40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Matte #25759 az úgy roppant okos. -
Brannt buffolni kell, priest meg tudja oldani. pl jó lenne ha megérne 1-2 kört és akkor bomb lobber takaríthatna -
A dupla taunt az sokkal erősebb, szóval ... -
sunfury legalább ad taunt taunt, és taunt tauntot :D -
Akkor ezt a bulit is megölték :D -
akkor nincs bgh két giant leszedés, shrink-cabal kombó se lop két lényt, max tiriont -
Pio #25753 Most olvastam, hogy Brann-nál a targetelős battlecry-ok ugyan arra a targetre fognak 2-szer elsülni, nem lehet új targetet választani. -
akkor a murloc meg Dr. 0 -
Ja nem úgy, "nyilván játszhatatlan", de van ilyen is... :) -
Webspinner jó nagy buffot kap most -
Zozo0122 #25749 Craft 2 golden gorillabot :D -
midmechsámánba tetszik a gorillabot -
kétlem -
Matte #25746 nem hiszem hogy csak funra lesz elég. Blastmage nyom 8 sebzést hetedikben, tuskarr gyógyít 14-et nyolcadikban, healbot 16-ot. sorolhatnám napestig, ráadásul mondjuk egy paladin deckben jó pár olyan kártya van, ami hasznát veszi... akár hatodikban lerakod valami mellé, plusz rávágsz egy coghammert, dupla taunt/dupla shield. De írhatnám napestig.
Háromért több az, mint fun.
Amúgy ahogy elnézem faszhunter erősebb lesz, mint valaha.....
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.07. 15:45:09 -
Ahogy látom most már Dr. 5 is megérkezett (Naga Sea Witch) :D -
Funolásra jó lesz, másra nem igazán. -
Matte #25743 nem baj az, 3-ért még így is elég jó. Egyik ha nem a legjobb lap a kiegben. :D -
Matte #25742 ez aztán amúgy egy csodás raklap szar egy kártya amúgy :D
hiába cserél mindent legendaryre, ha full random az egész. Az mondjuk, hogy a zöme 7+ mana teljesen lényegtelen, mert negyedik körben nem nagyon fogod kijátszani monkeyt. De ez akkor is csak fun card, semmi több. -
Zozo0122 #25741 Igen, meg kell tartani a legnagyobb valuera. Jó az a lap, meg a murloc legendary is :D Az aranymajom viszont szerintem egyedül control vagy fatigue warriban fog működni, vagy egy heavy control priestben esetleg. -
cesar22 #25740 a dupla battlecry-os minion sem fog sok kört túlélni, egy 2-4-es lényt nem nagy fáradtság leszedni, és ordít róla hogy le kell, mert baj lesz, szóval egyszerre kell kijátszani egy battlecry lénnyel, úgy meg nem túl hatékony -
szépen el is bukta a meccset bmi ellen játszik:D
Na irtsuk ki a meta paklikat casualból és akkor ez egy jó kieg oda -
cesar22 #25738 én azt nem értem, hogy ez miért éri meg azt sok baszakodást, a meccs egy pontjától random lapokkal dolgozol, még ha legendaryk is, amik nagyrésze 7+ mana, no spell, egyetlen taunt a chillmaw, szerintem nem sok esélyed marad nyerni -
ez a kieg már TGT kijövetele előtt kész volt, mert semmi megoldása nincs a jelenlegi metára. Majd a packos kieg az már lehet Icecrown-os, legalább többminden fér bele és remélhetőleg azt TGT blama után kezdték átgondolni.
Ez egy kis fun 20 dolcsis kieg, kicsit elviselhetőbb randommal, kevés előre látható jó lappal.
Majd hetente kiderül mi lesz szuperjó és mi nem.
Csellendzserre nincs válasz, kaszinózni érdemes, és ezek generálják a faceaggrot, meg a druidot aminek aggroja kapott egy mini shreddert kb ennyi.
a dupla bttlecry-os minion lehet vicces healbottal, mill murlockkal stb. az beférhet. Meg persze ha lentvan, akkor a shrink cabal sokmindent ellop. -
Télleg! :) -
Pio #25735 Golden Monkey animáció Eric Dodds nyökögéssel. Persze, nevetséges a hang, amit kiad, de olyan jó látni, hogy ilyen gyermeki örömmel viszonyul az egész játékhoz és ennyire izgatott attól, hogy bemutathatja a nagyérdeműnek, én nagyon bírom a faszit. :)
-
Negritis #25734 a map beteszi a deckedbe a majmot amit majd 1x felhúzol :D -
Nem egészen értem ezt a Golden Monkey dolgot. Van egy legendary ami ad egy Map of the Golden Monkey-t, de magát a Golden Monkey lapot hogy lehet megszerezni? Ha meg lehet egyáltalán. Azért az elég beteg, hogy telerakja a paklid legendás lapokkal. -
4/18 4/16 v akár 4/20 Drake :D -
cesar22 #25731 magára az adventure játékélményére szerintem nem lesz panasz, én ha másért nem is, azért megfogom venni, majd ha lesz rá keret -
Én is 10-ig megyek alatta nincsen értelme. Ezt a kieget meg nem tudom van-e értelme megvenni, nem láttam benne olyan lapot ami meghatna, pedig eddig azért mindig volt 1-2. -
Én nem várom, megcsinálom a dailyket néha arénázok, brawlozok és ennyi a játék :D Rank10-ig elviszem hónap végén esetleg, rank5 se érdekel. -
Sőt, csak további gyorsulás várható.
Na de itt van Benny boy show-ja
-
Negritis #25727 tekintve hogy nem nőtt az olcsó tauntok / használható aoe-k számat nem lesz lassulás :D -
Azt várjátok már 3 kieg óta, de nem, hogy javulna a helyzet egyre csak romlik. :) -
Lehet, hogy eljön a druid, handlock és cw kor akkor jó lesz :D -
Erős is ha magában vizsgáljuk, ahogy egy csomó másik erős lap is van, amit a kutya nem használ, mert lassú. -
Másik meg az, hogy mi helyett akarod berakni? Nem látom a helyét csak a shadowform/fatigue priestben ami jelenleg szintén nem túl hatékony. Ezek a lassú lapok szépek, meg jók lennének ha nem arról szólna a játék ,hogyan öljük meg a másikat 7-8 kör alatt. -
Szerintem marha jó lap, erősnek hangzik. -
Negritis #25721 az eerie statue tetszik :D handlockba jó lesz :D -
Azt értem de ettől még nem lesz jó lap. Ebben a metában meg pláne nem. Mire használod el? Flamewalkerre, vagy misztikus rákra? Nem jut el a meccsek többsége addig, hogy ez a lap jóvá váljon.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.07. 14:31:09