Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Ha valaha is pickelni fogom arénában, az az Artja miatt lesz.

Battletag: Muhee#2716

Még nem elég zsúfolt az 5 manás slot, kellenek még ilyen baromságok 😄 Ezek max rank25-20 közé jók, mondjuk full kezdőként is fun lehet ilyesmikkel játszogatni. Emlékszem anno én is burtálszar lapokat tettem a kezdeti deckjeimbe. Odavoltam pl az imp masterért. 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.05. 23:11:09
dave9004
a majom aki vízilovon bambuszrúddal harcol? 😄
Borzalmas volt az a lapelemzés amúgy. Beszélni alig bírt, meg összeszedni a gondolatait. Hiába zseniális játékos, fogalma nincs, hogy hogyan értékelje a lapokat. 😄
dave9004
ha paladin lap lenne, 70%-on lenne ugyanez
Shep
Pedig ilyen graffal csak OP lap lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön ez a Brawl. Már 18. win nél járok <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
beszarok, hogy most se a priest lapra szavaznak...
1 lapot láttunk commont belőle. Nem igaz, hogy ennyire utálja mindenki
dave9004
btw dev is megerősítette, hogy 1 tick emperor aviana-val 0-ra redukál minden minion manaköltségét ami kezdeben volt emperorral
dave9004
jó mindegy akkor most törlöm mert mindenki olyan kurva pesszimista
sadface
chill srácok majd kolento bácsi megmondja a tutit. 😄

I decide when I'm done.

Shep
Mikor, 6. körben? Akkor már úgyis mindegy. Na meg látom magam előtt ahogy kijátszom pl. Józsuét neki kiveszi a készsonglőrt nekem meg a pakli alján rohadó clericet és már meg is nyertem a meccset, ja nem, csak kijátszottam egy szar lapot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.05. 21:31:34

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Túl sokáig googleztam a Nourish pontos nevét. 3-an is leírták amit akartam. 😊
Talán valami komoly Ramp druid Nourishel kihasználhatja ezt a lapot. Talán ez az új pöcsösszemérős mechanika is neki a legkedvezőbb. A jelenlegi deckbe tényleg semmi értelme ennek a lapnak, Cenarious is csak azért fér be mert megmenthet, vagy 1 körön belül megnyerheti a játékot.
dave9004
sztem a sok aggrot a pár joust lap, meg ami még jöhet, megfoghatja.
Mondom, nekem bejönne, ha lenne 1 heavy ramp vonal duduba, csak ez a meta nem sokat változott a játék kezdete óta.
Mindenki az agrot használja ladderre és arra nem a kontrolos cucc a megoldás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Szerintem ez azért van így, mert az eddigi kiegeket követően is csak pár lap cserélődött a főbb paklikban, meg született 1-1 új, de a fő váz az maradt.

Zickler
Azért tegyük hozzá, hogy ez az elsó kieg, amiben a druid ígéretes class-specifikus lapot kapott.

Legyen úgy!
Én is marhára várnám már, hogy ne maxium 7 manáig kelljen gondolkodni...

De eddig sajnos más a tapasztalat.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 21:25:35

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
én nem az előző metában gondolkodok, hanem az új lehetőségeket próbálgatom.
folyamatosan az megy, hogy ez meg ez ebbe a mostani deckbe jó lesz.
aztán jön egy más képesség de még mindig a régi fosba akarják beleerőltetni.
nekem mint arany druidnak pl elegem van a 2 éve folyton játszott kombóból
Nem, stream kezdetekor elemezte őket.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 21:21:57

sadface
op(nak mondható) a lap, csak nem tudod kihasználni. Amúgy felrakta yt-re?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.05. 21:14:44

I decide when I'm done.

Miért is?
Szerintem magyar HS közösségből kevés olyan ember van aki jobban látná a lapok értékeit.
OK, tök jó képessége van annak a dudu lapnak, de addig el kell jutni.
Addig elhasználod az Inervatet, hogy túléld agro ellen.
Kombó dudu, pedig 9-10. kör környékén már a kombóját keresi.

Az a baj a blizzel, hogy úgy próbálja lassítani a metát, hogy nagy lapokat ad ki epic képességgel, de nem jutunk el addig...
Nem a 10. körben akarod visszavenni a boardot.

sadface
ja azt hittem egyel olcsóbb... na mindegy kretén op-.-

I decide when I'm done.

dave9004
Belező lapelemzése 😄
mind szar 😄 vannak bajok ott is
Nem tudom, de én amúgy kíváncsi lennék arra a kreténre, aki ezeket a statokat kitalálta Anubaraknak. Miért kell egy híres szereplőt ennyire szarul megcsinálni? Miért nem lehetett mondjuk 8 mana 5/5, köröd végén megidéz egy Nerubiant? És mondjuk ha rögtön Stealthbe teszed, akkor máris van belőle fixen 2 db Nerubianod, van boardod stb. Nem OP, de használható.
Zickler
Ok... Miért szereti a Blizzard ennyire párosítani a Roguet és a Nerubianokat?

kabel15
9. kör. Aviana+innervate mondjuk ragnaros és kelthusad?

Shep
Azt hittem rosszabb már nem lehet, és mégis 😊

sadface
9 manánál hogy raksz ki mellé bármit is? a két innervate az +4 mana tehát 5 mana. Ha meg addig nem raktad ki a shadet, meg a shreddert stb már úgyis kikaptál. Egy körig meg úgyse hagyja ott senki.

I decide when I'm done.

dave9004
most attól, hogy csirkelába van, még tukható 😄
Alapesetben kirakod ezt + egy nagy lényt. Jó esetben ez 8 manába kerül + 2 lényt kiteszel mellé. Extrém esetben kirakod ezt + innervate és telepakolod a boardot Warokkal, Ancientekkel, Boomal, Belcherrel. Ez a lap az elmebetegség teteje 😄
Wombo Combo lap szerintem is.
Habár a Patronra is azt mondtam. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.05. 19:42:39

sadface
Nem tudom, nekem a druid eléggé haszontalannak tűnik.

I decide when I'm done.

Hát az. Brutális. 😄
kabel15
Dudu lap szerintem elég OP.

Épp ma mondtam, hogy a jó artworkos lapokat annyira elbasszák, hogy senki nem fogja játszani.
Pedig Anub marha jó lenne, de 9 mana!

dave9004
innervattel még egy loathebet és egy ragnarost is 😄
na valszeg nem, de na. nourishboys
Ha sikerül Avianát emperorizálni, akkor extrém esetben kirakhatsz 2 Ancient of Wart mellé 😄
dave9004
rampdruid sok legendással
(csorgatja a nyálát)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.05. 19:16:48
Megjöttek 😊 Holnap mehet a preorder.

Akkor ok. :-)
Régen annyira jó volt abba a pakliba, hogy ha jól emlékszem, én craftoltam.
Azóta ott porosodik.

Sheltem
Nincs jelentősége. Ingyen volt és gyűjtöm 😛 mint a bélyeget. Antonidasra vágyom amúgy. Szimpatikus.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem akarlak elkeseríteni, de csak heavy kontrol (wallet warrior) játssza.
Az meg már kihalt.

Sheltem
Már ideje volt:

Legendary

7. legendary (4 naxxramasból ez a 3. legendary nyitásom kb 15 nyitás óta nem sikerült, csak most)
Tűrhető lapnak tűnik. Demonfire is szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.05. 19:00:57

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ami nem chargeos az szar lap. Ezért lesz a kieg legjobb lapja a papagájlovas kalóz <#banplz>
dave9004
még egy PO-ra
ebben az esetben egész sok mindennek örülök 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Párduc + Pow az már 8 dam arcba.
És még marad is szabad mana, mondjuk 1 Darkbomb-ra.

dave9004
a po jó mert +4dmg arcba zooboys