Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te ha fizetnél se nyernél 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Free to play, but pay to win.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Minek kezdtél újra?
Ha valaki ingyen akar játszani az a egyetlen esélye nem rég kezdtem egy újat, próbálva mennyire lehetséges az f2p, és még face hunterrel is piszok nehéz rank 20 felett mert ugye kulcslapok hiányoznak ami a naxos paywall mögött vannak, marad a lassú farm , magasabb rankon nics értelme
félreértés ne essék nem kritizáltalak

nehéz kérdés amúgy, mert én pl nem látom hogy tudnák kontrollálni azt hogy ne legyél mesterségesen jóval a szinted alatt
azzal talán lehetne kezelni ha mondjuk óránként X meccset adhatsz fel a többit le kell játszani, ez sem lenne jó mert így meg az ellenfeled szopathatna világnak meg mittomén

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Jogos, csak így semmi értelme.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jazzy
De milyen aranyos, hogy magára ismer és folytatja ugyanúgy (:
dave9004
Am még én is írtam h faszság h engedik a farmot. Cserébe tudtam h én is fasz vok.
Tinman
Soha nem jutna eszembe gyengébbekkel kezdeni. Rettentő sportszerű viselkedés... cserébe viszont korrekt képet fest az adott személy jelleméről.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Teljesen lényegtelen, ennyi telt tőle, érd be ennyivel. Én a kevésnek is örülök már :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Legközelebb ne magadból indulj ki. ;-)

jó lenne, sztem holnap eldöntöm hogy kell-e az 50 pack 😄

nope, nem rólam van szó hanem Daveről aki golden hero-t farmolt rank 20-17 között, legalábbis gondolom a halál/tréfa istene erre célzott

nem mintha nagy gond lenne a farmolásból, sokan szoktuk csinálni néha én is ha épp kedvem van

mondjuk a mostani szezonban előbb felmászok rank5re max utána majd visszabukok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.13. 17:20:30

Mephike
Elvileg holnap lesz az utolsó nagy "show", 99%, hogy ott megtudjuk, a pontos dátumot.

jazzy
Nem mondhatom meg mert csúnya dolog 😞

Inkább arról meséljetek kijön-e ez a csoda hamarabb, mint aug 24?
kibaszottul unalmas és lassú
Shep
Kiről van szó?

jazzy
Nem tudok erre a fazonra szavakat mondani, annyira lesokkolóan degenerált, hogy sikerült egyáltalán ilyet összehozni?

Mindenki eldöntheti kire gondolok, meghagyom az örömöt.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.08.13. 17:07:12
Tinman
Most akkor Tódi vagy kopter? Ez valami bipoláris zavar nálad, hogy nem tudod ki van kivel?

Segítek: Negritis -> Not a valid target.

Tinman
Lehetetlent ne kérj tőlem... itt egyesekben fényt gyújtani? Jó, hogy mindjárt ne lovagoljam meg szőrén a sötét anyagot :-D

"a patron warrior címkét nem azért kapja egy deck, mert benne van a grim patron nevű lap"

Na ez viszont már valami! Már csak az a dekk érdekelne, melyet patron warriornak hívnak, és egy árva darab grim patron sincs benne. Ez ilyen voodoo izé gondolom, hogy angry chicken kell bele, megpingeled tű híján valamivel és akkor jön fel belőle a patron ugye? Mondd, hogy így van és ma már végre nyugodtan alszom.

Tinman
Negritis/Darton olyan egyformák vagytok... nem várhatod el tőlem, hogy ennyire naprakész legyek SG fórumozó témában. Viszont, akkor a Dartoni kinyilatkoztatás szerint a "haverom" vagy. Ami jó, mert soha nem volt még olyan haverom, aki ennyire szerette volna a légi járműveket és mint tudjuk, aki a helikoptert szereti az rossz ember nem lehet... vagy valami ilyesmi.<#worship>

Emlékszem ezekre, és én is mondtam már hasonlókat. Nem is volt olyan, aki ne köszönte volna meg, mert bejött neki az ötlet.

A kopternek úgyis az a lényeg, hogy véletlenül se legyen semmi logika a mondanivalójában, amivel olyan káoszt teremt a fejekben, hogy világuralomra törhet Mojo Jojóval kézen fogva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én csak bátorítottalak, mert érzem benned az erőt, hogy végre fényt gyújtasz az éjszakában.
Nem értik meg ezek a fura emberek, hogy a patron warrior címkét nem azért kapja egy deck, mert benne van a grim patron nevű lap. Meg a mechmage se a sok benne lévő mechről kapta a nevét. Sőt, a handlock kifejezés után oda kell írni, hogy warlock, különben senki sem tudná, hogy miről van szó. És még megannyi zseniális eszmefuttatás, amit átlag halandó nem érthet meg, csak egy igazi helikopter.

a rank 20-t én javasoltam az embereknek, mivel a casual teljesen játszhatatlan a brawl pedig ki tudja hogy mikor van és mikor nincs meg mikor mennyire játszható basic készlettel

és a rank20 farmolást kezdőként a budget hunter deckel teszteltem elég faszán működik innentől a tanács valid

mint ahogy az aréna tanács is valid, csak lassan térül meg, és ha valaki komolyan gondolja a HS-t lehet megéri az első 20-25 arénát pénzből finanszírozni ami ad gold magot is + tapasztalatnak is ideális
dehát ilyet le se merek írni mer mi az hogy pénz költésére buzdítom a népet egy f2p játékban

Tinman
Tóóóóóódddíííí! <#worship>

Shep

Tinman
Ki tudja mit csinálsz... az biztos, hogy játékhoz sok közöd nincs :-(

Ha lenne, akkor nem a másikkal kötekednél, hanem a témában értekeznél, de az persze sosem sikerül :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.13. 16:31:09

Oh, shit.

Most akkor rank 20-on farmolok vagy nettózok? Teljesen elkeveredtem ebben a briliáns gondolatmenetben.

Ej ej, Tódi, nem néztél Gumimacikat gyerekkorodban. A szaloncigányozásodon már meg sem lepődök, sok frusztráció lehet még a kobakodban.

a perköltség a tiéd mert én a levédetésed előtt levédettem pont ezzel a képpel 😄

jah, de mondták is hogy direkt ismétlődik meg hogy erre még számítanunk kell a jövőben

qetuol
ez a mostani brawl is már volt -.-'

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Egyébként a helikopteres beszólásomat levédettem, úgyhogy számíthatsz egy kártérítési perre!

Tinman
Passz, de az rémlik nem ajánlgat kezdőknek nettó baromságokat :-D

"Tódi"

Ez ilyen cigó nyelv? Büszke lehetsz rá ;-)

Nem a te haverod farmol rank 20-on véletlenül? Ha jól sejtem még egyszer sem említetted meg neki, hogy az mennyire nem szép dolog. Szóval ebben az ügyben inkább nem ugrálnék a helyedben.
Sem a játékkal, sem pedig a magánéletemmel kapcsolatos képességeimet nem szoktam itt emlegetni, viszont te már túl sokat elárultál magadról, amire nem lehetsz büszke. Próbálkozásnak azért nem volt rossz, Tódi.

off
de nem szeretem a simpsonst, csak kerestem egy icebucket-s meme-t
south park, family guy jobban bejön ezek közül

Tinman
Simpsont nézel? Támogatom... lehet abban sikeresebb leszel :-D

úgy beégettél hogy csak ennyit tehetek

10 pont! A nap poénja, mindent visz!!
<#nevetes1>

Tinman
Igen, menjünk inkább farmolni r20-ra kezdőket... remélem a munkádban jobb vagy, mint ebben, mert mindannyiunk érdekében remélem, hogy nem valami mentős/tűzoltó vagy :-(

Tinman
Elég lesz a szegénységi bizonyítványodból ám kevesebb is ;-)

Mephike
Ez a kép tökéletes, mindent leír, amit gondolok. 😊

Szerintem mindenben igazad van. Ne hagyd magad!
Szeretném, ha gyakrabban mondanád el itt a véleményedet, mert nagyon hiányzik innen az ennyire magas szintű szakértelem.

Tinman
Nem sikerült megérteni... még 1x: A határok elmosódtak, nincs egyen pakli... az hogy x szaros a neten mivel nyomul, az egy dolog, hogy hány birka követi az egy másik, emiatt a patronból is létezik aggro, létezik full combo és létezik erősen control belőle. Az, hogy te kinevezel egy streamer után egy paklit patronnak az éppen melyik az 5 működő közül? Ezek szerint a combo. Ezt is tudom. Léphetünk tovább.

dave9004
mikor handlockozott felordított
ANTIKER HEIL BOT 😄
Shep
Lothar marha jól nyomja. 😄DDDDDDDd

Mephike
#21525 Az az arcszőrzet 😄
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.13. 14:26:26

Shep
Attól a tagtól kikészülök amúgy, legnagyobb mikor körbemagyaráz valamit aztán totál ellenkezője történik. Az első körös zsinór égetés meg agyhalál.

Ez nemhogy a druidot, de az utána következő 10 ellenfelet is kinyírhatta 😄