40521
  • Pio
    Jaja, egy értelmező kéziszótárban simán odatehetnék a képét a "kocka" szóhoz. :D
  • Darthmushroom
    ez a pingpingho hogy nézz ki? :D igazi kocka kinézette van :D
  • Kongy
    Hálátlan banda. Becsülnék inkább meg, hogy ennyien játszanak a játékaikkal. :D
  • 1Darton1
    Egy bocsánatkérést. De arra várni sem kell, mert már megtették.
  • Kongy
    Remélem ezért kapunk valami kárpótlást. :D
  • Pio
    Ha jól olvastam holnapra halasztották. Biztos van vele valami bug... :(
  • cesar22
    nálam nem elérhető a brawl gomb
  • Pio
    Biztos így érik el, hogy mindenki nézze a selejtezőt, már 100k felett a twitch nézettség... :D
  • qetuol
    nem csak a brawl, egész szerver halott.. még cset is szarul megy.
  • Zickler
    Egyébként a HG dolgom már gondolkoztam 2-3 hete, mert sajnos tényleg nincs időm foglalkozni a topikkal, nem hogy a játékkal, és a háttérinfókkal.

Szóval én ezennel szeretnék lemondani a HG jogosultságomról, nem szeretném hogy azért legyen elhanyagolva a topik, mert én nem érek rá. Szavazzátok meg, ki legyen az utódom :D
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 19:03:05
  • Pio
    Szerintem nem para, ráér, de azért a banner alá bevágni az épp aktuális versenyeket 1-1 stream linkkel az heti 1×10 perc, nem kell megdizájnolni, az majd ráér januártól. :D
    Még kikapcsolódásnak is jót tesz, napersze veszélyes, ha meglátsz egy jó programot és véletlenül elcsábulsz... :P
  • Zickler
    Sajnos mostanában nem igazán van időm foglalkozni a topikkal, amiért elnézést is kérek tőletek.
    Ez még így lesz kb. másfél - 2 hónapig, addig tartsatok ki, kérlek.
    Azután rendelkezésetekre fogok állni. (főleg neked cicavirág )
    Ha esetleg szeretné valaki a HG jogosultságot, szívesen átruházom.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 18:47:12
  • Pio
    Uhh, tényleg, fel se tűnt, most nézem, hogy battleneten se volt 1 hónapja... :\

Akkor ha esetleg valakinek volna kedve csinálni elkérheti a HG-t, én bárkit támogatok (régen valami ilyesmi kellett a HG átruházáshoz, nem tudom, hogy ez most hogy van), aki foglalkozna a dologgal, azért szerintem illene egy ilyen népszerű topikot egy kicsit naprakészebbé tenni.
  • Devv
    Amúgy sincs fejlesztve...
  • dave9004
    az a baj, hogy a Hg hetek óta eltűnt
  • Pio
    Újabb programajánló, amíg nem megy a játék: vébé selejtező

Plussz aki nem tudná, jövő hétvégén lesz a döntő, pénteken este 20:45-től reggel 4:45-ig, illetve vasárnap 19:30-tól 00:30-ig.

Laza 100k dollár jár az első helyért és lesz ingyenes stream mindenfelé.

Ugyanakkor pénteken este 20:00-tól is érdemes nézni a bulit, mert a jövőre megjelenő warcraft mozifilm trailerét itt láthatjuk majd először.

Plussz várhatóan bejelentik az új HS kieget is ebben az időben.

Esetleg frissülhetne ezzel az infóval a banner is, talán jó lenne a nagyobb versenyeket némi infóval és stream linkkel beírkálni oda, mit gondoltok róla? Persze csak ha van rá kedved/időd Zickler.
  • dave9004
    áh a régi facecsoport :D

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.28. 18:24:25
  • Shep
    Hú azokat már régen láttam.
  • Zozo0122 #25101
    Back to the Random

• Devv
    Vissza a jövőbe
  • Shep
    Ez mibe volt? Rémlik a jelenet de nem ugrik be a film.
  • Zozo0122 #25098
    Akkor is felmegyek shamannal rank5-re :D Tegnapelőtt streakben voltam rank6, 4 csillag, jött egy secretpaladin, tökéletes kéz és húzások és szarrá vert. Azóta csúszok le, most rank7...kb. ha be is lépek, 1-2 meccs után már lépek ki, annyira idegelnek az ellenfeleim. De kemény vagyok.

• Pio
    Egy kis móka, amíg nem megy a játék. :)

• Devv
    Lehet ezt is cserélik...
  • Zozo0122 #25095
    Wait time...huh. Ez kicsit szánalmas már amúgy, hányadik alkalom is, hogy gond van a brawllal? 3. ugye? Egyszer felcserélték, egyszer még valami, most meg ez :D
  • Shep
    Megjött az emberek esze, és mindenki törölte a játékot :D
  • Kongy
    Nem csodálom, elég krézinek tűnik az új brawl. Meg persze mindenkinek kell az ingyen csomag. :D
  • dave9004
    lehalt minden az új brawltól.
    There is a new set of crazy bugs every week! :D
  • Kongy
    Nálatok működik a matchmaking? Egyszerűen nem talál embert...
  • Negritis
    amúgy nemtom nézte-e valaki ahogy Trump és Eloise "keep talking and nobody dies"-t játszott
    de ma elvileg csapatépítőn mi is toljuk majd a kollégákkal (zekenél láttam a játékot)

zozo te meg olyankor ne fórumozz hanem igyál 2 felest és bubukáljá :D
  • Zozo0122 #25089
    Lol :D Na, amúgy azóta újra van életem, de kikészültem tegnap :D
  • Negritis
    2-3x írtam csak fehérrel :D
    és mostanába beszippantott a gw2 hot :D
  • dave9004
    jól emlékszel, de sztem ritkán ír
  • Zozo0122 #25086
    Közérdekű közlemény :D Eszembe jutott valami. Előre szólok, le kell esni a megfelelő agyi szintre a kivitelezéséhez, azaz idegállapotba kell kerülni.

Ha bárkit, bármikor felcsesz a game, és elfoglaltságot keres helyette, kitaláltam valamit. Böngésszétek végig a topicot és Negritis hozzászólásait jelöljétek ki. Saját bevlalása szerint néha ír fehérrel is 1-2 dolgot, azaz kijelölésig nem látszik, ki tudja mikre bukkanhatunk a múltból :D Lehet mindannyian szét vagyunk oltva, és az idők végéig olvasatlan marad a szöveg. Ezt nem hagyhatjuk! Ugye? Vagy abba kéne hagynom mára a játékot?

Jól emlékszem erre ugye? :D
  • Darthmushroom
    Ok. HUNBose néven felveszek egy két embert akit már így megjegyeztem.
  • dave9004
    aggrot vmennyire kontrolálja. viszont CW, jó aoe deckek ellen már gyengusz.
    Persze azért írja oda aki akarja, azt felvehetik
  • Darthmushroom
    Vélemények?

+kérdés: akik benne vannak a név listába azokat fellehet venni barátnak? :D
  • dave9004
    nézném kolentot magas rankon CW-zni, megy a sok alvósfej a chatbe, erre átvált székletpalára.... utálom
  • Pio
    Tessék 5 szupertitkos arena protipp, hogy jobban menjen:

• Renegade
    ha kaptatok japán nyelvű levelet:

klikk