Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legend 13-on most összefutott a csapattársával Lifecoach-al 😄
stream

Varian Wrynn
If your board is full, Varian puts drawn minions into your hand. If Chromaggus is on board, you'd get a copy of the minion. (Source)
Minions will be played onto the board if your hand is full. (Source)
Like all minions summoned to the board, minions brought on by Varian don't activate their battlecries. (Source)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
1 - Tényleg lesz egy warrior common minion, mert ugyebár 3 commont kap most mindenki 2 helyett, és a warrior eddig 2 common spellt kapott.
2 - A törpe csaj tényleg szerepelni fog a TGT-ben, mert rajta van a palkáton is. Talán pont ő lesz a wari common, az értékei meg a szövegezés azonban a képzeletem szüleménye <#worship>#worship>
Mondjuk így hogy sosem nézel szét ilyen HS oldalakon már értem miért fekete számodra az ami mindenki másnak fehér.
Kár is erre több szót vesztegetni, éljen a control parton warrior! <#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak azért kérdem, mert fél órája raktad ide, de se hearthpwn, se redditen nem látom
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.13. 12:50:27
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 12:23:11
Pontosan erről van szó, a határok már rég nem élesek, k. elmosódottak és ha valaki picit változtat a fostos streamerek elképzelésén már jön a "hmmmm let me think" :-D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.13. 11:55:28
Patron:
http://www.hearthpwn.com/decks/280069-top8patron
Control:
http://www.hearthpwn.com/decks/287459-control-warrior-anti-meta-sjow
Ennél jobban nem tudja senki sem elmagyarázni a különbséget....
"nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs" Tengernyi patronost látok 1 db. brawl-al és qrva jól is teszik, mert ha mégis elfajulnak a dolgok és nem tud controlt tartani, amíg ki nem teszi a szarjait, akkor még mindig 5. körben ott van neki a brawl.
"de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n"
Ez pedig teljesen helyzet és kéz függő.
mivel nem raktak ki új szavazást így sztem lassan ránkengedik az összes lapot h nézd vazze
viszont akkor 14.én jelentenék be hogy mikor is jön pontosan
még mindig nem döntöttem h előrendelem-e, de egyreinkább hajlok rá
tetszik az inspire jellegű mage lehetősége is, valamint a taunt / dragon control warrior is erős lehet
a pala legend is tetszik
ott a face / beast dudu kezdemény amihez 1 szinergia lap kellene még kb
szal izgalmasnak tűnik a kieg
persze a végeredmény ugyanaz lesz hogy a játékosok fele megy face deckkel, viszont jó lenne ha kifizetődne az hogy "greedy" az ember és a mérleg nyelve a control felé menne nem pedig kiegyenlített lenne
a control és a túlélés&laphúzás marhára nem ugyanaz
a patron azt szeretné hogy turn6 emperor közbe kezében minél több kombó elem majd turn7/8-ban befejezi
a control wari meg akarja uralni a boardot és úgy intézni a dolgokat
nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs
a patron egy lényekre építő miracle deck ennek marhára kevés köze van a controlhoz
az hogy a lapok x%a megegyezik az 1 dolog, de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n
de mondom, ahol a facehunter = midrange hunter és az a magedeck aminek fele mech az nem mechmage ott ilyenen fent se kéne akadni
és látva pl a warlock legendet 😞
Amúgy hetekig azért ment a sírás, hogy szar ez a kieg, mert nincs benne egy normális lap sem, most mutatnak egyet, erre azért megy a sírás.
paladinnal. Eq consec kész
Pala legendás mindnek egy attackot ad gg
twisting nether.
mc tech
van akinél a midrange hunter is facehunter
10 manáért kirakja a 4 nagyot aztán jön egy lightbomb, vagy molten + shadwoflame és ott van letolt gatyával (nyílván nem feltétlen de nah)
valamint priest ha ezt ellopja akkor az nagyon erős tud lenni neki szóval érdekes egy lap lesz
Most is kihúzásra játszik, Emperor T. kimegy, aztán lehet is utána számítani az szakállas rejszoló seregre.
De reméljuk nem igy lesz. A pistikek maradjanak meg a parronnal.
Szóval megoldódott. 😉
BattleTag: kabel15#2672
Kérdésem lenne, ma reggelre mikor játszani akartam az egyik Shaman deck-em nem elérhető. Szép nagy piros X-el át van húzva. Miért lehet ez?
- ellenőriztem 30 lap van a pakliban
- 6 Shaman paklit építgetek variálva a lehetőségeket, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt
- ebből a 6-ból 5 játszható, 1-et nem enged
Köszönöm előre is.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 00:42:20