Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néha trollkodok veled mert vagy észreveszed vagy nem és kicsit zavar a mártírkodásod
sajna 100 kiló felett vagoyk így nagynak számítok de büdös nem vagyok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Tehát akkor csak egy büdös nagy troll vagy? 😄D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

control tech card, heavy ramp és taunt wari esetleg handlock ellen hatékony
nyílván ha be tudod cserélni rare-kre akkor megéri pl 2 hymane többet ér jóval

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

talán de akkor se hinném hogy must have kategória.
Egyébként az első ingyen aréna is dobott egy legendet mikor kezdtem, a rogue trade prince g. az egyértelmű dust volt megintcsak, mert rogue-t sose szerettem annál talán csak a priest rosszabb számomra
pedig a TBK életre kellhet ha viable lesz a taunt wari 😄

Jó nem állítom hogy lehetetlen, ma pl megcsináltam a brawlt és az ingyen packba egy black knight fogadott amelyet rögtön dustoltam is hogy normálisabb legyen a face hunter xD
van a trollkodás és van a balhé 😄 ez most az előbbi volt részemről 😄

Shep
Mondom ,hogy van valami probléma 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát, elvileg még nem, csak néhányat. Lesz pár meccs, valszeg amit ott látunk, az lesz csak. Meg remélhetőleg egy megjelenési dátum.
Na, mostanában megint mindennaposak itt a balhék 😄
jah + 1 megjelenési dátum sem ártana

Mephike
Nagyon remélem, hogy ma végre az összes lapot bemutatják már, hogy végleges képünk legyen arról, hogy mit hoz ez a kieg.

Devv
Te meg többet foglalkozol Shep-el, mint sokan mások. 😄
Shep
Te beteg vagy, azt sosem mondtam ,hogy nézni is, rossz, sőt nézni jobb, mint játszani, mert legalább nem én szívok és akkor tényleg fun a random. Amúgy meg oda írok ahova akarok, ha nem tetszik az nem az én gondom.

mindig mondod hogy nem foglalkozol a játékkal, nem írsz ide többet
uninstallálod, unod, utálod, nézni is rossz

de többet foglalkozol vele mint sokan mások 😄

Shep
Nem értem a két dolognak mi köze egymáshoz, de hát ...

nem úgy volt hogy törölted?

Shep
Akkor megint minőségi playeket lehet majd látni? 😄

megyek haza Kübekre meló után és valszeg még vagy vonaton leszek vagy épp buszra várok 😄 szal nem fogom nézni 😄
és még várok 1 csettintős lapok hogy előrendeljem 😄

"We're going to get our card reveal fix tomorrow live via the PlayHearthstone Twitch channel. Ben Brode and Dan "Frodan" Chou will be on stream playing show-matches against Hearthstone Game Designer, Dean "Iksar", Ayala. During the livestream, "a number of new cards" will be revealed."
Nem írjuk. Ha nem nézed, akkor ebből kimaradsz. Mi az, hogy nem nézed a sztrímet ??? És még elő sem rendelted, úgyhogy számíthatsz a -50% dropratere epic és legend kártyák esetén <#idiota>
akkor nem érek haza 😄 fasza
majd írjátok h mi volt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.14. 10:01:02

Mephike
Elvileg 19:00-ás kezdés lesz.

mai benbrode streamről vkinek van infoja h mikor kezdődik?
remélem sikerül hazaérni addigra

Tinman
Nem. Amíg nincs képben, de sikert akar aggrozzon, ha akar, de ahogy nyit, álljon át arra ami neki örömet okoz, amelyik kaszt közel áll hozzá. Már az első napban megmondja egy kezdő, hogy melyik kaszt szimpatikus számára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

aham szóval ha TE mondod hogy menjenek aggro deckel az jó, de ha esetleg egy profi az már égbekiáltó bűn
rendben

Tinman
Persze ez is benne van, meg az is, hogy ez az egész egy öngerjesztő folyamat. Viszont a brawl ezért gyakran zseniális, mert sokakra igaz, ha nincs kapaszkodó (netdekk), és neki kell összeállítani valamit, ott már megáll a tudomány. Jó példa erre a mostani, amikor sorba jöttek egymás után a ranked összeállításokkal nagyon kevés varázslattal. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
addollak
Köszi.
Pongyi #2262
dave9004
azért a metát a blizz bassza el balance nélkül. Ez olyan mint itthon a kiskapuk
Tinman
Végül is bölcsebb lett volna azt a tanácsot adni nekik, hogy nézzen köcsög streamereket, akik rendre totál elqrják a metát, hogy aztán az ott látottak alapján egy újabb 6. kör lethal szintű trógersereg nője ki magát. ;-)

mondjuk jó volt látni hogy mennyire örült mind2 győzelmének pedig ma ő volt a gyenge pont a csapatban

Mephike
Lehet akkor rosszul emlékszem? Valószínű, mert rémlik, hogy utána Trump a döntőben egy fagymágussal küzdött és tényleg control wari volt nála akkor. Bocsi, tényleg igazad lesz, rosszul emlékszem, de a lényeg az, hogy tényleg több mint 40 Hp fogyott ott el.

nem, trump volt a control 3ból 1 meccset sikerült nyernie 5-5nél controllal
ha nem Trump van ott akkor szerintem ráment volna a játékosok 80%a arra hogy leveri emprerort shield slammel, kirakja boomot üt a fegyóval kihozva a WW effectet és bízik benne hogy a boombotok sebeznek 4et v 5t asszem annyi kellett volna

Mephike
Néztem tegnap a meccset. De ott Trump volt patronnal, az ellenfele meg control wari volt. Trump utolsó előtti húzással húzta fel az emperort, addig az ellen minden körben shiieldelt, és egy 3/2-es lénnyel ütött. Trump közben ezerrel számolt papíron. Kitette az emerort, az ellenfele okosan beleverte a két kicsi lényét, de Trump még így is eggyel többet sebzett rajta, mint amennyi HP-je és shildje együtt volt, igen a két érték együtt 40 felett volt.
szerintem tuti nerfelni fogják ezt a patron warit idővel.

dave9004
Lol most olvasom h trump 49 életről bukta a patron ellen üres boardról. Holnap brode remélem bejelenti a nerfet
a bannerban van egy "nevek" rész ott találhatsz valakit hogy fel tudd venni

dave9004
Ahhoz kell a #számod is
Hali. Valaki vegyen már föl barátlistára h megtudjam csinálni azt a nyomorult spectacre-s küldit. Játékban is ez a nevem.
Úgy kitalálsz mindent egyből, nem csoda, hogy mindenki a te iránymutatásodat várja.

Devv
<#banplz>
https://youtu.be/bTl3fPIn2mo?t=68
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.08.13. 20:52:22
Tinman
Vannak cégben gyakornok srácok. Hamar rákattantak HS-ra, egyik már lassan 1 hónapja tolja.

Egyiknek sokat segítettem, másiknak alig, hagytam, hogy maga jöjjön rá dolgokra. Azt sem tudják mi az a netdekk, de mind a kettő jól halad, term. 0 Ft-ot áldoztak rá. Főleg gyors és offenzív összeállításokkal operálnak. Majdnem naponta nyitnak, arénát term. még elkerülik és a kis luciferek már gianteket is nyitottak (én 1 év alatt még egyet sem ^^). Szóval, egy totál kezdőnek még mindig nem reménytelen ügy (brawl is segít nekik!) a HS-t f2p-ben tolni.

TBTPumpa
Nehezen lesz meg, ha nem jön ki a lépés nekik, akkor cumi van. Rexxar ellen nincs esély, ha nem jön fel neki a Grim Patron. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.13. 19:50:15

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szakadok, a másik nagy magyar fórumon nagyon betalált a reggeli trollkodásom, a lapot amit csináltam vki bemásolta, és találgatják, hogy vajon valódi e😄dddddd
trump elemez vol8

kell a golden warrior mer a tegnap bejelentett legend op 😄

Shep
Éppen ezért nem is fizetek 😄

TBTPumpa
Ma valami Warrior nap lehet. Csak az jön ellenem, Casual, Ranked, mindegy, csak Warriorok. Mi az áporodott herezacskó van ma?
Ja és természetesen mindegyik ez a patronos féreg.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ugye előzőleg volt egy hosszú kihagyásom és kilépés előtt csináltam egy gold zoo-t majdnem minden dustot elverve , gondolván úgyse térek majd vissza. Összeségében dühit hogy úgy elpocsékoltam a sok dustot és nem tudok úgy játszani vele és tulajdonképp mechmagén kivül és zoo nincs rajta semmi.

Szóval gondoltam ezt lezárom egy új kezdéssel és ezúttal megfogadva hogy az advanture se adok ki semmit ,teljes f2p vagy sehogy. Meglátjuk meddig bírom