Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
BattleTag: kabel15#2672
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.14. 19:18:22
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.08.14. 19:01:18
Nem mondom, hogy ez a legjobb deck a világon, de már sok matchet nyertem vele, mert egyszerűen nem számítottak rá, hogy pl Snipet használok amit sose játszanak körbe, akkor a Wild pyro + Hunter's mark leszed akármilyen nagy lényt + kis aoe mellette, Steamwheedle sniper szintén board iránytására van bent, akkor Feign Deathel is lehet vicces dolgokat csinálni pl Sylvanassal kombózva, meg annyi, hogy régen King Krush helyett egy Ragnaros volt bent, de mostanában őt jobba szeretem mert én irányítom vele azt a 8 Damaget.
Így néz ki az elmúlt 2 hónap aréna mérlegem rugóval, átlagban kb. 6 win. Sajnos volt egy szörnyű draft meg egy másik amikor idegbetegen játszottam:
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.14. 17:59:57
Ennek az a nagy tanulsága, hogy ki kell szakadni egy kedvenc kasztból és erőltetni nyomni más kasztokkal is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az olajrúgóval egyetértek hogy skill igényes
a freeze mage meg talán a legnehezebb az egész játékban.
Akárhogy is nem teljesen skill mentes az a lényeg
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.