40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #25959 Most még úgy tűnik, hogy nem véletlen. -
Negritis #25958 sc2 lotv mellé kapott 3 lapból kaptam egy golden sea giantet nekem mára ennyi elég :D
a kieget goldból szedem ki, de nem fogok farmolni úgy döntöttem csak napi Q
úgyis van épp elég fasza játék így novemberben hogy nem érdekel :D -
Mert nem volt rá jobb kifejezésem hirtelen :D
Megkapod anélkül, hogy játszanál a kieggel egy percet is, ennyi -
1Darton1 #25956 Az csak egy kedves gesztus mindenki felé. Ha már úgyis mindig azt kapják a pofájukba, hogy semmit nem adnak ingyen. -
Negritis #25955 miért ajándék lap az a 2? -
Hehe, ha megveszed az új adventuret, megkapod a két ajándék lapot (Torch és Hat) már most.
Komolyan mondom, félelmetes, hogy mennyire amatőr hibákat vét folyamatosan a Blizzard :)
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.10. 21:37:47 -
30dmg otk pala már kész van, kb csak a 10 manás spell kell majd bele az embereknek -
Negritis #25952 amúgy lehet hogy már a kiegre készülnek és a murlockokkal kísérletezgetnek -
Metka #25951 ha csak egy lett volna én sem csodálkoznék de itt többen is úgy gondolták jó lesz az nekik.:D -
Negritis #25950 ott azért vannak csodálatos dolgok
mint múltkor egy kalóz druida :D -
Metka #25949 15 vége csak de akkor is:D -
Negritis #25948 rank? -
Metka #25947 Most valami hs-celeb játszott murlockpalát vagy miért láttam belőle ma 3at?:D Igazából engem nem zavar mert 3 win volt csak furcsállom -
Amúgy érdekes, mert WoW-ban is van sale és Heroes of the Stormban is (skinek, mountok, petek, boosterek). Itt is bevezethetnék ezt, csak segítene a játék megítélésén és népszerűségén.
De mint tudjuk, Ben bácsi szerint ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pontosan, ha akarnák lenne megoldás, de hát a + deckslotok is 2 éve készülnek ... -
Pio #25944 És sale-eket is simán rendezhetnének, lásd steam. A játékaikra szokott is lenni és a wowos mountokra is, simán lehetne HS-es dolgokra is. -
+1
Ben Bród válasza erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 13:41:36 -
Szerintem az ilyen kedvezményes csomagokban van a megoldás, mert az jó mindkét félnek, az ingyen adják, ezt azt, az nem igazán nyerő a kiadónak, viszont az ilyen kedvezményes kártya és kaland csomagok simán vásárlásra ösztönző lehet olyanok számára is akiknek mondjuk már megvan minden kaland de hiányzik még sok lap a boosteres kiegekből. -
Zozo0122 #25941 Dehogyis. Hónapok óta az ilyen 10-12 meccs a napi max, de van, hogy 4-5. Csak az első hónapokban volt nagy a lelkesedés :D -
Pio #25940 Szerintem simán lehetne minden adventure-re meg kiegészítő típusra annyiszor 25% kedvezményt adni, amennyi kijött azóta:
classic -50%
GvG -25%
TGT teljes ár
Naxx -25%
BRM teljes ár
Hétvégétől:
Naxx -50%
BRM -25%
LoE teljes ár
VAGY lehetne kezdő bundle-ket árulni, ahogy más f2p játékoknál szokott lenni, egyszeri alkalommal naxx+50 classic pack 90% kedvezménnyel.
De az se rossz elgondolás, hogy vágják hozzá naxxot mindenkihez ingyen, de szerintem naxx önmagában kevés lenne a felzárkózásra. -
Negritis #25939 mondjuk volt Zeke egybe tolja a 2-t :D -
Öööö és újonnan belépsz egy F2P játékba, aztán azt látod, hogy van 5 kiegészítő (2 kártyás és 3 kaland) az alapjáték mellett (Classic Boosterek), amiket vehetsz szépen valódi pénzből, ha érvényesülni akarsz. Az átlag játékos mit fog tenni és érezni ilyenkor? Előveszi a bankkártyát és intézi a vásárlást? Szerintem leesik neki, hogy ez egy újabb véget nem érő pénznyelő játék F2P címen, aztán azonnal bezárja a játékot és törli a fenébe (akár Blizzard cucc, akár nem). Nyilván a Blizzardnak ez nem érdeke, hisz abból, hogyan lesz milliós nagyságú játékosbázis! A Blizzardnak a minél nagyobb lefedettség (játékosbázis/community) a legfontosabb.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 11:01:04 -
kiegenként pár darab Basic soulbound lap? -
csoszi87 #25936 Sajnos ilyen a világ.
Aki most kezdte és szeretne valamit elérni az vásároljon, farmoljon vagy arénázzon.
Ez szerintem máshol sincs máshogy. -
Véget nem érő Ben Brode spammelés! -
Én is pénzért vettem meg, mégsem lázadok.
Máshogy viszont hogy tudnál segíteni a kezdő játékosoknak? -
tegnap éjjel Bob Rosst többen nézték mint a falloutot :D -
pont olyan sorrendben.
De ha pénzt is költenél : pénzből kalandokat, goldból packokat így éri talán meg a legjobban. (packok kb 60-20-20% classic-gvg-tgt) -
ez sajnos igaz, én nem rég kezdtem aktívan játszani és azt se tudom mit vegyek.. naxxot, blackrockot vagy pakokat vagy várjam az új solot -
csoszi87 #25930 És aki pénzért megvette mennyit kapjon vissza? -
Ja a Naxx árát felezhetnék már (persze ajróban/adott pénznemben, mert Goldban semmit sem szoktak akciózni egyik játékban sem), ha a BRM-et még nem is. Az már legalább valami kis próbálkozás lenne.
LotV Stream?!?!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 10:04:01 -
Negritis #25928 kétlem hogy ingyenes lenne, de egy "olcsósítás" nem ártana neki az tény -
Negritis #25927 ahhoz képest twitchen beelőzi a black opsot és csak a fallout 4 és a lol van előtte
úgy hogy nincs versen
este amúgy ha mindne jól megy lotv sztori streamet tolok :D -
Hotform sem hülyegyerek, ő is látja, hogy ha nem csinálnak valamit az újonan kezdők lemaradása egyre behozhatatlanabb lesz. -
Ben bácsi az én példaképem!
-
Pio #25924 Frodan vicces fiú :DD
-
Mondtam neked, hogy az egy szar játék, senki nem játszik vele :D -
azt hittem éjfélkor lehal a bnet SC2 miatt, de annál a játéknl nem volt veszély :D -
Negritis #25921 nyílván én se gondoltam komolyan :D
mondjuk nekem most sc2 jön keményen :D
úgyhogy marad a napi Questből adventure vétel :D -
már hogy játszana ő a legtöbbet, ha sosincs ideje legendába menni?
(am melo meg sulija mellett meg majd fallout mellett nem fog)