40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #25239 Teljesen elégedett vagyok, gyártottam is 2 golden scientistet :D Próbálok valami controlos huntert csinálni. -
Próbálsz örülni mi? :D -
Zozo0122 #25237 Na, kaptam egy Kings Elekket, egy Druid of the Fanget, meg egy Feign Death-t goldenben. Ezek tök jók, amúgy is akartam egy beastdruidot, meg egy kicsit controlosabb huntert már :D Van koráébbról Dreadscalem is, az sincs még kipróbálva :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.01. 14:59:11 -
Meg szerintem olyat is kene, hogy a wowbol ilyen random quest mobokat belerakni a hearthstoneba es akkor azok lehetnek a jatek legerosebb lapjai, es azok lenyek akik a wowban ilyen felistenek, pl Cenarius, meg Deathwing azok meg ilyen csicska haszontalan szarok lennenek es sose hasznalna oket senki. -
Malarki #25235 Én kicsit meglepőnek tartom hogy az Effigy ennyire nincs használatban, szerintem nagyon jó kis secret. Ha már egy 3 manás lény után kapsz valamit az is value, fentebb meg pláne.
Secretek ellen meg valami olyasmit képzelnék el hogy 4 mana, 3/2, leszedi az ellenfél összes secretét és mind után kap +1/+1-et. És persze natural, mondjuk rare de lehetne epic is. -
Mer ugye a jatekba is ugy van, hogy van amikor nem talalod el a celpontot -
Szerintem ugy kene, hogy a hunter hero powerlye misselhet is!!!4 -
cesar22 #25232 he? amire a huntert használják ahhoz tökéletesen passzol a hero powerje -
Ma már vki a facelesst is nerfelte volna -
1Darton1 #25230 Mindjárt azt is kitalálod, hogy a hero powerje milyen erős. -
Pio #25229 Pedig hidd el, hogy az, nem véletlenül nem játszotta soha senki a challenger előtt őket. A repét még most is elég kevesen játsszák így, hogy ingyen van és fel se kell húzni. Annyira rossz lap, hogy még így se éri meg berakni a paklidba és rontani vele a paklid minőségét.
A mágusnak amúgy nem ez a 2secrete van ám, ezek tényleg nem olyan jók (bár effigyvel azért lehet találkozni itt-ott), a spellbender akkor lenne csak jó, ha elterjedtek lennének a buff lapok, addig csak egy gagyibb counterspell (ami viszont egy rettentő erős secret), de például az ice block és az ice barrier konkrétan egy teljesen egyedi, az összes többitől elütő játékstílust tesz lehetővé. -
cesar22 #25228 már az is elég igazságtalan hogy flare-szerű lap csak egyedül a hunternek aki szintén nem túl balanszos karakter -
cesar22 #25227 szerintem az hogy egy halott miniont visszarak 1 hp-val, vagy hogy egy másik minionnak ad +3-2-t egyáltalán nem gagyi, legalábbis nem gagyibb, mint az effigy vagy a spellbender, amiket alig használnak -
Az a gond, hogy priesttel mindent rohadt nehéz körbejátszani, ráadásul a körbejátszás mindig rohadt nagy hátránnyal jár, emiatt nem érzem korrektnek ,hogy egyik hősnek jár fegyver, secret minden szar, a másiknak meg nem. -
Pio #25225 Nincs baj velük, ha ügyesen játszod körbe, akkor alig érnek valamit és az ellen elvesztegetett a semmire egy lapot és némi manát, képzelj el egy counterspellt körbejátszva coinnal, egy freezing trappel visszavett tauntgivert vagy healbotot.
A baj akkor van, ha:
- nem tudod körbejátszani
- az ellenfélt nem igazán érdekli, ha körbejátszod, mert nem hozott érte igazán áldozatot (scientist, challenger)
Egyrészt a scientistet és a challengert kéne megváltoztatni oly módon, hogy valódi áldozattal járjon az, ha az ellenfeled ügyesen játssza körül a secreteket, másrészt sokkal jöbb neutral lehetőséget kéne adni secretek ellen, a Kezan édeskevés és challenger ellen nem ér semmit.
Például egy taunt, ami minden köröd végén annyi HP-t kap ahány secrete van az ellenfelednek, egy lény, ami 1+ellenségessecretekszáma aoe-t tol el, ha kijátszod, flare-szerű lap neutralban, satöbbi... -
Az lenne a legjobb ha egy secret sem lenne a játékban, vagy ha már van akkor lenne minden hősnek, és a fegyverekkel is így vagyok. -
Pio #25223 A paladin secretek alapvetően gagyik (kivéve talán az Avenge), a challenger előtt semmilyen valamire való paladin deckben nem volt egyetlen secret sem.
A hunter secretjei amúgy 2 manásak.
Nagyjából úgy is van belőve, hogy a pala secreteknél erősebbek a hunter secretek, amiknél erősebbek a mage secretek, de persze a secret az egyik legszituációfüggőbb laptípus a játékban, szóval helyzete válogatja. -
Azért van így, mert ez egy jól balanszolt játék. -
cesar22 #25221 nem értem milyen alapon kerülhetnek 1 manába a paladin secretjei, miközben a mage-hunteré 3 manások, mintha önmagában nem lenne elég op az hogy a challengerrel felpakol ötöt, még előtte és utána 1 manáért rakosgatja le -
11 mana jobb lenne. Férgek. -
Micsoda lapokat kaptam aranyba... Egy olyan sincs benne, amit jó érzéssel akár egy hobbi deckbe beleraknám. -
Matte #25218 nerf idea a sírósaknak 
-
1Darton1 #25217 A nyilvános akasztás vagy sortűz megfelelő büntetésnek tűnik. De azoknak is le lehetne vágni egy végtagját, akik nem olyan deckkel játszanak, amelyek neked is tetszenek. -
Simán szankcionálni kéne az ilyen egyértelműen kamu időhúzást pl. első körben. Árt a nézhetőségnek. Mondjuk a deckek is gázak voltak, kigyomlálták a patront, hurrá, most csupa agyatlan face deck, meg hányadék combo druid. Vajon adja a topdeck a hiányzó innervatet/második savage roart, hogy meglegyen a OTK? Pinpingho is milyen gusztustalan topdeck szériákkal nyert, ráadásul bambult minden körben percekig, már vártam, Purple mikor rúgja rá az asztalt. -
Pio #25215 Igazából ő és Lifecoach szoktak rope-olni (de Lifecoachnál határozottan állítom, hogy ennek célja nem az idegesítés) a top16ból és egyikőjük se jutott tovább a top8ba, szóval emiatt kár kihagynod. -
Pio #25214 Noha én is egyetértek azzal, hogy az ilyen versenyekben mindenki gondolkodjon annyit, amennyit csak tud és például Lifecoach rope-olásai nem is szoktak annyira untatni, mert mindig bonyolult control deckekkel játszik és általában tényleg van min gondolkodni még akkor is, ha van egy egyértelműnek tűnő play és végül azt is játssza, teljesen megértem, hogy inkább 3× végiggondol mindent, ugyanakkor ez a vietnámi srác engem kiborított némileg.
Ezen nem az látszik, hogy gondolkodik, ezen az látszik, hogy esze ágában nincs rope előtt csinálni bármit, kivéve, ha indokolt, például shredder van, draw mechanizmusa van, satöbbi... Ilyenkor meg van, hogy mindent megcsinál, aztán kivárja a rope-ot és passzol. Ő nem gondolkodik, nála egy tudatos taktika ez, gondolom azt akarja elérni, hogy az ellenfele türelmetlen legyen ettől. Meg lehet figyelni, hogy tényleg teljesen zombi módban ül, aztán amint elhangzik a rope odanyúl és megcsinálja a teljesen egyértelmű playt vagy - és ez teszi egyértelművé, hogy ez nem gondolkodás, hanem taktika - passzol.
Abban, hogy control warrival, amiben nincs is 1manás lapja shield slamen és execute-on kívül, turn1-ben van 3-6-7-8 drop a kezében és megvárja a rope-ot, aztán passzol nincs semmi gondolkodás, kizárólag taktika, bosszantani akarja az ellenfelét.
Szerintem aki végignézi a lenti másfél órát ugyan ezt fogja érezni, a dolog élét az veszi el, hogy az ellenfele néha elég durván grimaszolt emellé és láthatóan idegesítette a dolog (tehát működött a taktika) és már a kommentátorok is néha-néha megszólták.
Persze lehetősége van így játszani, szóval én abszolút elfogadom és nyugodtan csinálja, ez is a játék része, nézőként viszont borzasztó és tényleg csak Hotform grimaszai mentettek meg attól, hogy elaludjak közben (és persze az utolsó meccs, az tényleg szuper volt).
Én nagyon örülök, hogy kiesett, bőven elég volt ebben a 4 napban látni ezt a taktikát. -
Szerintem csak szimplán megpróbálja idegesíteni a másikat, láthatóan minden körben direkt megvárja a ropeot még akkor is, amikor tök egyértelmű mit kell csinálni, utána viszont bekövetkezik valami random, pl lapot húz, vagy random 2 manás lap esik shredderből amire azonnal kell reagálnia, fura, olyankor rögtön tudja mi legyen.
Sokadik körben megértem, sokszor elcseszem a saját játékomat mert sietek és nem gondolom át. De mondjuk ropera vinni az 1. kört.. agyfasz, felrúgnám annyira felbasz, nekem elveszi az élvezetét a streamnek, nem is nézek egy meccset se a worldsből.
Hotform is átgondolja, nem ropeolja az 1. kört, és milyen fura, elverte ezt a fogyatékost. Örülök is neki, ügyesen játszott. -
1Darton1 #25212 Mivel semmi sem készteti őket arra, hogy kapkodjanak, simán érthető, hogy mindent alaposan átgondolnak, illetve előre terveznek. Itt már elég nagy a tét ahhoz, hogy minden másodpercet próbáljanak kihasználni. -
Mi az isten faszáért kell ropeolni az 1. kört?
Mondjuk a 2. és a 3. kör se volt akkora agyműtét, ez a lifecoach féle playstyle valami halál..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.10.31. 21:27:22 -
Pio #25210 Ha valaki megnézné utólag:
1 óra 4 perchez kell tekerni, ha nem onnan indulna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ritka esemény, hogy rugó control warrit ver, így meg pláne az.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.31. 21:20:45 -
Negritis #25209 igen :D
meg a mostani pimpingho vs purple shaman vs dudu is jó meccs volt :D -
Sedófindet kipróbálnám, de craftolni nem fogom -
Pio #25207 Ezt a Hotform vs Neilyo rugó vs warrior meccset látta valaki rajtam kívül? Régóta a legizgalmasabb HS meccsek egyike volt (annak ellenére, hogy Neilyo továbbra is minden egyes rohadt körben rope-ol). -
Mai termés. Justicarnak mondjuk jobban örültem volna.
-
Végre tegnap leültem rankedezni, mostanában nem jutott idő a HS-re, másodállás nem tesz jót neki, na meg kijött a GW2 kieg is... :)
Volt kettő hunti (3 és 5 win), és egy warrior (3 win) napi küldim tegnap. Gondoltam a warriort megcsinálom, hátha ma bejön még egy hunti vagy olyan, ami azzal megcsinálható. (Nyerj tavernben 5-t lett, de ugye nekem a ranked kellett mindenképpen a r10 miatt.)
R11 indultam, és control warriorral. Egymás után jött két facehunter, majd harmadiknak egy üdítő hibrid pala (félig karácsonyfa, félig kontroll, félig a rosebb tudja mi), annyira könnyen nyertem, hogy már én szégyeltem magam. Jött kezdőkézbe a firey war axe, végig a curve-n voltam, álomszerű volt. 3-ból 3 win.
Ma nekiestem az 5 hunti winnek, egy midrange deckkel. Gondoltam a tegnapi nagy szerencsém tuti mára véget fog érni. Hát szerencsére nem ért véget. Az 5 játékból ismét jött 2 facehunti, akiket oda-vissza csukot szemmel szétvertem, gy controll papot is közben zsebre raktam, és aptam 2 karácsonyfás Uthert is. Mondanom se kell, most is mindig minden frankón jött, és valahol r9 full csillagon zártam.Imádom ezt a játékot, és ma a vérnyomásom is rendben van, olyan nyugodt vagyok és kipihentnek érzem magam, mint még sosem :) -
Köszi, jó volt olvasni! -
Malarki #25203 Azért is, de ezt a problémát ez a kártya se oldja meg. -
Faceless-t amúgy lehetne nerfelni, hogy a buffot ne vegye át a lemásolt lény. Persze ettől még lehet vele legendary-kat másolgatni. Egy poénos játékom volt, mikor az ellenfelem kirakott egy KelThuzadot, lemásoltam, majd következő körben kiraktam a sajátomat is :D -
cesar22 #25201 Mik járkálnak R14-en.... Az előbb összefutottam egy control warriorral, special bronzbeard karaktere volt, tolta fel a pajzsokat, volt nála justicar, dr boom, sylvanas, baron geddon, gorrash, ysera amit facelessel lemásolt, gorehowl, ragnaros
még jó hogy mech mage-el mentem így fel sem merült bennem, hogy lehet esélyem -
Zozo0122 #25200 ...méghozzá pont a hero powerje miatt :D