40521
  • Shep
    Tündér sárkány minek bele? Nem jó semmire, akkor már inkább egy csiga, az legalább leszed egy fegyvert. Éhes sárkányok szintén nem jók, miért is akarsz a lényfosó metában még több lényt adni az ellenfelednek? A 2db 6/6-ot sem teljesen értem, inkább betennék 2 db azure drake-t helyettük, ha nincs akkor holy champion, ha az sincs akkor dragonkin, ha az sincs, akkor nem játszanék priesttel :D Ja és thoughtsteal-t tegyél bele.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 12:56:08
  • dave9004
    Tegyél bele nagyobb mannát és még jól is laksz belőle :D
  • Renegade
    napi nyafogás:

na már megint sikerült visszamennem 13-ba, mech shamannal (küldi), ugye 16 lap 1-2 mannás, nos volt hogy még a kontroll pap is legyorsult, ilyenkor sosem tudom, hogy kimerjek-e menni az utcára, kompenzációként találok egy köteg pénzt, vagy rám esik egy cserép virág...meg egy bálna.
  • Negritis
    kérdés : milyen priestet szeretnél?
    mert ez most félúton van a sárkányos és a control között ahogy én látom
  • Pongyi
    Hali. Valaki hozzáértő mondana véleményt legyenszives a paklimról? Hogy van-e benne fölös lap, illetve hogy van-e olyan kártya amivel erősebbé lehetne tenni, és esetleg nem vettem még észre. Előre is köszönöm. http://kepkezelo.com/images/0nrmg7ku3swlqxowzf2c.jpg
  • Negritis
    manaaddict anno itt szervezte : http://battlefy.com/

de ez is itt van
    https://playpass.com/sports-software/tournament-scheduler
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.20. 10:26:24
  • Mephike
    Srácok, versenyt szerveznék. Olyan weboldalak érdekelnek, amik segítenek lebonyolítani egy versenyt. (Megadom a neveket, összesorsolja a játékosokat, számolja a pontokat, stb...) Köszi a segítséget.
  • Negritis
    amúgy rank7en tény hogy undormány sok a hunter, azon kívül van 1-2 dudu + még valag sok paladin
    DE tegnap huntarddal szenvedtem én is, aztán váltottam dragon priestre ez egy fokkal jobban működik
  • dave9004
    Deckjét kérhetted volna
  • Zozo0122 #24669
    A hét meccse - control paladin, hero power lopóval. Végig kiegyensúlyozott meccs volt, ahogy azt kell, szinte ugyanolyan erősek voltunk, de végül legyűrt. Ő jól osztotta be az equalityket, az én Hexeim Sylvára és Tirionra mentek, mintha forgatókönyv szerint ment volna a meccs. Még a vége is epikus volt, az így nézett ki

• Zozo0122 #24668
    6-3 teljesen jó, meg ahogy látom, alapból is elég gyorsan fejlődsz ;) Így tovább!
  • Renegade
    na kipróbáltam ezt a warlock gyereket, 6-1ig elég jó volt, aztán jött két olyan deck, hogy csak lestem, sajna nem lett meg a 7. :(
    pedig jó volt, 3 meccsen is 2-4 hp körül zártam, de a void crusher kihúzott a szarból.

cserébe R11 max csillagról visszaestem, R13-ra nem szeretett ma az RNG.
  • Zozo0122 #24666
    Elment piálni, azt mondta, elege van a HS-ből inkább bulizik.

• dave9004
    Trump am miért nem létrázik már?
  • dave9004
    Xixo annyit írt twitteren: Nincs kedvem létrázni :D a miértre: nem hiszi, hogy az ellenfele jobb játékos attól, mert ő felhúzta a challengert és ő nem :D
    jó irányba halad a gáme
  • Zozo0122 #24663
    Hát jó
  • Shep
    Akkor meg? Látta, hogy nincs esélye, vagy megunta a soha el nem fogyó totem szarjaidat :D
  • Shep
    Sámán nekem 26, nem is igen lesz több :D
  • Zozo0122 #24660
    De elmentünk a meccs feléig, az egyik Challengere már ki is volt nyírva :D
  • Shep
    Vagy csak utál sámán ellen játszani, mint én és simán feladta :D
  • Zozo0122 #24658
    Semmi, csak tetszenek az arany lapok, és az achievement gyűjtő mániám kielégül. Az fog történni, hogy valszeg erősen rákattanok egy classra, nem fogok belül késztetést érezni, hogy ajj még egy kicsit a priestbe, és akkor lesz golden holy novám stb :D Külön világ vagyok amúgy
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.19. 23:57:44
  • Zozo0122 #24657
    Ezt már Shep elsütötte Zozo Összes címen :D Ki tudja, lehet ő gyűjti is :D Nem zavar amúgy, sokszor gondolok hülyeségeket, de ha 10-ből 5x bejönnek az ilyenek, akkor már elégedett vagyok Más kérdés, hogy egyik haver gyakran kilép, ha nem ismeri és nem is találja meg az ellenfele deckjét pwn-ön miközben játszanak...utálja ha meglepik. Nem tudom meggyőzni, ez olyan, mintha neked mondanám, hogy ne adj fel olyan meccseket, ahol még lehet egy minimális esély, még ha az nagyon alacsony is. Legközelebb már én is spamelem a REKT-et :D
  • dave9004
    a priest 58-as még a warri meglesz, a többi meg majd ha arénázok/sámán-druid gold/ :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.19. 23:54:31
  • cesar22
    mi lesz ha eléred minddel a 60-at?
  • dave9004
    jók ezek a mögélátásaid:D
    Zavarna, ha ezeket kigyűjtögetném egy helyre időről időre? Vmi Zozobölcsességek nevet adnék neki
  • Zozo0122 #24653
    Na, egyébként átgondoltam ezt a HS dolgot :D Egyelőre úgysincs idő komolyan nekifeküdni, viszont új célt állítottam fel: január1.-re el akarom érni az összes hőssel a level60-at. Körülbelül akkorra saccolom a következő kieget is, aztán majd akkor nekifutok a legendnek. (+ november 10-től valszeg mégjobban lecsökken a HS time :D) Januárig elég a rank5, az is csak a golden lapok miatt kell.

Ti hogy álltok a szintekkel? Van, akit még érdekel? Ha jól emlékszem van itt olyan, akinek mind 60.

Így állok:

• Kongy
    Na pont egy freeze mage vert el tegnap mikor secret palával játszottam. Telefostam a board-ot lényekkel, mégis szinte végig tudta tartani a control-t a fagyasztásaival, aztán 4 hp-ról szépen ki is nyírt... persze volt neki egy leprás gnómokat fosó legendary-ja, amit sajnos nem tudtam már silencelni.
  • cesar22
    a freeze mage-en gondolkodtam még, szerintem az is elég hatékony, de gyanús hogy senkivel nem találkozom aki azzal játszik
  • Zozo0122 #24650
    Rank9, shaman: az ellenfél paladin abban a pillanatban feladta, ahogy kiraktam az ancestral knowledget. Ez aztán igen...gondolom nem tudta, hogy vajon miféle deck jön ellene és azonnal meglépett. Nem valószínű, hogy hirtelen dolga akadt, mert egészen addig pörgősen játszott, és amint kiraktam a lapot jött a concede :D
  • Zozo0122 #24649
    Semmi baj, a patron nagyon nehéz deck, bár a legtöbbek szerint nem az... Próbálj valami könnyebbet, mert pl. a handlock is elég nehéz.
  • cesar22
    ühüm, nyilván nem vagyok nagy hearthstone-ninja, inkább csak lelkes, de gondoltam hátha van valami tuti stratégia, nem hunterrel nem játszok mer gyűlölöm

a patronnal az volt a bajom hogy mire összeállt a kombó a kezemben, addigra annyira lepusztított, hogy nem bírtam addig húzni hogy nyerjek.
  • Kongy
    Miért? Ha lemásolom Kel'Thuzad-ot akkor elég nehéz lesz megszabadulni a minionjaimtól. Persze nem lehetetlen, de nehéz.
  • dave9004
    ha bölcs lennék azt mondanám:
    Bármivel el lehet jutni r5-ig, mert addig csak mi plebek játszunk. Csak megfelelő kitartás meg skill kell hozzá, viszont bármilyen paklival képes lehet aki egy kicsit is ért a mesekártyához.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    persze :D am patronnal el kellett volna érned már
  • dave9004
    azt nem felturbóztad, hanem legyengítetted.
  • Kongy
    Kipróbáltam már ezt a karácsonyfa palát, 3 játékból 2 bukó volt... :D Ennyire szarul azért nem játszok, a lapjárásra fogom, meg arra, hogy late game-re egyszerűen kifogytam az opciókból. Kicsit felturbóztam Kel'Thuzad-dal, meg egy Faceless Manipulatorral, amivel le tudok másolni egy 10/10-esre buffolt Mysterious Challenger-t... vagy akár magát Kel'Thuzad-ot, így azért late game-ben szerintem elég durva dolgokat fogok tudni művelni, főleg ha a kezemben van mindhárom lap egyszerre.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 22:48:26
  • Shep
    Secret pala, foshunter, csak a szokásos :D
  • cesar22
    Üdv,
    milyen paklival érdemes próbálkozni ha elakarok jutni kb rank 5-ig? próbáltam patronnal, mech shamannal, handlockkal, kb rank 14-ig volt elég, a maximum 11 volt
  • dave9004
    nem látom a képet, hogy legend lenne :D csak berakott egy decklistet
  • DarkHorSe
    https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3p9vq8/finally_got_legend_rank_i_did_it_with_a_demonlock/
  • dave9004
    ki?