40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #26199 Szerintem nem sietve, tekintve, hogy azt mondták, hogy nerfelni nem szeretnek, inkább olyan lapokat adnak ki, amikkel counterelhető a meta. És én nem látom a secretleszedő neutral lapot. -
Negritis #26198 minden új kontent hoz bugokat, a gond hogy itt az "átgondoltság" hiányzik most
és ilyen azért nem sok volt előtte -
csoszi87 #26197 Annyira keveset játszok, nem igazán érdekel már.
Látom, hogy új lap, meg összehasonlít 2-t aztán történik valami, de hogy mi alapján...
-
Az a baj ,hogy minden patchben megoldanak x problémát és jön helyette x+1 másik. Nyilván nem lesz tökéletes a játék sosem, de azért a játékmechanikai dolgok működhetnének hibátlanul egy ilyen játékban ez lenne az alap, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.16. 16:04:38 -
Igen, az nem árt, de ebben a játékban az sem garancia semmire, ahogy a lenti video is mutatja :D -
Negritis #26194 nah az ilyenek miatt nem jönnek a módosítások sűrűbben :D -
Negritis #26193 egyébként én pl ezt mondtam, hogy ezek működjenek jól és leszarom a decklsotot
amúgy valszeg a dudu dual képességek máshogy viselkednek ezért bugosak az új cuccokkal
érezhetően "sietve" jött ez a kieg -
csoszi87 #26192 Ohh,
Erre nem gondoltam.
Lehet el kellene olvasnom mi van a lapra írva...
-
Hát vélhetően nem lény volt azért .) -
csoszi87 #26190 Ha már bug/mechanika.
A zsüszt képesség nem veszi figyelembe ha már csak 1 lap van a paklidban?
Tegnap volt aki sámán healing varázslatát eltolta, és csak pislogtam, hogy miért nem húzta ki az utolsó lapot a deckemből.
-
Komolytalan az egész. Ez amúgy nem zavarja össze a játékosokat, csak a + deckslot? -
Zozo0122 #26188 2:53
-
crazy set of new bugs every patch
-
Zozo0122 #26186 Dehogy wowozok, így is sok időmet veszi el a játék az amúgy kevésből :D -
Zozo0122 #26185 De neem, ez goldból volt :D -
Renegade #26184 hmm, lehet többet kéne költenem a játékra és akkor én is ilyeneket nyitnék :(
megyek, veszek is egy világító kismalacot WOW-ban :)
ja nem akarsz WOW-ozni? Küldök meghívót és akkor megkapom ingyen :D
a rohadt HS miatt kíváncsiságból vettem egy 30-napos valamit, Istenem én is Blizzard zombi lettem o0
-
Negritis #26183 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #26182 Na, vettem 2-2-2 packot, és nyitottam egy golden holy championt, egy golden spawn of shadowst és egy golden earth elementalt, aminek külön örülök :) -
Pio #26181 Na kipróbáltam ezt a sámán decket, amit emlegettetek, abszolút jóféle, bár pár módosítást eszközöltem rajta.
Viszont úgy érzem, midrange druid ellen semmi esély vele, abból viszont rengeteg van manapság... :( -
Mintha magamat látnám.
-
Pio #26179 DAT AI:
-
Matte #26178 Druid ellen vannak bajok, de extremely fun. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ez a lap nagyon komoly lenne :) -
Szoktak ilyesmit. Nem gond, a srác is retweetelte savjzt, kb 25 meccsen ment 70% körül egy nap alatt aztán pwn felkapta a decket -
Zozo0122 #26175 Annyira kézenfekvő lenne egy ehhez hasonló lap az új kiegbe...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.15. 15:37:28 -
Zozo0122 #26174 Szép :) Manapság kevés ember szerez golden rugót, bár régről sokaknak van, amikor még a miracle rugó volt a legjobb deck a ladderen :D Szerencsére én akkor még nem játszottam :D -
500!!! Na megvan az első ilyen is!!
1Darton1 #26172 Ahogy nézem azzal is kezdte, csak nem működött neki. Rendes tőle, hogy csinált egy kis hírverést a másik arcnak.
Valószínűleg félreértettem az ezzel kapcsolatos hozzászólásod, azt hittem a szokásos negatív felhang van benne. Én is örülök, hogy egymás paklijait közösen fejlesztgetik, legalább átalakul az unalmas meta. -
1Darton1 #26171 Nekem aztán biztos nem defektusom másokat netdeckeléssel vádolni, és az sem érdekel, ha Savjz azt teszi. Ha valaki egy másik value lap helyett berakja boomot, és veri a mellét, hogy mit alkotott, azt esetleg megmosolygom.
Szerintem sem különösebben nagy tett, ha valaki magától rak össze egy decket, attól függetlenül, hogy hasonlít-e egy divatosabbra. Az már talán említésre méltó, amikor új altípus jön létre, de az is többnyire számos játékos ezernyi tesztmeccsének eredménye. -
Az oké, de úgy kezdte twitteren, Hogy akkor most mindjárt stream, loyan sámán paklijával -
Zozo0122 #26169 Ha közülünk valaki csinál egy paklit, ami csak hasonlít egy másik használt deckhez, akkor az már netdeckel, de amikor Savjz csinálja, akkor az nem netdeck. Mostmár akkor döntsétek el. Én azt mondom, hogy ha már 4-5 lapban eltér, vagy behoz egy új combot/mechanikát akkor már bőven ráfoghatjuk, hogy új. Egyáltalán nem nehéz 30 lapból decket építeni, igazán jó lap meg kevés van, így sok a hasonlóság. -
1Darton1 #26168 Annyiban hasonlít a két deck, hogy van benne scarab és sok aoe. -
Hé ennek én is beszóltam :D -
Picit megugrik egy kisebb streamer paklija pwnon, savjz ma reggel már netdeckeli -
Zozo0122 #26165 Végem, epic videó a facebook csoportból :DDD Epic kommentár 
Zozo0122 #26164
-
cesar22 #26163 most eszembe jutott hogy akár a sámánnal is ellehetne menni egy fatigue irányba, reno 2 healbot, 2 healing wave, az plusz ~74 HP, a fatigue warrior alapján, esetleg alexstraza, baron, boom, ysera, alakir a sok nagymanás legendás, növeli az esélyét a healing wave kijátszásánál is -
Pio #26162 Így viszont meg tudod tenni, hogy például egy facehunter ellen hard mulligant nyomsz Renora, amivel mire oda jutsz (~turn6-10 a hunter kezétől és a Te lapjárásodtól függően), hogy kell jó eséllyel (60%+) a kezedben is lesz. -
Pio #26161 Igazából a warlock saját lapjai eleve relatív gyengék, egy tipikus, klasszikus handlock pakliban nagyon maximum 5-7 lock lap van, vagy akár kevesebb, amit legfeljebb a demon flavorral szokás feljebbtornázni.
A warlock hero powerje az, ami kiemelkedő classá teszi, a játék toronymagasan legerősebb hero powerje és pont ez jól kombózik a Reno paklival. Nem csak azért, ami nyilvánvaló: a hero power miatti sebződést kompenzálja Reno, hanem azért is mert még ha minőségben kicsit gyengébb paklit is kell összeraknia a "mindenből max 1" szabály miatt, cserébe viszont mindig nála lesz a lapelőny, mindig sokkal több opció/kombó lesz adott a számára és ez kompenzálja azt, hogy a lapjai egyenként gyengébbek a többinél.
Szóval a lényeg, hogy a lock paklija eddig is mindig gyengébb volt az összes többi classénál a class cardok miatt, ezzel már megtanultak a lockok együtt élni, Reno tehát hatalmas előny és nem jelentős hátrány. -
cesar22 #26160 pedig nem hülyeség az sem, hogy max 3 duplát belerakni, amikor szükséged van rá, úgyis már kb a fél paklit 15 lapot kihúztál, jó eséllyel már nem lesz dupla a maradékban