40521
  • cesar22
    mech sámán pakliban megéri lecserélni a doomhammert , charged hammer-re?
  • Kongy
    Hmm.. igen szerintem ezt fogom tenni. Csak aztán nehogy behúzzak egy Dr. Boom-ot a következő pakkban :D Fognám a fejemet. Igazából minden legendary-t ki lehet próbálni, ha van random brawl, és amelyik a legjobban tetszik, azt kell beszerezni.Én ezt a gnóm generátort is a brawl-ban próbáltam ki, elég poénos, bár tény, hogy feleannyira nem OP, mint Boom doki. Csak nehogy ezt is nerfeljék.

Ja meg mostanában szereztem egy Iron Juggernaut-ot is, arról mi a véleményetek? :D
  • Zozo0122 #24716
    Ez a komment :) Amúgy a leprásgnóm gyártó legendary nem igazán használt, gyenge lap. Én szívesen kipróbálnám, de nincs meg sajnos :D Törd be Gazlowe-t és craftolj belőle tetszőleges Dr. Boomot. Ha még nincs.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.20. 20:35:06
  • Kongy
    Jó de ha már golden jobban örültem volna valami jónak XD Mondjuk annak a leprás gnóm-gyártónak.
  • cesar22
    nice, én tuti bedarálnám
  • Negritis
    mit akarsz van egy tetszőleges legended? :D
  • Kongy
    Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Szerintetek?

• cesar22
    Kedvencem a sámánnál ez a bloodlust lap, már vagy 20 meccset nyertem vele, de még egyszer sem sikerül bevinnem az utolsó ütést. :) ahogy kihúzom a kezemből és megnőnek a kis minionok attackjai, abban a pillanatban jön a concede :)
  • Zozo0122 #24710
    Nem kell és nem is akarok bizonyítani semmit, csak beszélgetek a játékról. Javaslom, hogy nézz bele egy midrange hunterbe és számolj utána a dolgoknak, hogy ott hány sok manás lap van. Nyilván egy általam kreált secretpala verzióról (ami az átlag midrange verziótól 6-7 lapban különbözik, néha több is, amikor váltogatom) nem tudom eldönteni, hogy miféle. Jó.
  • 1Darton1
    Az a pakli, ami tele van 1-2 manás lapokkal, sosem lesz midrange, néhány kövérebb laptól sem. Ráadásul kevesebb kombó van benne, mint egy demonlockban, szóval agyintenzív paklinak bőven nem nevezhető.
    Teljesen fölösleges mindig azt bizonygatnod, hogy okos vagy, mert ez általában épp az ellenkezőjét erősíti meg.
  • Negritis
    én továbbra is azt mondom hogy a rák az ami a meta 30-35%át kiteszi + "uralja" abból a szempontból hogy muszáj vagy a counterével játszani

anno mikor bejött az első mill dudu akkor sokan nyomták vele de neked csak annyi volt a dolgod h ne vigyél handlockot és nem volt gond
    nah facehunter-secret pala pont az a kategória

amúgy a nobrainer deck az nobrainer :D
  • Negritis
    battlefy sztem jobb amúgy
    de elég sokat lehet találni guglival
  • Zozo0122 #24706
    Hát ha népszerűség szerint nézed, meg aszerint, hogy mennyire borítja el a metát...akkor maximum. Én a másik értelmezést szeretem - a rák az aggro/nyomorékoskodó nobrain deckek. Na most, a midrange féle secretpaladin szerintem nem az, nagyjából átlagos képességeket igényel :D
  • Mephike
    Köszi, már nézem is az oldalakat!
  • Kongy
    + Faceless Manipulator.
  • Negritis
    secret pala KT-vel? nah az már nem rák ugye zozo? :D
  • Kongy
    Na ma alkottam. :D Rákkal rák ellen, és működött. 2 facehuntert vertem el a secretpalával. Az egyik amikor kiraktam a 8. körben Kel'Thuzad-ot is, nemhogy concede-elt, hanem ragequit-elt.... :D
  • Zozo0122 #24701
    Akkor ezt max majd a dühöngőbe spameljük :D
  • Zozo0122 #24700
    Hát lehet elő kell majd, ha mondjuk megragadok 6-nál a shamannal és felcseszik az agyam a hó végi tryhardok. Kellenek a golden lapok.
  • dave9004
    Nekem megnyitja... Megy is a mobilnet a határ felé. Én nem bánnám ha nem lennének
  • dave9004
    Én arra értettem, hogy majd előveszed a secretpalát meg a 100 fogút és nekiindulsz európának
  • Zozo0122 #24697
    Amúgy ettől mennyire hal meg a mobilnet? Nálam asszem úgy van, hogy meg se nyitja talán a gifeket...
  • Zozo0122 #24696
    Háháháá :D Ez a tag amúgy ül a Blizz székházban, számolja a pénzt és röhög

Képzeld el, odamegy hozzá valaki a csapatból:

- Ben, figyi cisnáltam egy lapot, mit szólsz? Lassíthatná a metát, natural epic, 3 mana, 2-2, battlecry: deal 1 damage to all enemy minions. Na?
    - Whaaaaaat? Észnél vagy?
    - Ne nevess, ennyire nem szar az ötletem...
    - Ez hülye, gyertek be srácok, ezt hallgassátok!
    - De most miért? Ne már...
    -
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.20. 17:15:20
  • Zozo0122 #24695
    Sok volt hajnaltól a meló gondolom :D Az ilyenkor szokásos cinikus rovatot Dave tollából olvashattuk. Aki amúgy pár napja gyártott golden zombicsávót meg shreddert
  • Shep
    Mindeközben
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 17:09:32
  • dave9004
    Epénisz rovatunkat olvashattuk.
  • Zozo0122 #24692
    Na, legyártottam 2 golden haunted creepert, mégiscsak az egyik legjobb 2 drop, shamanba most tökéletes, ha nem sikerül shamannal felmennem rank5-re, akkor valszeg utolsó napokban előkapom a secretpalát és felszaladok, oda is jó a pók, meg hamarosan hunterbe is jó lesz, ha elkezdem felhúzni...:D Jó üzlet volt, csumi 800 dust
  • Negritis
    " AGROMIDGET" a név mindent elárul :D
  • Shep
    Azt hiszem ez tökéletes magyarázat arra, miért is ilyen ez a játék
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 14:33:37
  • dave9004
    első komment.
  • Negritis
    @zozo
    druid és mirror meccsen jól szokott jönni de Chillmaw és Sylvanas erősen véleményes nekem is
    2pain+1death van most mert jelenleg ez a jobb de változik ez majd sztem megint :D

@renegade
    jó az a ghoul mint facehunter mint pala ellen, sok 1 életes lényük van
    és így hogy kb nincs patron nem akkor probléma

még azon agyalok hogy a 2bwt helyett 2 deathlord legyen mert azok is igencsak jól muzsikálnak az "überaggro"k ellen
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.20. 13:32:58
  • Zozo0122 #24687
    Az a bajom ezzel, hogy ha van Sylvanas, akkor 2 death kéne, bár én amúgy is kivenném, ebben a metában max jön vele 1 dude, vagy valami kicsi, jobb nagyon ritkán - max akkor, ha kivágod Sylvát egy Death kíséretében és lopod Tiriont.
  • Renegade
    ghoul?

Antióchiai Szent Kézigránát hogy-hogy nincsen benne?
  • Negritis
    dragon priest az enyém most kb így néz ki
    de még ez sem az igazi
  • Pongyi
    Hát kb igen:), illetve imádom a sárkányokat és akartam egy sárkányos paklit... persze vannak olyan Priest lapok amik eleve ebbe az irányba visznek el, pl.: Twilight Whelp, vagy a Wyrmrest Agent. De a válaszokból ítélve vannak olyan magasságai ennek a játéknak ahová én még nem értem fel:) Mindenképpen kifogom próbálni azokat a lapokat amiket ajánlottatok, és köszönöm a segítséget.
  • Shep
    Na szóval az a deck kicsit olyan rakjunk bele mindent és majd lesz valami, persze van mikor bejön, meg kérdés ugye mi a cél 15-ig szórakozni jó.
  • dave9004
    Paletressesbe, flash heal burst dmgesbe jó.
  • Shep
    Jó, de főleg akkor ha Velen deckkel nyomod ami most teljességgel halott a sok 1000000 pajzsos warrior miatt. Viszont pl. Sylvanas helyett megfelelő alternatíva, de Loatheb is jó helyette. Na meg egy Voljin sem ártana abba a pakliba, ha nincs akkor meg inkább Loatheb, mint pl, a templomos.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 12:58:05
  • Negritis
    egyébként Emperor jó egyáltalán priestbe?
  • Negritis
    2 feles pálinka nagy mértékben növeli a "szarok én az egészbe" skill-t :D