny legvégére mindketten legend rank115-ösök voltak. :D
Most épp vakarja a fejét, hogy ilyenkor mi legyen, mivel Savjz előbb fejezte me a meccsét ő azóta lejjebb ment, de az utolsó meccsük végére mindketten 115-ösök voltak, szerintem döntő meccs lenne a korrekt egymás ellen, pont, mint legutóbb, de meglátjuk. :) -
Negritis #24567 forsen és savjz szép kis tüzijátékot tart itt a végén :D -
Negritis #24566 igen, most volt 6 óránként egymás elleni meccs extra pakliért
meg ugye attól függően h ki hanyadik még további is járt :D -
Pio #24565 A mostanit nem követtem, az előzőn úgy volt, hogy twitteren lehetett szavazni, hogy mikor ki kapjon paklit (és szinte mindig Forsen nyert).
Plusz alapból is kaptak néha 1-2 paklit.
Illetve ha egymás ellen mentek, akkor a nyertes szétDE-ztethetett 1 általa választott Dr. Booöööö akarom mondani lapot az ellenfelével. -
Persze, bárki lehet legend, csak nem 20-22 óra alatt .D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.18. 16:49:41 -
Negritis #24563 új account, megkapták a 2 adventuret + menetközbe folyamat kapnak pakkot
asszem ilyen 80 pack körül vannak fejenként -
Renegade #24562 saját accukkal mentek, vagy csináltak egy újat, vettek x paklit, aztán lesz ami lesz?
mindentől függetlenül durva, ezek szerint nettó 20-22 óra játékkal bárki lehet legend :) -
Negritis #24561 már csak reynad nem legend :D -
Negritis #24560 igen, viszont pont emiatt gyors questelni nem rossz
attól még nem túl kreatív az tény
közbe forsen is legend lett -
Ez a bunyó arról szól ,hogy ki tud 1-2. esetleg 3. körben kirakni valami nagy lapot amivel lényegében már nyert is.