Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.05. 23:11:09
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BattleTag: kabel15#2672
1 lapot láttunk commont belőle. Nem igaz, hogy ennyire utálja mindenki
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.05. 21:31:34
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenki az agrot használja ladderre és arra nem a kontrolos cucc a megoldás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Battletag: Muhee#2716
Én is marhára várnám már, hogy ne maxium 7 manáig kelljen gondolkodni...
De eddig sajnos más a tapasztalat.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 21:25:35
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
folyamatosan az megy, hogy ez meg ez ebbe a mostani deckbe jó lesz.
aztán jön egy más képesség de még mindig a régi fosba akarják beleerőltetni.
nekem mint arany druidnak pl elegem van a 2 éve folyton játszott kombóból
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 21:21:57
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.05. 21:14:44
I decide when I'm done.
Szerintem magyar HS közösségből kevés olyan ember van aki jobban látná a lapok értékeit.
OK, tök jó képessége van annak a dudu lapnak, de addig el kell jutni.
Addig elhasználod az Inervatet, hogy túléld agro ellen.
Kombó dudu, pedig 9-10. kör környékén már a kombóját keresi.
Az a baj a blizzel, hogy úgy próbálja lassítani a metát, hogy nagy lapokat ad ki epic képességgel, de nem jutunk el addig...
Nem a 10. körben akarod visszavenni a boardot.
Battletag: Muhee#2716
I decide when I'm done.
Habár a Patronra is azt mondtam. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 19:42:39
Pedig Anub marha jó lenne, de 9 mana!
(csorgatja a nyálát)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.05. 19:16:48

Régen annyira jó volt abba a pakliba, hogy ha jól emlékszem, én craftoltam.
Azóta ott porosodik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az meg már kihalt.
Legendary
7. legendary (4 naxxramasból ez a 3. legendary nyitásom kb 15 nyitás óta nem sikerült, csak most)
Tűrhető lapnak tűnik. Demonfire is szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.05. 19:00:57
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
És még marad is szabad mana, mondjuk 1 Darkbomb-ra.