Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Lehet Fake de az új warlock lap 4 mana 1/1 és ha meghal megidézi önmagát.

BattleTag: kabel15#2672

sajnos a blizz is ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amaz trollkodik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Ez a lap tetszik 😊

kabel15
KT?

én inkább ysera, emperor-t gondolom instant tauntnak
a juggler-t még lehet büntetni acolyte vagy igb kirakásával ahogy a cleric se gond ha nem éli túl azt hogy üt

kabel15
Egyébként egy csomó lapnak van taunt képessége, még akkor is ha nincs ráírva. Knife Juggler, Northshire Cleric,

jah igen aki arénát szeretne nézni

cherrywarrior

erre most épp rankedezik -.-""
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 17:49:56

érdekes lap, ha 1x is sikerül ütni vele hőst akkor már value sztem
addig meg early taunt 😄

kabel15
Nem! Több oldalra is felkerült mint hivatalos kártya.

Ez fake, ugye? 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kabel15

Amaz épp control palát játszi, ha valakit érdekel
rank 6on

qetuol
figyelmetlen vagy 😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

dave9004
dehát azt nehéz
Sokat segít, ha elolvasod a kommentet, mielőtt reagálsz rá.

dave9004
Nekem a Szkeleton Nájt 😄
mondjuk Saraad az instant craft lesz nálam kb 😄

dave9004
ja hát eszembe se jutott ez a mágius megvalósítható kombó 😄
nem tudom hogy egyáltalán fejlődtem-e 😄 nézem a streameket és az alapján tudok szituációkat elemezni
viszont játék közben ezt néha kihagyom mer minek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
másban jók. nem többre kell értékelni, csak olyan paklit játszani amibe egyikmásik jó.
Normális midrangebe 2 rockbiterrel boom mellé mindkettő jó pl
Shep
Kolentelo az új ukrán mobilcég neve? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Majd priesttel nyomsz rá egy shadowflame-et 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
én is megnézném hová fejlődtél, mert olyan szintű elemzéseket, meg meccsleíró tanításokat látok, hogy el se hiszem h nem kolentelo vagy 😄
dave9004
thefuck?
Druid megkapta a sámán epic spellt?
Amúgy jó lenne, pár meccset biztos megnéznék. 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

amúgy ha nem lenne levegően a kieg akkor jóval kevesebben recskáznának ott 😄

Tinman
"pedo tanya"

<#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bár még én is csillámpóni vagyok, azért véleményem még van:

ne törj be lapokat, érdemes legalább minden kaszthoz, de legalább a feléhez megtartani pár jó lapot, ha más nem a questek miatt

hétvégente is jobban lehet haladni, mert akkor több a koca, pl aréna szerencsésebb akkor.

lvl 18-20: aka mocsár, pedo tanya, stb, sok pro játékos ide jár fel kicsiket alázni, mert így jobban pörög az arany, meg mert gyorsabban meg van a gold hero (a másik 3 mellé), ezek 90%-ban optimálisan összerakott deckek, 25% win rate itt már bizony pezsgő bontás kezdőként, az alatt meg választott tömény.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Pure luck 😄

majd streamelek megint,jó? 😄 priest ellen kb 20/4 a mérlegem és dudu-t is ált verem
nem tudom mit csinálok, de múlt hónapban kb rank 6ig mentem vele ilyen 60%al

1 a lapok betörése mindig érdekes kérdés, általános javaslat hogy mindig csak annyi lapot törj be amennyi feltétlen kell hogy lecraftolj 1 lapot vagy adott decket
legend craftolás is fogós kérdés mert Murphy törvénye hogy lecraftolod és utána kész vége
én azt mondom hogy ha akarsz egy adott deckel játszani akkor ahhoz craftold le a lapokat amiket tudsz és ., egyébként meg halmozd a feles lapokat amit be tudsz majd törni

2. ha megtetszik a játék és járnál versenyre akkor később nagyon fájó lesz újra lecraftolni/kinyitni a lapokat. úgyhogy én azt javaslom NE törj be olyan lapot amiből nincs legalább 2, régen gyengének tartott lapok tudnak felértékelődni 1-1 új decktípus/kombó bejövetelével (lást a stealth tigris)

3. az mmr szar, és nem nem vesz figyelembe semmit ha casualt játszol
ha rankedet akkor pedig azok közül kapsz valakit aki közel van hozzád rank 20 19-21 de rank 5n már jöhet legend is akár 😄

4. nem feltétlen összeesküvés elmélet, szimplán csak korán reggel vagy másik időzónából játszanak
vagy olyanok akik meló előtt tolnak párat és hasonló
éjszaka meg a sok diák/kocka tolja akik azért jobban vágják mint aki minden reggel tol pár órát
aztán ki tudja mennyire van igazam

Na ha kedvenc decked akkor mond már el hogyan lehet ezzel meccset nyerni 😄 Mostanában ezt próbálgatom, de hát szerintem rémes, nem tudom hogy lehet ez most top pakli. Aggro ellen lassú, control ellen gyenge.
Druid, priest esélytelen, control, patron wari esélytelen, facehunter szétszed, handlock megaláz, az aggro palát és a zoot talán meg lehet vele fogni, de ahhoz is tökéletes húzás kell.
Szóval mégis mit kell ezzel csinálni hogy ne csak idegbajt kapjak tőle? 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.08.10. 12:48:50

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nope
turn 1 coin-innervate - innervate - loot horder - astral communion
gg 😄

Sziasztok!

Kezdőként, pár kérdésem lenne. Gondolom már ezerszer meg lett válaszolva, de hát ennyi oldalt vissza olvasni...

1. Dust gyűjtést hogyan érdemes betervezni? Arra gondolok, hogy rakjam csak félre mindig és várjam ki amíg tudok venni legend lapot, vagy menet közben izmozzam fel a paklikat rare/epic kártyákkal? Így később jön össze a legend, de menet közben talán hasznosabb/erősebb az adott paklim ha vannak benne rare/epic lapok?

2. Shaman - Druid paklik felé hajlok. Egyenlőre a többi nem is igazán érdekel. Ha betöröm a többi hőshöz tartozó lapokat és shaman/druid lapokat craftolok, egy életre elvágom magam és soha nem fogom utolérni magam, vagy jó időre éppen elég lesz értelmes s/d paklit összerakni? Ráérek utána majdnem nulláról építeni a többi paklikat?

3. Blizzard MMR rendszere nem veszi figyelembe ki milyen lapokat használ? Rare/epic/legend... Kezdőként természetesen legend lapok nélkül, lvl 20 rankeden sorban jönnek az olyan ellenfelek akiknél nem ritka meccsenként a 2-3-4 legend lap is, illetve fullon rare/epic lapokkal. (Megjegyzem ezt főleg éjszakai meccseknél vettem észre)

4. Itt fel is merül még egy kérdés, bár ez lehet csak össze esküvés elmélet. Tapasztalta valaki, hogy kora reggeli meccsek sokkkkkal könnyebbek? Esküszöm, reggelente 3-4-5 zsinór nyerés van, és alig vesztés. Esti, éjszakai meccseknél abszolúte de fordítva. Ezt már akkor is tapasztaltam mikor Might & Magic-el játszottam. Vagy ez csak nekem újdonság?

Előre is köszönöm.
qetuol
druid
turn 1: innervate + innervate > Nexus cahmpion maraad
turn 2: hero power > ancestor call
turn 3: coin + ancestor call > kézből megy Aviana
gg

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

mondjuk a másik szépség az a volt hogy hunter nem szedtem le a slyvanast handlockal csak kiraktam tauntolva a 4/6 4/7es drakeket
erre faceless + feign death és ott vagyok letolt gatyával 😄

Ejj a régi szép reincarnate idők.
loatheb nem csak mage ellen jó 😄
ha van kint 3-4 lényed akkor kirakod és biztosítod hogy nem jön "turpisság" ami leszedi

maga az 5/5s test sem rossz alapból, ha midrange irányba mész akkor főleg
amúgy én a midrange huntert szeretem egyik kedvenc deckem

van benne pár kényszer lap, meg időnként cserélgetek benne ezt azt.

Hyghmaneből sajna csak egy van.
eaglehorn sincs még
tigrincs sincs, menne azonnal 😊
hyena vs kutyusok, hmm, majd kipróbálom (bár akkor már tényleg a késdobálók kellenének)

igen, én is érzem, hogy tolódok középjátékra, most úgy vagyok vele, hogy ha jó a hand, akkor aggro némi value cserével, de face a prioritás

ha nagyon rossz a hand, vagy jön a druida, akkor meg mid range, amióta ezt a paklit használom már sikerül druidákat is legyőzni, mert nem számít a két a legendaryra és addig kimennek a leszedések. 😊

Loather régen volt benne, de nem éreztem szükséget, egyedül vazsi ellen ért valamit, patron a 8. körben általában kilátástalan helyzetben szokott lenni. Miért javaslod?

legjobban a második freezing trap hiányzik. 😞
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.10. 10:55:42

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

baron rivendare nagyon nem jó neked úgyhogy ne
az egy feigh death stílusú deckben talán illene de ebbe annyira nem
ez már egy hybrid hunterre hasonlít, majdnem midrange 😄

a hyena helyett mehetne 2. unleash,
a 2 hunters mark talán sok ha lesz eaglehorn akkor mehet az egyik helyett
beast helyett a 2. hymane vagy az 5/5s stealth-s tigris, nem rossz Beast amúgy csak túl sok a BGH (big game hunter) a játékban hogy ténylegesen megérje, mondjuk ha erre lövik el akkor Boom-ra nem marad az tény de én akkor se használnám
valamint jó a houndmaster de Loathebb jobb 😄
és ha kicseréled a 2 leper gnome-t knife jugglerre akkor kész is a midrange 😄

amúgy nem rossz a deck, kb csak a scavenging ami nem jó lap benne (meg beast)
de ismerem a fun faktor érzését mikor kijátszod
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 10:43:49

kérdés:

most ezzel játszom, egy lényegesen rosszabb deckkel volt meg az R11 (volt az 10-is, de 11-en fejeztem be).

aggro hunter

kérdésem az lenne, hogy érdemes-e belerakni Rivendal-t, ad-e elég value-t?

ne menjünk megint bele 😄 control deckben még mindig bérelt helye van nálam 😄

Szerintem akkor sem tier 1 már. Viszont ha nem lett volna nerfelve, akkor beteg lenne még mindig.
egyébként nem, mert még mindig threat
főleg ha olyan decket játszol amibe jó ha ő kapja a silence-t nem pedig más (pl control pala - tirion)
ez 6 mana 5/5 taunt 😄 mint emperor
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 10:08:01

Tudom 😄DD Épp ezt magyaráztam múltkor én is, hogy Sylva már csak akkor jó, ha adott esetben azonnal is aktiválható.
arra gondoltam hogy a lopás effektet aktiválni 😄
mage, lock, wari, priest megoldja simán a többi classnál azért macerásabb

mondjuk pala csinálta ellenem azt hogy BoM+BGH és elvitte a ragnámat, kicsit zabos voltam 😄

Meg kell ölni Shamannal Sylvát? Hex <#idiota>
igen, csak ha azt nézzük hogy van a Shamannak potens laphúzása akkor nem létkérdés annyira hogy kapj 4 murloc-t
ettől persze az még lapelőnyt generál és tök jó, sőt ha csinálok egy normálisabb control shaman-t akkor bele fogom tenni (mondjuk sylvanas helyett mert a shaman nehezebben öli meg a saját sylvanasát)

viszont én alakirt többre értékelem, kicsit olyan alakir mint gromash számomra, hogy a meccs arról szól hogy viszed le olyan hp-ra az ellenfeled hogy után befejezd 😄