40521
  • 1Darton1
    Most még úgy tűnik, hogy nem véletlen.
  • Negritis
    sc2 lotv mellé kapott 3 lapból kaptam egy golden sea giantet nekem mára ennyi elég :D
    a kieget goldból szedem ki, de nem fogok farmolni úgy döntöttem csak napi Q
    úgyis van épp elég fasza játék így novemberben hogy nem érdekel :D
  • ProGabe #25957
    Mert nem volt rá jobb kifejezésem hirtelen :D
    Megkapod anélkül, hogy játszanál a kieggel egy percet is, ennyi
  • 1Darton1
    Az csak egy kedves gesztus mindenki felé. Ha már úgyis mindig azt kapják a pofájukba, hogy semmit nem adnak ingyen.
  • Negritis
    miért ajándék lap az a 2?
  • ProGabe #25954
    Hehe, ha megveszed az új adventuret, megkapod a két ajándék lapot (Torch és Hat) már most.
    Komolyan mondom, félelmetes, hogy mennyire amatőr hibákat vét folyamatosan a Blizzard :)
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.10. 21:37:47
  • dave9004
    30dmg otk pala már kész van, kb csak a 10 manás spell kell majd bele az embereknek
  • Negritis
    amúgy lehet hogy már a kiegre készülnek és a murlockokkal kísérletezgetnek
  • Metka
    ha csak egy lett volna én sem csodálkoznék de itt többen is úgy gondolták jó lesz az nekik.:D
  • Negritis
    ott azért vannak csodálatos dolgok
    mint múltkor egy kalóz druida :D
  • Metka
    15 vége csak de akkor is:D
  • Negritis
    rank?
  • Metka
    Most valami hs-celeb játszott murlockpalát vagy miért láttam belőle ma 3at?:D Igazából engem nem zavar mert 3 win volt csak furcsállom
  • TBTPumpa
    Amúgy érdekes, mert WoW-ban is van sale és Heroes of the Stormban is (skinek, mountok, petek, boosterek). Itt is bevezethetnék ezt, csak segítene a játék megítélésén és népszerűségén.

De mint tudjuk, Ben bácsi szerint ez:
  • Shep
    Pontosan, ha akarnák lenne megoldás, de hát a + deckslotok is 2 éve készülnek ...
  • Pio
    És sale-eket is simán rendezhetnének, lásd steam. A játékaikra szokott is lenni és a wowos mountokra is, simán lehetne HS-es dolgokra is.
  • TBTPumpa
    +1
    Ben Bród válasza erre:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 13:41:36
  • Shep
    Szerintem az ilyen kedvezményes csomagokban van a megoldás, mert az jó mindkét félnek, az ingyen adják, ezt azt, az nem igazán nyerő a kiadónak, viszont az ilyen kedvezményes kártya és kaland csomagok simán vásárlásra ösztönző lehet olyanok számára is akiknek mondjuk már megvan minden kaland de hiányzik még sok lap a boosteres kiegekből.
  • Zozo0122 #25941
    Dehogyis. Hónapok óta az ilyen 10-12 meccs a napi max, de van, hogy 4-5. Csak az első hónapokban volt nagy a lelkesedés :D
  • Pio
    Szerintem simán lehetne minden adventure-re meg kiegészítő típusra annyiszor 25% kedvezményt adni, amennyi kijött azóta:

classic -50%
    GvG -25%
    TGT teljes ár

Naxx -25%
    BRM teljes ár

Hétvégétől:
    Naxx -50%
    BRM -25%
    LoE teljes ár

VAGY lehetne kezdő bundle-ket árulni, ahogy más f2p játékoknál szokott lenni, egyszeri alkalommal naxx+50 classic pack 90% kedvezménnyel.

De az se rossz elgondolás, hogy vágják hozzá naxxot mindenkihez ingyen, de szerintem naxx önmagában kevés lenne a felzárkózásra.
  • Negritis
    mondjuk volt Zeke egybe tolja a 2-t :D
  • TBTPumpa
    Öööö és újonnan belépsz egy F2P játékba, aztán azt látod, hogy van 5 kiegészítő (2 kártyás és 3 kaland) az alapjáték mellett (Classic Boosterek), amiket vehetsz szépen valódi pénzből, ha érvényesülni akarsz. Az átlag játékos mit fog tenni és érezni ilyenkor? Előveszi a bankkártyát és intézi a vásárlást? Szerintem leesik neki, hogy ez egy újabb véget nem érő pénznyelő játék F2P címen, aztán azonnal bezárja a játékot és törli a fenébe (akár Blizzard cucc, akár nem). Nyilván a Blizzardnak ez nem érdeke, hisz abból, hogyan lesz milliós nagyságú játékosbázis! A Blizzardnak a minél nagyobb lefedettség (játékosbázis/community) a legfontosabb.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 11:01:04
  • dave9004
    kiegenként pár darab Basic soulbound lap?
  • csoszi87
    Sajnos ilyen a világ.
    Aki most kezdte és szeretne valamit elérni az vásároljon, farmoljon vagy arénázzon.
    Ez szerintem máshol sincs máshogy.
  • Devv
    Véget nem érő Ben Brode spammelés!
  • TBTPumpa
    Én is pénzért vettem meg, mégsem lázadok.

Máshogy viszont hogy tudnál segíteni a kezdő játékosoknak?
  • dave9004
    tegnap éjjel Bob Rosst többen nézték mint a falloutot :D
  • dave9004
    pont olyan sorrendben.
    De ha pénzt is költenél : pénzből kalandokat, goldból packokat így éri talán meg a legjobban. (packok kb 60-20-20% classic-gvg-tgt)
  • Darthmushroom
    ez sajnos igaz, én nem rég kezdtem aktívan játszani és azt se tudom mit vegyek.. naxxot, blackrockot vagy pakokat vagy várjam az új solot
  • csoszi87
    És aki pénzért megvette mennyit kapjon vissza?
  • TBTPumpa
    Ja a Naxx árát felezhetnék már (persze ajróban/adott pénznemben, mert Goldban semmit sem szoktak akciózni egyik játékban sem), ha a BRM-et még nem is. Az már legalább valami kis próbálkozás lenne.

LotV Stream?!?!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 10:04:01
  • Negritis
    kétlem hogy ingyenes lenne, de egy "olcsósítás" nem ártana neki az tény
  • Negritis
    ahhoz képest twitchen beelőzi a black opsot és csak a fallout 4 és a lol van előtte
    úgy hogy nincs versen

este amúgy ha mindne jól megy lotv sztori streamet tolok :D
  • Shep
    Hotform sem hülyegyerek, ő is látja, hogy ha nem csinálnak valamit az újonan kezdők lemaradása egyre behozhatatlanabb lesz.
  • TBTPumpa
    Ben bácsi az én példaképem!
  • Pio
    Frodan vicces fiú :DD

• Shep
    Mondtam neked, hogy az egy szar játék, senki nem játszik vele :D
  • dave9004
    azt hittem éjfélkor lehal a bnet SC2 miatt, de annál a játéknl nem volt veszély :D
  • Negritis
    nyílván én se gondoltam komolyan :D
    mondjuk nekem most sc2 jön keményen :D
    úgyhogy marad a napi Questből adventure vétel :D
  • dave9004
    már hogy játszana ő a legtöbbet, ha sosincs ideje legendába menni?
    (am melo meg sulija mellett meg majd fallout mellett nem fog)