40521
  • dave9004
    és blizzard még be is karikázza pirossal.
    am Csini lesz a több deckslot azért várnak ennyit
  • Zozo0122 #26238
    Most komolyan, mondjon valaki egyetlen okot (a pénzen kívül) amiért nem lehet hozzáadni új deckslotokat? Egyszerűen le kéne görgetni, még az is elég lenne, hát konkrétan ha eléggé lemegyünk, akkor látszik a 10. slot...

• cesar22
    mindenki utálja, dehát valamivel felkell mászni legalább rank10-re, szerintem még mindig jobb mint a hunter, secretpala, fon-savage roar druid
  • Zozo0122 #26236
    Utálja a casinót :D
  • cesar22
    vanbaj?
  • Zozo0122 #26234
    Ez így mi?:D Szerencsére csak 1 secretet dobott fel neki :D

• Shep
    Hú de jó lehetett :(
  • cesar22
    Én is épp most vertem meg egyet, vicces dolog amikor a shreder egy cupurse-t hagy maga után, ez az ami coinak ad ha támad, a flamewakerrel vagy lőttem huszat egy körben :)
  • Zozo0122 #26231
    4 kör alatt megvertem a secret paladint, annyira álomszerűen jöttek a dolgok :DDD
  • Zozo0122 #26230
    Na, most 30 különböző lap control rugót próbálok Renoval :D A facehuntert visszahoztam 2 életről :D Ez tényleg nagyon poén. :DD
  • Zozo0122 #26229
    Nincs. Amúgy Cairne-nél meg jobb a Piloted Sky Golem :D
  • cesar22
    van aki szerint még bloodhoof jobb mint sylvanas?
  • Zozo0122 #26227
    12 legendes control warrior :D A nyóclegendes már semmi :)
  • Malarki
    Loot horder meg Acolyte helyett inkább még egy Arcane intellect. Frost nova, Ice barrier kuka, inkább még egy Mirror entity. Dalaran aspirant, Spellbreaker, Twilight drake kuka, helyettük Polymorph, Shredder, Water elemental vagy Azure drake. És valami lategame nagyon kellene bele, akár a klasszikus Dr. Boom - Anton páros vagy bármi más nagy.

Szetintem az elején a két adventure a legfontosabb. A Naxx nagyon kell, a BRM se árt. Meg persze jó adag kitartás és türelem az elején.
  • Renegade
    aréna, aréna, és aréna :)

2 mirror entity, nem kell bele frost nova, meg ice lance, barrier

van valami nagy testű legendaryd? kéne bele finisher.
  • Magh
    Én próbálgatom warriorral. A szokásos CW-től abban tér el, hogy van pár plusz legendary és a removalok többségéből csak egyet hagyok meg. Szerintem két Shield Slam és két Execute mindenképp kell. Minden másból 1-1, fegyverből is, de van Gorehowl. Szokásos legendary csorda + Saraad, Loatheb, Deathwing, Reno (nyilván). Összesen 12 db. Nincs benne Alex (én alapból nem szeretem CW-ben). Viszont Bash, Slam, Revenge, Cruel, Whirlwind, Crush, Bouncing Blade. Van egy szinte ugyanilyen neten, egyedit nem nagyon lehet alkotni.

Tapasztalat: agro ellen ugyanúgy topdecken múlik, ha kapsz elég removalt, nyersz, kevésbé kiszámítható, viszont Reno néha megment. Control ellen gyak. ugyanaz, mint a CW. Másik Reno warrior vagy lock ellen betegesen lassú, még jobban fosik mindkét fél bármit kirakni, állandó 8-10-es fatigue meccsek :D

Freeze mage nekem mostanában nem adja, így hanyagolom, de találkoztam pl. Anub'arak rugóval, meg nyilván a lockok, ami szerintem gyengébb, mint a sima handlock.
  • dave9004
    ez aztán kimerítő volt :D
  • Negritis
    freeze mage, cw-be sztem már most is jó fit
  • dave9004
    felvetnék egy érdekes kérdést.
    Hogyan építenétek külön classoknak reno decket? mana curve, remove-minion-legendások aránya.
    Nem kell leírni mindet, de kiv lennék h kedvenc classotoknak hogy állnátok neki. mi az amiből elférne kettő pl.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 19:40:44
  • Darthmushroom
    ha egy héten csak 4-5 nap kifarmolod a győzelmekből a naponta meg szerezhető 100 goldot a questek mellé akkor hetente gyakorlatilag megvan egy szárny. én is így szoktam, emellett pack jön általában questből meg szerdánként a TB-ből

(ha több nap is tudtam farmolni akkor azt a goldot szoktam elarénázni)
  • dave9004
    az aranyból vegyél inkább adventure wingeket. am elég összedobott "tempo" ez. egy csomó mindent kivennék, meg betennék, de mivel szted nem lesz flémwanker, így kb fölösleges bmit leírni, mert a magja.
  • bazsidiver
    Üdv!

Erről a félig-meddig tempo mage deckről tudnátok véleményt mondani(mi kellene még bele meg mi fölösleges):

Rank 16ig simán eljutok vele de fölé már nem nagyon. Tudom hogy jó lenne bele 1-2 flamewaker de sose fog összejönni annyi arany hogy megvegyem az adventuret. Kezdő játékosként szerintetek az questes aranyból paklikat vegyek arénázzak? Előre is köszi a segítséget.
  • Pio
  • Zozo0122 #26216
    És tényleg :D
  • dave9004
    gorillabottal még több iron juggernaut :D
  • Zozo0122 #26214
    Wow, na akkor viszont nagyon erős képesség :D
  • dave9004
    BBrode confirmed: 4x több esély van discovernél saját class lapokra.
    érdekes lesz így a műzeum kurátor, tomb spider, gorillabot .
    De az egész fura, hogy akkor simán lehetnek irányított Randomok, még ha nem is hozzák nyilvánosságra?
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 11:50:20
  • Negritis
    amgúy trump szerintem a versenyek miatt tol kevesebb rnaked streamet
  • Shep
    Aztán majd rájössz ... :D
  • Kongy
    De tudjátok mit? Csinálok én is egy ilyen paklit! Minden lapom megvan hozzá, csak nem biztos, hogy ilyen mocskos mázlista leszek, hogy behúzok minden jót az ellenfelemtől...

És akkor ilyen lényeket tesz a paklijába mint shieldmasta..... -.-
  • dave9004
    :D
  • TBTPumpa
    Ben Bród üzenete a számodra:
  • Kongy
    Na asszem offolom a játékot egy pár napig, mert ez amit ma egy priest művelt velem már több a soknál. Először ellop tőlem egy reincarnate-ot, aztán egy KelThuzad-ot. Ja meg mind controllozza a Dr. Boom-omat, mindenre van egy shadow word death-je, meg painje, meg holy novája, ha esetleg kipakolnék neki. Úgyhogy sámánnal ha még egyszer priest lesz az ellenfelem instant concede. Vicc.
  • Pio
  • Shep
    Ja, és az a baj ,hogy BB szerintem ezt így is gondolja :D
  • TBTPumpa
    Tinmant kiutáltátok innen?
  • Negritis
    ezért jött be a nexus :D
  • Shep
    Az nem semleges lap :D
  • Negritis
    flare :D
  • Shep