40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #26079 alakirt mivel lehet pótolni? -
Zozo0122 #26078 Amúgy szerintem ez a kieg most jól fog sikerülni, úgy értem borul a meta, kicsit legalábbis kevesebb lesz az aggro. Most azt mondom, hogy a shaman tök jó lapokat kap, a priestnél az entomb tuti jó lesz egy hard controlra, a majomkodós legend és Reno control wariba...szerintem most végre eljöhet egy erősen controlosabb meta, persze ez még mindig azt jelenti, hogy az aggro 50% gyakoriság fölött lesz összességében...
Dave-el bezséltük, hogy a battlecry shaman elég jó lehet, főleg ha belekerül Brann is...+ belerakom a murloc legendet is, ellenféltől függően váltok heropowert és egy egészen jó deck sülhet ki az egészből. Az egyik rockbitert Dave tanácsára abusive-re cseréltem, így már 18 battlecry lény van a deckben, ezek pedig mind combózni fognak Brannel :D Örüljönk a shaman buffnak
-
Reno Jackson created a strategy that revolved around fully healing your hero in one turn without requiring any cards on the board. Going face and trying to kill your opponent as fast as possible makes an overall game of Hearthstone more fun and compelling, but restoring 20+ health in one turn is not particularly fun or interactive. -
Zozo0122 #26076 Az előbb játszottam a "macskaszar" nevezetű fantasztikus mechmage játékos ellen :D -
a gadgeztan nekem nem jön be, de nyilván játszva látja az ember. -
Zozo0122 #26074 Egészen működőképes, az előbb is kaszinót vertem vele, ez a rumbling elemental szerintem kifejezetten jó lap shamanba :) Plusz kb. olyan, mintha rá lenne írva, hogy taunt. Dave szerinted? Te vagy a nagy shamanos, itt a deck. Próbáltam az ilyen lapokat mint pl. earth shock battlecry effectes lényekkel helyettesíteni, mint a bagoly, vagy zombicsávó gadgetzan :D 17 battlecry lény elég ütős :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.13. 16:03:09 -
Zozo0122 #26073 Na, kipróbálom a rumbling elementalt, csináltam egy battlecry shamant :D -
Na ez végre egy jó kaland, vicces és jópofa, ez kell ide! -
Zozo0122 #26071 Neem, én csak éjfélkor kezdtem neki. Crashek nem voltak, viszont amikor megvettem, akkor kb. 1 percig tartott a feldolgozás, azt hittem már el sem fogadja. -
hátlap -
Renegade #26069 jár most valami azért, ha heroicon végigütöd a tartalmat? -
Negritis #26068 egész jók az adventure-k, csak mobilon zavaró volt a felugró pofázás -
Nekem tetszenek ezek a pókok, meg a rumbling elemental. -
hát elnézve eddig pár streamet, Reno Jackson egy jó fegyver aggro ellen -
Pont előtte mentem aludni. Sebaj. Jó ez a kis kieg, igényesen megcsinálták, a lapokról mag majd kiderül... -
már éjfél előtt vmikor. én pl kb 3/4 12kor néztem mobilon. ott volt, hogy 5k a kieg, mondom ok megvettem, Zozo is tolta már éjfél előtt vmikor, ja és nem volt szervercrash sem -
Éjfélkor jött ki vagy később? -
hát a simáról sztem fölösleges beszélni, mert basic deckkel megvannak. Heroic is viszonylag könnyű volt Zozonak is -
Fuji324 #26061 Én még nem vágtam bele a Heroic módba, de Dragon Paladinnal végig vittem az első szárnyat.
Nekem tetszett a végén a templom, ötletes :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #26060 Na jó, hát az eheti heroic könnyű volt...már kész is. Személy szerint nálam a mage diadalmaskodott, mindhárom meccsben, ebből a Phaerixra gyártott deckemmel elsőre megvertem a templomot is
Bár, a Zinaar-ra gyártott deckemen sem kellett sokat változtatni, hogy legyőzze Phaerixot...aki amúgy undorító módon csal heroicon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.13. 02:04:44 -
:DDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
-
Zozo0122 #26058 Néztetek streameket? Nehezek a heroicok? Éjfélkor elérhető? -
-
A hölgy ma már izzadott valaki alatt! -
Matte #26055 nem másokat, kizárólag téged.
de mi ketten ne erőltessük a társalgást, köszi. Mindenki jobban jár így, azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.12. 21:10:37 -
Zozo0122 #26054 Szerk: 2-3 óra -
Zozo0122 #26053 Én is várom, hát az legalább 2-3 szórakozás egyben, ritkán tolom egyhuzamban annyit. Mondjuk ennek a fele anyázás úgyis :Ddd -
Alig várom h lássam a heroicon mit művelsz majd :D -
Zozo0122 #26051 Áh, megint akkor csinálod a balhét, amikor melózom. Na, ha már másokat a legkevésbé se burkoltan leidiótázol, bizonyíthatod saját intelligenciádat és a játékhoz való hozzáértésedet: csináld meg még a holnapi nap folyamán az új heroic bossharcokat, természetesen netdeck nélkül.
-
Amaz is. Amúgy Reno hangját nem BB adta? -
na Forsen már játszik NA szerón kint a kieg... -
Matte #26048 ez így van, és félreértés ne essék, most is fenntartom a véleményem róla. Én mindössze azt mondom, hogy az, amit leművelt, az minimum provokálás, bár itt nyilvánvalóan mindenki imádná, ha "vitapartnere" semmi mással nem "érvelne", mint azzal, hogy áá, látom nem fogtál fel semmit abból amit mondtam.
Miközben ugye.... azonkívül, hogy azt szajkózza, hogy nem fogsz fel semmit abból amit mond... nem mond semmit ugye.
Szóval igen, teljes mértékben igazad van, én kezdtem el köcsögözni. De mint ahogy mondtam is ma: más eset az, amikor egy köcsögöt köcsögözöl, meg amikor csak passióból köcsögözöl. Itt most az előbbi eset forgott fenn.
Na de téma lezárva. -
sztem LoE lapokról ide még nem is mondott semmit Shep h minden fos lenne. -
Nem Zozo kezdett el köcsögözni. -
Nem vágom miről beszélsz de biztos igazad van :D -
Matte #26044 nem mintha nem lenne jobb dolgod, de olvass már vissza egyet, hogy mi is zajlott le egész pontosan társalgásilag az ominózus esetben. Abszolúte kulturáltan, részletesen kifejtve érveltem, amire a válasz olyan minőségű volt, mintha egy vintage koptatott fal adta volna. No persze a végére én lettem a fasz, nem az, aki képtelen egy normális, összetett mondatot leírni.
Ennyit erről, de ne legyünk már vakok (tulajdonképpen ez baszott fel, nem Zozo értelmi képessége). -
Negritis #26043 vicces, miközbe pont TE mondod mindenre hogy úgyis szar lesz minek mondunk bármit is
meg ugye bármi deck felmerül : "ez úgyis szar" -
1Darton1 #26042 Akkor mégsem az a baj, hogy nem lehet adni a szavára. Habár te is elég gyakran szúrsz le másokat (amire az utóbbi pár hozzászólásod is példa), és ehhez persze az is kell, hogy okosabbnak tartsd magad.
Az viszont tény, hogy ezen a fórumrészen már ritkábban használsz trágár szavakat, már csak a rinyálást kell tovább ritkítanod. -
EU szervernél reggel izzadni fog a hölgy
-
Trump amúgy már nem fog rankedezni, kiégett?