40521
  • Zozo0122 #26359
    Mondtam én :D Így éjjel szétnézve twitchen, úgy néz ki, hogy a legtöbben Brannből szintén a battlecry shamant hozzák ki, legalábbis első körben :D Jelenleg épp Kibler és Reynad.Shaman meta, legalább 1-2 napig :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 03:03:30
  • Zozo0122 #26358
    Kész a heroic, de amúgy aki játszotta az nem érezte gyengének? Az elsőt egy buffolgatós hunterrel öltem meg doomsayerrel takarítva a kezdését, a cart egy egyszerű skill trade game, az utolsót meg elsőre levertem secret paladinnal úgy, hogy volt lethalja, de nem ölt meg!!! Eddig ez a 2 szárny nagyon könnyű volt, konkrétan ez a 3 boss heroicon 43 percbe telt. Mind1, legalább az eheti lapok nagyon jók :)
  • Renegade
    a nick az kevés, kell a szám is.

nézzél sok streamet, ha megy az angol, akkor pl Trump, de még inkább StrifeCro
    magyarok közül meg belezőgép twitchen, ő szinte csak arénázik, na onnan nagyon jól megtanulható
  • dave9004
    23:55
  • Zozo0122 #26355
    Na, éjfélkor lesz heroic szokásosan?
  • Malarki
    Itt fent a bannerban van a Nevek menüpont, akik ott szerepelnek azokat bátran felveheted friendlistre. Bár én csak a magam nevében tudok beszélni, de szerintem senki nem fog elhajtani ha bármilyen kérdésed lenne.
  • Darthmushroom
    -nem lehet mindenféle lapot, pl solo adv. lapok.
    -nincs plusz hatása semminek azért mert lekraftolod, ha lapnak van alapból valami "képessége" akkor az akkor is olyan ha kraftoltad meg ha nyitottad
  • Pilutika
    és amit kérdeztem azokat tudod ? :)
  • Darthmushroom
    Ne törj még be semmilyen lapot, még nem tudod mivel fogsz játszani/melyik lapok azok amik igazából kellenének egy jó pakliba. Elején én is betörtem csomó lapot most meg kellenének.

Az a pár dust amit most szereztél sok mindenben nem fog segíteni, a jobb lapokhoz elég sok dust kell.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.19. 15:36:09
  • Pilutika
    oké olyan dustom van mert törtem be olyan lapokat amiket nem fogok használni. a kérdésem, hogy bármilyen lapot tudod encsantolni? illetve ha encsantolok egy lapot akkor arra milyen plusz hatást kapok?
  • Darthmushroom
    Ezt olvasd át, nekem is sokat segített.
  • Negritis
    nem jól fogalmaztam így melóban :D
    szóval, itt nincs enchant itt dustból tudsz esetleg craftolni
  • Pilutika
    hogy néz ki ez a lap erősítés?
  • Negritis
    a helyedben én 4 dolog közül választanék:
    1. játszok casual (nem nagoyn éri meg mert gyorsan elszáll a nem túl jó mmr)
    2. tolod a rankedot, rank 20ig nem vesztesz *ot szal megéri aztán lesz valami
    3. nézel youtube-t/twitch-t és szép lassan nekiállsz arénázni(hosszú távon ez éri meg leginkább, de azért ezzel még várj pár hetet)
    4. go brawl amint megvan a lvl20 talán
  • Negritis
    itt nem craftolni lehet lapokat, máshogy nem tudod őket erősíteni
    vagy pedig bonatni kell őket "pack"ból
  • Pilutika
    kezső lapokat nem is lehet encsantolni ?
  • Pilutika
    egyébként aki szeretne egy kezdő sámival duelezgetni az vegyen fel nyugodtan : Kokesz
  • Pilutika
    jaja..félek magas lesz ez nekem igy kezdőnek :D
  • Darthmushroom
    nem, van olyan sámán pakli ami mech kártyákból áll, és a goblin kiegből dob hozzá a legtöbbet.
  • Pilutika
    ez a mech a pvp? játékos ellen?
  • cesar22
    attól függ mivel szeretnéd felvenni a versenyt, ha mech-ezni akarsz, akkor érdemes a gvg-s packokat venni
  • Pilutika
    Shamannal játszom :)
  • Pilutika
    de a kezdő paklisban is lehet olyan lap ami felveszi a versenyt pl a ranked meccseken lévő playerekkel is?
  • cesar22
    én még mindig a classicot veszem, szerintem a többihez képest még mindig ebben vannak a legjobb lapok, főleg epic, és legendary típusból
    de úgy is lehet hogy mire van leginkább szükséged, megnézed melyik kieghez tartozik, és reménykedsz hogy az lesz a packban :)
  • dave9004
    ha paklit vennél és kezdő vagy, akkor classic
  • Pilutika
    sziasztok! Kezdő vagyok és érdeklődnék, hogy ha van 100 goldom venni paklit akkor a 3ből melyiket éri meg?
  • Negritis
    én warlockal szívtam mint a torkos :D
  • dave9004
    én most warlockkal 4/4 win-t toltam.
    a démonszinergia nem is rossz
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.19. 10:32:10
  • Negritis
    pedig sztem a pala jobb mint a mage
    kár hogy a lock gyenge, meg haver azt mondta h a priest is jó
  • dave9004
    ja és mindenki mage-el játszik, véletlenül se legyen fun
  • dave9004
    jó lenne, de annyit agyalnak a 3 lapon. szegények össze vannak zavarodva
  • Negritis
    az okés, de így kora hajnalba nekem sok a 40 :D
    anno mikor kijött a Witcher 3 ott se olvastam 30+-t meg itt se sose :D

m1, ez a brawl nem rossz asszem a küldiket most abban tolom le
  • dave9004
    csak Zozo jött izgalomba :D
  • Negritis
    40 üzi az éjjel, gz skacok nem olvasom el :D
  • Shep
    Nem töröltelek, de azt mondtad nem akarsz már többet játszani.
  • Devv
    Spelleatert is bele kell rakni akkor.
  • Zozo0122 #26323
    Időközben tapasztalom, hogy van egy deck amit szinte lehetetlen megfogni, a rugó örök ellensége a control warrior. Az előbb is fatigue-ig mentem egyel, és egészen fatigue-ig tartogattam Renot meg a pandát is, de egyszerűen 2 Reno kör után is meg tudott ölni.
  • Devv
    Rühellem mint a szart! De ezt kipróbálnám... :)
  • Zozo0122 #26321
    Mármint hogy ehhez hasonló deck ellen játszottál már? :D Na, akkor tudod, hogy meglepően erős. Netdeckeld nyugodtan, szíved joga :D Ha szereted a rugót hajrá :D
  • Darthmushroom
    én imádom, bár a bloodmage nekem is nagyon hiányzik belőle :D de az 500 győzelmet összeszedtem vele pár hét alatt :D
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.18. 23:52:20