Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Variant leteszed. húzol hármat (mondjuk miniont) lerakod őket, meg még kapsz három copyt kézbe 😄
Ha ctrl warri visszajön top tierbe, akkor sárkányok valueben nagyon erősek
a másik meg hogy ultra low curve face deckek lesznek akik próbálnak így menekülni előre sajnos
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Battletag: Muhee#2716
kb az új dr boom, csak a gond hogy ez class legend
nefarian 9 mana 8/8 viszont az csak random és csak spell és az ellenféltől függ
ez viszont teljesen más, ha esetleg kifulladnál late-ben feltölti a kezed és ráadásul nem full random lapokkal hanem azzal amit TE raktál a deckedbe, kevés olyan esetet tudok ahol ez nem +
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.12. 22:39:59
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Jó lenne megint 3 boostert kapni, mint a GVG-nél is volt.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 19:53:39
főleg hogy alapból vennék 15 paklit ez nem sokkal nagyobb kiadás 😄
Félre ne értsd a kiegészítő jó lesz, lesz pár lap, ami kötelező lesz belőle, de kb ilyen arányt várok: 2-3 legendás, 5-6 epcic, 5-6 rare, és pár common, ami kellhet. Nos ezért én nem fizetek ennyit. De természetesen mindenki maga dönt, inkább megveszem a köv questet, ahol fixen tudom mit kapok, mint hogy itt rosszat nyissak, és utána átkozzam az égieket.
ha nem tették volna, akkor ma Varian tette volna meg ugyanezt
Elég jò játékos amennyire én meg tudom ítélni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 19:22:50
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
turn8 kirakod, turn9 toni+sorc aprentice és hopp 3 fireball 😄
persze el is kell jutni addig, de pl malygossal is op tud lenni 😄
ez a 2 legend elgondolkodtatott hogy lehet mégis csak kell azaz 50 pakli 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.12. 19:17:18
nem tudom belező szokott-e feltenni, de twitchen érdemes nézni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Igazábõl szoktam nézni streameket egy kevésbé ismer magyar videóstól.
Amennyit hs-hez konyítok azt onnan tudom.
Bár nem rendszeresen szoktam csak mikor olyan kedvem van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mage: 28 spell + 2 taunt (ha valakinek több van, akkor 30)
ja kibontottam a longbowt, tudjátok, ha lenne pizsim akkor az hunteres lenne, vagy N7, de ez utóbbi most mindegy, használjam?
7-ért 5/2 nem annyira tűnik csudijónak, imune ide vagy oda
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.12. 17:53:58
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,