Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
belcher helyett duplicate full kezű rogue ellen 😄 aztán meg rage 😄
Ez valami híresebb játékos? Csak mert 10 manánál olajrugónak otthagyni a miniont, úgy hogy fél pakli a kezében van kb biztos vereség volt. Utána mondja, hogy milyen kicsi az esélye, de kb 100%-ra tudni kéne, hogy ott van valami hasonló kombó, ráadásul totál funkció nélküli volt a ping face.
dave9004
ez meg ki a tök? 😄 renk16 rulz
TBTPumpa
Csonti kiégett
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.12. 17:11:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hagyd, ez a lap egy rakás szar. Ha az lenne ráírva, hogy silence all enemy, akkor nagyon tetszene, de így...
Ja és a tegnapi 4 mana 1/1-et is megalázza. <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nah így elkezdtem gondolkozni
jó a zoo ellen de a demonzoo-ba is jó lehet ha rátolod wrathguardra, hirtelen más "saját" célpontot nem tudok neki de érdekesnek tűnik
3 mana 4/3 az agresszív stat 3/4 jobb lenne

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

demon?
mondjuk a wrathguardra rárakod és jó 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Battlecry: Silence a Demon.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

én ha bukok 3-4 meccset egymás után vagy hagyom a picsába és tolok vmi jrpg-t
vagy váltok olyan deckre ami működik 😄

napi rinya:

hát tegnap de megszívtam srácok, 13-ról kezdtem a napot, ment a libikóka, le 12-be fel 14-be, majd jött a gonosz downswing (póker szleng), ééééés kikötöttem 18-ba, úgy, hogy a 19 is megvolt. Ok, térdelve szerettem az RNG-t, de jött minden ami ilyenkor jön: hibás játék, pakli variálás dühből, szerencsejátékék szindróma (viszanyerem/visszamegyek X-ig). Szóval legyen kedves kidobni valaki a woodoo babát, amit azért csinált, mert egy héten belül behúztam két legendaryt. Na meg okulás a többieknek: ha szívat az RNG, hagyd a picsába, menj igyál egy sört. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
legjobb netes oldal ehhez a heartharena.com
arenavalue segít eldönteni hogy melyik lapot draftold
rég használtam, de akkor hasznos volt, elvileg vannak újabbak is

ha van időd akkor twtichen és youtube-n is lehet sokat tanulni
twitchen cherrywarrior, trump, kripp, amaz, belező akiket én néha szoktam nézni és lehet tőlük tanulni

nameg itt is van pár "arénahuszár" pl Muhee a házigazda

😄 én most rendeltem és várom az enyémet amazonról
igazából a végső célom egy Swimmo majd, csak előtte letesztelem hogy idegbajt kapok-e tőle

nekem azért nem árt ha nem a telefont nézem 5 percenként a céges emailek miatt

DasIsFuck
Tegnap elmentem az első arénám, 1-3 lett, magel voltam😄

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy túl sok drága lapot választottam.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem már épp elég sokk volt, hogy az egyik haverom is vett egyet. Természetesen csak arra használja, hogy villogjon vele, és be is válik.

amúgy kajak várom mikor jön ki az első ilyen játéák okosórára is mert hogy na

Szerintem a random minden téren növeli a népszerűségét. E-sport szempontból nem az igazi, de amíg nézőket és játékosokat vonz, addig megéri tartani ezt az irányvonalat.
A mobiljátszhatóság csak egy modern kori követelmény, a rengeteg telefonsimogatás-függőnek érdemes kiszolgálni az igényeit. Ráadásul pont ők azok, akik minden haszontalan szemétért hajlandóak fizetni.

" A SuperData arra is rávilágított jelentésében, hogy a Hearthstone azóta vált meghatározóvá a saját piacán, mióta mobileszközökre is megjelent, ami 31%-kal növelte meg a játék havi teljesítményét."

én inkább azt látom hogy ez az oka annak hogy a mobil game vonalat erőltetik jobban ezzel a sok randommal

Na ezért nem dobnak több csontot az f2p játékosoknak

kabel15
Az csak battle.net patch volt nem HS. Még nincs bent a funkció 😞

BattleTag: kabel15#2672

Na, reggel még legyőztek Sjow Deathlord Warriorjával, de az előbb megnéztem 1-2 meccsen, hogy játssza azt a decket, és már vártam a találkozást 😊 Az előbb meg is volt, nagyon durva az a deck, nagy nehezen sikerült legyűrnöm Midrange Zooval amit reggel linkeltem, de szétszívatott az ellenfél 😄 Bár én is őt, mindig úgy okoskodtam, hogy ne érje meg kiraknia a Brawlt <#idiota> Remélem népszerű deck lesz, mert jó ellene menni. Ja, rank9.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 02:09:47
Hol mutatja? Nem találom 😄 Pedig lejött egy peccs.
dave9004
Ez a reward nem rossz.
patch után már nézi a highest rankot. tehát ha akkor r5 vki akkor utána ha visszesik se fog rosszabb ládát kapni
dave9004
sztem vmi kettőből-egy lesz stílus
Már tudtuk, hogy 9-et kapnak és hallottam a hunter 10 pletykát is...de MIÉRT? Miért a hunter? Kezdenek igazságtalan irányba menni, miért kéne neki +1 lap ugyan? Amúgy tök ugyanezt mondanám akkor is, ha esetleg a paladin kapna +1 lapot.
dave9004
am redditen olvastam már, meg ma is h minden class 9 lapot kap, a hunter 10-et
Acidmaw és Dreadscale-t emlegetik, trailerben is volt vmelyik. legendások talán?
nah 12 *-n vagyok egész jól megy ez a mechmage amúgy, sztem a héten ezzel bohóckodok
aztán jövőhéten rálesek a handlockra megint

ez mondjuk speckó deck a Fel Reaveres a standardabb mech shaman

wow, ez elég kemény o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Szinte biztos, hogy 7nél többet nem fog gyógyítani, de legalább nem healbotot dobja ki az Ancestor boardra amikor már Malygost akarod.
Habár 1 jól időzített Loatheb miatt meg bukhatod a gyógyítást.
Franc se tudja melyik a jobb.
Mind1, nem ez a lap fogja feltámasztani azt a decket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem is az Ancestor's Cal/OTK sámán ugrott be erről a lapról. Controlba talán tényleg jobb a healbot, mert szimplán nincs hely ilyen just heal kártyának, de majd kiderül. Túl sok pókocska/zombie chaw/tojás kell a midrange-be/controlba, hogy az az effekt stabilan jöjjön ami már megér egy kártyát és 3 manát.
kabel15
Nem akarlak elkeseríteni, de nem a deck mászik fel rank 10 re hanem te. Szóval lényegében bármilyen deck el el lehet oda jutni, csak kitartás kell, és nem szabad idegből játszani.

BattleTag: kabel15#2672

nem tudom hogy lehet-e nicket váltani de ez még mindig mechshaman nem mechmage 😄
és javaslom nézz utána youtube-n, heartpwn-n hogy hogy kéne kinéznie mert elég sok ami nem odavaló a deckben 😄

mechmagenek meg mondjuk ez?

alul még egy boom, 10-9-re ezek elegek vagy felejtős?

meg még egy kérdés, van lehetőség a battlenet nick-et megváltoztatni?

na most már tényleg lelövöm magamat 😊

esetleg ez így?

van alul még 1 elemental meg egy boom

komolyan?

van mindkettő, ráadásul az egyik rare egy blastmaster, így az abszolút gyengéből, harmatos kezdő lett a mechmage deckem 😊

nem para, hogy rohamtempóban veszítem a lapokat?

dave9004
mech sámán, újabb mechmage
bontottam egy Fel Reavert (volt még mellette két rare is, gihi), illik az valamilyen deckhez?

A sámán jó drawwal op lenne
dave9004
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha ha a lay on hands szerű healt kapott volna a shaman akkor a földhöz verném a seggem 😄 de sajna nem 😄

dave9004
egy jó ctrl sámán giantekkel vagy sárkányokkal
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 20:12:27
Mephike
Hasonlítsuk össze a healbottal ezt a lapot. Kicsit szétszedem gondolatban azt a mechet.
2 manáért rakok egy 3/3-as lényt és 3 manáért gyógyít 8at. Ugyanakkor ezt a két lapot/képességet megkapjuk egyben.
Ez a lap 3 manáért gyógyít 7-et, ami elfogadható, de nem kiemelkedő. Viszont ha olyan deckben használod, amiben eséllyel mutatsz fel nagyobb költségű lényt, akkor beteg lehet.

TBTPumpa
Ezt a kiegészítőt lassan The Grand Healing-nek is nevezhetnék... <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maly sámiban nem sok olyan lap van ami 3nál többe kerülne...
De ha azt nézzük, hogy ez spell, akkor inkább ez, mint a Healbot.

De más deckbe én se tudom elképzelni, mert nem csinál semmit.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez a lap királyság, nekem bejön. Egy ilyenből fullra meg van oldva a shaman gyógyulása. Control deckben 3 manáért 14 heal, simán be fog kerülni 1 a deckbe.
Tinman
Szerintem havonta tegyük be, mer' még nem vót' :-D

Manaaddict is le van maradva laza negyed évvel...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.