Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
a csávó Lifecoach cosplyat nyom (ropeol minden körben)
legend 13-on most összefutott a csapattársával Lifecoach-al 😄
stream
mai rekordom 😉

pár info

Varian Wrynn

If your board is full, Varian puts drawn minions into your hand. If Chromaggus is on board, you'd get a copy of the minion. (Source)
Minions will be played onto the board if your hand is full. (Source)
Like all minions summoned to the board, minions brought on by Varian don't activate their battlecries. (Source)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én szándékosan nem nézem az ide betett lapokat redditen vagy pwn-en előbb, mert akkor azt írnám róluk amit ott olvastam(pontosabban erősen befolyásolna), és jobban szeretek magam okoskodni először. 😄
Minőségi munka volt, én is majdnem bekajáltam, és csak azért majdnem, mert soha egy lapot sem hiszek el míg nem látom legalább egy másik megbízhatónak mondható oldalon. <#eljen>

Bocsi, muszáj volt baromkodnom kicsit 😄 Szép lett a lap, rátettem a TGT logot is, így én is simán elhittem volna 😊
Mephike
Oks, ezt benéztem 😊

2 dolgot azért megjegyeznék 😄

1 - Tényleg lesz egy warrior common minion, mert ugyebár 3 commont kap most mindenki 2 helyett, és a warrior eddig 2 common spellt kapott.

2 - A törpe csaj tényleg szerepelni fog a TGT-ben, mert rajta van a palkáton is. Talán pont ő lesz a wari common, az értékei meg a szövegezés azonban a képzeletem szüleménye <#worship>
Ok, akkor Neked a patron warrior control, a világ többi 99,999% HS player-ének meg nem, ennyi.
Mondjuk így hogy sosem nézel szét ilyen HS oldalakon már értem miért fekete számodra az ami mindenki másnak fehér.
Kár is erre több szót vesztegetni, éljen a control parton warrior! <#worship>

Jó na, ne éljétek bele magatokat 😄 hevesebb reakcióra számítottam <#idiota> Bocsi !!! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
Source?
csak azért kérdem, mert fél órája raktad ide, de se hearthpwn, se redditen nem látom
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.13. 12:50:27
szucsy89
nem lenne értelme annak hogy csak 1 kapja, mi alapján döntenék el hogy melyik? mind megkapja, tuti
kérdés hogy csak 1 vagy az összes patron megkapja-e

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen nerf. Warsongra gyanakszom. Valószínűleg 3 atk-ra lesz limitálva a charge(és nem kapja meg végleg kijátszáskor). Ez a leglogikusabb változtatás, és szerintem ezzel a commonnal megmaradna jó paklinak, de nem lenne akkora favorit mint most.
Tinman
Hát ez beteg. Warrior op.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Soha nem hívtam aggronak, soha... pont azért írtam, mert más írta és jó volt felemlegetni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Új lap, ennyit a patronról, nesztek warrior common ! 😄 Lehet nerfelni fogják a Berzerkert de ezzel azért életben tartják a paklit?

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 12:23:11
De neeem. Srácok, a patron warrior nem aggro, hanem combo. Különbséget kell tudni tenni. Olajrugóra is sokan ráfogják, hogy rák, és akkor így nem tudom, hogy milyen játékkal játszik adott ember. Tuti nem HS-t. Nem feltétlen rád gondolok Tinman, hanem általánosságban.
Tinman
Aggropatronra gondolsz? ikszdé

Pontosan erről van szó, a határok már rég nem élesek, k. elmosódottak és ha valaki picit változtat a fostos streamerek elképzelésén már jön a "hmmmm let me think" :-D

Shep
Control warrior nincs is csak patron meg p2w 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ilyen linkeket elvből nem nézek, van saját gondolatom ;-) Az egyszerűen nincs igazad, kicsit kevés lesz érvnek.

Mephike
Kíváncsi vagyok, hogy milyen legendást kap majd a hunter, a priest, és a shaman. Ha tippelnem kell, akkor a hunti megint kap majd egy böszme szörnyet. 😊
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.13. 11:55:28

Összemosol 2 különböző warrior pakli típust, egyszerűen nincs igazad, hiába magyarázol bele bármit:

Patron:
http://www.hearthpwn.com/decks/280069-top8patron

Control:
http://www.hearthpwn.com/decks/287459-control-warrior-anti-meta-sjow

Ennél jobban nem tudja senki sem elmagyarázni a különbséget....

Tinman
Patron ellen? Jó vicc lenne... persze ha nála a brawl, az tud meglepetést okozni, de szerencsére továbbra is sok netdekkelő hülye, így körről-körre megmondod mit tesz ki :-D

akkor hidd azt hogy ugyanaz a 2 és szidd az rng meg a blizzardot hogy kikapsz

Tinman
"a control és a túlélés&laphúzás marhára nem ugyanaz" Ki gondolta volna... nyilván ezért szedegeti le szépen sorban a kitett lényeket a patron warrior is és gyakran úgy képes uralni a boardot, hogy az ellenfélen semmije nincs kint. Szerinted ez nem control.

"nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs" Tengernyi patronost látok 1 db. brawl-al és qrva jól is teszik, mert ha mégis elfajulnak a dolgok és nem tud controlt tartani, amíg ki nem teszi a szarjait, akkor még mindig 5. körben ott van neki a brawl.

"de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n"

Ez pedig teljesen helyzet és kéz függő.

dave9004
twitchen biztos.
gondolom blizzard channelén v a playhearthstone channelen.
ez a Ben Brode stream info mennyire biztos? meg hol lehet majd nézni?
mivel nem raktak ki új szavazást így sztem lassan ránkengedik az összes lapot h nézd vazze

viszont akkor 14.én jelentenék be hogy mikor is jön pontosan
még mindig nem döntöttem h előrendelem-e, de egyreinkább hajlok rá

tetszik az inspire jellegű mage lehetősége is, valamint a taunt / dragon control warrior is erős lehet
a pala legend is tetszik
ott a face / beast dudu kezdemény amihez 1 szinergia lap kellene még kb
szal izgalmasnak tűnik a kieg

persze a végeredmény ugyanaz lesz hogy a játékosok fele megy face deckkel, viszont jó lenne ha kifizetődne az hogy "greedy" az ember és a mérleg nyelve a control felé menne nem pedig kiegyenlített lenne

2 féle finishe van (alaphangon) a patronnak

a control és a túlélés&laphúzás marhára nem ugyanaz

a patron azt szeretné hogy turn6 emperor közbe kezében minél több kombó elem majd turn7/8-ban befejezi

a control wari meg akarja uralni a boardot és úgy intézni a dolgokat

nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs
a patron egy lényekre építő miracle deck ennek marhára kevés köze van a controlhoz
az hogy a lapok x%a megegyezik az 1 dolog, de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n

de mondom, ahol a facehunter = midrange hunter és az a magedeck aminek fele mech az nem mechmage ott ilyenen fent se kéne akadni

Tinman
Amíg ki nem tolja a szemetjeit controlt játszik, amikor kitolja mit csinál? Ha nincs meg OTK, akkor controlt tol velük, letakarítja a boardot és már közben tovább növeli a patronok számát, hogy a köv. körben meglegyen a lethal. Szívesen!

dave9004
warlocknak már van kép op legendje warrinak meg egy
részemről csak annyi a gond hogy csak warrior
és látva pl a warlock legendet 😞

Mephike
Páran el vannak tévedve ezzel a lappal kapcsolatban. Továbbra is el kell tudni jutni 10 manáig, túl kell élni a leprás gnómok áradatát, és azok baráti körét. Ez a lap nem legyőzhetetlen, nem old meg fixen semmit, de kétségtelen, hogy erős.
Amúgy hetekig azért ment a sírás, hogy szar ez a kieg, mert nincs benne egy normális lap sem, most mutatnak egyet, erre azért megy a sírás.

dave9004
már hogyne lehetne counterelni.
paladinnal. Eq consec kész
Pala legendás mindnek egy attackot ad gg
twisting nether.
mc tech
nerubian countereli 😄 2 mana 1/4 és nem tudja kijátszani a battlecry miatt <#zavart1>

control warrior != patron de sebaj
van akinél a midrange hunter is facehunter

jah csak ez még nem instant win, sztem a priest és a handlock is jó lesz ellene
10 manáért kirakja a 4 nagyot aztán jön egy lightbomb, vagy molten + shadwoflame és ott van letolt gatyával (nyílván nem feltétlen de nah)

valamint priest ha ezt ellopja akkor az nagyon erős tud lenni neki szóval érdekes egy lap lesz

szucsy89
és az a jó, hogy ezt még counterelni sem lehet sem polymorphal, sem silence-el, semmivel.
Tinman
Mert most nem agyatlan ugye?

Most is kihúzásra játszik, Emperor T. kimegy, aztán lehet is utána számítani az szakállas rejszoló seregre.

az a baj ettol a laptol fog atmenni a controll warrior agyatlanba. Huzd ki a 10. Korig, aztan 3 nagy lennyel nyerni fogsz...
De reméljuk nem igy lesz. A pistikek maradjanak meg a parronnal.
szucsy89
warri omgggg

kész, vége a hs-nek, mindneki warri lesz okcsá
Mephike
Ma druiddal csodálatosan indult a nap. Egy medivh-vel játszó, állandóan "well play"-t nyomó játékost elvertem (eleinte ő volt fölényben, mert tempó mage-t játszott). Utána egy facehuntert kaptam el, és a végére egy priestet ettem meg 😊

pala/wari 5w nah akkor p2w gyakorlás 😄 mondjuk rank 11-12 nem feltétlen ideális 😄

Háhh, érdekes. Valóban be volt törve egy lap, DE! A pakliban mutatta, hogy benne van, így mutatta azt is, hogy 30/30. Számomra egyértelmű lett volna, hogy automatikusan kiveszi. Bár így az ember meg tudja, milyen paklit épített.

Szóval megoldódott. 😉
kabel15
Biztos megvan benne mind a 30 lap? Akkor nem enged ha kevesebb van. Nem törtél be 1 lapot ami benne volt abban a deck ben?

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok!

Kérdésem lenne, ma reggelre mikor játszani akartam az egyik Shaman deck-em nem elérhető. Szép nagy piros X-el át van húzva. Miért lehet ez?
- ellenőriztem 30 lap van a pakliban
- 6 Shaman paklit építgetek variálva a lehetőségeket, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt
- ebből a 6-ból 5 játszható, 1-et nem enged

Köszönöm előre is.
Azért meg kell találni a tökéletes paklit e mellé a legó mellé. Van jó pár lap amit nem szeretnénk ha kipakolna, pl Grom kombó darabkát, Alextrassat, 2 Shieldmaident. Persze vaule a free 5/5 vagy 8/8, de 10+ körben simán bukhatja is a meccset, ha valami nem jól sül el ezzel a lappal. Annyi tauntos hülyeséget kapott a warrior, lehet ezzel akarják legitimizálni. Nekem kicsit most még Malorne feeling a lap. Brokennek tűnik, de nem biztos, hogy azonnal erősíti majd a meglévő deckeket. Azt nem vitatom, hogy betegesen erős lehet később(Malorneal ellentétben).
Amúgy lehet jó lenne cserélgetni barátokkal lapokat. Valamelyikőtök biztosan adna egy TBK-t vagy egy Alexát Yseráért vagy Malganisért. SImán belemennék nekem kedvezőtlen cserékbe is, pl. egy Ysera egy teszem azt Gallywixért. Ki akarom régóta próbálni azt a lapot, hiába nem annyira jó.
Bakker, kinyitottam a 2. Malganisomat. Mostanában állandóan duplát kapok, van 2 Chom, 2 Yserám és 2 Malganisom. Jah meg 2 Boomom. Mind1, üdvözöljük körünkben Varian Wrynnt <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 00:42:20
dave9004
jelenleg a control warri nem épp top pakli, de közel van.