40521
  • Renegade
    egyébként, hogyan működik, olyan mint a mistcaller, vagy csak amíg él?
  • Kongy
    Dragon priestben elég effektív ez a Bronzebeard! Elég sok a battlecry-os lap.
  • Renegade
    :)

ok, de szvsz csak holnap próbálom ki
  • Zozo0122 #26396
    Majd írj, hogy hogy ment vele a játék :D Most nézem, hogy nem is drága deck :D
  • Renegade
    na akkor csinálok egy Zozo sámánt :)
  • Zozo0122 #26394
    Azért, mert csak 1 mana és nagyon jól helyettesíti a zombie chowt, ebben a deckben jobb, mint az. Ha bejön az elején - jó. Ha nem jön be, az se nagy baj. ha csak később jön fel, akkor meg a rumbling elementallal jó combo, ha pedig úgy rakod ki, hogy Brann kinn van már, akkor szinte biztos, hogy 2/3 lesz belőle, mert 2 joust van. Olyan még nem volt, hogy mindkettő joust bejött így, de elvileg akkor 3/4 lenne 1 manáért :D
  • Renegade
    miért van benne gadgetzan?
  • jazzy
    400 goldom van csak, sírok
  • dave9004
    lol
  • Shep
    Sámán az aggro, mert mindig van lénye :DDDDDDD
  • Zozo0122 #26389
    De ez nem aggro deck. Nézz rá :D
  • Shep
    Sejtettem ,hogy ez lesz belőle és akkor még várjátok, hogy ne legyen annyi aggro szar.
  • Zozo0122 #26387
    Volt valami olyasmi, hogy lenn volt Flametongue + Alakir + Brann + Abusive + Rockbiter
  • Shep
    Csak nem megcsináltad az álom kombót amit tegnap írtam, 10 seb arcba brann+abusive+abusive kombóval? :D
  • Zozo0122 #26385
    Rosszul írtam, 17 lény, de Alakir helyett be lehet tenni Neptulont is :D Vagy Mistcallert.
  • Zozo0122 #26384
    Köszi, nézd meg nyugodtan bármikor :) Estefelé fogom még tolni vele. Nagyon tetszik nekem is, múltkor már megvolt a "váza" de Brann nélkül nem volt meg benne az igazi erő. Így viszont...gyakran már az is elég, ha duplán gyógyít a healbot, vagy kettőt húz a drake :D
    Ja, és minimalizálva van az rng, már amennyire shamanban lehetséges, az overload meg teljesen el van tűntetve, kivéve a 2 stormot, de azok nagyon kellenek.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 18:11:58
  • cesar22
    szép, nekem hihetetlennek tűnik, hogy ezzel ellehet érni a rank5-öt :)

a pakli is tetszik, szívesen megnézem párszor hogy hogyan játszol vele
  • Zozo0122 #26382
    Megcsináltam a saját verziót, ez lett végül, meg is lett vele a rank5 :D Megint shamannal, mert a rugó felidegesített, bár azt még végignézted :D Tier4 boys :D Na, az abusive-es ötleted nagyon jó volt, sokszor kisegített, majdnem full streakben mentem le 5-re, csak egy duplacombós druid lemákolt...Bár még nem játszottam vele sokat, csak 8 meccset, de abból 7-et megnyertem. Kicsi a minta, de Brann beváltotta a reményeimet :) Próbáld ki. Jah, ennek örömére gyártom is le a 2 golden Rumbling Elet, megérdemlik a srácok :D Mégiscsak 18 lény combózik velük a deckből :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 18:06:54
  • qetuol
    várj, ő a bosstert nem tudja, mi az. :D

a bosster az, amikor a főellenségeket nem tudod legyűrni, és így morgolódsz magadban: "ne boss te rohadék má'!"
  • Negritis
    trump free to play videói is nagyon hasznosak

trump basic teachings is fontos a kezdőknek
  • Renegade
    amúgy Negritisnek igaza van, minden online játék kitermeli a maga szlengjeit, szakszavait, ami egy idő után természetesen menni fog, de nem árt egy kis tanulás :)

itt is vannak jók: https://docs.google.com/document/d/1_XkijGdGHUhuagv5ORi8PREicMtarn-K0WED0C_f8AY/view (ez amúgy a fejléc/szótár)

és továbbra is twitch, belezőgép videók, nagyon sokat tudsz azokból tanulni, mert tanárbácsisan játszik, sokat magyaráz. (nem kel előfizetni a csatornára, elérhetőek a régi videók).
  • Renegade
    pick: amikor a 3 felajánlott lap közül választasz, az a pick
    booster: kártya csomag

igen, ha felajánlja a paladint, akkor azt válaszd, mert arénában nagyon erős.

az hogy ranked-en, vagy casualban mivel játszol az egyenlőre tök mindegy, érdemes mindet felvinni 10. szintig, hogy kicsit ismerkedj velük, és a kedvencedet minél hamarabb 20-ra, hogy tudjál minél hamarabb kocsmai verekedni.
  • Negritis
    akkor nézz utána, és ha megvagy gyere vissza
    ezt olvasd át
    http://hearthstonehungary.hu/wiki/faq
  • Pilutika
    azt mondod inkább Palával játszak mint shámiva? (mi az a lapok Pick) nem tudom mi az a bosster :D
  • Renegade
    aréna:

hős pick sorrend: paladin, vazsi, druida, pap, sámán (a többit ne válaszd mert vagy nehéz, vagy rossz)

lapok pickje: 15-20 lapig a legértékesebb, itt tudod nézni: heartharena.com/tierlist
    utána azok amik kellenek a mana görbébe, legyen 1-2 1 mannás lap, legalább 6 2-es lény, vagy leszedés, ugyanennyi 3-as, a legértékesebb lapok a 4-es 5-ösek, néhány end game lap.

ne vegyél boostereket, mert mert már 0 winnél is minimális a veszteséged + játszottál egy jót.
  • Negritis
    alapvetően minél hamarabb kezd arénába járni sztem annál jobb
    de ahhoz neki kell állni videókat nézni és olvasgatni hozzá
  • dave9004
    arénába sztem csak akkor, ha már stabilan tudsz 3 wint bármikor. amúgy nem éri meg. De tényleg az adventure-re gyűjts meg classic packra
  • Darthmushroom
    nincs 50 gold mínusz mert kapsz goldot/dustot (győzelmek számától függ mennyit), de akár lapot is kaphatsz még mindezek mellé.
  • Pilutika
    150ért arénázzak vagy 100gért bonstak paklit? mert az aréna végével ugye tutira lehet bontani egy paklit csak ugye ott van az 50 g mínusz.
  • Darthmushroom
    Duelezni nem sok értelme van, kezdő lapokkal előre haladt játékos ellen úgy se sok esélyed van. Inkább farmold a goldot. Napi 30 win= +100 gold a questen kívül.
  • dave9004
    meg, de nem volt jó. shredderrel oldódott meg.
    gvg előtt heavy ramp dudu volt az ász, naxx után meg a token druid
  • Pilutika
    Bocsi Tehát aki szeretne duelezgetni egy kezdő sámival..vagy van olyan tapasztalt sámi akinek lenne kedve segíteni az vegyen fel bátran: Kokesz#2895
  • Negritis
    gvg? :D sztem a dupla kombó már classicba megvolt :D
  • dave9004
    miért nem unalmas még gvg óta ugyanazzal a duplakombóval játszani? :D
  • Negritis
    már adruid is rák? :D
  • dave9004
    7. meccs, még nem láttam ellenem LoE lapot se, nemhogy a 2. wingből bármit. fész meg rákdruid
  • Negritis
    az se rossz :D
    én hazafelé a vonaton tolom ki a mostani winget :D
  • dave9004
    tudod mi a szar? megcsinálod a decket, kedved jön a játékhoz és nem viccelek, öt darab facehunterrel rak össze zsinórban.
    Semmi kedvem ezekhez
  • dave9004
    reméljük. sámán mirrorokat am is szeretem. főleg mivel nekem arany totemjeim vannak :)
  • Zozo0122 #26360
    Hotform szintén. Mindenki készülhet a shamanokra :) Csak aztán tényleg legyen életképes :)