40521
  • Zozo0122 #26479
    Ja értem, nem láttam. Viszont rank5-ön szarrávertem a freezemaget, de 9. körre halott volt úgy, hogy ellőtt egy healbotot meg egy ice blockot :D Utána felvett és megdícsérte a crazy decket :D Beteg deck, az biztos, a Scarab adott egy The Beast-et, annak chargeot adtam az orrszarvúval, felerősítettem glaivezookával, meg ilyen playek mentek itt :D
  • Darthmushroom
    mert pont este került fel Reno control hunter videójuk :D
  • Zozo0122 #26477
    Szirmaiékat? Csak néha nézek bele 1-2 hülyülésükbe, de HS-ezni nem tudnak :D Miért?
  • Darthmushroom
    Te is nézed a gamedayirodát? :D
  • Zozo0122 #26475
    Na, elkészült Reno control hunter :DDD Test mode on
  • Zozo0122 #26474
    Pontosan.
  • Mephike
    Nem az a bajom, hogy netdeck, hanem ahogyan készült:
    "Keressük meg az összes egy manás lapot, oks, folytassuk a receptet, tegyük bele az összes használható 2 manást is, jah és kell pár három manás is. Túlélte a csíra a vonal túlvégén az első négy körömet, na majd az ötödik körös doomhammer odapakol az arcába... Még mindig maradt 3 HP-ja? Na majd akkor felteszem a hammerra a Rockbitert és látni fogja a kis csíra, hogy nem kellene combodeck ellen játszania..."
    Jó deck, és valószínű lehet is haladni vele rendesen. De továbbra is az a baj, hogy ezek az olcsó rush deckek túl hatékonyak.
  • Zozo0122 #26472
  • dave9004
    Nekem a nyálelválasztásomat inspirálja.
  • ProGabe #26470
    Má' megin' Réjnárd rakott össze egy brutál jó paklit. Egy kis pöcs, de azért tud valamit, az biztos
    Erről van szó amúgy

Tudom, netdeck, meg búúúú. Inspirációként hoztam fel
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.23. 20:39:32
  • Zozo0122 #26469
    Mindkettő hatalmas videó
  • Negritis
    amúgy a 0.44es nem jobb? :D
  • Shep
    Hahahaha :DDDDDDDDDD
  • Devv
    Valaki szedje ki PLS! :D
  • Negritis
    imádom látni mikor ezt a majmot szopatják :D
  • Negritis
    néztem Amaz-t most arénában
    mit vágott le a 10. winért shaman ellen omg :D
  • Pio
    Outplayed... bár gondolom benne lesz a következő trollden/rage orc videóban... :)

• Pio
    0:35-től, GIF-et neki! :D

• Matte
  • Pio
    Én az alapján, amiket írtok róla nem is értem, miért néztétek, miért nem jobb bármelyik angol stream ennél. Persze a nyelvi dolgok itt bejátszhatnak... :(

Minden esetre akkor hajrá srácok, itt a karrierlehetőség, be kell tölteni az űrt! :D
  • 1Darton1
    Nem volt egy elegáns kilépő, nem lepődnék meg, ha lenne következménye majd a jövőben.
  • dave9004
    Azt ezek után meg nem is csoda mit vált ki azokból akik fizettek neki
  • 1Darton1
    Én pár hete, hosszú kihagyás után belehallgattam, úgy 5 percenként mondogatta, hogy lekapcsolja streamet, ha rövidesen nem subol vagy adományoz valaki. Annyira idegesítő lett, hogy azóta sem néztem felé.
    Pedig eleinte egész stabil személyiségűnek tűnt, aztán elég gyorsan megroppant a nagyobbacska népszerűség terhe alatt. Kár érte.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.23. 17:23:17
  • Wootan
    Nem azzal van a gond, hogy abbahagyta a streamot. Annyit csinálja, amennyi jól esik neki. Nekem konkrétan az kezdett kissé unszimpatikus lenni, hogy egyre többet mondogatta, hogy ha nem éri meg neki, akkor nem fog stream-elni. Aminek azért kissé zsarolás szaga van az őt nézők felé.

A másik meg hogy ezzel az eltűnéssel, a subjait (rajongóit) szívatja meg, nem azokat akik beszóltak neki.
  • Zozo0122 #26455
    Jaja, bármi rossz hírt kaphatott, lehet elakadt az eke egy nagy adag hurutban :D Az ő dolga. De sajnos tényleg kedvetlen volt már. Bár én ritkán néztem.
  • Metka
    Én azt mondom, hogy nem tudhatjuk mi az ami miatt kinyomta az adást szóval nincs értelme szídni.... Akármi történhetett biztosan veletek is volt már ilyen nem értem szerencsétlent amúgy is mit csesztették annyian Facebookon
  • DarkHorSe
    O egyertelmuen nem birja a fikazast, meg azt se birta ki hogy csak sub only chat volt. Ami nem megy azt kar eroltetni, jatszon beszeljen azt ennyi. Minek nezi a chatet ha felbassza magat rajta? :D nevetseges
  • dave9004
    Az első sértődése volt nevetséges, ez látszott a nézőchaten is. H onnantól kezdve tudta az ember h bmit ír kikészíti.
    Csak pl azt nem értem ha olyan rossz hírt kapott akkor h abbahagyta a streamet akkor a chatet már minek leste ment volna a dolgára.
    Na mindegy am se nézem amióta szánalom a rankedje
  • Wootan
    Twitch-ről nem törölte magát, nálam legalábbis még bejön az oldala, csak a leírásokat szedte le.

Amúgy meg azon akadt ki, hogy beszóltak neki páran, hogy ha nincs donate, akkor stream sincs?

Amiben azért egy hangyányi igazság szerintem van, mert többször mondogatta, hogy addig fogja csinálni, amíg megéri neki. Ezzel egyébként semmi gond nincs, elvégre az idő pénz. Ha van jobb pénz kereseti lehetősége, nyilván azt csinálja inkább.

Viszont már több alkalommal lőtte le a streamot arra hivatkozva, hogy ezt így nem éri meg. Ehhez szíve joga egyébként.

Nekem ez két szempontból fals kissé:

- a feliratkozóival ez így nem túl fair
    - és mint rendszeres nézője, azt sem mondanám, hogy nem érhette meg neki. Elég szépen kapogatta a donateket, meg feliratkozója is volt elég sok.
  • Mephike
    Csíptem az adásait, de kétségtelen, hogy a végén már belefásult.
  • Pio
    Akkor én úgy fest már végképp lemaradok róla... :( :D
  • Zozo0122 #26448
    Madi pedig tolhatná még, én őt bírtam. Tudom, hogy affektál meg néha nagyképű, de tetszett ahogy játszik :D És mindennel jó volt.
  • Negritis
    a streamjei alapján rühellte
    csakúgy mint anno Madi ő is belefáradt szeritnem

mondjuk "töményen" nem elég jó a HS a közösség miatt nagyrészt
  • Zozo0122 #26446
    Úgysem szerette már nem?
  • dave9004
    Akkor sok értelme volt sub only chatjének.
  • Malarki
    Pontosan nem tudom, mert nem láttam a stream végét. Ma délelőtt még fent volt Twitchen, visszanéztem, de ott csak annyit lehetett látni hogy egy darabig nem beszél(gondolom telefonált) aztán szó nélkül leállítja. Facebookra azt írta ki, hogy kapott valami durván rossz hírt ami miatt nem tudta folytatni. Erre pár ember elég tróger módon reagált a cheten, amitől az amúgy se nagy lelkesedése végleg elszállt.
  • Pio
    Level up! a legjobb szerintem és az első olyan spell, amire azt mondom, hogy simán lehetne neutral 2 manáért.

Earthquake szerintem pofátlanul OP lenne control matchupban, de ez sok lapra igaz.
  • Devv
    BabyRage
  • TBTPumpa
    Mert mi volt tegnapelőtt?
  • Malarki
    Gondolom elege lett a tegnapelőtti incidens miatt. Facebook-ról, Youtub-ról, Twitch-ről is törölte magát.