40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #25999 2 miatt búslakodok, Cenarius és Alakir miatt amiket anno még nagoyn az elején betörtem
egiyk golden is volt abból lett Antonidasom
de a többi miatt nem, amúgy így is bármikor rámjöhet és betöröm mindent, most csak annyi van hogy nem zsigerből töröm őket
bár ehhez hozzátartozik hogy van kb 5k dustom :D -
Én csak azt amit nem használok és gyakorlatilag csak ilyenek vannak :D -
1Darton1 #25997 Akkor nem vagy egy bélyeggyűjtő típus. -
Pio #25996 Én minden golden lapot betörök továbbra is, pedig hegyekben áll a nyersanyag és a gold. :) -
1Darton1 #25995 Ez szentségtörés egy gyűjtögetős játékban, még akkor is, ha tényleg semmi értelmük.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.11. 15:43:20 -
Zozo0122 #25994 Helyes. Következő pont: kezdj el búslakodni az eddig betört szépségekért :D -
nekem pl hiába gyenge a sámán, az arany totemjei játékra ösztökélnek. Sztem az egyik legjobb arany animáció a játékban a spell dmg totemé -
Negritis #25992 most jutottam el oda h nem töröm be a golden lapokat :D
bár továbbra se látom sok értelmüket :D -
1Darton1 #25991 De jó is lenne, kíváncsi lennék, hogy mennyire vennék komolyan, amikor megjelenik a bíróságon kényszerzubbonyban, ápolók kíséretében. -
jól néznek ki a golden lapok. szerencsére nagyja common és rare nem lesz drága swagesedni :D -
Negritis #25989 vigyázz mer feljelent! -
1Darton1 #25988 Köszönjük az objektív véleményét, kérem forduljon a mazochista klubhoz felvételi űrlapért, vagy zárja rövidre a problémáját egyéb segédeszközökkel! -
Negritis #25987 már ott bukik az állításod hogy nincs dota műfaj, moba esetleg
és a blizz még mindig nem DLC-ket ad ki hanem közel teljes értékű játékokat
de sebaj, direkt téged szivatnak -
Ultimaulti #25986 A játék jövője: 2 havonta fognak adventure-ök és gvg, gt féle kiegészítők kijönni. Egyre silányabb tartalommal, nevetséges random faktorral felszerelt elemekkel felruházva. Aki nem fizet, követni sem fogja tudni az eseményeket. A Blizzard mára a legpénzéhesebb cég. És neve már semmire sem garancia. A Heroes Of The Storm is egy vicc a dota műfajban. Az "új" Diablo röhej. A Wow a Lich King óta önmaga paródiája.
stb, stb. Meg lehet kövezni, de attól még igazam marad. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Van a játékban zene? :DDDDDD -
Negritis #25983 nem vágom ki ő
amúgy utána esett le h ebbe a deckbe kell nerub tojás is :D
szal cutpurse valszeg mégse kerül bele :D -
Zozo0122 #25982 Én rank6ig mentem vele, csak 60 as lett a warlock így váltottam. Imádom a dreadlockot, az egyik legizgalmasabb deck. -
Pio #25981 A muzsika kifejezetten jó lesz:
-
tegnap Ryzen játszott a streamjébe egy controlt, és nem is volt rossz főleg az agro paklik ellen -
Negritis #25979 mid rugó poénból össze is raktam egyet :D
persze sztem semmire se jó :D -
Negritis #25978 amúgy trump rugó elemzését és egész izgalmasan hangzik egy lényekre alapozó midrange szerű rugó -
Negritis #25977 Zozo meg Dave próbálgatta asszem -
Pio #25976 Dreadsteed lockot tesztelgetett már valaki?
Én most próbálkoztam 1-el, mert úgy tipeltem, jó mirror lenne paladinra, amiből rengeteg jön mostanság és valóban, nagyon is az, ajánlom mindenkinek kipróbálásra. :) -
Negritis #25975 azért a hangokat nem meglepő hogy nem tudja :D
azt kb csak Amaz tudja :D -
nekem elég saját égetés volt, mikor a blizz alkalmazott a Roberta (kopasz) kommentált vmi meccset és ő maga nem tudta pár tgt lap nevét.
Kiadtuk srácok a legutóbbi kieget, de olyannyira fostuk le, hogy már nem is emlékszek a nevükre :D
(pl nem tudta mit kiált justicar mikor támad) -
Pio #25973 Ti csak szerettek rinyálni... :D -
Negritis #25972 trump lapelemzése
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #25971 Istenem, az ő balfaszságuk ismét. Jó lenne már nem telibeszarni a játékot, hanem odafigyelni az "idiótákra", akik játsszák. Szánalmas. Egyszer valaki már felállhatna a közönség soraiban mikor van egy nagyobb livestream bejelentés, és nekiállhatna előadni ezeket a dolgokat, amíg ki nem viszik a biztonságiak :D Legalább feldobná a showt
-
Véletlen volt h meg lehetett venni a kieget :D akik megvették azoknak deaktiválják a torchot meg a kalapot.
Nem a warsong nerfnél volt szó h nem nyúlnak bele mintha odajönnének széttépni a lapjaimat? -
Zozo0122 #25969 Amikorra elkészülök velük, akkor még netdeck sincs. De ezt te is tudod, mert a legutóbbiakat is követted, legalábbis néhányat :D Meg hát ez egyéni kihívás, akkor se netdeckelnék, ha csúsznék vele 1-2 napot, mert mondjuk nem lennék otthon, de nehogy már ne tudjam magamtól megcsinálni :D -
Minek? Úgyis lenetdeckeled mint az előzőeket a hátlapért.
Muhahah -
ktm99 #25967 Streamen láttam egy érdekes dolgot, Mage-nek volt kinn 5 lapja a boardon + effigy secret. Rogue-ellen játszott aki ekkor vanish-t használt. A mage-nek 6 lap volt a kezébe, ezért nem tudta mind az 5 boardon lévő lapját visszatenni a kezébe, így amit utoljára tett ki az aktiválta az effigy-t. Csak érdekességképpen írtam le, nem biztos, hogy mindenkinek triviális. -
Zozo0122 #25966 Azt, hogy rohadtul nem érdekel a hálaadás :D Hol a heroic? -
imikszde00 #25965 Teljesen jo :) igy legalább adnak időt azoknak, akik aranyból veszik a kieget. Ezzel szerintem megint egy öngólt rúgtak.
Egyébként nincs miért kapkodni. Mikor bejelentették a kieget, akkor éreztem egy kis késztetést a megvételre. Aztán rájöttem, hogy oly felesleges. Egetrengető lap nem lesz es ha 4-5 napot kések a szárnyak megvételével sem maradok le. Napikból már igy is van 450 goldom. Hétvégére, mikor lesz is ra időm kinyithatom a szárnyat.
Tgt-re is előakartam fizetni. De azt is csak aranyból vettem, és láss csodát semmivel nem vagyok hátrébb, mint aki befizetett rá.
-
Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy a 2. és 3. Wing között lesz egy hét szünet az amcsi hálaadás miatt? -
1Darton1 #25963 Talán az egyik moutain giant helyett, de még úgy se az igazi.
Ha mondjuk 6/8-as lenne, vagy 3 manáért kicsit gyengítve, akkor izgatna.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.10. 22:46:03 -
Negritis #25962 4 mana 7/7 izgisnek tunim -
én is így érzem -
1Darton1 #25960 Szerintem nincs is benne olyan lap, amiért érdemes lenne kapkodni.