40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #25439 És akkor az már nem is dolgozott a játékon. A különbségtételt én is megtettem a kreatív fejlesztők és egyéb kategóriákkal. Aztán eleget tettem a kérésednek. Ha nem erre gondoltál, akkor fogalmazz kicsit konkrétabban. -
ebben igazad van mivel referencia miatt csinálják nagyon sokan, sőt van olyan is aki büszkeségből hogy elmondhassa az ő képe van a játékban, ezzel nincs baj, senki nem kényszeríti őket. ha meg nem lenne ennyi jelentkező art-okra akkor fizetnének érte, de hát én se fizetnék érte ha lenne kismillió wannabe művész aki ingyen megcsinálja
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 15:50:06 -
Matte #25437 azok szerintem rabszolgamunkások (ingyen rajzolják külsős művészek) -
a balance kérdéssel kapcsolaban a HR-nek vagy a szerver supportnak semmi köze. game designernek van csak ami kis létszámú barmokból áll és a szokásos blizzard megoldást választják "sok a sírás bombát rája és nem balanceolják hanem konkrétan nullázzák" -
remélem nem a credits-et vetted alapul :) mert ott ugye még az is benne van aki ebédet hozott, vagy megsétáltatta egy dev kutyáját :) -
Negritis #25434 jól látom hogy abban a lapok rajzolói benne sincsenek? -
amikor csináltam streak volt nem 1x volt hogy streakkel egymás után 4-5 game volt ami ugye 8-10 csillag a 30ból
kb úgy nézett ki hogy win -win win -win- lose-win-win-win-win win-lose win win lose win win win win =19 csillag 18 game alatt de ez tényleg csak nagyjából és lehet hogy nem 15-20 game hanem 20-25 de ennél több biztos hogy nem -
1Darton1 #25432 Én is erről beszéltem, örülök, hogy tisztáztuk.
Nem okoz nagy fejfájást megmutatni, hogy mennyi embernek van munkája ebben a játékban. Persze a többségüknek csak néhány munkaóra hetente, de még úgyis durva mennyiség. -
Negritis #25431 nono, volt ott egy streak dragon priesttel is :D
és rank7ig mentem kb 10.én :D
mondjuk az én secretem is elég kretén :D csak nincs kedvem finomítani amire kell ez is jó :D -
Matte #25430 15-20 gémmel 20-asról 10-esre?
Akkor most már kétkedhetek? :D Az streak nélkül 35 gém.
----------------------------
Nem, a magyar nyelvben ez egy ajánlat. De igazad van, túl nagyvonalú. Legyen akkor az általad említett 20 gém.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 15:34:32 -
a magyar nyelvben ez kétkedés -> 35 gém alatt lemész lvl 10-re facehunterrel, vendégem vagy 30 paklira. -
20as szint -
Matte #25427 egyáltalán nem kétkedtem, mivel szó se esett róla, hogy hányas szintről indultál, így egyáltalán nem biztos, hogy lehetetlen amit írsz.
-
hallod Negritis csak a paladin questek csinálásával lestreakelt r7-6 körülre a szikrettel -
mint mondtam utálom a facehuntert (egyébként már vártam a kétkedést, csoda hogy ilyen nehezen született meg) és egyszer direkt kipróbáltam 2 seasonnel ezelőtt és lementem vele, de köszönöm annyi elég is volt az agyatlan faszjátékból
egyébként meg ha te nem tudsz lemenni vele odáig akkor idézem az ultimate szlenget "béna vagy" :)
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 15:30:18 -
Matte #25424 persze, előfordult, csak nem túl sűrűn, pláne nem sűrűbben mint akármi más. -
Negritis #25423 hát pedig én is toltam mind2vel rank6on :D
meg demon handlockal, dragon priesttel és saját taunt warival is :D -
1. erről beszéltünk
2. én linkeltem forrást a bizonyítás végett, te is linkeljél valamit hogy alátámasszad azt hogy a szűken vett dev teamen kivül még hányan dolgoznak rajta, mert ez az állítás jelenleg a te véleményed max -
Matte #25421 35 gém alatt lemész lvl 10-re facehunterrel, vendégem vagy 30 paklira. -
Matte #25420 :D
okok. nem kedved nincs neked vitázni, hanem érveid nincsenek, de egy darab se. Amúgy folytathatnád még önnön fényezésedet (roppant szimpatikussá tesz), mesélj még a munkahelyedről kérlek, olyannyira frusztrált és irigy vagyok, hogy szeretném még hallgatni az élettörténeted. Pusztán az életkorod miatt vonom kétségbe hogy épelméjű vagy, más kérdés, hogy fingom sincs hány éves vagy, de le is szarom ugye.
Süvítgess a kis palával csak ügyesen
. Ami kurva érdekes, az az, hogy előző seasonben se nagyon találkoztam lvl10 fölött se secret palával, se fészhunterrel. De csak süvítgess. :D
-
mindent lehetne időben észrevenni és azt mondani, ezt elbasztuk, nem vettük észre és sebtében kijavítani -
1Darton1 #25418 Az a szűken vett dev team, viszont a játékon több százan dolgoznak. Az természetesnek tűnik, hogy jóval bonyolultabb játékok esetében a kreatív csapat is többszöröse. -
Zozo0122 #25417 Többek között ezt is mondtam. -
1Darton1 #25416 A te eszednek viszont biztos nincs párja. :D -
Negritis #25415 a nax zászlóshajó undertaker nerf óta
ahogy a patron volt a brm zászlóshajója
nálam nem pakli minősül zászlóshajónak hanem 1-1 lap de sebaj
és a facehunter is elég sűrűn eltűnik, valamint elég könnyű counterelni -
minden kiegnek? facehunter tudod mióta zászlóshajó? ugye tudod te is, nem kell elmondjam? -
Negritis #25413 minden kiegnek van "szálóshajója" ha megnézitek, amit aztán szépen nerfelgetnek
eddig cska boom úszta ezt meg, mondjuk azt meg bgh eléggé hardcountereli -
Szerintem az a 2 köcsög egy és ugyanaz! ;) -
és a vicc az hogy jelenlegi formájában ha legend lenne, még akkor is elég top lap maradna
egyébként ezt szerintem korrigálni is fogják, szerintem ez lesz a next warsong, vagy legendé teszik, vagy csak 1 max 2 secretet fog felpakkolni
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 14:14:52 -
egyébként a csapat nagyságához egy szösszenet:
The Hearthstone team has been growing a bit, so I think we’re at about 20 people now. But if you look at other teams at Blizzard, they’re much larger. I think when we shipped World of Warcraft it was at 60, and now it’s certainly way over 100. Diablo is probably around 80-100, something like that, so Hearthstone is significantly smaller, and for most of development we were actually more like 12-15 people. So Hearthstone’s team is dramatically smaller; I’ve worked on many of the larger teams at Blizzard, and it feels very different to work on Hearthstone.
source -
Zozo0122 #25409 Nyilván nem unbalanced a challenger a 6 manáért 10-11 mana value, ráadásul mindezt 2x a deckben, tökéletes curve-ön maradva, + befér mellé Tirion + Boom a másik 2 value bajnok,ezenkívül alapszinten a BGH se viszi, és erősek a statjai is. A tgt aranybányája. Amúgy én szeretem, erős új archetípust hozott, és stílusos, de.hiba volt epicnek csinálni, legendary kellett volna, hogy legyen, hogy csak 1x férjen be. -
de hát mért mondod? nem unbalanced az ilyen, istentől való :D aki mást most az ugye béna, már most leszögezem
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 13:58:11 -
Zozo0122 #25407 Én level 10-5 között nevetve sűvítek bármikor, ha elöveszem a paladint, ezt többen megerősítik neked :D Neverlegendpro forever :D -
Zozo0122 #25406 Na most jól megmondtad. Tíz pont a Mardekárnak! :Dddd
Amúgy mondtam,már Dartonnak is hogy nincs kedvem vitázni, mert felesleges. Nem sikerült megérteni amit mondtam, semmi baj, elfogadom a véleményed, csak leszarom. Kit érdekel, hogy mit hiszel el? Ismerem ezt a típust, volt belőle a múlt munkahelyemen, akik pusztán az életkorom miatt megkérdőjelezték a vezetői képességeimet. Irigységből, frusztráltságból, stb. Ez nem ide tartozik, azonban megértem a blizz üzletpolitikáját, állítom, hogy jobban is, mint te. Ócsárolom, igen,de az üzlet az üzlet. A blizz marketing húzásait, mint már sokszor mondtam zseniálisnak tartom. Undorítónak, de pénzügyi szempontból zseniálisnak.
Amúgy oké, hogy zsigeri szinten érdekellek, elhiszem, hogy életed fénypontja amikor blizzard játákokkal játszhatsz és felülhetsz a mókavonatra, de ne rajtam töltsd már ki a frusztrációdat :D Menj, sétálj egyet, este úgyis 10 körmödet rágva ülsz majd a gép előtt várva, hogy valaki negatívat írjon az új kiegről és lecsaphass:D
-
időm nincs annyi, hogy lemennyek 10 alá, de 10-ig olyan simán lemegyek facehunterrel 15-20 game alatt mint semmi mással ha csak azzal játszanék, de mint ahogy előbb említettem rühellek vele játszani mert egy kibaszott buta szar pakli. és itt a baj a balancal ahol ha öszeraksz egy ilyet azzal el tudsz jutni 10-ig simán úgy hogy még az agyat sem kell hozzá használni csak kb lerakni amit a mana enged. ha ez nem unbalanced akkor semmi
mutass egy olyan paklit (más classból) amivel ugyanezt ilyen egyszerűen meg tudod csinálni (kivétel az új szekret pala).
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 13:31:33 -
Matte #25404 na de most itten ugye nem a lvl 18-15-ös balfaszkodásról beszélgetünk ugyenem?
Mert ha te lvl 10-8 környékén előrántod bármelyiket és süvítesz előre, akkor fejet hajtok, és unbalanced szar az egész.
Az igazság azonban az, hogy úgy tönkrepicsáznak fészhánterestül, karácsonyfástúl, hogy arról kódulol. Szóval de. Igen, a válaszom az, hogy de :D
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 13:26:49 -
Matte #25403 
Már semmire, te vagy a gyökér
-
2015. november 6. péntek. Lénárd napja. A Hold az utolsó negyedben. Mire vagy még kíváncsi? -
imádom amikor valaki azzal az egy szlogennel jön, hogy "nem lehet hogy esetleg te vagy béna?". itt mondhatnám hogy nem, de úgyis azt mondod hogy de :D
és képzeld van facehunterem és amikor nagyon felbasz a "kurvajó" random elöveszem és lemegyek vele ugyanannyit amennyit vesztettem és váltok vissza. a baj az hogy én élvezni akarom a játékot nem pedig eljutni legendig netdeck szarokkal és ilyen trükköket alkalmazni. mert sajnos a facehunter és a szikret pala minden csak nem élvezetes -
Matte #25400 mivan? 
most te nem érted az iróniát, vagy én?
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 13:14:40