Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Ezzel a totem golemmel meg tuskarral végleg eltörlöm a facepalát is a létezésből
Mert ostobák, nincs mit szépíteni ezen. Az előbb is jött egy facehunter, már kiment mindkét unleash, 5 lényem volt a boardon, de ő akkor is facere jött. Bár már amúgy sem lehetett semmi reménye.
a facepala gyorsabban kifullad, de midrange deckek ellen jobb
a facehunter meg a ctrl matchupban pénzfeldobás a többi meg mikor milyen

a midrange hunterrel a facepala nekem is nehéz a facehunter viszont nem
általába el tudsz jutni turn6ig és az unleash meg a uggler segít uralni a boardot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Ma végre hunti küldit kaptam (már kb 1 hónapja nem kaptam). El is kezdtem, és eddig 3 meccsen vagyok túl, amit meg is nyertem eddig. A szép az egészben, hogy mindig facehuntert kaptam, de azt a tipikusat, nem nem a hibridet. Nem is értem miért erőltetik még mindig páran, egyszerűen az idejét nem tudom, hogy mikor kaptam ki facehunter ellen (a facepalát sokkal erősebbnek tartom). Öröm ez a mai nap eddig 😊

nem láttad madit contstructedon 😄
még annyi kreativitás sincs benne mint Trumpban

és persze hogy különbözik az izlésünk 😄 Trump nekem azért jön be mert ő is a matek részét nézi alapvetően és az alapján számol
mivel hasonló a gondolkodásunk ezért jobban bejön

a standuposokat meg innentől hagyjuk mer nagyon off-ba megyünk át 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mogácson én nagyon tudok röhögni, egy igazi elmebeteg <#idiota> Látod, teljesen különböző az ízlésünk 😄 Nekem pl. Trump rohadtul unalmas, amikor meg más deckjében kicserél 1-2 új lapot és mindenki jön azzal, hogy új Trump deck na attól kész vagyok 😄
mikor elkezdett Dark Soulsozni akkor elég sokat savazta a HS-t és ki is fejtette hogy neki ez már nem élvezet
nah erre másnap mit csinál? arénát streamel mer DS közbe nézték20an HS közbe meg 300an ....
és persze érződött is hogy rohadtul nem szivesen csinálja

a humorérzékéről meg annyit hogy annyira vicces mint Mogács Dániel - semennyire mert izzadtság szagú
de mind1 is alapvetően, az oktató videói nem rosszak de ha választhatok akkor már inkább trump (vagy cherrywarrior)
sőt még Kripp-t is hamarabb nézem pedig őt még caster ként se bírom 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.04. 08:38:13

Belező jobb játékos, az addig oké. Madinak nagyon sajátos humorérzéke van, az, hogy kinek idegesítő az szubjektív.
Álművelt az arc, de van olyan, aki beveszi a dumáját. Belező klasszisokkal jobb játékos, és még humora is van.

Egyik sem igaz. Bár sajátos a stílusa 😄
Kár hogy idegesito a csávo és még a játékot is utálja

Kezd helyreállni a rend, egy 5-3 paladin aréna után a packból kiugrott Malorne 😊 Rá már nagyon régóta vágytam, sajnálom, hogy nem golden.
Saját bevallása szerint is szokott még mindig játszani, általában megcsinálja a napikat meg 1-2 aréna. De már nem igazán streameli, szerintem csak várja, hogy olyan vonalat vegyen fel a játék, amit izgalmasnak tart. Talán ha kijön a kieg újra nekilát. Végülis majdnem teljes lapkészlete van.
dave9004
már rég semmit se.
Én is bírom, már sajnos keveset HS-ezik, de nagyon jó arénában 😄
jövök egy sörrel, remek videókat csinál, még csak az elején vagyok és persze pár lap már nagyon nem olyan mint volt, de a srác egy kincs 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a pálinka jó 😄

kabel15
Nagyon gondolkodok hogy lecserélem a teát pálinkára, jobban nem fog menni de legalább nem fog érdekelni.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Keletkezett őszhajszálak száma?
kabel15
Totál megérte ma játszani. 1 csillaggal vagyok előrébb mint 3 órája.

Eddig nem láttam olyan kártyát amiért kinyitnám a pénztárcám...
De nem is terveztem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó, igazából decktől függ, az addigi lapoktól, hogy mit veszek ki. Az első 10 lap után megpróbálok elmenni valamilyen irányba.
dave9004
enhánszó <#duhos2>
sadface
inkább az ooze több minionnal mehetek az ARCRA. <#banplz>

I decide when I'm done.

Ja, csak azt nem te döntöd el hogy miből választasz 😄 Ha az Echoing Ooze meg a Hobgoblin van mellette akkor meg ezt veszed ki.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát de arénában meg az epic slotból nem ezt vesszük majd ki, hanem egy óriást, vagy enhancot.
Szerintem nem olyan rossz később sem, 3 mana 6/4 tűrhető, kb mint a Hungry dragon vagy mi. Nyilván constructedben nem lesz játszva, arénában jó lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Coin dalaran ftw 😊

Amúgy tudja valaki, hogy miért kaptam még egy csillagot az avatarom mellé? Eddig csak 3 volt. Tettem valami elmondhatatlanul nagy királyságot valakivel itt az sg-n aminek hatására szintet léptem? 😄
Devv
Még csak az kéne!
Én valszeg igen, de még nem döntöttem tutira. De mivel tetszik ez a most felvett irány, hogy nem az aggrot támogatják, hanem a midranget/controlt ezzel az inspire témával,meg mivel felhozzák a shamant így egy kb. 90%-os igent mondok. Azért még pár lapot megvárok, erre a 2 legendre amire most lehet szavazni nagyon kíváncsi vagyok.
Ez amúgy egy csöcsös szőke tündenő öregasszony kezekkel amint szopást imitál egy bézbózütő végével, miközben Leia hercegnő Jabba féle szolgaruhájában táncikál a torna csatái közben. Nem is jön be a lap amúgy, ehhez kénytelen vagy goblin geológust vagy Thalnos vérgmágust játszani 2. körben 😄
kabel15
Sokan előrendelik közületek a kieget?
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.03. 20:25:45

sadface
nvm megtaláltam egy spoilerben

a spell dmg-ről:
ez se 3.körös drop, nincs normális spell dmg-es lény a játékban kis manán (talán a mage gvg 3 mana 3/3 meg thalnos) később meg a 4 hp kevés! zzz továbbra is
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.03. 20:26:40

I decide when I'm done.

dave9004
vmi travi ilyen kézzel 😄
dave9004
első körben ja. valszeg nekem 50 pack + aug24-ig sztem még 4k gold meglesz. most 2,2k
Devv
Egy női repper (Master of Ceremonies -> MC)! A képen látni is, hogy szövegel a mikrofonba. <#banplz>
TBTPumpa
Ezeket úgysem fogja kidobni. Esélyes, hogy még az 50-es pakkból sem. Lehet gyűjteni Dust-ra. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
only boobies pakli inc
TBTPumpa

Ómágád Unholy Jesus Christ!
Még több Boobs! Ez a kiegészítő jobbnak érkezik a GvG-nél! Legalábbis csöcs szintjén. <#idiota>

dave9004
ez eléggé hidegen hagy 😄
Devv
Remélem nem.
Wow, a Rogue Anubrekhant kapja, vagy az más? 😄 A druid amúgy kicsoda? Amúgy ezt akartam, class legend szavazás 😛
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.03. 20:16:31
and again, unstable nerf

dave9004
sztem ez vmi replace your hero lesz
Devv
Kövi szavazás meg tuti druidra, nagyon jól néz ki!
Mephike
TBTPumpa
Akkor az értékek mégis jók voltak az Intro videó alapján:

Boobs!

dave9004
kint az új lap