40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #25279 A jelenlegi metában lehet ennél trollabb megmozdulást csinálni? :D Legtöbbetek már elsütötte, de én asszem most először, mert hónapok óta nem huntereztem :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.02. 15:24:00 -
Várni kell míg a rákok elhúznak a francba, utána lehet szórakozni. -
Negritis #25277 igen ilyen :D -
A hónap eleje mindig ilyen nehéz? eddig gold farmolással is simán elmentem rank 15ig most meg még a 18at se tudom elérni -
Negritis #25275 aggro palával facehuntert szidni az nem kicsit bagoly-veréb -
Heh jó ez az aggro pala, ma 2 faszhunter concedelt miatta 4. körben :D -
Matte #25273 szeretek túlzásokba esni a jelzőket illetően :D
Fogalmazzunk úgy, hogy messze nem olyan jó, mint amilyennek elsőre tűnt/tűnik. Hogy hatodik körben ne tudj leszedni egy 3/5-öt, az meglehetősen valószínűtlen. Hogy a 8. körben ne tudj letenni jobbat, mint két 3/5, az is erősen vitatható.
Van az a kombó (főleg mage esetében) ahol tényleg nagyon adhatná, de összességében nem egy túl jó lap. -
1-2 fatigue deckben mikor az ellen kifogy, onnantól megállíthatatlan. inspire warrior is frankó vele.
a secretpala nem létével ilyen lapok is bekerülnének a tier2-3-ba minimum sztem.
De hogy kalap szar lenne, azzal vitára kelnék -
Negritis #25271 egyáltalán nem kalap szar, csak most nincs face decken kívül más
viszont találkoztam rnak7en olyan mage-gel aki inspire-ben utazott és be is szopatott a kodoval
ha nem tudod időben leszedni, értd 2 körig fent van akkor erős
ugyanez a thunder buff variant
a base statok nem jók, de az inspire elég komoly erő, csak lassúak
wari deckben is láttam már elég komoly fejfájást tud okozni -
Matte #25270 kifejezetten nem az, nem véletlen nem használják. Hasonlítsd össze murloc knighttal első körben és hamar le is esik, hogy miért kalap szar. 8 manáért tudsz letenni értelmesebbet is két 3/5-nél. -
első secretpala áldozat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csatlakoztok? én jövök a sámánjaimmal :D -
Zozo0122 #25267 Lol
Amúgy elvert, de csak 1 körön múlt. Túl könnyelműen vettem, aztán hello :D
-
cesar22 #25266 mond neki, hogy ne aggrozgashaman :)
bocs -
Zozo0122 #25265 Rank 13-nál shaman jött ellenem :O Érdekes deckje van, valami aggro, de így is jó harc, mégiscsak shaman :D -
Zozo0122 #25264 Szerintem is jó lap, de mindig van jobb. Emperor, Sylvanas, Highmane, Cabal stb... -
cesar22 #25263 a kodorider szerintem egy kifejezetten jó lap, meglep, hogy alig találkozok vele, én szívesen betenném valamelyik paklimba, csak nem tudom hova, na meg nincs is meg :) -
Zozo0122 #25262 Kéne csinálni egy olyan hunter decket, amiben csak Troggot, Ogrék meg Kodok vannak :D 2 Tundra Rhino, 2 Kodo, 2 Kodorider, Troggzor meg a 4 meg 2 manás Troggok, + az összes Ogre Mogorral az élen
-
Pio #25261 "Amazing Annoy-o-tron" :D -
Egyszerüsítsük le: amin bejelentenek valami újat, ami után beindul a nyálelválasztásod, hogy az neked kell, mert új kieg a HS-hez, Dio3-hoz, stb, na ingyenes lesz. Tudnod kell, mire tegyed félre mostantól a pénzecskéd. Amin részletezik hogy mi is ez, meg érdemben beszélnek az adott játékról, na az már fizetős 
Ez már évek óta így megy amúgy.
Itt van pl. a 2014-es opening ceremony, 20:10-nél jelentik be a GvG-t:
-
Pio #25259 Fun fact: tudtátok, hogy a challengert magyar művész rajzolta? :) -
Pio #25258 Igen, az mindig van, általában redditen vagy akár ügyes gúglizással percek alatt található.
Nekem van ticket is, de haverokkal nézzük, úgyhogy nem ígérem, hogy bármit írni fogok ide közben (majd meglátjuk), de tényleg olyan értelmetlen, mert úgyis egy csomó oldal fogja liveblogolni az egészet és kábé azonnal fent lesz youtube-on. Már csak azoknak éri meg ticketet venni, akik társasággal szeretnék élőben nézni (én esetem) vagy nagyon vágyik valamelyik ingame goodie-ra (ezért vettük az én nevemre, mert nekem van meg egyedül az összes Blizz játék).
Illetve most majd meg lehet venni virtual tickettel a fizikai cuccokat is, de csak óvatosan, irgalmatlan áfát vág rá a vámhivatal és kezelési költséget a fuvarozó cég, tapasztaltam már... -
Pio #25257 Ja és a megnyitó 45 perc, szóval tippre olyan 5-10 perc HS lesz rajta, ebbe nyilván nem fér bele minden apró részlet az új kiegról, nyilván mutatnak egy trailert, bemutatnak pár dolgot, 1-2 animációt, esetleges új feature-t, a minden részletre kiterjedő bemutatás majd az éjfél után fél órával kezdődő "Hearthstone: What's Next" panelen fog megtörténni, amit reggel meg tudtok nézni youtube-ról vagy elolvassátok a Hearthpwn összefoglalót (vagy ennek fordítását valamelyik magyar fansite-on :) ).
Másnap lesz egy "Fireside Chat", ahol mesélnek, honnan jönnek a tawern brawl ötletek, aztán random látogatók sírhatnak mikrofonba a patron nerf/challenger/satöbbi miatt.
Más Hearhstone panel nem lesz, viszont pénteken a tournament channelnél van olyan, hogy "Hearthstone Exhibition" ami nem tudom, hogy mit takar és hogy ingyenes lesz-e. -
valami kalózstream biztos lesz. -
Pio #25255 Az Opening Ceremony ingyenes szokott lenni, ahogy az összes verseny is.
ITT meg tudjátok nézni a schedule-t, 5 stream megy párhuzamosan, konkrétan úgy szokott lenni, hogy ebből az utóbbi 3 ingyenesen nézhető, ott lehet nézni az openinget is.
Persze nem tudom, hogy idén hogy lesz, de így szokott lenni. -
Zozo0122 #25254 Vegyük át, hogy jól értem e :D Nem lesz szokásos bejelentő stream, hanem az lesz, hogy élőben csak a fizetősök nézhetik, akik jegyet vettek? Tehát nagy valószínűség szerint csak másnap tudom vsiszanézni yt-n? Pio szerint csak a + panelek lesznek fizetősek. Előfordulhat, hogy csak külön a HS panelen fognak lapokat is mutatni? Nevetséges amúgy, tudom, hogy az exkluzívitásért fizetsz, de akkor is az :D -
élőben nem tudod nézni, mert ahhoz fizetni kell -
1Darton1 #25252 Nem fordítva van inkább? -
Pio #25251 Nem rossz, nekem ~40-50 perc kocsival (cserébe 3-kor indulok haza :) ) -
Zozo0122 #25250 Köszi! Pénteken pont 8-kor végzek, aztán sietés haza :D (ez azt jelenti, hogy 5 perc alatt hazasétálok
)
-
Francba, pont melózok pénteken szombaton -
Pio #25248 Péntek este 8-tól lesz a megnyitó, ott fognak mindent bejelenteni, aztán később a paneleken (ezek alapból fizetősek, másnap érhetőek el youtube-on) jobban kifejtik. -
Zozo0122 #25247 Hányadikán lesz amúgy a Blizzcon új HS content bejelentő stream? -
Zozo0122 #25246 Most én is feign deatheset próbálom vegyíteni valahogy a szokásos midrange-el, egész érdekes elegyet sikerült összerakni. Van benne 1 feign death, Dreadscale, ram wrangler, Sylvanas meg hasonló lapok, de tetszik eddig. Meglátjuk mikor unom meg, mert amúgy én a huntert egyáltalán nem kedvelem, de erről főleg az ellenfelek tehetnek, nem pedig a saját eddigi próbálkozásaim. :D -
Pio #25245 Lehet hunter daily van neki, olyankor én is hunterezni szoktam, pedig szerintem a legend elérése előtt összesen 50 meccsem ha volt a hunterben.
Aztán nagyon megtetszett egy feign deathes saját kreálmány hunter, azzal lenyomtam vagy 100-150 wint. :)
De mostanában én is inkább erős hunter decket játszok, hogy hamar meglegyen a daily, valahogy a hunter és a rogue classokat egyáltalán nem szeretem játszani. -
Csak gyorsan el akar jutni 5-ig utána controlra vált. Legalábbis nekem ezt szokták mondani :D -
De még nem golden :-D -
Zozo0122 #25242 Na ez nevetséges amúgy. Ilyen gyáva barmokat tessék, pedig legend facehunter!!! Szóljatok erre valamit.
-
Zozo0122 #25241 Persze :D -
Ezt már nézhetem majd?