40521
  • 1Darton1
    Nem ugyanaz a játékstílus, jóval több az early play. Itt egész jól haladt vele, de nem kizárt, hogy a meglepetés ereje is segítette.
  • Pio
    Nem, magamtól csináltam egyet, ilyet is lehet ebben a játékban... :D
  • cesar22
    háát, handklock eléggé ki van herélve ha csak 1-1 giant van a pakliban
  • 1Darton1
    Eleve olyan a deck, hogy mindenből csak egy van.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.14. 20:09:56
  • 1Darton1
    Haha, mekkora öngól.
  • cesar22
    Számolni kell ,hogy maradt-e még a deckben két ugyanolyan?
  • dave9004
    Strifecro féle renolock?
  • dave9004
    Másolhatom ezt a dumák közé?
  • Pio
    Najó, most már hivatalosan is ez a világ legjobb dolga. :D5 HP-n vagyok, hunter spammely a sorry-t, megütöm, explo trap, 3 HP, tapelek, 1 HP, csak hogy adjam alá a lovat, spammeli tovább, hogy sorry meg hogy well played.
    Reno + chow kimennek, end turn. Egy kicsit néz, nem érti, mi történt, aztán I will hunt you down és your opponent left. :D
  • Zozo0122 #26150
    Jó neked a közmunka is :D
  • Shep
    Nem ezért írtam, az ideges dologgal egyet értek de a blöffölésnek nem látom sok értelmét.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.14. 19:00:08
  • 1Darton1
    Én meg a középvezetőt. :D
  • Zozo0122 #26147
    Nem hiszel ebben? Kevés ember tudja kizárni a külvilágot versenyhelyzetben, ebben (is) különbözik a legtöbb sport esetében a profi szint és az amatőr. A HS-ben egy amatőr egyre idegesebb egy lose streak során, te is elég frusztrált szoktál lenni ilyenkor - így biztos többet is hibázol. Egy profi nem, ilyenkor az autopilot átveszi az irányítást, összpontosít és folytatja :D Biztos vagyok benne, hogy akár itthon is van olyan játékos, aki otthonról szarráverné mondjuk Kolentot, ha játszanának egymás ellen 10 meccset. Élő versenyen viszont leblokkolna, mint az ázsiai srác a negyeddöntőben a vb-n.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.14. 18:47:02
  • Pio
    Reno Jackson lock igencsak jóféle, ajánlom mindenkinek... :)
  • Shep
    A Hearthstone Robin Hoodját olvashattuk .D
  • Zozo0122 #26144
    Én is mindig kivárom a lethalt, de gyengébb idegzetűek esetén gyakran elég a lehetőségét vázolni egy well playeddel, már nyomja is a concedet. Elég elkapni valakit gyengébb idegállapotában, vagy egy lose streak közben. Én csak azt mondom, hogy utolsó, végső lehetőségként meg lehet próbálni ezt is. Pszichológiai hadviselés.
    Én olyan vagyok, hogy még idegbeteg vagyok, akkor sem adom fel, ha van még remény. Ha a legkisebb esély megvan rá, hogy a shredder doomsayert dob, vagy belehúzhatok egy healbe vagy bármi, akkor is próbálkozok. Nem kapnak tőlem free wint, főleg az aggrok nem. Kivétel, ha láthatóan kezdővel találkozok, mert ezekben a ritka esetekben ha jól játszott, simán feladom, miután tudom, hogy nem fordíthat, de megérdemli.
  • Shep
    90% büdös BM-es majom.
  • dave9004
    Vagy csak 20 sorry, passz, majd kirakod renot
  • Nirz
    Pedig a well played biztos jele a blöffnek, ha valóban lethalja van vkinek azonnal igyekszik a pofádba verni, ha húzza az időt 90% hogy kamu, vicces hogy próbálkozni sozktak well played vár aztán mitha varázsolna matat az arcod körül de sehol semmi, miután meg rájött hogy nem fog menni ropolás vagy fenyegetés és concede lol xDDD
  • Zozo0122 #26140
    Istenem. Simán blöffképes ez a játék, és sokan be is dőlnek. Gyakran elég egy well played, ha elhiszi, hogy lethalod lehet már fel is adja. És ilyen volt már rank5-ön is.
  • Zozo0122 #26139
    Jó.
  • dave9004
    Én blöffölöm a hatost (fireball) :D
  • 1Darton1
    Azt tudom, hogy túlcsordul az önbizalmad, viszont a hozzászólásom arról szólt, hogy a random hosszútávon kiegyenlítődik, szóval csak akkor segíti jobban az ellenfelet, ha hibázol. Ezzel egy picit önellentmondásba kerülsz, de ugye nem lehet mindig hatost dobni.
  • 1Darton1
    Én az egymás elleni játékról beszéltem, ott nem lenne túl logikus egy hasonló mechanizmus.
  • Zozo0122 #26135
    Ez a Reno akkor lenne nagyon jó lap, ha nem 30-ra gyógyítana, hanem 30-ra állítaná az életünket. (set)
  • Zozo0122 #26134
    Tisztában vagyok a képességeimmel, nincs szükségem tőled megerősítésre. Megfelelő szinten körbejátszom a randomot, hidd el. Meglepetésedre azok közé tartozok, akik képesek 2-3 körrel előre átgondolni a lépéseiket.
  • ProGabe #26133
    Itt sem minden random, statisztikák jól mutatják. Pl. a legendás lapok nyitása: valószínű van egy érték, ami folyamatosan növekszik amíg nem nyitsz legendet, a lényeg, hogy hatására egy idő után "megsajnál a játék" (és ad egy lorewalkert vagy nat paglet :D). Volt erről egy egész meggyőző reddit post.
    Persze ezt óriási fenntartásokkal kezelem, abban pedig végképp nem hiszek, hogy különbség lenne a fizetős és a f2p játékosok között, bármilyen téren.

RNJesus egy g*ci, ennyi :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.14. 17:12:25
  • dave9004
    na itt egy írás a discoverről
  • 1Darton1
    Az nagy különbség, hogy a félkarú rablókat ténylegesen manipulálják. :D
  • dave9004
    Vmi lehet benne, mert félkarú rablóval ennyit még nem játszottunk szerintem :D
  • dave9004
    Vmi lehet benne, mert félkarú rablóval ennyit még nem játszottunk szerintem :D
  • 1Darton1
    Afelől nincs is kétségem, hogy ebben a tudatban élsz. Persze magyarázat sokféle lehet rá. Mondjuk az egyik az, hogy az ellenfeled jobban kezeli a randomot, mint te. Feltételezem, hogy nem erre gondoltál, és én is hajlok arra, hogy nagy általánosságban nincsenek olyan vészes különbségek a játékosok képességei között.
  • Zozo0122 #26127
    Szerintem többet bukok a random miatt mint amennyit amiatt nyerek meg. Ezzel legtöbbünk így van.
  • dave9004
    Discover a 3 cost card.
    Na ez a jeweled scarabbal még csak 3 manás neutral meg 3 manás priest spellek voltak priestben.
    Pl más class miniont nem is láttam még felugrani. De peddlernél is csak neutral egy manásak és egy manás wlock spellek
  • 1Darton1
    És a győztes meccseid felét a random miatt nyered meg, nem azért, mert jobb vagy az ellenfelednél. :)
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.14. 16:11:27
  • Zozo0122 #26124
    Alapesetben ezt gondolnám én is, ez lenne logikus.
  • Zozo0122 #26123
    Kurva random faszságok. Állítom nektek, hogy a vesztes meccseim fele a randomtól megy el, nem azért mert jobb az ellenfél. Na persze van olyan is. Bár meglettek volna a lapjaim meg a mostani "tudásom" GvG előtt is, amikor még alig volt random :D Utálom körbejátszani a random baromságokat, de már beletanultam, igyekszem irányítani, ahol csak lehet és átgondolni a lépéseimet 2x is. A shaman játszása közben lehet nagyon sokat tanulni a randomról...
  • DRFlame
    Nem lehet, hogy csak az összes kapható lapot (class+neutral) beteszi a "sorsolásba" és azonos eséllyel kaphatod őket?
    Tehát ha mondjuk abban a kategóriában van 5 class és 15 neutral, akkor 1:3 (5:15) az esély, míg máshol a más eloszlás miatt más.
  • Shep
    Szerintem amúgy random és mivel a random nem jó a játékban ezért úgy tűnik, hogy van benne valami rendszer, közben persze tényleg van a hiba miatt :DDDDDD
  • Renegade
    hááát, azt csak kihangsúlyozták volna, ha mondjuk 1:1 helyett, 1:2