40521
  • dave9004
    oké h óverlód, de mé mindig nincs az a szinergia, ami miatt én tele akarom vágni a midrange paklit rossz (óverlódos) lapokkal.
    Mert akkor inkább játszom a palát ott nincs óverlód
  • Zozo0122 #25878
    Hát igen, ott a probléma. A shamannak nehéz a hunter.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 15:48:17
  • Zozo0122 #25877
    Ha jó a 2. köröd, akkor már tradel. Pl. totem golem. A tunnel trogg szerintem majdnem olyan, mint a mana wyrm, az meg nagyon erős. De amúgy nem is baj, ha leütik. A második jó lesz midgamebe is, amikor majd egy lithgning storm után fennmarad egy 3-3 lényed, stb. Én azt mondom, jobb, mint chow, leváltja ezek után. De tökmind1, mert úgyis murloc shaman lesz a fő irányvonal, Sir Finley, egy raklap murloc, 2 everythin, a végére meg Neptulon lapot húzni, ha kifogysz és nem sikerült warlock hero powerre váltani :D

Ami a legvalószínűbb amúgy, hogy marad a secretpala a trónon, jön egy néha egy még erősebb control warrior, egy heavy control priest és töménytelen facehunter.
  • csoszi87
    Nekem a bajom vele:
    Legend: nem lehet rá agresszíven muligenelni (ha biztos tudnám, hogy ott lesz első körben a kezemben, akkor esetleg)
    Rosszak a statok, nem üt le semmit, csak a gyenge 1-2 dropokat.

Warrior Hp-je talán a legrosszabb, csak neki vannak olyan kártyái ami elfogadhatóvá teszik. Nem kérem. És ha lecserélem buktam 1-2 removalt.
    Pala Hp-je második legrosszabb, csak mivel tudja buffolni őket elfogadható lesz, de máshoz nem kérem.
    Sámán lásd pala. NEM KÉREM. De mivel tudja a lapjait buffolni, ha lecseréled bukja a buffjait.
    Druida arcal levenni valamit, és sérülni... nem a legjobb, de ok.
    Rouge lásd duida, csak jobb.
    Mage, ok. bármelyik deckbe elfér.
    Hunter, csak agrot támogatja, de akkor miért nem hunter az alap hős, ha smorcholni akarok?
    Warlock, legjobb.
    Prájsz, mid tempó deckbe legjobb.

No választasz 1 hőst, építesz 1 decket, arra számolva, hogy majd úgyis más lesz a Hp-d... ez már nem áll össze.
    Első körben nálad ez a csoda, választasz 3 másik képesség közül és vagy örülsz, mert van olyan képesség ami a deckednek kell, vagy kényszerből kiválasztasz valamit.
    Ha nem első körben rakod ki, akkor kirakod x-edik körben és használod a HP-t ami azonnal megmenti a meccset. (ja nem)
    Nem a hp nyeri meg a meccset, csak tudod, hogy mit érdemes rá építeni,
    Fun kártyának ok, mert meglepő, de ráépíteni 1 decket nem ajánlott.

• dave9004
    és a huntardok?
  • Shep
    Akkor lesz jobb ha nem első körben játszod le, de mivel 1 manás vélhetően első körben szeretnéd kirakni, úgy meg szódát nem ér, mert nem tradel semmivel, a zombi meg igen.
  • Negritis
    + a kutyusokkal is jó lesz
  • Zozo0122 #25872
    A secret palára jó a shaman, nekem jól működött, a hex csodákra képes :D Az overload...hát az, ja.
  • Zozo0122 #25871
    De várjatok, a Tunnel Trogg igenis jobb lesz shamanba, mint most a chow. Sőt, játszhatóvá tehet olcsó shaman spelleket, mint a forked lightning.
  • Negritis
    sztem a patronba innen kb mi láttunk fantáziát :D aztán mi lett belőle :D
  • Negritis
    nem mondtam hogy jujj most erős lesz a shaman, mert ahhoz még mindig kevés az overload szinergia és a secret pala ellen semmit nem ér
  • Zozo0122 #25868
    Ugyanezt mondatátok a patron warrior előtt is :D
  • Negritis
    ezért mondom hogy az everythin is jó! gondolj bele hogy turn 4re van 5 murlocka boardon egy control ellen az a +2/+2 brutál
    sztem stabilabb mint a bloodlust
  • dave9004
    semmivel nem erősebb, mint a chow-al és látod hol a sámán :D
  • Shep
    Ok, de a murloc sámán működik már? DDDDDDDDD
  • Negritis
    sir finley előnye hogy discover így 3ból tudsz választani

amúgy nekem leginkább az everythin tetszik, egy jó kis midrange murlock shaman kijöhet belőle és abba sir finley is befér sztem

Shep
    ugyanazt tudom mondani, murloc shamanba jó lehet mert abba nem passzol a shaman HP, viszont egy lock/hunter/mage hp jó lenne

Tunnel frog sem rossz, turn1 tunnel - turn 2 totem golem erős kezdés tud lenni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.08. 15:30:36
  • Shep
    Ez egy hülyeség, az egész paklid borul amiatt, hogy ha a hp-ed lecseréled egy másikra. Tudod hova jó ez egyedül, a fun lopós priestbe, na oda jó, máshova nem igazán.
  • dave9004
    aztán jön a székletpaladin és visszazökken mindenki a valóságba
  • Zozo0122 #25861
    Azért nem szólnám le elsőként, mert tényleg hozhat új decktípust. Szerintem jó lap, de könnyen tévedhetek. Önmagában azért jó, mert jók a statjai, könnyen lehet, hogy leválthatja zombie chowt bizonyos deckekben. Meg azért, mert amikor kirakod (első körben a legjobb, nyilván), akkor már tudod, hogy az ellenfeled milyen classal játszik, és teszem azt egy paladin ellen, ha átalakítod a hero poweredet druid,mage, vagy rogue hero powerre, elég nagyot dob az esélyeiden. És természetesen ha első körben ki tudod tenni, jó eséllyel megfogod az aggrot. Vagy ha armorupot választasz. Vagy, ha adott esetben kéne gyógyítani egy lényen, rápróbálhatsz, hátha kapsz priest hero powert. Szerintem a legtöbb lehetőség ebben a lapban van, meg persze Brann-ben.

Jah + murloc, tehát helye van egy murloc deckben is, és ha átváltod a hero poweredet warlockra, akkor könnyedén van utánpótlásod is. Ha átváltod hunterre, még több burst damage. Jó lap az :)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 15:03:24
  • csoszi87
    Mert szerinted az jó lap?
    Építesz 1 decket.
    Majd leváltod a Hero Powert.
    Meccsek felében elő se jön, ha előjön akkor meg de jó az a x. kör ahol kirakod és egy másik hp-val folytatod.
    Mondj 1 példát ahol jó lehet...
    Contol huntert mondjátok, de 8 HP-ből melyik az ami támogatja a control huntert? Hány százalék arra az esély hogy be is mákold a jót? És végül: erősebb lesz-e contol warinál? NEM
    Miért? Mert nincsenek meg azok a removalok amik a warriornak megvannak.
  • Zozo0122 #25859
    Uhh...

Deckslots
    They know people are tired about hearing about how new deck slots have been in progress for so long.
    Having a long list of deck slots isn't the right way to handle it, and they especially think that's the case for newer players.
    If all they cared about was getting us deck slots right away, there's definitely a way they could have gotten it done already.
    They don't think that we're dumb, they know we can handle more deck slots.
    Ben Brode has actively communicating to the community that they're working on the design.
    They're hoping once deck slots are released, we'll all see why it took the extra time to get it out.
    Yong feels it would be wrong for them to make more deck slots a micro-transaction. This is a personal comment.
  • Zozo0122 #25858
    "Tehát hogy, most...mi...milyen...tehát, hogy...mi...most mi, alapvetően?"
  • Zozo0122 #25857
    A murloc legendaryt, ami szerintem a kieg egyik legizgalmasabb lapja, elintézte annyival, hogy hulladék, nem lesz játszva, és szerintem nem is kell magyarázni senkinek. Kis képzelőerő befért volna az elemzésbe :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:50:46
  • dave9004
    Ja egy olyantól lapelemzés, aki nyíltan szarik a constructedre, és bevallottan a stream miatt játszik másképp abbahagyta volna, az nekem már nem hiteles.
    H arénában milyenek lesznek arra lehet majd figyelni, másra nem.

Pio: ja leállt aztán úgy folytatta h SUB only chat és kb csak aréna meg vmi rákkal legend(de csak r5 fölött mert fél h snipeolják) és maradt a SUB only chat hs-re így én se nézem már
  • Zozo0122 #25855
    "Tehát na, most értitek, igazából tökmind1" - az ilyen mondatait bírom :D Amúgy én ritkán nézem, volt valami leállása egy ideig mert besértődött a chatre.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:35:03
  • Pio
    Múltkor pont azt mondtátok, hogy abbahagyta a HS-t vagy a streamelést (már nem emlékszem) nem?
  • Negritis
    én belefáradtam belezőbe
  • Zozo0122 #25852
    Legalább röhögök egy jót :D BRM meg TGT értékelésein is jókat nevettem. Nagyon jó játékos, de valahogy ezt így nem szokta eltalálni. :D Tuti tele lesz ilyenekkel, hogy háát nemtudom, figyeljetek fogalmam sincs, arénába jó, constructedbe majd elválik, ez hulladék, ezt ugyan minek játszaná bárki, bárhol...:DD
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:24:25
  • Mephike
    Itt van Belező értekezése az új kiegről. Nekem ez holnapra marad majd.
  • Mephike
    Nem örülök, hogy Ő nyert, de ez van, isten szerette ezt a srácot, én kevésbé.
  • Pio
    Mondtam én, hogy most se lesz izgalmas a döntő. :)

Mondjuk Hotform 3 paklija közül a druid volt a leggyengébb rugó ellen, de én megértem, hogy azzal ment, ha azzal nem tud nyerni, akkor úgyis mindegy, hogy most 3-0 vagy esetleg 3-2 a vége.

Gratula Ostkakának, nagyon jól játszott a csoportmeccsek során is és most is, abszolút megérdemelte.
  • Zozo0122 #25848
    Megakadt a szemem a Fallout fej ikonon, mert a nyomorék abból is rakott be néhányat.
  • Negritis
    minek nézel chatet?:D
  • Shep
    Hát ez a nap nagyon összejött a gyereknek, meg jó is ez tény.
  • Pio
    youtube chat abszolút normális
  • Zozo0122 #25844
    Amúgy valami féreg telespoilerezi a chatet Fallout 4 spoilerekkel. Az ilyen megérdemelné, hogy a szeme láttára gyújtsák fel a gépét. Nem értem miért nem dobják már ki chatről...am sincs semmi köze a HS-hez, főleg nem egy döntőben.
  • Pio
    Azért ez a döntő eléggé szembemegy a metával a 2 rugóval... :)
  • Darthmushroom
    azért be kell vallani ez a freeze mage is mi paraszt egy deck.
  • dave9004
    És ez egy olyan srác aki év közben még 1-200 nézővel streamelgetett hobbiból
  • Darthmushroom
    +1