Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Neptyulony nagyon jó murlococat ad és lesz új murloc most is (a békán lovaglós) biztos emeli Nep értékét az is
ugye neptulon azért jó mert a Shamannak nincs konzisztens laphúzása és az pedig felölti a kezed egy korrekt test mellett
alakir pedig pure finisher, ha másra kell használni akkor azért van baj

mondjuk mocskos mákos vagyok mert kiesett nekem mind2 ráaádsul aranyban 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Neptulont kitéve 8-10 manánál és nem 5 hp-val nagyon ritkán veszítettem.
am igazából mindkettő jó class legendary
én is alakirt mondom, ha tényleg jól jön ki a shaman akkor alakir még mindig jó finisher lehet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én Alakir-t. Tauntos, charge-os, windfury és még divine shield is. Remekül tud tradelni, herot ütni, late gameben egész jól teljesít. Szerintem jobban, mint Neptulon.

Ma milyen meccsem volt Hunterrel Hunter ellen. 😄 1 HP-ja maradt, nekem lethal, erre megszakadt a netem. Neki lent volt eddigre kb. 15 dmg-e a boardon, eddig csak tradelgetett, ha van kézben egy Kill Commandja (mert miért ne lenne), akkor köv. körben lethalja van. Azt hittem, nem érek vissza, a Boardon egy Arcane Golem, plusz fegyverem is volt, mire visszaértem, kb. még 5 mp-m volt hátra, gyorsan támadás Golemmel. 😊 Majdnem szívrohamot kaptam, amikor ledobott a net. De meglett végre a bónusz streak, átléptem az eddigi büvös Rank17-et, most 16*-n vagyok, remélem, innen egy icipicivel könnyebb lesz, nem kell sokkal, de legyen picit könnyebb haladni. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mephike
Eléggé valószínű, hogy ennek a kiegnek a győztese a sámán lesz. Ti melyik legendását craftolnátok le előbb, ha egyik sincs meg? Neptulon vagy Alakir. (Tudom, várjak addig míg kijön a kieg és látni fogjuk, hogy mi lesz a meta, fogok is várni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Köszi.)

amilyen minőségi a lap nem is kár érte 😄

A hozzászólásod teljesen eltűnt, az internet legmélyebb bugyraiba vándorolt 😄
Zickler
Nem láttál semmit 😄

Battletag: Muhee#2716

Hát, 7 órát késtél 😄 Bár a mai világban az már rengeteg <#idiota>
A legelején az teljesen használható deck volt de kikopott.
Rühellték az ellenfelek.

Ha nagy változást akarsz nézni: Leeroy (1 manával került kevesebbe, majd minden deck használta, kivéve control)
3-4 deckben volt finisher.
Miracle Rouge, Handlock +OTK lock, Hunter, talán OTK sámán is volt

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Még bétában voltak menök
Föleh a legendary waréock murloc darált

Manapság is van pár de kevés

Ezért sincs control hunter
Ahogy a shaman is ettol.szenved

illetve hogy eltüntek a murlok deckek, bár ahogy néztem régen is inkább csak mókának volt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
De hiányzik
Még mielőtt valaki megkövezne, szerkesztésnél kitöröltem 1 mondatot, így értelmetlen 1 kicsit, de csak most vettem észre.

Azt a midrage huntert tényleg kinyírták ezzel a nerffel.
De szép is volt 2 manás keselyű + 2 mana unleash. Régi szép idők...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hunternek azota sincs laphuzasa

Azzal a húzással sikeresen meggyengítették és eltörölték a midrage huntert.

Ja nem.
De viccet félretéve, az egy butális nerf volt, a lap használhatatlan is lett.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.09. 23:37:29

nyilván nézek újakat is, a régiek azért tetszenek mert döbbenetesen más volt a meta, a legmegdöbbentőbb, hogy a laphúzó keselyű milyen durva nerfet kapott, kettőről 5 mannára o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Nézz vmi frissebbet. A csávó hónapok óta leszarja. Brmmel pedig változott az aréna picit
Du néztem egy Madi videót, ő 4 flamestrikeal bohóckodott 😊

Na elsőre így 1 óra után ez a patron, hát huhhh, kell figyelni rendesen, pedig nagyon a kezem alá dolgozott az RNG, 7. körben kard ki, 8.ban meg kombó, esetleg ha belefért, akkor minden egy körrel odébb a whirlwind miatt. Kicsit más stílus mint a hunter. 😊
Emperor csak egyszer jött időbe, de tartaléknak 2* ott volt Boom, ilyen optimális leosztást, igazi demo verzió 😊

azok nehezen mivel mulligan 😄

Tinman
Aréna. Kommentekben írják is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.09. 22:29:01

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
Cho? Nef?
sztem aréna
nem rémlik hogy lett volna ilyen brawl
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 22:27:06

kabel15
3 innervate WTF?
4:50 től valaki erre valami magyarázatot? Vagy ez kocsmai verekedés alatt lehetett?

BattleTag: kabel15#2672

okés, esetleg valami klasszikus control pala működhet, vagy egy midrange verzió de nem tudom (a sárkányos gyenge az tuti 😄)

szucsy89
köszi ezt megnézem

nem akarok paláról leváltani már 50es vagyok, kell a 60😊
igen öngyilkosság, de akkor se Brawl-ba menj, inkább rankeden "szenvedj" míg ráérzel úgyis ott számít a dolog

egyelőre rá akarok érezni magára a paklira, nagyon idegen még, hunter után nagyon fura, hogy itt a 8. körre kell összerakni a kombót. Gondolom Warsongot akár egy körrel előbb lerakni öngyilkosság.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.09. 21:48:37

kabel15
Szerintem kocsmát most hanyagold, vagyis ne az alapján próbálj majd meg deck et építeni rankedre.

Gyakorolni ott azzal nem fogsz tudni, az nehéz deck, és a mostani kocsmának elég különleges a mechanizmusa, gyakorlatilag minden lényed deathrattlet kap, ami messze van a konstruálttól 😊
18-20 elég klasszikus:

mech magek, druidák, face hunterek, cotrol papok, minde 80%+ os paklival

gyorsan össze is dobtam egy patron decket (nyilván messze a tökéletestől), azzal gyakorolok most kocsmában

mik az ellenfelek? kb milyen lapjaid vannak?
egyébként tegnap vagy mikor volt linkelve egy "budget aggro pala" #21040

más ötletem nincs, a palához nem értek

esetleg ha nem ragaszkodsz a palához javaslom a mid huntert nekem azzal jól megy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 21:32:03

Tinman
Persze, aggropala. Nem, sajnos nem vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szucsy89
hogy a picsába lehet lvl 18-20-tól elszakadni? sehogy sem sikerül, most vagy rossz szériám van vagy szar a deck, palával nyomulok

tudtok ajánlani palához jó decket erre a szintre?
nah ilyet se hallottam még semmilyen közvetítésen a játékkal kapcsolatban 😄

" hearthstone is an even type of game" 😄
a kontextus hogy egyik decknek sincs kiemelkedően magas winrate-je 😄
a viable deckek között tény hogy kb 60% a legtöbb, de azért ez így erős csúsztatás 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 21:04:49

gz, sokat fog dobni a deckeden 😄

Devv
Grat! Mai nap 4. legend nyitása!
Nem hittem a szememnek amikor megláttam 😊

először az hogy legendary.... de a pislogás csak azután jött igazán

Epic! 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mi a zsákom?? Vagy fél éve sz*pok ezzel a játékkal, össz-vissz nyitottam 2 legendet, azok is a fosok, te meg a 2 nap után kinyitod a legjobb lapot a játékban. Hol itt az igazság? 😞
Amúgy grat. Rohadt mázlista😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az igen 😄 És nemrég kezdted 😄
nemtom nézte-e valaki most a trump vs firebat meccset, de nem volt gyenge 😄
a freezemage vs patron-ra célzok 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 20:39:01

Na, megint mentem egy szokásos 3-2-es arénát, de most mégsem vagyok olyan szomorú 😊

qetuol
a "destroy" a kulcsszó. pl. a shadow word elpusztítja az adott miniont shieldestül, mindenestül. a "deal x damage" akad fent a shieldon.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ezt én is be akartam múltkor linkelni, de végül elmaradt 😄DD Trolden elmehet a picsába, mégis őt hívták legutóbb is a pár nappal ezelőtti rendezvényre, játszott is Krippel egyet TGT lapokkal.
kabel15
Epic Hearthstone play75
Ezt nézzétek meg 6:20 tól 😄
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.09. 19:03:34