40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #25039 Minden ellen szar játszani, amitől kikapsz. :)
Mondjuk Kel'thuzad kifejezetten ritka. -
Nem, hanem csak az Ancient of Lore, Keeper of the Grove, Emeror Thaurissan, meg aztán KelThuzad, és a szokásos druida buziságok, mint pl a mana kristály szerzés már a 2. körben.. stb, stb. Kb minden puskaporomat ellőttem mindhárom esetben, alig maradt hp-ja, és akkor bekombóz, aztán csókolom.
Nem baj ez, csak egymás után 3-szor zsinórban kicsit unalmas ugyanaz ellen a szar ellen játszani...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 18:08:08 -
hatalmas arc :D ráadásul milyen playeket megcsinál :D
-
cesar22 #25036 csak nem jött a 3, 2-2-es charge fa, és a savage roar? :) -
1Darton1 #25035 A combo druidban nem sok változtatási lehetőség van, az viszont biztos, hogy nem attól lesz rák valami, mert hasonlít egy másik paklira. -
Gyerekek... ma 3ból 3 midrange druid vert el, rendre ugyanazokat a lapokat játszották... ez is ilyen rákféle, ennyire sokan tolják? -
hawkie22 #25033 Azért az egy megfizethetetlen érzés, amikor úgy bukod a meccset fatigue warriorral sámán ellen nyert helyzetböl (nekem 30HP + 10 armor meg 3 minion a boardon, neki 18HP no minion), hogy a neteddel semmi gond, a Battle-net se dob le, friendslistbe is tudsz kommunikálni, viszont meccs közben egyszer csak megfagy minden, kiírja, hogy disconnect és reconnecting, de semmi se történik, majd 3 perc után bezárod a játékot, újraindítod és csak annyit látsz, hogy vesztettél egy csillagot.
De tényleg, minden rendben volt, internet, Battle.net, kutyafasza, mégis DC. Ezt hogy sikerült lekódolnia a Blizznek? Nem fontos annyira, mert csak Rank17-en voltam, de azért na. -
Negritis #25032 5 pala küldim van, rank7 tele van warriorral -
Renegade #25031 nem baj az, válaszd a paladint ha van, az kb +2 win a tudásodhoz képest, olyan táp arénában is (ugye béka király common lap, elég esélyes, hogy legalább egyet kapsz).
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.26. 09:52:05 -
koreai katonák így HS-eznek :D -
Cseréld ki a warsongot a patron deckből, az lesz a baj :D -
Ultimaulti #25028 2 napja rank 10 alá megyek ugyan azon egyeddel, ma 19-en vagyok. :D Nem mondok én már semmit. :D Ha nem 30 meccset nyertem egymás után pát kivételével, egyet sem. Most szénné szopat az mm. -
Zozo0122 #25027 Na, itt a felvétel, megvágták az egyperces röhögést, de így is jó. Próbálnak beszélni Bennel a plusz deckslotokról, de nem lehet annyira nevet. 0:07-től néha jobb oldalt látszik a srác, aki kitalálta a deckslotokra a megoldást, de bármikor megszólalna Ben kineveti. Aztán már a csaj is nevet, a srác meg megsemmisülve tudomásul veszi, hogy nem lesz feloldva a ban. Örülnie kellett volna, hogy van 9 deckslot, pedig egyszerre csak egyet használ úgyis.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.26. 03:25:21 -
Ultimaulti #25026 Arénát? :D :D :D Hetek óta nem merem próbálni. Basic lapokat oszt. -
Ultimaulti #25025 Hozzávetőlegesen tíz haverom mondta ezt el. Ez a fertő, patkány cég így ütemez. -
Zozo0122 #25024 Ha nem telik pénzre, akkor sok :D Amúgy azt is hallottam, hogy valami koreai srác, kész zseni a gyerek, na szóval megoldást talált a deckslot problémára, valami furcsa algoritmust épített a kódba, és lejjebb lehetett görgetni, ezzel megduplázta a decklostok számát. A Blizzard ezt a teljesítményt örökös banolással jutalmazta. Benbródnak annyira tetszett a pórul járt gyerek története, hogy ma pontban éjfélkor 1 perces teli torokból röhögést fog streamelni. Majd nézzétek :D -
Az nem is sok, abból már futná egy normális online játék létrehozására is :D -
Zozo0122 #25022 Állítólag kickstarteren indít petíciót a Blizzard a challenger nerfelésére, csak 500 000 000 $-t szeretnének érte, és akkor egyből megy a nerf. -
Bizony, papír alapú játékoknál már csak ilyen lassan megy, bezzeg ha ez egy online játék lenne, akkor nem kellene minden nerfre fél éveket várni. -
Zozo0122 #25020 Sima március. :D -
Az lesz a nagy nap mikor nerfelik a secret palát :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár, hogy nem idén lesz -
Reported bot user :D
-
Volt egy kicsi célom, amit el szerettem volna érni ebben a hónapban. Sokaknak ez semmi, de nekem, aki 3+ hónapot hagyott ki TGT előtt, napi 10 órákat dolgozik és heti szinten 3-4 órányi ideje van HS-re a meló és a miatta alig létező szociális élete mellett (bár ezt feltornásztam most egy kicsit, a munka rovására term. :D), ez számomra nagy dolog:
20-12-ig főleg mech mage, amivel aztán visszaestem 15-re. Oké, akkor jöjjön a rák, secret pala. Nyerősorozat az utolsó csillagik, akkor is egy mirror match állta utamat (rohatttt secret palások
). Pár meccsel később összejött a láda :)
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.25. 23:07:34 -
Na de hány %-os winratejük volt? alig kaptak ki, szóval ... -
Omágád!
Néhány hét kihagyás után újra játszottam, összejött a 100 Gold a pakkra és egyből nyitottam egy Rhonint. Édes makkom. Komolyan most ismét nem játszom 2-3 hétig, aztán utána nyitok valami más legendary-t. Ty Blizzard.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.25. 22:01:46 -
Amit ugyebár rengeteg beleölt órával lehet elérni. Szóval vagy mocsok sokat játszol, vagy mocsok sokat játszol :D
Más: most vettem észre redditen az új (nem tudom, hogy hívják ezeket) ikont, ami visszavisz a főoldalra. Lol:
Amikor ráviszed az egeret:
-
Lehet a mostani patront ki kéne próbálni. -
Pio #25012 Savjz volt a leghatékonyabb, 101 ranked winnel lett legend, szóval igen, az a verseny nagyon jól mutatta, hogy azért a játékban vastagon szerepet játszik a skill (is). :) -
Ez alapján a múlt heti 24 órás verseny eredménye elég durvának tűnik. Ugyebár 3-an is elérték a legendet és nem hiszem, hogy 2000 meccset játszottak 20 óra alatt :D -
Renegade #25010 ez mondjuk elég meredek, 4 éve, amikor utoljára néztem, 50% felett csak a póker botok tudtak teljesíteni (nyilván olyan játékról van szó, ahol az RNG számít), de ott is csak azért, mert jutalmat oszt vissza minden póker oldal. -
Hát hiba volt 10-től tovább menni, minden meccs pala, minő változatosság. Gratulálni tudok csak a Blizzardnak, hogy szerintük ez így rendben van és innovative and fun. Hát innen üzenem nekik, hogy kurvára nem az! -
Priesttel, TS után? :D -
Én meg kezdtem azt hinni, hogy elég ha beblöffölök pár fireballt -
Negritis #25006 1 percig nem mondtam h nem kell mocskos sok meccs hozzá, csak azt h "elég" tud lenni
de amúgy igen, ez így gáz főleg hogy rank5-1 között is halad a bot -
Itt van ,hogy hány % winrate mellé hány meccs kell ahhoz ,hogy rank5 majd hogy onnan legend legyél, elárulom ,hogy 50%-al rohadt sok :D
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2gkz9n/data_on_how_many_games_it_should_take_to_get_to/ -
Így kb értelmét veszti az egész ranked. -
Pio #25003 Ez nem teljesen van így, mert rank5-től kezdve nincs winstreak. Persze a stabil 50%-os winrate-ben is lehet egy olyan sorozat, amiben 25-el több a win, mint a loss és ez már elég, de azért nem jellemző, alapvetően átlagos teljesítménnyel nehéz elérni a legendet.
Ugyanakkor viszont ami fontos, hogy nem kell drasztikusan eltérni az 50%-tól ahhoz, hogy az ember belátható időn belül legendet üthessen.
Nyilván a legtöbb ember nem játszik annyit, hogy ilyen rideg statisztikai alapon számolható legyen az eredménye, de mondjuk 55% winrate azt jelenti, hogy az illető többé-kevésbé elhanyagolható idő alatt rank5-ig jut, majd rank5-től a legendig ~250 meccset kell még lejátszania.
Legutóbb valaki kiszámolta 600 lejátszott meccsből, hogy 1 meccs átlagosan olyan 6-7 perces, ez alapján pedig kijön, hogy ~55%-os winrate-el ~25-35 óra (vagyis hozzávetőlegesen napi 1) elérni a legendet, ha valaki csak erre koncentrál. Kétszer ennyi rászánt idővel pedig már feleekkora eltérés az átlagtól is elég, satöbbi...
Persze stabil winrate-ről nem igazán van értelme beszélni, mert a játék könnyebb rank5-ig, mint az után, tehát állandó teljesítmény mellett a winrate-ünk feljebb haladva csökken.
De a lényeg persze az, hogy ha van egy olyan erős deck, amivel még egy bot is 50%-nál jobb winrate-re képes, onnantól kezdve a legend, mint olyan értelmét veszti, amíg az a deck létezik, mert ez azt jelenti, hogy azzal a deckkel bárki, aki tud olyan jól játszani, mint egy bot legend tud lenni, ha elég időt szán rá.
Én mindig ellene voltam a szövegnek, miszerint "a legend csak arról szól, hogy ott ülj napokat és játssz, semmi skill nem kell hozzá", de most azért rezeg a léc. -
Negritis #25002 viszont a stabil 50% az elvileg felvisz legendre -
Pio #25001 Mivel minden meccsben 1 nyertes és 1 vesztes van (extrém esetben - döntetlen - 2 vesztes), ezért az 50%-os winrate lényegileg átlagos teljesítménynek számít. -
cesar22 #25000 az 50% winrate az jó?