40521
  • Pio
    A convert otthagyja az ellenfél asztalán a lényt, az entomb viszont egy hard removal, mégpedig a legerősebb hard removal a játékban a mind control után, ami viszont 10 manába kerül.
    A convert és az entomb összehasonlíthatatlanok, teljesen mást csinálnak.
  • Shep
    Nem értem miről beszélsz de biztos igazad van :)
  • Pio
    Szerintem Te is félreértetted a bekeverős lapot.
    Hint: Convert - Put A COPY OF A.....
  • Shep
    Az a baj ,hogy nincs meg hozzá a játszótér, már kazuárban is csak az aggro megy.
  • Zozo0122 #25715
    Ez egy nagyon jó ötlet, kéne egy ilyen lap a játékba :)

• Zozo0122 #25714
    Hát én élvezem ezt :D Én mindig új combokkal próbálkozok ilyenkor, meglátjuk mit sikerül kihozni ebből. Ha 6-7 ötletből 2 működik, az már jó
  • Shep
    Mindenki új lapkkal akar új deckkeket építeni de a vége mindig az, hogy vissza kell térni az alapokhoz 1-2 decket kivéve. Most is a karácsonyfát leszámítva csak a sárkányos priest ami új, a többi ugyanaz pár új lappal megtoldva, ez a kieg meg nem fogja az általad várt csodát elhozni. Mondjuk te minden kieg előtt felpörögsz, hogy ez most milyen jó lesz aztán mégsem :D
  • Shep
    Valami fagyasztós témát is beszéltek, de úgy tűnik a Blizzard megtévesztő hadjárata sikeres volt :D
  • Zozo0122 #25711
    Én igen :D

Brann Bronzebeard, Mounted Raptor, Anyfin Can Happen, Naga Sea Witch, Sir Finley Mrrgglton, Entomb és Rafaam. Meg az összes shaman card, próbálgatni akarom őket, lehet craftolok Neptulont és mehet a murloc shaman. Én elég sok új lehetőséget látok, legalább 6-7 új decket. A régiek nem érdekelnek, nem akarok régi típusokat buffolni :D
  • Malarki
    De egyébként nem úgy volt hogy Lich Kinges kieg jön? Vagy azt csak úgy kitalálta valaki? :D
    Mondjuk ez a téma kicsit wtf, több köze van az Indiana Jones-hoz mint a Warcraft-hoz...
  • cesar22
    Én úgy vagyok hogy egyetlen kártyára sem tudom azt mondani, hogy fú az de kéne :)
  • Zozo0122 #25708
    Az a baj, hogy az első szárnyból pont a trash jön :D
  • Shep
    Az egy dolog, hogy jön új típusú de mennyire lesz életképes, szerintem annyira azért nem.
  • cesar22
    Itt van részletesen a wing/kártya elosztás az új adventure-ban
    http://hearthstone.gamepedia.com/The_League_of_Explorers#Summary
  • Negritis
    rank20on verseny concede van :D
  • Zozo0122 #25704
    Nekem bejön. Jönnek új típusú deckek, és ez a lényeg :D Viszont sajnos a facehunter is erősödött...
  • TBTPumpa
    Amúgy ja. A kártyákat végignézve egyik sem hozott lázba, BRM jobban tetszett a sárkányos dolgaival. De ez a kincskeresős ótvarság ez nem tudom mi. Épp ezért is nem akarok erre költeni, de a Gold meg lassan gyün.
  • Shep
    Ez a kieg amúgy szerintem egy 0 és vélhetően a következő boosteresnek alapoz meg, de legalább a rajzok jók .D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.07. 11:21:40
  • Zozo0122 #25701
    Az mondjuk tényleg jó lenne, ha mondjuk lenne egy priest legend, ami 45-re állítja a max hp-t :D
  • Shep
    Hát játszani játszható most is csak nem túl hatékony, ezektől a lapoktól meg nem lesz hatékonyabb. Akkor lett volna az, ha az egyik priest lap szövege valami ilyesmi. After you play that, you can overheal yourself. Az a lap bekeverős miért jó, mert lesz + 1 lapod a pakliban, nagy kaland, akkor már inkább a convert 2 manáért egyből kézbe kapod akár ki is tudod azonnal játszani. Ez a 3 priest lap totál használhatatlan, talán még a törpével lehet valamit kezdeni de az is túl random. Az excavated meg így, hogy az ellenfeled is megkapja szintén nem buli, akkor jó ha sikerül egy olyan paklit összerakni amiben minimális a lényeid száma, de az meg priestnek annyira nem megy, talán de csak talán egy fatigue velen priestbe jó lehet de ahhoz meg kevés a 30 lap, tehát mégiscsak rossz lap :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.07. 11:20:17
  • Zozo0122 #25699
    Szerinted nem lehet játszható egy fatigue priest?
  • Shep
    Az a helyzet, hogy nincs egy olyan lap a kiegben amit beraknék a priest deckbe.
  • Renegade
    egyébként a murlock srác az tisztára Johnny Depp, A félelem és reszketés Las Vegasban filmből :)
  • Zozo0122 #25696
    De amúgy...Brann + Iron Juggernaut :DDD Megint lehet majd hülyéskedni az aknákkal :D
  • Matte
    azért a djinniben látok fantáziát, még ha nem is priest lap.
  • Pio
    Ha megevszed a ticketet visszanézheted. :)
    De szerintem youtube-on is fentlesz hamarosan.
  • Zozo0122 #25693
    Kell még egy hasonló minion, és mehet a fantastic four deck :D
  • Devv
    A WISP mellett közvetlenül, a target dummy mellett!
  • Zozo0122 #25691
    Amikor megnyitod a neutral lapjaidat, az első amit majd meglátsz a murloc tinyfin lesz :D Ha csillog, még jobb :D
  • Shep
    Szerencsére nem kell kraftolni :D
  • Zozo0122 #25689
    Na, ki mer craftolni 2 golden Murloc Tinyfint? :D
  • Shep
    Ben Bród prezentációhoz nincsen video valahol?
  • Shep
    Kösz., azt hittem van valami trükkje.
  • ProGabe #25686
    Csak kijatszod 2 manaert

Nagyon tetszik ez a masodik uj board, az eddigi leghangulatosabb. Kivancsi vagyok, miota dolgoznak ezen az adv-en.
  • Shep
    Amúgy a lapok rajzai most kivételesen nagyon jók lettek, nem ilyen gyerekrajzok, mint eddig.
  • Shep
    Nem látom mivel, vagy hogy lehet az átok lapot a kézből eldobni?
  • TBTPumpa
    Jó neked én sehol sem vagyok még.
  • TBTPumpa
    Akik megveszik az Origins Editiont (18 000 Ft) vagy a Collector's Editiont (40 000 Ft).
  • Zozo0122 #25681
    Kik kapják meg az overwatchos hátlapot? Egész jól néz ki, mech deckeknek főleg :D
  • Shep
    Átnézegettem a lapokat, többségük vicces de nem igazán használható, ami megint jól jár az az aggro és tempo deckek tehát továbbra sem jön el a várva, várt control meta.