Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

17-14-ből el sem tűntek, + továbbra is tele van goldenekkel

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Pláne, hogy már el is kezdtek visszaszállingózni az aggrok, meg a patronok 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nincs értelme felvenni a versenyt egy streamer itélőképességével, nekik 12-16 órájuk van tesztelni a lapokat napi szinten és a leghatékonyabbakat majd megállapítják miután kikerült a netre és a metában bizonyított pár hétig érdemes lekraftolni
Ingman12
Ezért megérte tűkön ülve várni a kieget.

dave9004
Ma esti quest utáni packból kiesett Fjola Ligthbane
Nagyon jó meccs megy Chakki és Thijs között, de amit Amazék előadnak... 😄 Thijs halál nyugalommal számol és gondolkodik, szép lassan visszajön a meccsbe, ezek meg minden döntésébe belekötnek, pedig csak át kellett volna gondolni...úúúú meg ááá mikor ellövi a flamestrikeot, közben meg 2 iceblock van kézben + Alexa is. A chat is kb így néz ki, hogy nooo, missplay stb istenem...miközben nagyon okosan gondolkodott minimum 2 körrel előre, ugyanis legalább annyi kellett, hogy Alexával gyógyíthasson.
Shep
Felesleges még legendeket kraftolni, ki kell várni amíg az okosok kipróbálgatnak mindent és megalkotják az új OP decket, aztán az alapján lehet gyártani ami kell neki, vagy ellene.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát nem tudom. Justicart nyitottam ,paladinba nagyon jó, de szerintem működhet papban és warriorban is. Chillmaw is jónak tűnik, de szerintem várj még egy kicsit a craftolással.
Magh
Chillmaw vagy Justicar szerintetek?

meglett közben, köszi
Amaz cdatornája
Telorol no link sy

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

<#idiota>
Magma rager? 😊

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Cairne-nél még durvább a Booty bay bodyguard, mert ugye ott az evil heckler vagy mi. 😄😄
Magh
Szegényt kétszer is elbontottam már, pedig mennyire jó volt még Nax alatt is. Igazán buffolhatnák kicsit...

Cairne a legdurvább példa erre. Pedig nekem tetszik az a lap, de nem hiszem, hogy belátható időn belül craftolnám 😄
Magh
Ez elég zavaró. Milyen fasza lap pl. pont a Sunwalker, imádtam palával, de a belcher kinyomta, pedig utálom. És, mivel már van ilyen lap, nem fognak kiadni egy újabb divine shieldes tankot, ami erősebb. Rengeteg ilyen sorvadó lap van sajnos.

Na mostmár belenéznék, linket tudsz dobni?
Hát ez forsen freezemage vs lifecoach healadin tanulságos volt

Shep
Wining is good, wining is good strategy.

Rendkívül szórakoztatóak ezek a 4. körre eldőlő 5-7 körös meccsek.
valamiért most mégis működik mobil netről 😄 (mivel dolgozok közbe így a céges mobilnet ami kb végtelen nem zavar 😄)

Ostkaka most forgatta ki mechsámánban Tuscarral a flamethounge totemet annoy'o tron mellé. Sztem top5 dolog között lehet azok között, amit nem akarsz látni. 😄
faszom h a buzi upc miatt nem tudom nézni 😞

dave9004
Pontosan. Anno a három mana slotra örültünk a 3/3 lénynek. Aztán gvg spidertank 3/4 meg 4/4 most már a vanilla 3/4 3 manásra dünnyögünk h van jobb képességgel
kabel15
ATLC kommentek 90% OHHH, Waooh, Yeah, Uhhhh Ohhh, Yeah. Bárki bármit húz ebből 2-3 biztos elhangzik.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.26. 21:33:58

BattleTag: kabel15#2672

pedig ez így nem igaz

nax előtt a Sunwalker nagyon jó volt, Blecher miatt pedig nem az
de ugyanez pl Cairne is

nyílván nem nerfelik a régi lapokat, de az "értékük" csökken azért mert jönnek be jobb lapok hasonló "slotra"

NecroJoe
Mivel a régi lapok nem lesznek rosszabbak attól hogy jönnek melléjük újak, nincs értelme olcsóbbá tenni őket.

Necro

abban a világban ahol a kínaiak bármit farmolnak helyetted nincs olyan hogy f2p 😄

TBTPumpa
Másnak sem. De ez nagyon az oldal adminjait sem érdekli. Legalább gyorsan megszabadultak jónéhány emberkétől, aztán hívhatják a közeli ismerősöket. Amúgy is már csak árnyéka egykori önmagának az az oldal, szóval nem kár érte.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 20:49:34

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Devv
Ja tudom, csak nem jön a mail...
yesname
Path of Exile például F2P, miktotranzakciós és még sem P2W. Nem tudsz játékbeli előnyt vásárolni (hivatalosan 😄).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

dave9004
Jelszavat cseréltek jópár embernél vmi átirányításos jelszólopások miatt
Devv
Jó azt értem, csak tényleg kíváncsi voltam, mert napok óta szar. 😊
Csak hülyültem 😄
Olvastam egyébként talán redditen egy valóban elgondolkodtató felvetést.
Szerintem azzal mindenki, aki nem véres szemmel és habzó szájjal fikázni akarja a játékot, hanem normálisan, objektíven utánagondol tisztában van, hogy a játék egyáltalán nem pay2win. A legeffektívebb winfarmoló deckek gyors, olcsó aggródeckek, amiket szerintem nagyjából 1 hónap daily/aréna révén össze is lehet állítani nagyjából, akinek ez a kifejezett célja az szerintem nagyjából 2, max 3 szezon alatt akár legenddé is válhat.

Ugyanakkor ezzel, hogy egyre több és több lap kerül be a játékba, miközben a régiek nem válnak könnyebben elérhetővé a játék kezd "pay2enjoy"-á válni és ebben szerintem van igazság, ez az, amire a Blizzardnak reagálnia kell és teszi is egyelőre viszonylag óvatosan (heti ingyen deck brawlból, ranked rewardok, stb...).
Jó lenne ha a jövőbeni kiegek preordere mellé járna 1-2 tucat régebbi deck/régebbi pve wing kulcs ajándékba, amivel segítenék a felzárkózást. A wowban se véletlenül vezették be az instant lvl90-et.
Devv
Be tudsz lépni magra? 😮
És mivan ha "nem telik pénzre"? Amúgy ncore-on fennvan a HS full golden lapkészlettel letölthető. <#idiota> Érdekes is lenne 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.26. 19:41:29
és kb minden f2p p2w mert pénzért kapsz időt ami ugye véges ...

Akkor végülis minden nem free2play játék P2W, hisz pénz nélkül nem is játszhatsz vele. 😊
yesname
Ahol a pénz játékbeli előnyt ad, az mind P2W. Az idő határos, míg a pénz bizonyos keretek között nem (egyeseknek). Ez van sajnos.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

hypednál ott a savage combatant ahogy nézem

kabel15
Az érdekelne hogy milyen TGT lapokat építenek bele, de lehet mivel akkora pénz jutalom van, hogy nem kikísérletezgetnek.
Na majd én szét csapom mindet Skeleton Knight al <#banplz>

Közbe Hyped paklijában ott van 2db 5/4 es maci.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.26. 19:31:27

elvileg használhatnak
legalábbis előző rész végén még úgyvolt h lehet használni

meccs előtt kell beküldeni hogy milyen paklikat használsz és utána azzal tolni

trump pl egyik meccset még cw aztán váltott patronra a kövin

dave9004
De fos. Akkor mi értelme a decképítésnek?
kabel15
ATLC-t az előre összeállított paklikkal játszák? Új lapokat nem is használnak/hatnak?

nincs is jobb mint melóból hazaérni arra hogy a büdös buzi upc megint elbaszódott

RageOrc még mindig elmebeteg 😄 A vége hatalmas 😄

TBTPumpa
Ez klassz, hogy mindenki nyitogatja a legendary lapokat, bezzeg engem ez a baszott játék 1 valamire való lappal sem tudott megajándékozni a 20 boosterből... A jó édes anyukáját a Bli$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ardnak! P2W mocsok ez is! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 18:44:44

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Megcsináltam 2 questet és vettem még 1 paklit, még jó, hogy az első 23ból is Rhonint nyitottam 😄