40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amíg tud viselkedni bárkit fogadunk, ott nincs senki aki a mindentudót adja és folyamatosan leszúrja a másikat. -
De nem mondtam ,hogy nem írok ide többet, vagy hogy sosem fogom újrarakni és nem volt az 60, ráadásul töröltem is, szóval ... :D -
Matte #26037 óóó :(
hát sebaj -
reggel -
Matte #26035 elgyengültem
szégyenlem is magam erősen amúgy.
na de lesz ma kieg, vagy nem lesz ma kieg, mert mintha 12 lett volna a dátum, most meg 13-at ír a szaros oldalán a Blizz. Nem mintha nem lenne mindegy mondjuk.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.12. 17:09:37 -
Malarki #26034 No offense, te meg már vagy hatvanszor írtad hogy törlöd a játékot mégis itt vagy :D -
1Darton1 #26033 Üdvözlöd a klubban? :D -
Arról volt szó, hogy nem írsz ide többet. Na akkor a te szavadra sincs mit adni :DDDDDDD -
Matte #26031 mert az teljesen más ha egy gyökérre mondod hogy gyökér.
Amúgy te is nekem <3 -
sajnos vmit te nem csinálsz vele jól. -
Negritis #26029 elvileg lesz ma, csak később :D -
Ma még nem is lesz. -
Renegade #26027 másnál sem aktív még a felfedezős? -
Most vagy ilyen gyenge a tempo mage, vagy csak én vagyok béna. 3-szor kikaptam most, egyszerűen annyi lényt kipakolt az ellenfél, hogy nem tudtam velük mit kezdeni AOE nélkül... Zoolockok, meg aggro paklik mindenhol...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.12. 11:50:43 -
Legjobb deck!
-
Eljött az idő, hogy a paladin deckem, ami eddig az eboladin nevet viselte Tirionnak köszönhetően, és negyed mester elkészítése után, átalakuljon egy midrange kontrolosabb paklivá. Tirion már pár hete megvan, de idő hiányában erre még nem volt időm. (Táppénz előnyei kijönnek a HS-ben.)
Nos öröm vele játszani, volt szerencsém vele 2 huntit, egy secret palát, 1 aggro druidot összecsomagolni. Tökéletesen működik ebben az agyatlan rankeden, ahol a többség valami rush deckkel jön. Meg vagyok elégedve ezzel a deckel és külön öröm, hogy félretehetem az eddigi eboladin deckem :) -
Negritis #26023 kösz dave, nem is volt rossz pack molten gianttel -
Pio #26022 HS képregény első rész, lesz még 4, ha lefordítják. :) -
Negritis #26021 most mással játszik de majd fog sztem :D
amúgy kéne majd vki WnL-re :D -
Pio #26020 HOPPÁ, gondolom hunter class challenge-ben lesz, IT'S ALWAYS HUFFER! :) -
látok én is fantáziát a lapba, de a mostanában "divatos" olaj rúgónál nem tudom mivel lenne jobb egy 4 manás violet teachertől vagy egy sheddernél. ha nincs katasztrofális lapjárás akkor 5+ körnél már nem kéne a coin a combohoz. -
Trump is kapja be, sose rankedezik máe -
Negritis #26017 Trump szerint is mc > entomb -
Hat manásra na -
Amaz amnesiaval csinált... Az a gyerek majd elaludt végig és mindenre játszhatatlant mondott, meg minden határon manásra azt, hogy mc jobb
Képzelheted chat h élvezte -
most fejeztem be Kolento elemzését. nem kicsit meglepődtem h a Tomb Pillager jött be neki a legjobban, de Rafaam is tetszett neki -
Negritis #26013 trump review part3
-
De matte gyökerezhetett. -
-
For Banhammer mondta Thrall -
Kidobattátok Ultit? Á, pedig olyan érdekesen adta elő :D -
Malarki #26008 Ragnarossal ki kell húzni hogy meglegyen a 8-at sebző HP, onnantól instant win. -
Akkor lehet csak az én ellenfelem volt béna, mert simán levertem Ragnaros-szal, 6-7. körre annyira teleraktam a board-ot, hogy kb semmit sem tudott tenni.. -
nekem nem tűnt annak, vagy gyenge volt az ellenfelem mert simán nyertem Nerfariannal -
Sajna ismétlés az eheti brawl, ráadáusl Ragnaros még mindig OP... -
Negritis #26004 tudod van a kúltúrált beszélgetés, jah bocs nem tudod
nah szóval amit mondasz azt el lehet mondani normális kúltúrált körülmények között is (lásd Zozo, Dave és ált Shep is kritizálja a játékot, de abból lesz beszélgetés sokszor), viszont amit te csinálsz az szimpla fröcsögés, erre ha csinálsz egy twitter fiókot is bőven elég -
Ultimaulti #26003 Zsigerből utálom a hozzád hasonló "megmondó" barmokat. Nem tudom mi a faszt képzelsz magadról. Eke! -
Ultimaulti #26002 Leszarom, hogy mennyit költöttél a játékra, milyen lapjaid vannak. És miért véded. Hozzám ne szólj! Flegma nagy arcú idióta! -
Ultimaulti #26001 Amúgy meg nem hozzád szóltam, te faszfej! Ezt már a múltkor azt hiszem tisztáztam. Nem hozzád beszélek! Privátban is közöltem. -
Ultimaulti #26000 Moba. Azt akartam írni. Már csak nem vagyok hülye.