40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pont most linkeltem volna. bot stat
A skilles pakli :D -
Pio #24998 Engem azért meglepett, hogy a patron tier2 maradt. :) -
icyshadow #24997 Ha valakit érdekel az új Tempostorm meta snapshot:itten van
Nincs benne sok meglepetés.:P -
észrevettem, hogy ha lecserélek egy küldit, már nem játszik le hangot, mint régen, ez csak nekem bug, vagy új feature? :D -
Pio #24995 Szomorú hírek. Az OP secret pala újra divatba hozta a botolást.
Érdekességképp egy 2 hetes ciklus globális statisztikái az egyik bot szemszögéből rank15 és rank1 között. Tanulságos megnézni, hogy secret paladinnal 50% feletti az overall statisztika.
A mellékelt leírás szerint azért ez eloszlik és rank 3-1 körül a secret pala is "csak" 48% winrate-et tud hozni.
-
Akarod mondani arénát, de már az is unalmas nekem. -
Ultimaulti #24993 Már csak ranked módot lehet játszani. A sok gyáva, gyenge, gerinctelen szar mind casual-ban farmol. Szánalmas férgek! Meg a játék, hogy ilyen balanszot produkál. Na, de ne hiába fizessen, ki kifez! Győzze, üsse a nyomorult kezdőt, ingyen játszót, gyereket, vénasszonyt. -
Ultimaulti #24992 Úgy látom az impotens shaman mellett, a mage is nátha gyenge lett. -
A hónap utolsó 10 ranked perce számomra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kösz. -
Jaja, azt észrevettem... hát mehetett volna jobban is. :D Mech mage volt ellenem amúgy, hihetetlen ha jól jönnek a lapok milyen effektív azzal a sok hulladék minionnal, egyszerűen lezergel, és szart se tudok ellene tenni. -
csillagot nem vesztel -
Pio #24987 Igen, dupla lossnak számít. -
Na megvan életem első döntetlene. Bőven 10. kör után ellenfélnek 6 hp, nekem 9, eléggé le voltam pakolva, volt kinn taunt, nagy támadópontú minion, minden. Ellenfélnek semmi, mindent leütöttem, egy lap a kezében. Persze, hogy Pyroblast, nekem meg volt egy Eye for an eye, szóval szépen kilőttük egymást :D Gondolom ilyenkor mindkettőnknek defeat-nek veszi. -
Pio #24985 ELSŐ RÉSZ
MÁSODIK RÉSZ -
Pio #24984 Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem arénában sokkal kevésbé változatosak a paklik, mint rankeden, főleg amióta kábé mindenki tierlisták meg paklitervezők alapján játszik, tisztelet a kivételnek.
Ugyanakkor ezzel a tudással nem sokra mész, hisz nem tudsz antishredder meg kutyafüle lapokat összeszedni ezért te is betermeled a lehető legnagyobb value lapokat, aztán az egész meccs a value trade-ekről és a board controlról szól.
Számomra a ranked sokkal változatosabb és sokkal inkább agytorna, rankeden sokkal többször érzem azt, hogy dolgozik az adrenalin, arénán legfeljebb 11/2-nél szoktam izgulni, rankeden akár minden meccs közben. :)
Mondjuk hozzáteszem, hogy nem sokat arénáztam és 12 winem még csak 3 volt és egyik se volt 12-0 dream. -
arénában főleg magaddal kell törődni , saját decket ismerni.
rankeden ismerni az ellen deckjét. mit játszik, ha ezt csinálta, akkor mi van a kezében, neked mire mennyi esélyed van felhúzni, mit hova áldozhatsz be, ha köv körben ő erre úgy reagál stb.
arénában mindig reagálsz kb amit az ellen random megjátszik, ahogy csak tudsz. ha megvan a board akkor meg durván aggresszíven játszol. -
cesar22 #24982 Azért az Arénában kissé le van korlátozva a játékos, pakli_összerakás szempontjából főleg mikor alig ad valami értelmeset, csak basic kártyákat ad, az ellenfelem meg lerak egy dr. boomot, onyxa-t, valahogy akkor nincs hiányérzetem hogy jobban át kellett volna gondolni -
Vissza lehet ezt nézni valahol? -
Renegade #24980 nem is értették a kommentátorok, hogy azt hogy tippelte meg.
főleg, hogy ugye csomót ment arról a duma, hogy-hogy meglepődtek egy-két fegyvernél, mert nem is tudták, hogy benne van a választhatóak listájában.
Amit én nem értek, az az, hogy ranked tűnne könnyebbnek fejben (már, ahogy elképzelem), mert az első lapja után tudod, hogy melyik pakli ellen mész, pontosan tudod, hogy hány leszedés van a pakliban, mikor jön az adott lény, jól húzott, vagy rosszul, stb. -
Pio #24979 A ranked és az arena egészen más játékstílust igényel.
Arénában nem igazán lehet számolni azzal, hogy mi van az ellennél, max a jobb basic lapokat érdemes körbejátszani, de az arénában olyan sok előre gondolkodás és körbejátszás nincs, inkább szól arról, hogy értékesebben trade-elj és jókor válts allinre, miközben azért a basic lapokkal igyekszel számolni az ellen részéről.
Ranked viszont vastagon arról szól, hogy mennyire tudod megjósolni az ellenfeled deckjét és az abban levő lapokat, kombókat körüljátszani, sokkal jobban kell előre gondolkodni és ismerni a lapokat.
Tanulságos volt a tegnapi versenyen hallgatni a paklikészítés utáni interjúkat. Egy átlagos játékos nyilván az adott szabályok mentén megpróbálná a legnagyobb value lapokat bepakolni a deckjében (tipikus arénás játékstílus), a profik viszont lényegileg végig úgy tervezték a paklikat, hogy megpróbáltak az ellenfelük fejével gondolkodni és azt a gondolatmenetet körbejátszani. Kiemelném Kolentot és Firebatet e tekintetben, lényegileg el se hangzott olyan a részükről, hogy ezt vagy azt a lapot azért tették be, mert jó, mindig csak arról volt szó, hogy ez azért lesz jó, mert a többiek feltételezhetően úgy gondolkodtak, hogy ...
Külön kiemelném Kolento egyik korai meccsében a Sword of Justice körbejátszását, az valami zseniális húzás volt. -
Akkor neked arénázni kell, ennyi. -
Renegade #24977 hát srácok, én nem tudom, hogy csináljátok ezeket a jó rankolásokat, én bármivel próbálkozom, azzal szerencsétlenkedek 13 körül. :(
pl egy ilyen pirate deckkel meg sem állnék R20ig.
ami úgy meg külön vicces, hogy szerintem már 6 win körül van az aréna átlagom, az elmúlt 10 arénából szvsz 2-3 lehetett 7 alatt. -
hasonló mint az enyém, sajnos a lap húzás (prep+sprint combo) nagyon hiányzik belőle -
Pio #24975 Persze, de figyelmeztetlek, visszaestem rank5-re, mire meglett a daily, szóval nem hinném, hogy jó deck, csak összedobtam funolásra:
-
paklit tudsz mutatni a kalózosról? :D -
Pio #24973 Én meg mentem még1 4-0-t vele rank4-re. :D
Aztán elkezdtem a dailyzést pirate rogue-val, szerintem pár rankot esni fogok. :)
szerk.: nálam bement 1 SW:D, 1 harrison és 1 lightbomb és kikerült thalnos, 1 smite, 1 inventor.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.25. 08:25:56 -
egy előre felvett tornával is elbuknak 30k nézőt :D
kripp azt modta nem ma lesznek az elődöntők, döntők, mikor mégis leadják :D
aztán meg az előre felvett stream is megakadt majd újrakezdték :D -
Játszottam még párat, facepala ellen szinte semmi esély, secretest viszont simán veri, hunter minden meccsen pár hp-n múlik, a dolog erre is, arra is, zoo-nak nem sok esélye, 1 druid volt az ellen is jó, warrior továbbra is ilyen 10%, mechmage ellen szintén jó. Ezek ellen játszottam, legrosszabb a facepala. Thalanos helyett én swd-t raktam bele. -
Zozo0122 #24970 Jah oké, a többieknél ezt nem néztem. -
nem ő az első a tornán aki így csinálta -
Zozo0122 #24968 Fél órát kaptak a deckjeik megépítésére, Kolento ebből 15 percet gondolkodással töltött, egy lapot sem tett be sehova, csak nézegette őket :D Analizálni kell, ki kell számolni a randomot :) Hajrá Sanyi!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.24. 23:01:33 -
Zozo0122 #24967 Tudom
Trollkodok :DD
-
Pio #24966 Szerintem arra gondolt, hogy nem játssza le neki. :) -
Zozo0122 #24965 Hát, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, különbözünk
-
Nekem nem jön be a video. -
Zozo0122 #24963 Ez beteg play volt, de tetszett :D Szerintem ez a boar bőven alulértékelt lap, elő fog ez még kerülni :D -
Pio #24962 Dat boar control! -
Renegade #24961 kíváncsi vagyok Kolento mivel fogja szétverni a népet :) -
jó régóta felvehették, hogy a Vendorok még répát dobnak. nem is warsong patch, hanem az előtti patchben változott
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.24. 21:45:22