40521
  • 1Darton1
    Minden ellen szar játszani, amitől kikapsz. :)
    Mondjuk Kel'thuzad kifejezetten ritka.
  • Kongy
    Nem, hanem csak az Ancient of Lore, Keeper of the Grove, Emeror Thaurissan, meg aztán KelThuzad, és a szokásos druida buziságok, mint pl a mana kristály szerzés már a 2. körben.. stb, stb. Kb minden puskaporomat ellőttem mindhárom esetben, alig maradt hp-ja, és akkor bekombóz, aztán csókolom.

Nem baj ez, csak egymás után 3-szor zsinórban kicsit unalmas ugyanaz ellen a szar ellen játszani...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 18:08:08
  • Darthmushroom
    hatalmas arc :D ráadásul milyen playeket megcsinál :D
  • cesar22
    csak nem jött a 3, 2-2-es charge fa, és a savage roar? :)
  • 1Darton1
    A combo druidban nem sok változtatási lehetőség van, az viszont biztos, hogy nem attól lesz rák valami, mert hasonlít egy másik paklira.
  • Kongy
    Gyerekek... ma 3ból 3 midrange druid vert el, rendre ugyanazokat a lapokat játszották... ez is ilyen rákféle, ennyire sokan tolják?
  • hawkie22
    Azért az egy megfizethetetlen érzés, amikor úgy bukod a meccset fatigue warriorral sámán ellen nyert helyzetböl (nekem 30HP + 10 armor meg 3 minion a boardon, neki 18HP no minion), hogy a neteddel semmi gond, a Battle-net se dob le, friendslistbe is tudsz kommunikálni, viszont meccs közben egyszer csak megfagy minden, kiírja, hogy disconnect és reconnecting, de semmi se történik, majd 3 perc után bezárod a játékot, újraindítod és csak annyit látsz, hogy vesztettél egy csillagot.
    De tényleg, minden rendben volt, internet, Battle.net, kutyafasza, mégis DC. Ezt hogy sikerült lekódolnia a Blizznek? Nem fontos annyira, mert csak Rank17-en voltam, de azért na.
  • Negritis
    5 pala küldim van, rank7 tele van warriorral
  • Renegade
    nem baj az, válaszd a paladint ha van, az kb +2 win a tudásodhoz képest, olyan táp arénában is (ugye béka király common lap, elég esélyes, hogy legalább egyet kapsz).
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.26. 09:52:05
  • dave9004
    koreai katonák így HS-eznek :D
  • dave9004
    Cseréld ki a warsongot a patron deckből, az lesz a baj :D
  • Ultimaulti
    2 napja rank 10 alá megyek ugyan azon egyeddel, ma 19-en vagyok. :D Nem mondok én már semmit. :D Ha nem 30 meccset nyertem egymás után pát kivételével, egyet sem. Most szénné szopat az mm.
  • Zozo0122 #25027
    Na, itt a felvétel, megvágták az egyperces röhögést, de így is jó. Próbálnak beszélni Bennel a plusz deckslotokról, de nem lehet annyira nevet. 0:07-től néha jobb oldalt látszik a srác, aki kitalálta a deckslotokra a megoldást, de bármikor megszólalna Ben kineveti. Aztán már a csaj is nevet, a srác meg megsemmisülve tudomásul veszi, hogy nem lesz feloldva a ban. Örülnie kellett volna, hogy van 9 deckslot, pedig egyszerre csak egyet használ úgyis.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.26. 03:25:21
  • Ultimaulti
    Arénát? :D :D :D Hetek óta nem merem próbálni. Basic lapokat oszt.
  • Ultimaulti
    Hozzávetőlegesen tíz haverom mondta ezt el. Ez a fertő, patkány cég így ütemez.
  • Zozo0122 #25024
    Ha nem telik pénzre, akkor sok :D Amúgy azt is hallottam, hogy valami koreai srác, kész zseni a gyerek, na szóval megoldást talált a deckslot problémára, valami furcsa algoritmust épített a kódba, és lejjebb lehetett görgetni, ezzel megduplázta a decklostok számát. A Blizzard ezt a teljesítményt örökös banolással jutalmazta. Benbródnak annyira tetszett a pórul járt gyerek története, hogy ma pontban éjfélkor 1 perces teli torokból röhögést fog streamelni. Majd nézzétek :D
  • Shep
    Az nem is sok, abból már futná egy normális online játék létrehozására is :D
  • Zozo0122 #25022
    Állítólag kickstarteren indít petíciót a Blizzard a challenger nerfelésére, csak 500 000 000 $-t szeretnének érte, és akkor egyből megy a nerf.
  • Shep
    Bizony, papír alapú játékoknál már csak ilyen lassan megy, bezzeg ha ez egy online játék lenne, akkor nem kellene minden nerfre fél éveket várni.
  • Zozo0122 #25020
    Sima március. :D
  • Shep
    Az lesz a nagy nap mikor nerfelik a secret palát :DDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kár, hogy nem idén lesz
  • dave9004
    Reported bot user :D
  • ProGabe #25017
    Volt egy kicsi célom, amit el szerettem volna érni ebben a hónapban. Sokaknak ez semmi, de nekem, aki 3+ hónapot hagyott ki TGT előtt, napi 10 órákat dolgozik és heti szinten 3-4 órányi ideje van HS-re a meló és a miatta alig létező szociális élete mellett (bár ezt feltornásztam most egy kicsit, a munka rovására term. :D), ez számomra nagy dolog:

20-12-ig főleg mech mage, amivel aztán visszaestem 15-re. Oké, akkor jöjjön a rák, secret pala. Nyerősorozat az utolsó csillagik, akkor is egy mirror match állta utamat (rohatttt secret palások ). Pár meccsel később összejött a láda :)
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.25. 23:07:34
  • Shep
    Na de hány %-os winratejük volt? alig kaptak ki, szóval ...
  • TBTPumpa
    Omágád!
    Néhány hét kihagyás után újra játszottam, összejött a 100 Gold a pakkra és egyből nyitottam egy Rhonint. Édes makkom. Komolyan most ismét nem játszom 2-3 hétig, aztán utána nyitok valami más legendary-t. Ty Blizzard.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.25. 22:01:46
  • ProGabe #25014
    Amit ugyebár rengeteg beleölt órával lehet elérni. Szóval vagy mocsok sokat játszol, vagy mocsok sokat játszol :D

Más: most vettem észre redditen az új (nem tudom, hogy hívják ezeket) ikont, ami visszavisz a főoldalra. Lol:

Amikor ráviszed az egeret:
  • dave9004
    Lehet a mostani patront ki kéne próbálni.
  • Pio
    Savjz volt a leghatékonyabb, 101 ranked winnel lett legend, szóval igen, az a verseny nagyon jól mutatta, hogy azért a játékban vastagon szerepet játszik a skill (is). :)
  • ProGabe #25011
    Ez alapján a múlt heti 24 órás verseny eredménye elég durvának tűnik. Ugyebár 3-an is elérték a legendet és nem hiszem, hogy 2000 meccset játszottak 20 óra alatt :D
  • Renegade
    ez mondjuk elég meredek, 4 éve, amikor utoljára néztem, 50% felett csak a póker botok tudtak teljesíteni (nyilván olyan játékról van szó, ahol az RNG számít), de ott is csak azért, mert jutalmat oszt vissza minden póker oldal.
  • Shep
    Hát hiba volt 10-től tovább menni, minden meccs pala, minő változatosság. Gratulálni tudok csak a Blizzardnak, hogy szerintük ez így rendben van és innovative and fun. Hát innen üzenem nekik, hogy kurvára nem az!
  • Shep
    Priesttel, TS után? :D
  • dave9004
    Én meg kezdtem azt hinni, hogy elég ha beblöffölök pár fireballt
  • Negritis
    1 percig nem mondtam h nem kell mocskos sok meccs hozzá, csak azt h "elég" tud lenni
    de amúgy igen, ez így gáz főleg hogy rank5-1 között is halad a bot
  • Shep
    Itt van ,hogy hány % winrate mellé hány meccs kell ahhoz ,hogy rank5 majd hogy onnan legend legyél, elárulom ,hogy 50%-al rohadt sok :D
    https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2gkz9n/data_on_how_many_games_it_should_take_to_get_to/
  • dave9004
    Így kb értelmét veszti az egész ranked.
  • Pio
    Ez nem teljesen van így, mert rank5-től kezdve nincs winstreak. Persze a stabil 50%-os winrate-ben is lehet egy olyan sorozat, amiben 25-el több a win, mint a loss és ez már elég, de azért nem jellemző, alapvetően átlagos teljesítménnyel nehéz elérni a legendet.

Ugyanakkor viszont ami fontos, hogy nem kell drasztikusan eltérni az 50%-tól ahhoz, hogy az ember belátható időn belül legendet üthessen.

Nyilván a legtöbb ember nem játszik annyit, hogy ilyen rideg statisztikai alapon számolható legyen az eredménye, de mondjuk 55% winrate azt jelenti, hogy az illető többé-kevésbé elhanyagolható idő alatt rank5-ig jut, majd rank5-től a legendig ~250 meccset kell még lejátszania.

Legutóbb valaki kiszámolta 600 lejátszott meccsből, hogy 1 meccs átlagosan olyan 6-7 perces, ez alapján pedig kijön, hogy ~55%-os winrate-el ~25-35 óra (vagyis hozzávetőlegesen napi 1) elérni a legendet, ha valaki csak erre koncentrál. Kétszer ennyi rászánt idővel pedig már feleekkora eltérés az átlagtól is elég, satöbbi...

Persze stabil winrate-ről nem igazán van értelme beszélni, mert a játék könnyebb rank5-ig, mint az után, tehát állandó teljesítmény mellett a winrate-ünk feljebb haladva csökken.

De a lényeg persze az, hogy ha van egy olyan erős deck, amivel még egy bot is 50%-nál jobb winrate-re képes, onnantól kezdve a legend, mint olyan értelmét veszti, amíg az a deck létezik, mert ez azt jelenti, hogy azzal a deckkel bárki, aki tud olyan jól játszani, mint egy bot legend tud lenni, ha elég időt szán rá.

Én mindig ellene voltam a szövegnek, miszerint "a legend csak arról szól, hogy ott ülj napokat és játssz, semmi skill nem kell hozzá", de most azért rezeg a léc.
  • Negritis
    viszont a stabil 50% az elvileg felvisz legendre
  • Pio
    Mivel minden meccsben 1 nyertes és 1 vesztes van (extrém esetben - döntetlen - 2 vesztes), ezért az 50%-os winrate lényegileg átlagos teljesítménynek számít.
  • cesar22
    az 50% winrate az jó?