40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #26279 Jó persze, én sem úgy értettem, hanem bármiből adódhat probléma, főleg Brannél tuti nem fog 1-2 dolog stimmelni. Pl a juggler is furákat csinál a múltkor linkelt videóban, meg a keeper is a druidnál :D -
Pio #26278 -
Pio #26277 Nem tudom, béta eleje óta játszok és szerintem ha az összes ujjam levágnák akkor is meg tudnám kézen számolni, hányszor láttam olyat, hogy valaki faceless manippal battlecry miniont másol. Szerintem ez egy non-issue, amin trolden vergődhet egy sort, mostanában úgyis ilyeneken szeret vergődni. :) -
Zozo0122 #26276 Csalásnak érzem...:( Félek, hogy valami bug miatt fogok nyerni 1-1 matchupban. -
Pio #26275 Akkor végképp nem értem, miért zavar... :D -
cesar22 #26274 packot -
Zozo0122 #26273 Engem igen, mert holnaptól aktívan tervezem játszani a rumbling elementalt... -
Könyvet? -
Pio #26271 Jogos, hogy bug, de marhára nem gamebreaking, őszintén nem különösebben zavar a dolog, sőt, egyáltalán nem. -
cesar22 #26270 nekem is volt nemrég, hogy megcsináltam egy questet, adott 50 aranyat, vettem egy könyvet, és ahogy visszaléptem a főmenübe, megint kiírta hogy adott 50 aranyat, mert teljesítettem ugyanazt a questet :) -
Zozo0122 #26269 Volt itt nemrég egy videó, abban benne volt. A faceless manipulator ha battlecry lényt másol és lent van az ele, akkor duplán sebez. De voltak még benne jóságok... -
Zozo0122 #26268 Ez kész amúgy, az előbb beléptem, és alapból 3/5-nél jártam a rugó questben, beléptem és azonnal kaptma 10 aranyat! és 4/5-öt írt a gép. Oké, mondom kösz a free wint, de most meg - veszítettem rugóval mage ellen, erre úgy veszi, mintha nyertem volna és kész a quest
-
Malarki #26267 " faceless-rumbling ele bug"
Ez mi? Erről még nem halottam. -
DRFlame #26266 Ha a maximumot akarod kihozni, akkor aranymentesen és alap hátlappal kell játszani, hogy az ellenfelednek a lehető legkevesebb információja legyen rólad. Nem számít sokat, de számít valamit. -
Zozo0122 #26265 Amúgy a legutóbbi patch egy raklap bugot hozott. Egyszerűen számomra valahogy megemészthetetlen, hogy ez mekkora tróger banda. Lefogadom, hogy a többi játékukkal sokkal inkább törődnek. (jó nyilván, de ezt keserűen írom) Nem mutat csillagokat néha, nem mutat ranklépéseket, akkor ott van a faceless-rumbling ele bug is, stb...legalább a metát végre sikerül felrázniuk, legalábbis a kieg végéig tuti jó meta lesz, utána nyilván megint fos, mert mindenki beleun a gondolkodásba és előjönnek a noskill aggrok, aztán mókavonat. -
Pio #26264 Hát mert ha van egy új pakliötletem és hiányzik hozzá valami, akkor így azt azonnal le tudom craftolni. -
Na ez a fura. Legalábbis nekem. H nem is craftolsz, nem is aranyozod -
Pio #26262 Minden golden lapot elvből instant bontok. :) -
Na ez az a brawl ami a múltkor nem akart működni :D Egész fun. -
30e+ ha jól emlékszem, bár lehet ebben nem a fullos volt csak amit használok priestben, de 40-ből fix, hogy kijönne. -
Arany majorhomo -
cesar22 #26258 nem hiszem el :) -
Zozo0122 #26257 Wow, miért nem csinálsz Naxx és BRM golden legendeket? :) -
Mennyi egy arany kaszt? -
Abból már lehet 1 kasztot full aranyra csinálni és még marad is bőven :D -
Pio #26254 43455 duston ülök... :D -
Negritis #26253 kaptam ki olyan magetől aki 3. körtől kezdve fireball -> face
és ez nem hülyeség, sztem ez így pont jó, ha gyakorolsz rájösz hogy jó ez -
cesar22 #26252 ez milyen hülyeség már hogy arénában 3 lap is lehet egy pakliban, mikor mindenhol máshol csak 2, múltkor úgy sikerült kikapnom, hogy kedves mage ellenfelemnek 3 flamestrike mentette meg a seggét -
Renegade #26251 hát ez az, szerinted mekkora volt a fejem meccsek közben, hihetetlen, ilyenkor sosem tudom, hogy na most menjek lottózni, vagy mindjárt rám esik egy műhold, hogy teljes legyen a napom :) -
Zozo0122 #26250 Ez a nap hozzászólása :Dddd Amúgy most nincs szükségem semmire, viszont hamarosan kelleni fog egy Neptulon... -
Malarki #26249 Pedig van egy régi kínai mondás, miszerint a paladin arénában alapból 3 winről indul, ha van 1 Murloc Knight akkor easy 5 win, ha 2 van akkor 12, ha 3 akkor megnyerted a HS-t.
-
Renegade #26248 na napi rinya, aki úgy érzi, hogy peches arénába, az képzelje el, hogy az elmúlt héten ilyen és ehhez hasonló deckekkel, háromnál ritkán mentem jobbat. jepp, ez egy könnyű 7 wines deck. o0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #26247 néhány dolog már túlhaladott, de azért adja,
látod Zozo (meg a többi pocok), hát be kell törni :)
-
Ő nem kraftol, ő kinyit. -
Pedig Belező is megmondta, hogy ne befőttes üvegben tartsuk a dustot :D -
Nem craftol sokat. Bár van amit szeretne de inkább nyitni akarja. Mutogatni is szereti :-D -
cesar22 #26243 geez, miért ülsz ennyi duston? -
Vmi olyasmit mondott, hogy ha már megcsinálják akkor nem kétperces munkának szánják hanem odateszik magukat. Na h ez csak egy csúszka, vagy vmi csili vili dolog lesz, az kiderül egy nagyobb radikális patchben később. Mert azt is mondta -
Negritis #26241 ezen kívül gondolom az is hogy telefonon megfelelően gördülékeny legyen
nem mondom hogy ne lehetne már megcsinálni, de engem a bugfixet jobban érdekelnek -
Szerintem nem ez a gondjuk, hanem a játékmód választó oldal, ahol ugye 9 paklihely van, mert nem tudják eldönteni, hogy jobbra/balra, vagy fel/le lehessen ott görgetni.