Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem sejtetted h nem stimmel? a blizz még be is karikázta, hogy nem annyi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.01. 00:22:09
Miéééééért??? Meg akartam tartani...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.01. 00:16:22
De szerintem casualon legit az ilyesmi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.31. 23:20:56
Unstable-ből Sneed Old-ból a ribanc, ami inspire-re legendet idéz -> Maexxna^^
Ez persze csak egy példa a sokból. És tudom, hogy az rng oda-vissza ad, de komolyan mondom, azt sem mindig szeretem, amikor meg én győzöm le így az ellenfelet
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.08.31. 23:23:08
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BattleTag: kabel15#2672
Szarul érzem magam, hogy ez lett a vége, de nem volt azért annyira durva a megőrülés.
Gondolom már régóta elege volt amúgy is. Csak ez volt az utolsó csepp.
De amúgy nem értem ezt a chat rák dolgot, nem szoktak azért olyan dolgok menni rajta.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mist chall nem tudom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A upc meg sokadjára fos és nem csak neki. Az sztem simán mehetett volna

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Várj 1 hónapot, amíg kialakul a meta.
Gondolom class spec kártyák hiányoznak.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.31. 20:38:20
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Elment a netje, vagy áramszünet volt és az egyik mod belinkelte a UPC facebook oldalát.
Nekünk se kellett több. Beírtam FB-re hogy: Elment Tsabánál a net, miközben 700 ember nézte ahogy játszik. Azonnal csináljatok valamit. (próbáltam úgy írni, hogy véletlenül se lehessen ráismerni)
Mire visszatért, még 7-8 ember ugyanezt a szöveget beírta, meg talán a modi az alábbit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez Őt rosszul érintette, mert nem tudunk viselkedni, és (saját vélemény) gondolom, hogy össze lehet vele kötni.
Megkért mindenkit, hogy törölje és onnantól kezdve, olyan volt a kedve, mintha valaki meghalt volna.
Jelzem, a többi modi védte azt aki belinkelte az oldalt, mert hogy Ő nem buzdított senkit.
Ja, és nincs kedvem facehunterezni, pedig azzal milyen jól lehetne darálni. 😊
Szóval továbbra is a 10 a cél köv hóra 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Namost ha valaki olyan stílust vesz fel, mint Forsen akkor célszerű előtte ránéznie Forsen chatjére/donation üzeneteire, mert hasonlóban lesz osztályrésze... 😄
Bár őszintén nem bírom elképzelni, hogy Forsen chat színvonal lett volna. Aki nézett valaha 1-2 órán át Forsent tudja, miről beszélek és még chatet se kell olvasni, elég a donationöket hallgatni.
de legalább most már leszarják a nerfet ugyh hagyják a shreddert, boomot, patront, mert ez egy FUN játék
mellesleg gplayen a stresszoldó játékok közt van 😄
ugyanúgy mint a totem shaman (shaman zoo) is úgy néz ki fogható
amúgy még annyit Dave, hogy a huntert már hányszor herélték ki? 😄
Eaglehorn nerf
Unleach remake majd nerf
flare nerf
asszem syvannah is 6/6 volt elsőre 😄
buzzardot is többszöri nerfelés után végezték ki teljesen
undertaker nerf
scavenging is kapott nerfet
lassan megtanulnak ellene játszani
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.31. 14:34:04
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és sztem ott a rugó azért adta fel mert sejtette hogy nem tudja kezelni scarface-t
r11 mid hunter vs rugó
rugó pass
én: kings elek -> syvannah vs bloodmage
rugó : concede 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,