Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicces én 2 orát toltam 7 után kb csak lock és dacehunter meg 1 mage😊

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez megvan. A gond, hogy a kezdőlap bejön de onnan bármerre mennék tovább csak a szürke kép és a twitch logo.
dave9004
Nekem van hogy nem tölti be csak ha bejelntkeztem.
Valaki tud rá megoldást? Volt valakinek ilyen gondja?
Twitch kezdőlap bejön, működik. De amint tovább mennék csak egy szürke kép közepén a twitch logoval. Ha magát a csatorna linkjét másolom be úgy is ez az eredmény, viszont gosugamersen keresztül tudom nézni az adásokat, csak ott meg nincs minden fönt...
Magh
Majdnem két órája rankedezek, ez alatt 1 azaz 1 darab lock volt, a többi mech vagy tempo mage, nagyon megy a hajtás 😄

dave9004
Merész
Shep
Sámán aztán hunter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

shaman lapok aztán mage 😄
effigy és boar jónak tűnik az 1 mana 2 sebzést még meglátom de az se feltétlen rossz csak ahhoz nem ártana egy bloodmage

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Mi a craftsorrendetek ha azt épp nem nyitjátok?
Nekem a sámán lapok, varyan
TBTPumpa
Fel kell készíteni a szervereket a rohamra! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 20:07:26

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mondjuk ez így elég gáz. NMás helyeken már egy héttel előre tudni lehet a pontos időpontot, itt meg találgathatunk...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

omg

Blizzard CS EU ‏@BlizzardCSEU_EN 41 min41 perccel ezelőtt

@sum_jacksn @SimonSunturion Because we don't have one to give out 😊 As soon as we're ready to give a time it'll be on our website.

😄

dave9004
dave9004
Reddit főoldal
hol a tweet mert én nme találom😄

Shep
Ez is egy fajta védelem a szerverleállások ellen, bár nem túl elegáns megoldás, viszont olcsó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Blizz EU tweetelt, hogy nem mondhatják meg a pontos idejét az indulásnak 😄
TBTPumpa
Nem ismerem, de ezeket a YT megmondó és ripacskodó embereket a népszerűségért és a 3 nap hírnévért, annyira nem csípem. Sajnos a TV is ilyenekkel van tele, ott pedig sok választásom nincs az elkerülésükre, legalább a neten nem akarok ezekkel találkozni. A YT-nak a minőségi tartalomgyártásról kellene szólnia (és csak ezt kellene díjaznia), nem mindenféle "hulladék" videó megosztásáról. De persze mit is várok én, hisz idehaza is van olyan videós, aki RLD, Skidrow és Razor által tört játékokkal ér el "magas" nézettséget és ezáltal valami kis ellenszolgáltatást. Na, ha rajtam múlna, akkor az ilyeneket tiltanám és büntetném erősen. Ha játékról akar videót készíteni, csinálja, de ne tört változattal. Akkor legalább tisztelje a játékot (és készítőit) azzal, hogy pénzt áldoz rá. Mert hogy ingyen (tört) játékból pénzt csinálok, az enyhén bicskanyitogató. Ha nagyon tetszik valami és még videósorozatot is készítek róla, akkor ne vágjon már földhöz az a pár ezer forint (hisz manapság már olcsón is be lehet szerezni friss megjelenésű játékokat).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:12:24

TBTPumpa
Igen, meg majd a StarCraft II Legacy of the Void mellé és a WoW Legion mellé is járni fog 3-3 pakk meg egy epéniszes hátlap, szóval nem lázadok. Csak jó lett volna, ha ilyen jófej a Blizzard a launchkor, bár ugye a HS 1 éves szülinapjára (márciusban) sem kaptunk semmit, szóval egy kiegészítőnél (a sok közül) mit is várhat a pórnép.
Csak ugye az ajándék boosterek mind Classic csomagok és nem a TGT repertoárját bővítik. Mert ezentúl egy ideig csak TGT Boostert lesz érdemes nyitni meg Classic-ot, a GvG totál felejthető lesz (persze nem újonc játékosoknak).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:06:26

Mert szerintem velük még nem fordult az elő, hogy ne omlott volna össze a szerver 😄 Bár mintha a BRM launch nagyjából ment volna...na mind1, akinek először sikerül nyitni, az tegye ki a

NAXX IS OUT

szöveget 😄
dave9004
Ilyen nívós dolog mint a blizzard miért nem tudatja egy nappal előtte se az időpontot?
Tudtommal nyitásnál legalább 20:00-ra kellett állítani az órát.
én most rank 10en stagnálok 😄
van 1.6k goldom + az 50 pack 😄

Nekem 60 lesz összesen. 50+10, sajnos a goldot elarénáztam, pontosabban stagnálok mostanában nem megy úgy, mint múlt hónapban. Bár legutóbb egész jó priest 7 win lett.
Létezik az. Amúgy a supporttal cseveg egy srác és megerősítik, hogy éjféltől lehet nyitni CEST régióban.
dave9004
Én még szerzek 20 goldot a 86 packhoz
Meg merem amúgy kockáztatni, hogy igaz lehet az éjfélkor nyitás. Utánaolvastam az eredeti poszt kommentjeiben, végülis a 24.-ére átállított windows óránál is lehet nyitogatni a packokat, csak nem látod még a lapokat. A patch már úgyis letöltődött, éjfélkor valószínűleg feloldja a nyitást és mehet a dolog. Nekem amúgy mind1, nem leszek otthon. Bár lehet megkérem barátnőmet, hogy nyitogasson, hátha szerencsét hoz vele <#idiota>
dave9004
Már nem is létezik a kép
Na, ha ez nem fake, akkor éjfél után már nyithatunk is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
Ja én lefosom launchot. Csak jó lenne nézni ahogy streamen szenvednek mint télen
Shep
Csak próbálgatná, meg csak akarna legendbe menni ha mennének a szerverek 😄

dave9004
az érzés amikor fele tömeg próbálgatja az új paklikat, a másik fele meg facehunterrel és patronnal elmegy legendbe végre 😄
Ha azon egy leper gnome lovagolna és sebezne halálakor 2-t, akkor király lap lenne és még inkább csak az arc 😄
dave9004
pedig már alig várom, hogy játszhassam az Armored Warwhores-t Pumpa barátunk kedvence 😄
Az elkövetkező 2-3 napban valamikor 😄 Amikor már nem lesz olyan sok szerverösszeomlás és lag és mindenkinek sikerült kinyitnia az előrendelését és disconnect nélkül lejátszani 1-2 meccset egyhuzamban 😄
dave9004
van már időpontja ennek az überkiegnek? 😄
dave9004
zoo, sámán, paladin, mechmage, tokendruid
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.23. 15:52:01
Én azt csak Zoo Legendarynak hívom mióta megláttam 😞
dave9004
nekem top1 a Gomok the Impaler.
nagyon fogjuk utálni
sadface
coin+concede @shep

I decide when I'm done.

A Demon Handlocknak se olyan borzasztó, bár tény, hogy a Zoo jobb. Watcher sunfury a muligane cél és megfogom earlybe, latebe meg ott vannak a giantek + mal'ganis.
én 10en vagyok de nem is játszok sokat 😄
mondjuk a mid hunterem szereti a mechmaget alapvetően
kirakja a boardot 5. körre én meg unleash jugger D:

Nagyon sok van. Lehet váltok is Handlockról zoo-ra. Valahogy most rosszul megy ellenük, pedig úgy emlékeztem jó matchup. Rank 8-on megrekedtem, pedig vereség nélkül mentem le 13-ról. Itt már jobban játszanak Handlock ellen, figyelnek a molten giant manaköltségre, és k is szépen.
megnéztem az ottani mechmage-t és én továbbra sem szeretem a fel reavert de nem néz ki rosszul
én sky golemet rakok a helyére
meg a 2 mana wyrm helyett én loatheb-flamestrike duót raktam
így az earlyben gyengébb vagyok de midgameben hatékonyabb valamivel

jah, a Zoo meg nálam countereli nincs is kevés belőlük

Most nézem TempoStormon a mech mage top tierbe került... Most még több lesz.
Nekem működik.
jól látom közbe hogy teljesen kivették a last oponentet?
nem úgy volt hogy megjavítják?

Az is nagyon jó. Temponak külön előny, hogy mindenképpen lesz valami a boardon. Alapból erősíti a classt minden secret, mert még egy dolog amit körbejátszva el kell térned az ideális játéktól. Ezt is utálni fogom nagyon.
igazából én nem a mirrort hanem a duplicate-t cserélném le rá
nameg az effigy-t nehéz körbe játszani 😄