40521
  • Zozo0122 #26119
    Discover: tényleg jó lenne tudni, hogy milyen eséllyel ad class lapot és milyennel neutralt...
  • Renegade
    azért fontos hozzátenni, hogy én nagyon keveset rankelek (ugye inkább arénában csinálom meg a küldiket is), így simán lehet, hogy ami "szerencsés" RNG arénában, azt visszakapom rankeden, de nyilván ettől még bosszantó. :)
  • Renegade
    LOL egyébként ma mi van már, elmúlt az első 10 nap (ovi)?

először megver egy dragon priest death winggel
    aztán egy dragon warlock az összes legendary sárkánnyal :)

• dave9004
    Taunt majom majd javít vmit. Sztem közepesen jó pakli lehet belőle
  • 1Darton1
    Pedig vannak középkategóriás taunt warrior paklik, az meg nem különösebben meglepő, hogy a meccs elején nem fogja szétverni az aggrók arcát.
  • dave9004
    Vmi implosionnal is van, mert egy csomószor csak kettőt lő. Am a discover százalékokat miért nem teszik közzé? Túl komplikált és véletlenül megvenném Magnit?
  • dave9004
    "ezt a taunt warriort " melyiket?
  • Renegade
    wow, na próbálgattam ezt a taunt warriort, az esetek 90%-ban az agro deckek úgy mennek át rajta, hogy annyit sebződnek, amennyit magukra sebeznek, szvsz 20% körüli a winrate-je o0
  • 1Darton1
    Igen.
  • ktm99
    Mikor Renot kijátszod, akkor azt nézi, hogy a hátralévő kártyák között(amiket még nem húztál) van-e ismétlődés?
  • Pio
    Azt ne feledjétek, hogy a spellek csak class cardok lehetnek.
    Én a minion discovernél nem vettem észre, hogy aránytalanul sok lenne a class card, igaz olyan sokat nem is használtam, mert azt a bosst elsőre sikerült ölni heroicban is (kaszinóztam egy igyen flamewakert unstable portallal :D ).
  • Shep
    Az úgy akkor nem rossz.
  • dave9004
    Úgy néz ki, hogy a discover lapok sokkal többször ad saját class lapot mint minden mást
  • Malarki
    Lol, a végét little baby-nek értettem :D
  • dave9004
    "kérlek vigyél magaddal, nem is fizetnek ezért"
    please take me with you, they dont pay me
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.13. 21:14:23
  • Shep
    Pls. take me with you (ha jól értem), de a vége az rejtély :)
  • Malarki
    Ebből egy szót sem értettem :D
  • dave9004

• Shep
    Ezért írtam amit írtam, addig megy a móka utána megint minden vissza.
  • dave9004
    legalább 4-5 hétig lesz pici frissítés
  • Shep
    Én már betörtem :D Ok, a bolond decckel is ment 10-es streaket aztán utána másnap meg meccset sem nyert vele, úgyhogy ez nem igazán mérvadó. Amúgy meg nem vont le senki semmit csak vélemények lettek kinyilvánítva, senki nem mondta, hogy nem lesz hozzá jó pakli, vagy mindenhol használhatatlan stb.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.13. 20:47:31
  • dave9004
    visszafelé, előtte meg ment v 10-es streaket. De persze már levonta mindenki a tapasztalatot 1 nap után, ugyh törhető :D
  • 1Darton1
    Annak a paklinak pont az a baja, hogy nem tud elég biztosan fatigue környékére jutni, Reno meg abban nem segít. Esetleg a gyors paklik számának csökkenése javíthatna a helyzetén, de az nem tudom milyen isteni csoda folytán történne meg.
  • Malarki
    Délelőtt Svajz próbálgatta warlockba, nem volt rossz, de ő is azt mondta hogy sok lapból egyszerűen kevés az 1. Annyira nem jó Reno hogy egyedül elvigyen a hátán egy gyengébb paklit.
  • Shep
    Gang uppal még jó lehet, csak ugye az a pakli sem éppen ranked deck jelenleg, de valaki biztos megcsinálja majd, hogy erősebb legyen. Warriorba nem tudom mi helyett lenne jó, enélkül is van 100000 pajzsa, ha nyer Rénó nélkül is simán hozza, nem látom sok értelmét berakni oda, max ilyen C terv gyanánt :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.13. 20:17:04
  • 1Darton1
    Én eddig annyit tapasztaltam belőle, hogy nagyon ki kell herélni az adott paklit, hogy Reno hasznos legyen, és nem biztos, hogy megéri az áldozatot. Talán fatigue warriorban árt a legkevesebbet, de még nagyon kevés (néhány 10) Reno alapú meccset láttam.
  • Shep
    Ahogy látom Zeta csak visszafele halad Rénóval, de szerintem rosszul csinálja, nem érdemes úgy paklit építeni ,hogy mindenből csak 1 van bent, kellenek a dupla lapok csak fatiguera kell dolgozni és nem arra, hogy bármikor jön Jackson akkor az jó lesz. Fatigueba jó az csak máshol nem igazán, hacsak valamelyik kaszttal nem lehet egy kevés lapismétlődéssel kihozni egy jó deckkel de az tuti nem priest lesz (fatigue verziót leszámítva, természetesen) :)
  • Shep
    Persze ,hogy nem, nem játszom hunterrel (csak ha küldetés van) :D Amúgy szerintem 3 napos csoda lesz ez is ahogy legutóbb is(az új lapok próbálgatása miatt) csak annyi, hogy itt minden szárny után. utána meglesznek a legújabb aggrok és minden megy tovább.
  • dave9004
    megtippelhetem h nem próbáltad még?
  • Shep
    Persze, a huntereknek meg el sem indul már a játék annyira belassítja :D
  • dave9004
    Reno lelassítja a metát?
  • dave9004
    már csak az a pár plusz deckslot kéne
  • Zozo0122 #26087
  • dave9004
    yep :D
  • Shep
    Na ez skill :DDDDDDDDDDDDD
  • Pio
    Reddit komment 2 napja: "Someone is going to play Auchenai into Reno and it will make frontpage here on reddit."

Mai frontpage:
    The priest and I both used gang up on Reno Jackson. After 8 rounds of fatigue, Prep+Vanishes and over 10 RJ's played, this happened...

• Shep
    Zeta chat?
  • Pio
    Zseniális az új adventure, igazi kaland hangulata van. A heroic bossokban kifejezetten tetszett, hogy megfelelő paklival nem annyira nehezek/lutrik. A régebbi heroicok közt volt olyan, ami olyan volt, hogy még megfelelő paklival is sokszor addig kellett újrakezdeni, amíg nem volt ott a kulcslap a kezdőkézben, ezt most nem tapasztaltam.
    Nagyobb kihívást Phaerix jelentett egyedül, de lehet, hogy oda nem a megfelelő paklit találtam ki, de így is meglett az előre kitalált paklival végül.
  • Zozo0122 #26081
    Ja, például Doomhammer, az a legjobb. Bár én most pihentetem ezt a decket, akkor fog kijönni az igazi ereje, amikor jövő héten megérkezik Brann :D
  • dave9004
    Doomhammer