40521
  • Shep
    Amíg tud viselkedni bárkit fogadunk, ott nincs senki aki a mindentudót adja és folyamatosan leszúrja a másikat.
  • Shep
    De nem mondtam ,hogy nem írok ide többet, vagy hogy sosem fogom újrarakni és nem volt az 60, ráadásul töröltem is, szóval ... :D
  • Matte
    óóó :(

hát sebaj
  • dave9004
    reggel
  • Matte
    elgyengültem szégyenlem is magam erősen amúgy.

na de lesz ma kieg, vagy nem lesz ma kieg, mert mintha 12 lett volna a dátum, most meg 13-at ír a szaros oldalán a Blizz. Nem mintha nem lenne mindegy mondjuk.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.12. 17:09:37
  • Malarki
    No offense, te meg már vagy hatvanszor írtad hogy törlöd a játékot mégis itt vagy :D
  • 1Darton1
    Üdvözlöd a klubban? :D
  • Shep
    Arról volt szó, hogy nem írsz ide többet. Na akkor a te szavadra sincs mit adni :DDDDDDD
  • Matte
    mert az teljesen más ha egy gyökérre mondod hogy gyökér.

Amúgy te is nekem <3
  • dave9004
    sajnos vmit te nem csinálsz vele jól.
  • Negritis
    elvileg lesz ma, csak később :D
  • Shep
    Ma még nem is lesz.
  • Renegade
    másnál sem aktív még a felfedezős?
  • Kongy
    Most vagy ilyen gyenge a tempo mage, vagy csak én vagyok béna. 3-szor kikaptam most, egyszerűen annyi lényt kipakolt az ellenfél, hogy nem tudtam velük mit kezdeni AOE nélkül... Zoolockok, meg aggro paklik mindenhol...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.12. 11:50:43
  • Devv
    Legjobb deck!
  • Mephike
    Eljött az idő, hogy a paladin deckem, ami eddig az eboladin nevet viselte Tirionnak köszönhetően, és negyed mester elkészítése után, átalakuljon egy midrange kontrolosabb paklivá. Tirion már pár hete megvan, de idő hiányában erre még nem volt időm. (Táppénz előnyei kijönnek a HS-ben.)
    Nos öröm vele játszani, volt szerencsém vele 2 huntit, egy secret palát, 1 aggro druidot összecsomagolni. Tökéletesen működik ebben az agyatlan rankeden, ahol a többség valami rush deckkel jön. Meg vagyok elégedve ezzel a deckel és külön öröm, hogy félretehetem az eddigi eboladin deckem :)
  • Negritis
    kösz dave, nem is volt rossz pack molten gianttel
  • Pio
    HS képregény első rész, lesz még 4, ha lefordítják. :)
  • Negritis
    most mással játszik de majd fog sztem :D

amúgy kéne majd vki WnL-re :D
  • Pio
    HOPPÁ, gondolom hunter class challenge-ben lesz, IT'S ALWAYS HUFFER! :)
  • Darthmushroom
    látok én is fantáziát a lapba, de a mostanában "divatos" olaj rúgónál nem tudom mivel lenne jobb egy 4 manás violet teachertől vagy egy sheddernél. ha nincs katasztrofális lapjárás akkor 5+ körnél már nem kéne a coin a combohoz.
  • dave9004
    Trump is kapja be, sose rankedezik máe
  • Negritis
    Trump szerint is mc > entomb
  • dave9004
    Hat manásra na
  • dave9004
    Amaz amnesiaval csinált... Az a gyerek majd elaludt végig és mindenre játszhatatlant mondott, meg minden határon manásra azt, hogy mc jobb
    Képzelheted chat h élvezte
  • Darthmushroom
    most fejeztem be Kolento elemzését. nem kicsit meglepődtem h a Tomb Pillager jött be neki a legjobban, de Rafaam is tetszett neki
  • Negritis
    trump review part3
  • Devv
    De matte gyökerezhetett.
  • sadface #26011
  • dave9004
    For Banhammer mondta Thrall
  • Shep
    Kidobattátok Ultit? Á, pedig olyan érdekesen adta elő :D
  • Malarki
    Ragnarossal ki kell húzni hogy meglegyen a 8-at sebző HP, onnantól instant win.
  • Kongy
    Akkor lehet csak az én ellenfelem volt béna, mert simán levertem Ragnaros-szal, 6-7. körre annyira teleraktam a board-ot, hogy kb semmit sem tudott tenni..
  • Darthmushroom
    nekem nem tűnt annak, vagy gyenge volt az ellenfelem mert simán nyertem Nerfariannal
  • Kongy
    Sajna ismétlés az eheti brawl, ráadáusl Ragnaros még mindig OP...
  • Negritis
    tudod van a kúltúrált beszélgetés, jah bocs nem tudod
    nah szóval amit mondasz azt el lehet mondani normális kúltúrált körülmények között is (lásd Zozo, Dave és ált Shep is kritizálja a játékot, de abból lesz beszélgetés sokszor), viszont amit te csinálsz az szimpla fröcsögés, erre ha csinálsz egy twitter fiókot is bőven elég
  • Ultimaulti
    Zsigerből utálom a hozzád hasonló "megmondó" barmokat. Nem tudom mi a faszt képzelsz magadról. Eke!
  • Ultimaulti
    Leszarom, hogy mennyit költöttél a játékra, milyen lapjaid vannak. És miért véded. Hozzám ne szólj! Flegma nagy arcú idióta!
  • Ultimaulti
    Amúgy meg nem hozzád szóltam, te faszfej! Ezt már a múltkor azt hiszem tisztáztam. Nem hozzád beszélek! Privátban is közöltem.
  • Ultimaulti
    Moba. Azt akartam írni. Már csak nem vagyok hülye.