40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Jajaja, valami hulye meg egyedi paklival elerte a legendet ahelyett hogy itt sirna, kapja be! -
fasza meta lett, hogy semmi ctrl nem tud haladni. csak a face meg kaszinó, meg titkosmókus. -
csoszi87 #24636 Anno smorch hunter időkben volt tree of life paklim.
Mint 1 debil kisgyerek, úgy vigyorogtam 9. körben.
Már nem is emlékszem mi nyírta ki a paklit. -
Nehezen hiszem el, de megvan a rank 15. pár hete ki gondolta volna :D -
-
-
Renegade #24632 farmolás -
Mi a f*szom ez a sok druid 16-18 körül? 17ről már 19re csúsztam tölük -
Zozo0122 #24630 Hát igen, ez egy nagyon erős deck amúgy, ezzel le fogsz menni 10 alá. -
Renegade #24629 elkezdtem játszani ezzel a midrange hunterrel (apró változtatásokkal), végre megint vannak sikereim az oviban (R10 felett) :) -
Zozo0122 #24628 Háborúzár :DDD Amúgy átlagos a kaszt arénában. -
Renegade #24627 háborúzárral miket lehet menni arénában?
már egy ideje gondolkodom rajta, mert tök hülye vagyok ahhoz a kaszthoz (nincsenek hozzá lapjaim), de érdekel milyen vele játszódni, néha ki kell mozdulni a pala, vazsi, rugó háromszögből. :) -
Zseniális ez a paladin kaszt kihívás naxxramasban. Hetek óta szenvedek vele, egyszerűen nem birom megcsinálni ezzel a hulladék paklival :D KelThuzad meg egy rohadt csaló, amikor már kezdtem fölénybe kerülni benyomott egy twisting nethert.... nem tudom hogy képzelték ezt a blizzard-nál, de azt a buzit, aki ezt a meccset kitalálta egész életében azzal kínoznám, hogy csak ezzel a paklival játszhat. -
Negritis #24625 lehet használni, csak nem érdemes :D
mondjuk communion deckbe belefér :D -
Olyan undorító, hogy nem lehet használni se -
Ez a Tree of Life egy elég undorító lap amúgy, biztos vereségből tudja magát kihúzni a sokadik körben a druid, aztán már kb a fatigue dönt. Múltheti brawl-ban érdekes dolgokat lehetett vele produkálni. -
Negritis #24622 elmész ám a sóhivatalba -
Zozo0122 #24621 Amúgy ez egy nagyon troll játék. Volt már egy sima meg egy golden tree of lifeom is...:D
-
Zozo0122 #24620 Na, megtört a jég! Kiesett az első óriásom, egy molten :D Vagyis, pontosabban korábban esett már egy, de az clockwork és GVG. -
Negritis #24619 oh, ezt nem is szoktam nézni :D -
Renegade #24618 na meg itt SG-n is kint van. -
Negritis #24617 pc guru onlinera elég ha felmész -
+van -
linkt -
Renegade #24614 ja olvastam, na látod az az amit nem értek. országos hősök, nők, pénz, hírnév, és mindezt bedobni + pár milláért, ráadásul ez már bűncselekmény, inkább húztak volna fel egy csíkot élő adásban, attól még a hírnevük is nő. :) -
Negritis #24613 koreában sc2 bundabotrány van megint :D -
Renegade #24612 mindettől függetlenül azért ez milyen már, hogy van jó pár ember, akik ujjgyakorlatként belekattintgatják magukat a legendába (Belezőgép is ilyen, csak neki lehet, hogy pár órával több kell). -
Renegade #24611 ezen a dopping dolgon mindig jót mosolygok, már mint azokon akik meglepődnek, hogy úúú ez a sportoló is, meg úúú az is, hát ja, nem mindenki tudja megfizetni a személyre szabott dizájner-doppingokat. :)
ettől függetlenül érdekes, hogy lesz dopping teszt, jönnek majd a drámák az e-sportba is :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.19. 14:04:04 -
Zozo0122 #24610 Akkor egy állat :DDD Csak Xixot meg ne hívják...bár szerintem nem is merik :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.19. 14:02:00 -
Negritis #24609 Forsen pont nem aludta ki magát amúgy :D állítólag hajnalig streamelt :D -
Zozo0122 #24608 Dehogy.
Egyszerűen nekik ez kb. az életük.
- Sokuknak lazán megvan a napi 8 óra is, jól bírják a grindet.
- Nincsenek anyagi gondok, nem terelődik el a figyelmük, stb.
- Egymás mellett ülnek és egész nap ott vannak, így könnyebb koncentrálni + a versenyszellem is elég erős lehet, otthonról sokkal nehezebben bírnák.
- Előtte nyilván rendesen kialudták magukat, nem kétlem azt se, hogy valami kis pörgetőt bedobtak, itthon is lehet bőven LEGÁLISAN is hozzájutni, ott van kezdetnek a Mental Focus, jól meg tudja dobni az agyat nehéz vizsgák előtt 2-3 órára :) Nincs ezzel baj, segíti a koncentrációt, nem ítélném el őket érte, maximum akkor, ha van köztük aki bizonyítottan nem dobta fel a teljesítményét semmivel sem. Itt jegyezném meg a szkeptikusoknak: Reynadot 18 hónapra banolták a Magicből csalásért. :)
- És a többi player. Na most nagyon sokan követték a streamet, még ha volt is delay. Vannak játékosok, akik egyszerűen free wineket dobálnak a kedvenceiknek, vagy direkt húzzák az időt azzal szemben, akit nem kedvelnek. Úgy kellett volna, hogy kitakarni a nevüket és valami olyan névvel játszatni őket, amiből nem lehet rájuk ismerni.
Na de még ezeken túl is szép teljesítmény, én nem tudnék ennyit grindelni, sőt 2 órát se egyhuzamban. Idegrohamot kapnék :D -
Negritis #24607 nekik azért 2 év alatt napi 50 meccs rutin
én van h 1 hónapba nem mék 50 meccset kis túlzással :D -
Renegade #24606 ez azért elég mellbevágó srácok, ha okos vagy, meg van tapasztalatod, akkor legenda, bárhogy, akárhogy.
Mi akkor itt ennyire hülyék lennénk? :( -
:O ezt jó tudni, köszi. Negritis-nek szintén. -
Ha vissza is esel az adott havi legjobb elért ládát kapod, questeknél is mutatja -
Negritis #24603 ranked reward
15től jár golden rare lap, az simán elérhető :D
én azon agyalok h mivel másszak fel rank8ról rank5re minél hamarabb mer holnap megjelenik a Rebel Galaxy aztán hétvégén meg a gw2 kieg :D -
15-töl két arany common, 10 től arany rare és common, 5től arany epic és common, legend meg arany epic és két common -
buta kérdés, de melyik az a rang amiért már komolyabb ajándék jár és reális is elérni egy nem túl profi játékosnak? csak azért kérdezem, h most 17-en állok és játsszak e és kockáztassam h visszaesek vagy ne. -
Negritis #24600 anno trumpnak ilyen ~150W kellett hogy full f2p accal meglegyen neki a legend
szeptemberben kb 160W-je volt asszem és úgy lett kb rank3 -
Pio #24599 Na, meglett az infó, konkrétan 101 winjébe került Savjz-nek, hogy rank25-ről legendre jusson, ami kombózva azzal, hogy összesen 95 (5×2+5×3+5×4+10×5) csillagot kell összeszedni és az utolsó 25 nem is winstreakelhető brutális winrate-re enged következtetni.