Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép nem szép, de rutin és lapok nélkül agroval van esélyed onnan kijönni 😞
nekem sem két nap volt kijönni, egy erősen hiányos agro hunterrel, ok, sokat idegeskedtem és hibáztam, klasszikus: sokszor szívatott az RNG, olyan rutinos druidák kenték el a számat, hogy szerintem 3 körre előre megvoltak a megoldásaik 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jah és a Stampeding Kodo simán megöli ha van rajta shield ha nincs, illetve a többi ilyen megsemmisítő spell is.
BattleTag: kabel15#2672
mindig leszoktam szedni, gondolom nem harap át rajta
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ami early gamebe lehetséges de utána kuka, abusive jobb hiába ad ez permanent buffot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
BattleTag: kabel15#2672
amúgy most hétvégén nekem is sok a zoo ellenfelem, de "csak" kb 50% rank 16 környékén
hétköznap nem ilyen vészes tapasztalatom szerint
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Más, de már az első mondat után fogom a fejem...
Tournament Mode was going to come before Tavern Brawl, but they decided Brawls would be enjoyed more.
TGT was a way to provide us with tools to answer our complaints with the current meta game.
Joust isn't a keyword because it ended up still needing other words on the card. "It didn't make sense".
There are no immediate plans for spectator mode improvements.
The Adventure then Expansion model we've seen isn't set in stone. We could easily see two adventures or expansions in a row.
They're still looking at the new player experience. Making sure newbies fight other newbies, and releasing powerful common cards helps.
No work is being done on an option to disable animations.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.09. 17:27:30

Devv #21152
Köszi! 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Régen írtam már ide utoljára, de úgy érzem, ezt most meg kell osztanom veletek 😊
A napokban elég jó kis aréna köröket sikerült összehoznom, volt köztük egy 12 wines is. Aranyat kaptam érte rendesen, de a pakli egy 40 dustos förtelem volt...
Erre ma meg futottam egy gyönyörűséges 0:3-at, amiért a jutalmam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, hogy random, de azért na... 😄
0-3as arénát ment 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mint azt már jóőáran tudjátok Hearthstonezni a megjelenés napján kezdtem, és egyből belevetettem magam az arénába (hála Trumpnak). És egész gyorsan megtanultam a csínját bínját. Sose éreztem unfairnak, sose éreztem hogy hátráyban vagyok, csak azért mert nemrég kezdtem. Tudtam hogyan kell sikeresen játszani arénában és csak ez számított. Szerintem bőven 2 500 aréna win felett voltam, mikor először nekiálltam a Consructednak, ami először nagyon nehezen ment. Szerencsére az összekuporgatott dustom segített lecraftolni bármilyen paklit amit szerettem volna, így bármit ki tudtam próbálni (kivéve a CW... arra sokat vártam hogy minden meglegyen hozzá 😄).
Én kimaradtam ebből a "Rank 20-n lefarmolnak" dologból, de így látva a mostani kezdőket, azt hiszem megértem a problémájukat. Nem mondom hogy a Blizzardnak szórnia kéne mindenfelé a pakkokat, mert az elvenné az egész kártya gyűjtögetés koncepcióját, de ugyanakkor szívesen látnék egy direkt kezdő számára készült laddert, vagy egy olyan PvE-t ahol a kezdők pl. bónusz jutalmakat kapnak (najó... ez nem biztos hogy működne). Mert így attól tartok hogy a HS is előbb utóbb arra a sorsra jut mint régi kedvenc játékom, az MNC, ahol volt kb. 300 aktív játékos, és az ingyen hétvégéken pedig halomra farmoltuk magunkat a játékot kipróbáló játékosokon, így elvéve a kedvüket a játéktól.
OK... így visszaolvasva nem tudom hogy mi köze van ennek ahhoz amit írtál... de akkor is neked válaszolok 😄
Battletag: Muhee#2716
Magic-ben eleve ha már elérted az adott kártyából a max limitet és boostert nyitsz, garantáltan nem lesz benne már olyan. Napi questek ugyan úgy megvannak, sőt community questek is vannak az plusz gold 4 naponta. Továbbá solo módban van easy (+5G), normal (+10G), hard (+15G) szint, ha azokat tolod, azért is jár gold újra és újra...
ja, meg, hogy a kúrva arénába ne a 3/2 legyen az átlag, hihetetlen, hogy ott mennyire nem megy még, pedig voltak remek pakliim, de ezek szerint még mindig csillámpóni vagyok, ja nem, kevés pénzt költöttem és csal az RNG <#banplz>#banplz>
volt egy csomó pay only skin és akkor még ott volt a haladj gyorsabban boosterek
persze az árazás barátibb de azért annyival nem
de ez magánvélemény
14.-én este 7-től elvileg jön egy nagyszabású bemutató erről az új kiegről (a bemutató bemutatójának bemutatója...), szerintem ott kapunk megjelenési dátumot is.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.09. 10:40:01
I decide when I'm done.
Az biztos, hogy ToL kell majd bele, az agro miatt. 2 molten giant, + rengeteg taunt.
Így működhet 1. ránézésre.
Nehezen tudom eldönteni, hogy megjött az új driud pakli, vagy trash.
Ha ez a lap működik akkor viszont az új dudu legend szinte biztos hasztalan, mert bármit ki tudsz játszani és nem lesz nálad 1-2nél több lap.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle