40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #26439 Miért mi történt? -
Malarki #26438 Úgy látszik Belezőtől végleg elbúcsúzhatunk.
-
Pont ez az értelme, hogy kevesen játsszák, és nem tudják counterelni, meglepetés erejével lehet élni. Amúgy meg nem olyan régen jött ki, ugye goldot is kell rá farmolni, ha valaki nem akar rá költeni.. stb stb. Majd idővel többen használják ezeket a kártyákat is. Naxxos cuccok már nagyon elterjedtek, BRM-eseket is azért gyakran látni. -
Akkor volt értelme ennek a kiegészítőnek (is).
-
Zozo0122 #26435 Looool
-
Zozo0122 #26434 A Scorpid nekem is tetszik, megdobná az olajrugót rendesen :) -
Malarki #26433 Nekem pl. a Stonelash Scorpid tökre tetszik, amolyan mini Antonidas. Az Eye of Kilrogg is tök jó lenne, mondjuk nem ilyen statokkal. A Level up meg kicsit OP lenne 1 manáért. -
Zozo0122 #26432 Az én kedvencem az Earthquake, de a Moon Priestess nagyon megszorongatta. Aztán rájöttem, hogy az Earthquake hard removalként is jó, akár 1 Ysera ellen, 1 overloadért, és felé borult a mérleg :D Bár a Hex sokkal jobb, de ez egy sokoldalú lap. Plusz egyre jobban szeretem a shamant.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.22. 15:38:08 -
Zozo0122 #26431 A hearthpwn-on a rajongók által készített kártyák heti győztesei közül választják ki éppen a győztest, mi is megtarthatnánk itt a kis helyi szavazásunkat: melyikőtök melyik lapot tartja a legjobbnak/ látná legszívesebben a játékban? Egytől egyig zseniálisak. Csak egyet lehet választani.
Kis segítség: Mindig az előző heti győztes találta ki a következő hét témáját, így születhettek ilyen lapok, mint a Level Up nevű neutral spell, a Giantslayer nevű rugó secret és az Ebb and Flow, ami valami furcsa mechanikát használt, voltak even és odd körök, erre nem emlékszem hogy volt pontosan, ha gondoljátok, ezt a 3 lapot hagyjuk ki.
Itt vannak a lapok, kicsit le kell tekerni, válasszon akinek van kedve:
ITT
-
Semmi. -
1Darton1 #26429 Én Reno "aréna" decket baromi sokat látok, ami persze kifejezetten jó, ha épp nem goldot farmolok. -
Zozo0122 #26428 Reno warlock/rugó/pala sem? Deathrattle rugó sem ment még ellened? Battecry shaman? -
Továbbra sem láttam 2 db scarabon kívül egyetlen új lapot sem :D -
bejönne, csak sehol nem lehet élvezni ezt a szart -
Zozo0122 #26425 Nézegettem a lapokat a gyűjteményben, és mostanra kezdi megközelíteni a game azt a kártyamennyiséget, amiből már tényleg nagyon sok féle paklit össze lehet(ne) állítani, ha nem lenne a meta rendszeresen a baromarcúak játszótere. Ha végre tényleg a skill dominálna a meccsek jó részén és visszafognák az rng-t a lapokon, akkor a játék mostanra elérhette volna azt, hogy majdnem minden meccs élvezetes. Nézzük meg a mostani kieget: az elején szinte senkinek se tetszett, most majdnem mindenkinek bejön. Nekem nagyon tetszik, sok érdekes lappal, a legendaryk például mind tetszenek, simán lehet mindre paklikat építeni, akár többet is. Brann meg a rumbling ele lökött egy nagyot a shamanon, a battlecry shaman tuti nem tier4 deck :) Inkább tier3, de na :DD -
Renegade #26424 kíváncsiságból mentem egy arénát warriorral (meg küldim is van vele), hogy ez egy mennyire használhatatlan kaszt, nem hittem el. o0 -
a fatigue deck a mindent pusztít amit eraksz és szép lassan csinál ki, (fatigue warri, fatigue mage, fatigue druid)
míg a mill deckek meccs közben is égetni akarnak lapjaidból h gyorsabban fogyjon és a végén is húzatni akarnak többször mikor már nincs lapod (millróg, milldruid, mill-echo-mage) -
van különbség? -
akkor az mill rogue, nem fatigue -
Mondjuk ez a brannes fatigue rogue kevésbé tetszett, brann + 2x coldlight oracle, aztán az egyiket shadowsteppelte és még1x lerakta, lazán 12 lapot húzatott velem.. -
Ez a renos control warrior tök mókás, pedig nincs shield slamem se, baron geddonom se, néhányan deathwinget is raknak, az sincs, gorehowlom sincs, mégis fasza. -
csoszi87 #26418 4*40 dust. 4 packot nyitottam mert volt 1 W/L is.
Ja, 1 aréna winből kaptam 1 arany Flare-t, az megmaradt.
-
Valami jót nyitottál amúgy? -
csoszi87 #26416 Untam a napi küldiket, mondom megpörrentem az arénát.
12-1 után nem volt szívem kikapcsolni, de most elég. -
Mi lenne ha még érdekelne is a játék? Ennyit én 3 nap alatt sem játszom pedig engem még azért érdekel .) -
csoszi87 #26414 LOL
Ma úgy indultam, hogy volt 15 aranyom, meg tegnap estéről 1 1-0 arénám.
Most vettem meg a 2. szárnyat és van még 115 tallér.
12-1 aréna
7-3 aréna
12-1 aréna
Lehet pihenni kellene.
-
Pio #26413 Addig kezded újra, amíg nem tudsz turn2-ben doomsayert használni, mindenki ezzel a módszerrel csinálja.
Ezen felül egy control warrior féleség jó lehet ellene, mert a fegyverek fix árúak és ha tudod húzni az időt, akkor ki fog fogyni a lapokból.
Én fogtam a control warrioromat, beraktam 2 doomsayert, újraindítottam, amíg nem lett meg a turn2 doomsayer és egyből le is ment. -
sok fegyver ? -
Heroic Scarvash-ra van valami tippetek? -
Pio #26410 Én nem tapasztaltam ilyet. -
Uldaman utolsó bossa nektek is úgy volt, hogy csak class-t lehetett választani, nem konkrét paklit? Ahogy nézem most már konkrét paklival is lehet menni, de tegnap nekem csak class-t engedett! -
Renegade #26408 az a laza :) -
csoszi87 #26407 Hogy én mennyire szeretek szombat reggel Arénázni. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.11.21. 10:19:59 -
Zozo0122 #26406 Felvettem, azt mondja Ragna helyett és mert jól néz ki és fun :D Ragna érted, azt is alig használják most. Nem olyan rég játszhat, de ügyes.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.21. 00:18:31 -
cesar22 #26405 biztos csak azért mert jól néz ki :) -
Zozo0122 #26404 A srác rank5 volt, control warrior, de legendekből elég rosszul állt...és benne volt a deckjében ez, így goldenben, és nem, nem más lapból kapta:
Direkt fel akartam adni, de sajnos ő adta fel előbb... -
Zozo0122 #26403 Na most bepróbálok 2 scarabot :D -
lent kell neki lennie a boardon (aura)
Mistcaller effektje battlecry. -
Renegade #26401 bronz -
mi?