40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Akkor én lényegében majdnem meg is vagyok :D -
Pio #25678 Hálaadáskor nem nyílik wing. -
Akkor ez elég rövid Adventure lesz. December első hetében véget is ér.
Naponta mennyi Gold farmolható?
-
Pio #25676 4 szárny lesz és 45 lap. -
Ez az Adventure csak 4 szárnyat fog tartalmazni vagy csak a Heartpwn téved?
Adventure Wings:
- Temple of Orsis
- Uldaman
- Stranglethorn Jungle
- Hall of Explorers
Lehet farmolni a 2800 Goldot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.07. 10:03:10 -
Istenem, mik ezek a fos priest lapok már megint! Egyik szarabb, mint a másik. -
Hol van a Ben B-os video, mert a lenti már törölve van? -
Zozo0122 #25672 Fatigue priest? Justicar, minden removal + 2 entomb? Alexstrasza stb.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 09:51:30 -
Pio #25671 Megfogod a lapod, leveszed az asztalról és betekered a paklidba. Gyakorlatilag egy erősebb recycle (druid lap, ugyan ezt csinálta ugyan ennyi manáért, csak az ellen paklijába keverte vissza).
Azért nagyon fontos ez a priestnek, mert a priest egyik legnagyobb ellensége Sylvanas volt eddig is (kivéve ha tettél be silence-et de a priest annyira kombó pakli, hogy egyszerűen nincs hely silence-nek), gyakorlatilag turn10 mind controlon kívül nem tudtál vele mit kezdeni, ami eleve egy nem olyan jó és nagyon situational lap.
Korai találgatni, de szerintem ez a lap helyet kap a heavy control priest deckben (talán a shadow word death-t cseréli) és nagyon javítja a winrate-et más heavy control paklik ellen.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.11.07. 09:50:05 -
Zozo0122 #25670 Szerintem úgy, hogy egymás után 2x célozhatsz, és nem szakad meg az animációja, nem? Kivétel persze, ha csak 1 célpont van lenn. Gondolom :D Handlock ellen, esetleg secret pala ellen jó lehet, ha az avenge olyat talál el. Néha jól jöhet. Meg mostanában ellenem legalábbis, viszonylag sok echos moltenes mage jött :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 09:49:07 -
Pio #25669 Ezt amúgy nem is teljesen bírom elképzelni hogy lesz egy BGH esetén teszem azt, mintha kétszer játszanád ki? -
Malarki #25668 Na azt nem teljesen értem. Most egy olyan lényt kever a paklimba vagy azt a lényt leveszi a boardról és belekeveri a paklimba? -
Zozo0122 #25667 Oké, és ez?
Vágod, hogy ezzel 16-ot gyógyít a healbot, 6-ot sebez a fire ele, 2 célpontot kap le a BGH, stb? Mennyire jó már? +erős lökést adhat a millrugónak is, egy coldlightból 4 lapot húzatsz, wow :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 09:43:12 -
Pio #25666 Entomb esélyes, hogy egy nagyon erős control priest lap lesz szerintem. -
Pio #25665 Engem nagyon emlékeztet a mana wyrmre és azt a legtöbb mágus deck játssza (nyilván a freeze mage nem, mert az teljesen másról szól).
Talán azért nem lesz jó, mert kevés 1-2 manás hó early lapja van a shamannak, ami overloados. Most így a lightning bolt és a totem golem ugranak be, talán ez a lap játékba hozza a forked lightningot is, 3×2 early overload lap pedig már konzisztensen jóvá teheti. -
Malarki #25664 Tök jó hogy a priest megint kapott 3 használhatatlan fost, kösz Blizzard... -
Zozo0122 #25663 Mit gondoltok erről a lapról? Ezen gondolkodok percek óta, és szerintem van olyan jó, mint a zombie chow. Sőt, jobb is.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 09:28:47 -
Itt is elérhető minden új lap és információ. -
Pio #25661 Amúgy elvileg ez az átlag nem? Én rank2-n zártam asszem az előző szezont, de az biztos, hogy kiírta, hogy a top 0.33%-ban vagyok. Eléggé ledöbbentett, úgyhogy gondoltam utánanézek ennek, a statisztika szerint csak a játékosok fele jön ki rank20-ról.
Ez pedig a video contest nyertese:
-
gameplay vidit még mindig fájdalmas nézni, bárki is játszotta -
Zozo0122 #25659 Igen, ráadásul mivel nem a deckedből adja őket, így a másik kettőt el sem dobod. Az, hogy nem egy random lapot kapsz, hanem hármat paklin kívülről, amiből aztán még választhatsz is nagyon erőssé teszi szerintem. -
Pio #25658 A discover pont az úgynevezett "jó/irányított random" kategóriába tartozik, 3 lapot kapsz, ez random, de abból kiválasztani azt, ami az adott matchupban akár később a legjobban jöhet már nagyonis skillfüggő tud lenni. Ez a mechanizmus mindenképp azok kedvében járására került be, akik a sok random miatt panaszkodtak. -
Ez a discover bejön.
Meg látom van egy új Wisp-ünk is! :) -
Elnézve azért látszik h sajnos a kiegek hamarabb készülnek el sokkal. Mert itt se látni sokmindent ami megállítaná a szikretpalát v aggrot. Sőt.
-
Ilyen jó kis lapok sajnos ilyen kis paklikba nem férnek be, nincs olyan lassú meta ami engedné. -
cesar22 #25654 Annyira sok újdonságot nem hoztak be ezek a új lapok, pár kivételen kívül már mindhez volt hasonló, ezzel a discover cuccal is csak a random faktor nő, és már eddig volt egy csomó lap, ami másik lapot adott.
Még ez a Summoning Stone is komoly lehet egy tempo mage pakilban -
Pio #25653 Azért handlocknál lehet el fog férni tauntgiverekkel, silence-el, bár nem vagyok benne biztos, hogy van mit kivenni, hogy helyet csinálj neki. :) -
cesar22 #25652 jaaaa, az más :) -
Pio #25651 Itt mindkét oldal számít, nem csak azé, aki kirakta a Statue-t. -
cesar22 #25650 ez a lap amúgy máris Op-nak tűnik, főleg azért mert az ellenfél nem tudja, vagy csak nagyon extrém módon szabályozni hogy legyen 1-nél több lényem lent, mondhatni egy inverz anima golem, mert ott könnyebben letudja szedni az ellenfél a boardot, annyira, hogy csak az az egy maradjon, mint lényeket adogatni a boardomhoz, és hát 4 manáért egy 7-7es az durva, 4 manánál lerakva főleg, ráadásul ha több lény van mint egy akkor nem is semmisül meg, mint az anima golem esetében, ha csak egy van, hanem csak simán nem tud támadni addig -
karmacoma #25649 Van egy olyan előnye, hogy curve-re érkezik. -
cesar22 #25648 Szóval olyan mint amit eddig a spellslinger, vagy az unstable portal csinált, hogy add random card, csak most lehet 3-ból választani -
Hm jó kis fatigue warrior lap.
Beteszi valaki ide a sámán lapokat? -
Zozo0122 #25646 Ez a lap valszeg visszaköszön handlockban, bár szerintem csak 1 fog beférni.
A discover azt jelenti, hogy tegyük fel ezt látod: discover a 3 mana card. Akkor feldob neked 3 random lapot, sajnos NEM a deckedből, bár ha spell, akkor a saját classodból kapsz. Na szóval, te ebből a 3-ból választhatsz egyet, ami a kezedbe kerül. Szerintem erős képesség, ugyanis irányított laphúzás, és választhatsz a szitunak megfelelően. Érdekesnek tűnik. -
cesar22 #25645 Köszi!
így elsőre ez az ami legjobban megfogott:
ez a discover röviden mit takar? -
Zozo0122 #25644 Én már a többi golden herora lennék kíváncsi, mert ha jönnének egyben a 9 egy packban, akkor úgy megvenném. -
Ez hány gigás kép?
Kár, mert kéne pár deckslot... Jönnek a lapok 3 havonta én meg törölgessem amit nem akarok -
Zozo0122 #25642 Azt nem, de ez lesz az új hátlap. Illetve lesz még egy, ami a videóban is volt, az lesz a heroicért. Az marha jól néz ki. A köv havi ez, kicsit nagy, bocsi.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 01:33:29 -
Zozo0122 #25641 Persze, hearthpwn főoldalon már kinnvan az összes. -
Eh. Mindenről lemaradok...
Deckslotokat nem jelentettek? Mert kurvára kénének