Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
50 pakliból pedig 2 legendary várható, miért meglepő ez?

TBTPumpa
Akkor az 50 boosterből 1 legend fog esni? Hát ez így nem ér 45 eurót ám! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mephike
Az nyitások azt mutatják, hogy általánosságban 30 paklinként esik egy legendás, szóval az a kettő még jónak is számíthat.

TBTPumpa
Lesz ingyen booster? <#buck>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megcsináltam én is a pakli nyitogatós szimulációt:
50 pakli --> 250 lap --> ebből összesen 2 legendary <#idiota>
Ha élesben is ilyen jól sikerülne, tuti ott helyben agyvérzést kapnék 😄
Kicsit el is bizonytalanított a dolog, elvégre a jobb common meg rare lapok kevesebb pakliból is össze tudnak jönni... 😄

Nekem elsőre nagyon könnyen meglett a hunter. Lock and load kijátszás nagyon menő(pláne ha mark+coin+shot jön ki belőle).
Shep
Imádni való, hogy mindenre van egy tökéletes válaszod. Na de hát egy tökéletes embertől mi mást lehetne elvárni ugyebár?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt legfeljebb az gondolja rólam, akinek kisebbrendűségi problémái vannak.

Tinman
Már megint le kellett menni kutyába... well played.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ingman12
Ez nem nyafogás, tényleg jobb a Mage, de ő alapból OP, szóval mindegy. 😄 Viszont főleg brawl-ban felesleges idegeskedni, élvezzük az új kártyákat, pályát.

Tinman
Shep, a 3 wint brawlban hunterrel értem el, nagyon könnyen meglett. Persze ehhez jó kezdőkéz sem ártott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ja, te megy egy beképzelt, rosszindulatú, magát mindenkitől felsőbbrendűbbnek képzelő önelégült, fajankó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Úgyis a nyafogás a lényeg, vettük a lapot. Egy igazi hős vagy.

dave9004
Ez hülyeség
ha 49-51 lenne az se lenne jó

2 meccset játszottam 1 hunter 1 mage mind2-t nyertem alapvetően elég is volt 😄
véleményt 1 óra alapján nem lehet mondani, főleg nem kijelenteni hogy "szar"
még akkor se ha végül kiderül hogy az
sztem

amazt nézem most épp az 5 mana 3/3 nem rossz
viszont az 4/4 lény inspire +2/+2 se lesz az mert egy lényegében egy neutral flating watchewr

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.19. 17:52:23

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Kb 10-ből egyszer nyer a hunter. Jók a lapok de élvezni nehéz hunterrel
Shep
Kiválló

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
6532515468723

és ezt hány meccs alapján sikerült leszűrnöd? mert pl Amazt most úgy répázta meg a hunter mintha pont nem lenne igazad

pont te mondod mindig hogy 30-40 meccs nem elég minta de te 3-4ből leszűröd
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.19. 17:40:11

Shep
Hát peeersze, hunter pakli tele van magas mana költségű lapokkal, meg használhatatlan varázslatokkal, ezzel szemben a mage ... Meg nyilván azért volt esélytelen mindkét hunter ellenem, mert olyan jó a balansz. Na n röhögtess, hülyítsd inkább az arra fogékonyakat!

Simán jó a hunter, biztos nem volt szerencséd, vagy csalt a gép, vagy az ellenfél p2w lapokkal játszott. De az is lehet, hogy az a probléma, amit már mindenki tud rajtad kívül.

Shep
Sikerült kibalanszolni ezt a brawlt is, a hunter gyakorlatilag esélytelen. Szép volt fiúk, ismét!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.19. 17:33:40

Lol, a hunternek lejött a malac, egyből jött arcra 😄DD Az nem zavarja, hogy mage vagyok és van kinn lényem, leszedni az övét meg semmi <#taps>
Szerintem az is a lag miatt van, de pár óra múlva meglátjuk.

Csak az a kettő. Amúgy első észrevételem máris az, hogy az új lapok animációja tetűlassú 😞
Nekem most nagyon bejön ez a brawl, biztos csak az új mechanizmusok miatt, de izgalmas.

Éppen esnek szét a Hearthstone szerverek a nagy forgalom miatt.

Ingman12
Végre kipróbálhatóak az új kártyák. 😄 Hunterrel mentem elsőnek, nagyon élveztem. Mintha most kezdeném a játékot, olyan érzésem volt. Annyit azért megjegyeznék, hogy azok a lapok, amik felfednek a pakliból 1-1 kártyát, mint ötlet nagyon jó, de a mechanikája lassúnak tűnik. Bár gondolom kevesebbszer fogunk ezzel találkozni majd később.

csak a hunter és a mage deck van?
a hunter pislogott az előbb mer a lock and loadot nem értette 😄 kitol 4 spellt majd 5.re ellövi és aztán pislog 😄

shop másnak is closed vagy csak telón?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.19. 17:19:48

ha eddig csak arénázott az sokat megmagyaráz 😄

Savjz is megmondta, arra hogy a warlock rossz class legyen egyszerűen nincs esély,mert neki van a legjobb heropowere. Avval meg nem értek egyet, hogy a Warlock nagy vesztese a kiegnek. Első ránézésre ez a kiegészítő lassulást eredményez ami kedvező a demon handlocknak és a handlocknak. A demonlock kap 1-2új démont ami beleépülhet. A meta lassulása a malylocknak is kedvez, bár ha sok lesz a wari akkor már nem annyira. A zoo gyengülni fog,de szerintem életképes marad. Eddig is ez az 5 warlock deck volt játékban és nem hiszem, hogy kiesnének vagy túlzottan hátraszorulnának.
Banyek, hogy egyeseknek mennyi ideje és/vagy pénze van. Rxfuz nevű player, MINDEN egyes lapja arany. Loatheb, Emperor meg még a tököm tudja milyen legendek meg epicek. 😄 Lvl 16 rankeden. 😄
A kieg egyik legnagyobb nyertese a shaman, ez sokunknak különösen tetszik. Azt viszont sajnálom, hogy a rogue gyengének tűnik, lehet teljesen el is tűnik a metából. A warlock tűnik a legnagyobb vesztesnek, de a zoo a Gormokkal, meg a demonlock néhány új démonnal életképes maradhat. Aztán meglátjuk 😄
Szerintem mindenképpen az lesz. A Totem Golem és Tuskarr nagyon erős lapok, és a shaman earlygameben volt gyenge, ez itt megszűnik. Ezenkívül kapott egy egész jó laphúzást és heal lapot, szóval nagyon nagy esély van rá, hogy az új metában erős tényező lesz a shaman.
Valaki nézegette Totem Shaman-t? Mennyire lesz élhető, használható pakli?
Gormoknál nekem is ez volt az első gondolatom - egy zoo legendary.
nekem pl a 4/2 3 mana beast is tetszik ami ww-zik
kár hogy a patron miatt használhatatlan

Saraad lassú és kicsit winmore-nak tűnik.
A class legendek meg annyira jók, hogy még mindig van néhány olyan classic lap, amit hamarabb fogok craftolni. Ha majd onnan minden értelmes meglesz, akkor talán egy Variant megnézek.
Most beugrott, hogy Gormok még talán jó is lehet Zoo-ba.

Igazad van, Chillmawról megfeledkeztem, de az is inkább control lap. Lehet, hogy azt kapásból craftolom is. Eydis és Fjola nekem sehova nem férne be

neutralok közül csak az 5 mana 4/5 random spell ami olyan

a class legendekben azért több a craft

dave9004
szerintem chillmaw sokba bekerül. meg az ikerek közül valamelyik v mindkettő
Az új legendaryk között csak én nem találtam olyan lapot, ami a midrange és control paklik többségébe beférne? Igazából a többi lap esetében sem nagyon érzem az erőt. Ha létrejönnek új paklitípusok, akkor azokba bekerülhet néhány új neutral lap, meg a class lapoknál van néhány érdekes. Nekem az az érzésem, hogy kicsit elóvatoskodták ezt a kiegészítőt.
Persze remélem majd rámcáfolnak, és valami üdítő új meta jön létre.

jazzy
Fizzlebang x2, Eydis Darkbane, Fjola Lightbane, Aviana x3 1 golden, valami behemót lófasz chargeal ami nem támadhat arcba, meg 2 sárkány nem tudom a nevüket. Egész jó nyitás lett volna 😄
midhunter, midmechmage, control wari, handlock amihez épp kedvem van 😄

Shep
Foshunterrel?

Dreadscale látom jött neked is 😄 Nem szeretném nagyon nyitni, bár inkább ő mint Acidmaw...
dave9004
Skeleton Knight rulz
Golden:
- 8 Golden Common
- 2 Golden Rare

Sima:
- 11 Epic

Legend
- Dreadscale (9. pakli)
- Acidmaw (23. pakli)
- Eydis Darkbane (31. pakli)
- Rhonin (46. pakli)
- Gormok the Impaler (48. pakli)
én lehet, meg lehet hogy a 4 napos hétvégén lesz kis ranked stream is