40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #25799 Uncle Ben most mondta: "We are actively working on deckslots.", illetve azt, is, hogy ez most egy content patch, de a következő feature patch lesz, gondolom azzal fog jönni. -
Deckslotokat pls -
Pio #25797 Hát ez elég gáz volt, srác előadja, hogy már el is felejtette az új kieg nevét, miközben oda van vetítve a plakátja háznyi méretben a színpadra... :) -
Pio #25796 Most van hearthstone panel, ott osztották meg a statisztikákat. -
Sajnos a többség a lefosom mert napi questet játszom only játékosok. -
Az egyáltalán melyik volt? :) Meg ezt a Blizz a belsős megfigyelő adatok alapján írta,vagy valami szavazás volt?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.07. 19:36:26 -
Mert az volt a legjobb brawl :D Újrajátszhatóságból ötös volt, napi questelni pont jó. -
Pio #25792 Na ezt hittétek volna, hogy a Randomonium tawern brawl volt toronymagasan a legnépszerűbb?
Egyre inkább úgy érzem, hogy a reddites/esgéhus közösség igazából a hangos kisebbség és tényleg nagyon sokan játsszák ezt a játékot kizárólag funból, mindenféle kompetitív szándék és random miatti állandó frusztrtáltság nélkül. -
Zozo0122 #25791 Ez a "Floodolsz köcsög?" ez ilyen HS szállóige lehetne -
Nekem jobban tetszene caballal kétszer targetelni. Floodolsz köcsög? Add ide és süllyedj pár rankot -
Pláne, hogy 5. körre már halott vagy :DDDDDDD -
Pio #25788 Viszont ne feledjük, hogy így Voljin végre jó lesz a sok 1HPs minionos facehuntard ellen!!!44!négy!! :D -
Már ne is haragudj de ezzel a stílussal amit elődtál a 2 nap során még csodálkozol, hogy nem reagál rád senki érdemben, vicces fiú vagy. -
Negritis #25786 freezemage? :D
jó lesz itt a facehunter is, úgy sincs még golden hero-m :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.07. 18:15:59 -
Vmi aggroval trollkodó paklival oda kéne menni -
Negritis #25784 az még odébb van :D viszont december 4el jön a Xenoblade Chonricles X amit nem bírok ki h ne toljak :D
viszont magyarországon nem menő a konzolkölcsönzés sajnos (játék se)
off over
dave, nyugi rank20on most verseny concede van:D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.07. 18:04:57 -
Visszabukok és idegesítelek fatigue warrival -
20dolcsi 20eur... Gplayen lehet olcsóbb v simán 6k. -
Pio #25781 Elvileg nemsokára jön az új Nintendo konzol, nem? Vagy az még odébb van? -
Negritis #25780 mondjuk így hogy veszek Wii U-t és SC2 LOTV-t sztem én goldból szedem ki
csak idegesítő lesz rank20on kiszedni a 2800goldot facehunterrel -
Yep 6000 Ft körül van. -
Negritis #25778 20$-t mondott Dave, én még nem néztem -
Arról már volt szó, hogy ez a csomag valós pénzben mennyibe fog fájni? Gondolom kevesebb szárny miatt kevesebb Euróba fáj majd... jah várj, mégse... :) -
Negritis #25776 az hogy minden szar erős túlzás hogy érdemben :D -
Zozo0122 #25775 Atyaég, végem :D Ehhez milyen lelki sérülés kell?
Azért sértődtél be, mert nem kaptál reakciókat? Tegnap este óta érdemben beszélünk a kiegről, szerintem teljesen normálisan. Na, amúgy ha már megvan a goldod az első szárnyra, akkor farmolj ki még egyet, csatold őket a hátadra és repülj bele mondjuk a Napba
(Amúgy, más nevével poénkodni kicsit kínos. Vagyis inkább olyan gyengének érzem, vagy nem tudom.)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:34:13 -
Zozo0122 #25774 Amúgy mit gondoltok, most már lesz életképes beast druid deck? Olyat kéne, amibe befér a 2 savagery is, a TGT-s medvedisznóember, meg Malorne is...valami egészen új. -
Matte #25773 ójaj, tán belegyalogoltam házizozi lelkivilágába? :D Igazán sajnálatos. Szerencsére az értelmetlen szófosása azóta is töretlen, így nagy kár talán nem történt. :D
Na de komolyra fordítva a dolgot így 48 óra elteltével megérett egy instant -favra a topik, mert hasznos/építő jellegű hozzáböfögést még nem olvastam, ellenben a markonyi beltenyészet tag már annyira szopkodja egymást, hogy csak az időmet baszom el az értéktelen hozzászólások olvasgatásával, ami valljuk be elég para. (ne kérdezd, fingom sincs miért olvasom a topikot, ez olyan facebook jelenség, azt is kényszeresen néztem egész nap, amíg meg nem untam és hatvan ember kivételével mindenkit letöröltem a picsába).
Szóval ja, a bemutatkozás nem sikerült, de jobb is így, ti már vagytok elegen egy swinger klubhoz (csajok nélkül), építő jellegű tartalom meg nulla itt. Úgyhogy adios, farmolom tovább a goldot, első szárnyra már megvan :D -
Zozo0122 #25772 De amúgy lehet, hogy bele kéne húzni és 12.-éig felmenni, mert utána idegrohamot fogok kapni, ha nem működik valamelyik deck. Casualra nem megyek nyomorékoskodni, felesleges az a játékmód így, hogy ad goldot. -
:DD epic lehet Vol'jin, megnéznék egy rage orc féle animációt arról, hogy kétszer kicseréli a hpkat és vakarja a fejét. -
Ezzel megint az lesz, megnézik mennyire elégedett mindenki. Hypenak elég így is, hiába kevés jó lap. Sokan pénzből megveszik, majd bbrode meg klopp kijelenti, hogy jó úton járnak, a panaszkodók meg csak kis százalék amit leszarhatnak -
Zozo0122 #25769 Mondom, ha lesz 2-3 működőképes, amivel felmegyek rank5-re akkor már jóság van :D Amúgy főleg rugót, huntert meg shamant tervezek játszani, mert ezek még nem 60-asok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:24:32 -
Zozo0122 #25768 Hoppá. Ez rossz hír. -
Pio #25767 Voljin, Crazed alchemist meg általában nem fognak csinálni semmit... :D -
ha tegnap nem mutatkozol be akkor másabb lenne :D
Shep: Ez már tuti kész volt TGT előtt, jó kis pénz ez nekik karácsonyra -
Matte #25765 jó, hát tulajdonképpen akkor nyaljátok ki egymás valagát :D
Az ember itt próbál kommunikálni, de le se szarják :(
kapjátok
be
gyíkok
én
leléptem
-
Mondom ,hogy éljen a kaszinó! :D Nem értem miért az ilyen debil deckkeket kell tovább erősíteni. -
Ja, már látom ahogy Zozo megcsinálja a poén deckjeit amik azután a süllyesztőben végzik, mert haladni nem lehet velük, meg ahogy hó elején magas rankon jön a golden monkey mill róg :) -
Injured Blademaster veljú :D
A Goblin Blastmage-be bele se merek gondolni. brann is egy pszeudo taunt. le köll szedni
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.07. 16:58:05 -
Matte #25761 na valahogy így képzelem a majmozást :D
rúzsmánki -
Ebből tudod mi lesz? Emperroros kaszinózás csak még a kasztot nem tudom biztosra .)